Találatok a következő kifejezésre: Kaptam egy jack (2 db)

A napokban kaptam egy álítólag keverék kutyust. Szerintem Jack Russel terrierre hasonlít, sõt azt is mondanám hogy kiköpött Jack Russel. Itt interneten kitõl tudnám megkérdezni hogy milyen keverék?

Legjobb válasz: Tegyél fel egy képet! Töltsd fel kephost.com-ra és linkeld be, vagy kepfeltoltes.hu-ra. Ha szerencsével jársz, akkor lesz aki meg tudja mondani!

Tegyél fel egy képet! Töltsd fel kephost.com-ra és linkeld be, vagy kepfeltoltes.hu-ra. Ha szerencsével jársz, akkor lesz aki meg tudja mondani!
A kérdező hozzászólása: 20140524494.jpg
A kérdező hozzászólása: [link]
Hehe :) Ez tuti keverék :)
Van benne Jack Russel. A foto kicsit hosszukasnak mutatja.
A kérdező hozzászólása: Igen . :) sokan mondták hogy nagyon láccik rajta a Jack Russel. Kitettem a gépen háttérképnek egy hasonló kutyáról képet és apósom azt hitte hagy az a picur :)
A kérdező hozzászólása: És így mit mondanátok rá???
A kérdező hozzászólása: [link]

Kaptam egy kis jack russel kis kutyát, az jó agility kutya?

mert a chihuahuám jól ugrik :P

Legjobb válasz: Jó bizony!!! De tudnod kell, hogy a terrierek nem a legkönnyebben kezelhetõ fajták. Szeresd nagyon, de legyél nagyon következetes. Sok sikert!

Jó bizony!!! De tudnod kell, hogy a terrierek nem a legkönnyebben kezelhetõ fajták. Szeresd nagyon, de legyél nagyon következetes. Sok sikert!
A jack russselek nagyon jó agility-s kutyák, sõt... :) Viszotn nagyon nehéz fajta, azt tudom, mert sok terrieres mondta. Szóval ahogy az elõttem író is írta, KÖVETKEZETTESSÉG, ez mindennek a nyitja. Nekem spánielem van, õ is elégmakacs fajta, de a terrirer még ennél is rosszabb :) Mi is járunk agility-re. sok sikert
hajjaj:) az egyik legjobb:) és igénye is van a sok mozgásra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!