Találatok a következő kifejezésre: Kaptam beutalót terheléses (2 db)

Szia .Nekem se tejet se zsömlét nem lehetett ennem.
:D:D:D gratuláloook! Sok boldogságot nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Igen zsemlét ettem a tejcsi mellé. :) :) És 2, 5 hét múlva 2 éves lesz a kisfiam. :)
:) csak két év két és fél hónap telt el :) bizti zsemlét evett a kérdezõ :)
asszem elõtte nap este tésztát kell enni, reggel semmit, és éh gyomorral kell menni, úgy nézik cukrodat, aztán meg cukros vizet itatnak veled, esetleg etetnek zsemlét és akkoris megnézik.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm. Nektek is boldog babavárást. :)
Szia! Nekem már volt ilyen, a következõre meg holnap megyek. 2 dl tejet és egy zsömlét kell enni egy órával a vérvétel elõtt. Igyekezz pontosan érkezni és szólj, hogy most telt le az egy óra a reggelitõl számítva, akkor elõrevesznek, mert állítólag fontos, hogy pont egy óra teljen el. Minden jót!
Szia! Én ma voltam tesztreggelis vérvételen, és 2 dl tejet + 1 zsömlét kellett ennem. Holnap lesz eredmény. Boldogságos babavárást kívánok! 22 hetes kismami
szia! én is voltam, és igen, zsemle kell. bár már olyat is hallottam, hogy tök mindegy, mert így is- úgy is menni kell a terheléses (szirupos) cukorvizsgálatra.
zsemle
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nekem 2 dl tejet + 1 zsömlét mondott a dokim, én holnap megyek.
kérdezdd meg a védõnõdet. De szerintem zsömlét kell enned én így olvastam már valahol. Igen van ilyen vizsgálat. Nekem a 75 gr cukroslöttyöt kellet innom és 2 óra múlva vettek vért. Neked meg így nézik. Ilyen is van.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták igyak 2 dl tejet, csak a mellévalót felejtettem el. Vagy az nem lényeges, hogy kifli vagy zsömle?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :) :)

Beutalot kaptam a szokásos laborra: vérvétel, vizelet. Ezen felül még külön terheléses vércukor vizsgálatra. Szerintetek van értelme egyszerre megcsináltatnom? A sima labor beutalon is van éhgyomros vércukor mérés.

Legjobb válasz: Az, hogy az éhgyomri cukrod jó, nem jelenti azt, hogy minden rendben. Nekem még az 1 órás értékem is jó volt, csak a 2 órás nem, aztán inzulin lett a vége. Mindenképp csináltasd meg a terheléses vizsgálatot.

Az, hogy az éhgyomri cukrod jó, nem jelenti azt, hogy minden rendben. Nekem még az 1 órás értékem is jó volt, csak a 2 órás nem, aztán inzulin lett a vége. Mindenképp csináltasd meg a terheléses vizsgálatot.
Nem ugyanaz az éhgyomros, illetve a terheléses vércukor vizsgálat!! Egy éhgyomri vércukor és 75 gramm cukrot tartalmazó szirup megivása utáni két órás vércukor eredmény összehasonlításából tudnak következtetni a szénhidrát anyagcserére.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tisztában vagyok, h melyik mit jelent. De egy azon napon nincs értelme a kettõnek ugye? Erre volnék kiváncsi. :)
Nyugodtan megcsináltathatod az egészet egyszerre, én is egyszerre csináltam, hogy ne kelljen még a terheléses miatt visszamenni máskor. 7-re mentem 10-kor már jöttem is haza :-)
Szia. De igen van értelme. Nekem külön csinálták meg ezeket, és így 4-szer szúrtak. az utolsó kettõ eléggé bekékült. Szerintem örülj neki, hogy egyszerre letudod az egészet, és nem kell többször visszamenned.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Akkor holnap mindent ki fogok pipálni. Én meg azt hittem, h nincs benne logika és külön kell elmennem. Nem mondott semmit a doki, a védõnõm meg szabin van. Szép babavárást kívánok mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!