Találatok a következő kifejezésre: Kaptam a vérvételre beutalót, mit (3 db)

mindkettõ szívritmuszavarral függ össze.

Vérvételre küldött a háziorvosom, és nem olyan lapot kaptam beutalóra, ahol számomra is kiderül, hogy miket akarnak megtudni a véremből, hanem csak számkódokat. Mi lehet a jeltésük? Linket is küldhettek.

111, 112, 470, 742, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313, 343, 344, 345, 355, 117 Tegnap este vettem be andoxint, és xanaxot is, mert úgy köhögtem, hogy nem tudtam elaludni, de félek, hogy olyan dolgot is kimutatnának a véremben, aminek senki se örülne.

Legjobb válasz: Megmondom õszintén,hogy ezekrõl a kódokról fogalmam sincs,de talán azt megtudom válaszolni,hogy kiderül e bárki számára mit vettél be,hogyha leirod milyen okból küldtek vérvételre.Ha egy sima ellenõrzés,vagy nem múló betegség miatt,akkor szinte kizárt hogy gyógyszermaradványokat keresnének

Megmondom õszintén, hogy ezekrõl a kódokról fogalmam sincs, de talán azt megtudom válaszolni, hogy kiderül e bárki számára mit vettél be, hogyha leirod milyen okból küldtek vérvételre.Ha egy sima ellenõrzés, vagy nem múló betegség miatt, akkor szinte kizárt hogy gyógyszermaradványokat keresnének

A meddőségiben kaptam beutalót hormonvizsgáltra, 4X kell menni vérvételre, először a ciklus 3. napján. A kérdésem mi van, ha nem jön meg? Lent a többi.

Nem baba miatt, hanem, mert nincs pé. Utoljára emiatt 3 hónapig nem jött meg, csak gyógyszerrel, és aztán kaptam 3 hónapig clostit, akkor lett pé. Az utolsó hónapban nem kaptam clostit és lett pé, de most már a 17. nap vagyok és semmi. Ilyenkor mi a teend??

Legjobb válasz: Ha nem jön meg ès biztos,hogy nincs baba ,akkor Norcolutot adnak ,hogy megjöjjön.Utàna mehetnek a hormonvizsgàlatok amibôl gondolom làtni fogjàk ,hogy mièrt nincs peteèrèsed.

Ha nem jön meg ès biztos, hogy nincs baba , akkor Norcolutot adnak , hogy megjöjjön.Utàna mehetnek a hormonvizsgàlatok amibôl gondolom làtni fogjàk , hogy mièrt nincs peteèrèsed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!