Találatok a következő kifejezésre: Kaptam a lejárt (63 db)

Kaptam a barátnőmtől lejárt szavidejű Elevitet. Szedhetem?

vasn annak vmi baja attól? 7 hetes kimama

Legjobb válasz: Hát nem tudom hogy egyátalán hogy kérdezhetsz ilyet! Persze--sõt még lejárt felvágotatt is egyél vagy romlott húst. pff!!!!!! egy 18 hetes kismama aki nem szed lejárt szavatosságú vitamint

Hát nem tudom hogy egyátalán hogy kérdezhetsz ilyet! Persze--sõt még lejárt felvágotatt is egyél vagy romlott húst. pff!!!!!! egy 18 hetes kismama aki nem szed lejárt szavatosságú vitamint
Minden gyogyszernek azert van lejarati ideje, hogy annal kesobb ne hasznaljak....maskeppen azt irnak, hogy hasznalhato korlatlan idejig. Nem kell rogton senkit letamadni...kerdezett s valaszokat vart.A rohejes valaszokat kihagyhattatok volna.( mint pl a reagalas a 4 gyermekes anyuka turorudijara. Tudja mit ad a gyerekenek, szerintem poenbol irta de jol tette.)
A 4 gyermekes Anyuka jófej:) ))
Én gyógyszerekkel foglalkozom, ha néhhány napja estleg 1-2 hónapja járt le nyugogtan beveheted nem lesz semmi bajotok tõle de ha már fél éve akkor inkább dobd ki. A gyógyszer nem romlik meg egyik napról a másikra.
Üzenem a 4 D betûs válaszolónak, hogy örülök neki hogy el tudja képzelni milyen vagyok! Azt hiszem meglepõdnél ha egyszer találkoznánk! Ha nem érted a viccet akkor inkább aludd át a napot , és ne másokat piszkálj! Meg kellene tanulnod normálisan gondolkozni!!! Én még a kutyémnak se adnék lejárt szavidejû kaját! Van bõven pénzem arra hogy kidobjam, és frisset vegyek! Ajánlom gyereket ne szülj, elég ilyen emberbõl egy is aki interneten keresztül elítél másokat!!!
Ja , és még annyit, nekem már van 4 gyerekem! Kicsit jobban tudom mi hogy mûködik...kíváncsi vagyok észre veszed e szemfüleske hogy 6 D helyett ! D írtam....de segítségként most megírtam......
Hmm és ki a gyerekes? én csak elmondtam a véleményem és te voltál az aki belém kötött. A másik meg nehogy te mondd már meg nekem hogy szüljek-e gyereket vagy sem. amúgy meg gondoltam hogy van annyi eszed hogy nem adsz romlott kaját senkinek sem pláne nem a gyerekeidnek. Minden jót..pá
Ja és a másik hogy nem itéltem el senkit sem csak nem értem hogy egyátalán hogy lehet egy ilyen kérdést feltenni, hogy szedhet-e lejárt vitamint...még ha lehet is én akkor sem szednék... egyébként az Elevitet tényleg rosszul írta :D :P
Bocsi ha megbántottalak, nem állt szándékomban. De sajna lehet hogy tényleg nem tudja, és azért kérdezte. Mivel nem tudjuk hány éves lehet hogy fiatal még. Ki tudja. Inkább kérdezzen mint rosszat csináljon!!! Kellemes hétvégét kívánok!
faltételezed?:DDD hmm...ki nem tud mit?
hát ha te lejárt dolgokat adsz a gyerkednek gondolom milyen lehetsz...:DDDDDD
ja és még annyit hogy írni is megkellene tanulni nem Evelit hanem Elevit. a többirõl nem is beszélve ami már nagyábból ki lett javítva. Hány éves is vagy? Amúgy nem tudom a barátnõdnek is mennyi esze lehet.
Semmi esetre sem szedd be. Ha nem is lennel terhes meg akkor sem szedhetnel semmit aminek lejart a szavatossagi ideje. Igy meg plane. Szerintem vegyel ujat. 17 hetes kismama
Csak egyetérteni tudok. Nem szokás lejárt szavidejü dolgokat enni, fõleg nem terhesen!!!és fõleg nem gyógyszert.
Nem is értem, aki ekkora felelõtlen, hogy lejárt dolgot akar szedni, minek neki gyerek?Neki is majd romlott kaját adsz?Egy 16 hetes terhes
Mindenkivel egyetértek, de a lejárt gyógyszernek van egy olyan tulajdonsága, hogy nem lesz tõle semmi baja. Csak olyan, mintha placebót venne be:)
Azért szerintem nem kellene leharapni a fejét, mert kérdezett. Jobb, hogy megkérdezte és nem szedte be egybõl. 8 hetes kismama
Az elsõ, gondolom a második válaszolónak üzenném, hogy teljesen jól írta le az elevitet! Tanulj meg elõbb olvasni mielõtt másokat lefikázol! Egyébként a lejárt vitamint még 30 napig be lehet szedni, semmi baja nem lesz tõle! De gondolom azért kérdezte meg nem nincs vele tisztában, és nem faltételezem hogy romlott felvágottat sem fog enni, és a gyerenek sem fog romlott ételt feltálalni. Tudtommal ide azért lehet írni, mert NORMÁLIS válaszokat lehet kapni. Ha ezt nem tudsz adni akkor tartsd meg magadnak a véleményedet! Üdv egy 4 gyermekes anyuka, akinek még élnek a gyerekei, pedig tegnap lejárt a túrórudi amit ettünk!!!
UTOLSÓ VÁLASZOLÓ!! NEM GONDOLOD HOGY AZÉRT ÍRTAM AMIT ÍRTAM MERT NEM JÓL ÍRTA???? TE IS TUDOD HOGY KI JAVÍTJÁK A HIBÁKAT ÁLTALÁBAN....
Szerintem nem direkt ették a lejártat! Talán csak nem vették észre... Az eredeti kérdésre: szerintem sem kéne bevenni még ha csak vitaminokról van is szó.

A lejárt hitelkártyám miatt újat küldtek, de nem kaptam meg. A letiltás díját nagyon magas összegnek ítélem. Azon gondolkodom, ha nem tiltatom le, csak törlesztem, így aktiválás nélkül vissza tudnak vele élni? Köszönöm a hozzászólásokat.

Legjobb válasz: Szólj a bankodnak, hogy nem kaptad meg az új kártyádat, a régi meg lejárt. Két dolog lehet: vagy nem is csináltak új kártyát és külön kell megigényelned (ekkor eldöntöd, hogy akarsz-e), vagy csináltak és elveszett útközben - ekkor a bank ingyen pótolni szokta.

Szólj a bankodnak, hogy nem kaptad meg az új kártyádat, a régi meg lejárt. Két dolog lehet: vagy nem is csináltak új kártyát és külön kell megigényelned (ekkor eldöntöd, hogy akarsz-e), vagy csináltak és elveszett útközben - ekkor a bank ingyen pótolni szokta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, telefonon azt mondták, a letiltás díja 13 ezer, amiot sokallok, de holnap bemegyek, hátha...
Nem tudom, elintézted-e, de lemaradtál a lényegrõl: NEM a te dolgod és költséged megoldani azt a problémát, hogy nem kaptad meg a kártyádat. Az õ dolguk és költségük eljuttatni hozzád. Ha elhagytad volna, a letiltási díj érvényesíthetõ lenne. Így, hogy kvázi õk hagyták el, nem az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, valóban így van, a telefonos ügyintézõ informált félre, akit legelõször hívtam a bankban.

A jogosítványom egy hét múlva lejár, de szakorvosi vizsgálatra október közepére kaptam időpontot. A lejárat után van-e türelmi idő, vagy a lejárat napját követő naptól már nem vezethetek?

Legjobb válasz: Magunk közt szólva azt sem értem mért kell ehhez orvos. Õk is leszarják az egészet, csak az a része érdekli az orvost mikor leteszem a pénzt az asztalra. Az meg Mariska néni is meg tudná állapítani, hogy látom -e a számokat a falon, vagy magas -e a vérnyomásom. Teljesen fölöslegesnek tartom ezt az orvosi alkalmasságit.

Magunk közt szólva azt sem értem mért kell ehhez orvos. Õk is leszarják az egészet, csak az a része érdekli az orvost mikor leteszem a pénzt az asztalra. Az meg Mariska néni is meg tudná állapítani, hogy látom -e a számokat a falon, vagy magas -e a vérnyomásom. Teljesen fölöslegesnek tartom ezt az orvosi alkalmasságit.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ és nagyon egyetértek az egész eljárásra vonatkozó bíráló megjegyzésekkel. Az esetemben az a probléma, hogy a cukrom a megengedett tartomány felsõ részében van és a háziorvosom elküldött dietetikushoz, aki csak október közepére tudott idõpontot adni. Így most már nem mehetek el egy kibélelt borítékkal a másik háziorvoshoz, mert ezek körbe-karikába feljelentgetik itt egymást. Az az érdekes az egészben, hogy az elõzõ hosszabbításkor a saját háziorvosom szabin volt, a másik orvos asszisztensnõje átnézte a régi jogosítványomat, rám nézett és megkérdezte, hogy akkor most módosíthatjuk-e úgy, hogy "szemüveggel alkalmas". Utána stimpli, aláírás és mehettem az okmányirodába. Most pedig szétdurranhatok mérgemben.
Nincs türelmi idõ. Újítsd meg a lejárata elõtt. Ha ez az orvos nem ér rá akkor másiknál.
Fizetõs magándoktorhoz menj mert 5-10szer annyiba kerül majd a jogsi újra kiváltása mint amennyit a magándokinak fizetsz.
Jól gondolom, hogy nem sima B-s jogsiról van szó? Mert ahhoz gyakorlatilag bármelyik háziorvos megcsinálhatja a vizsgálatot.
Én akkor sem értem, ha bármilyen jogsiról van szó. Nekem Személy, teher, nehézpót van orvosi kettes csoporttal és mégis azonnal megcsinálták. El kellett olvasnom néhány számot a falról meg megmérték a vérnyomásom. Kb tíz másodperc volt, szerintem ennyi idõt bármely orvos tud szakítani.
értem én, hogy neked méreg, meg egyebek, de azért én, aki esetlegen az általad vezetett jármû közelében tartózkodik, hagy kérjelek már meg arra, hogy vizsgáltasd már ki magad b*zmeg, és ne a volán mögött legyél már rosszul!
mi is kaptunk....én ki hívásnak vettem...
minden gumin van sikosító attol van olyan dögszaga mivel a gumin ilyen reakciót vált ki, a másik meg szerintem eléggé fájna szegény csajnak ha te a száraz gumis dákód akarnád betömni akármilyen nedves :) . De ha nem hiszed próbáld ki egy lufival :P
hogy mi van? mi a személyes kihívás? azért kaptad, hogy használd örülj neki a koton elég drága ha nincs kivel használni, akkor is próbáld ki, ha még sosem használtál kotont ugyanis otthon, kényelmesen ezt megteheted, és nem a csaj elõtt fogsz bénázni
A kérdező hozzászólása: és hogy romlik meg?
lerohad róla a síkosító, és száraz gumit kapsz ami olyan könnyen szakad hogy bese kell hozzá tenned sehova csak kikell bontani :)
A kérdező hozzászólása: még síkosító is van rajta ? :D
Mi is kaptunk, de én nem figyeltem, hogy mikor jár le, de majd megnézem :)
Attól függ miért kaptad a büntetést és a próbaidõt
A kérdező hozzászólása: Hali!! Köszi a választ! Hogy miért kaptam;: kisebb lopás vétsége miatt! Ha lejár a próbára bocsájtás és a pénzbüntetésemet is kifizettem, lehetséges hogy felvennének rendõrnek??
ha valaki rendõr akar lenni ne lopkodjon.. -.- egyébként sztem nem lehet.
de lehet erkölcsit kell kérni de nem tudom , hogy ilyen esetbe adnak e?

2 évre elvették a jogsimat és közmunkát kaptam ami lejárt. Kapok-e erkölcsi bizonyítványt?

Legjobb válasz: Persze! Erkölcsit minden nap kérhetsz, ~3200Ft,Lényeg mit válaszolnak,tiszta legyél, ne legyen ellened folyamatban levû ügy-eljárás...

Persze! Erkölcsit minden nap kérhetsz, ~3200Ft, Lényeg mit válaszolnak, tiszta legyél, ne legyen ellened folyamatban levû ügy-eljárás...
Az erkölcsi bizonyítványt nem a közlekedési szabálysértések miatt szokták kérni...
A kérdés, hogy bûncselekménynek minõsülõ szabálysértés miatt vették-e el azt a jogsit. Idézet az ittasvezetes.hu lapról: " Amennyiben Önt elõállították (vérvételre, vagy hiteles légalkohol-mérésre), akkor bûncselekményi szintû alkoholos befolyásoltsággal gyanúsítják." Tehát van ilyen.
IGEN.
Persze hogy kapsz csak az lesz benne hogy BÛNÖZÕ!
Ha a politikusok kaphatnak akkor te biztos :)
nem veheti, és nem is veszi, az kuka
Azt a kibocsátótól kellene megkérdezni. Általában van egy idõablak, amin belül a munkáltató, akitõl kaptad, még vissza tudja cserélni.
Nem tudja a munkáltató semmiképp sem, max az utalvány kibocsátó, de nem szokták. Ebbõl van a hasznuk ugyanis.
Ugye a kézire még nem járt le a határidõ??
Ezt a kérdést nem értem, de majd valaki biztos elmagyarázza. AdobeŸ Vallás™
A kérdező hozzászólása: Az Apeh-ot kértem meg hogy megcsinálja az adóbevallást. Az ajánlatot(tehát az adóbevallást, amit õk csinálnak nekem), ki kellett volna küldeniük április 30-ig hogy én visszaküldjem május 20-ig.
Én úgy tudom, hogy az APEH által készítendõ adóbevallást február végéig lehetett beküldeni (én is ezt szerettem volna, de mivel az igazolásaim/papírjaim nem érkeztek meg addig, így lecsúsztam a lehetõségrõl)...
A kérdező hozzászólása: Igen, feburárban határidõ elõtt be is küldtem. A visszaigazolt és kitöltött adóbevallást nem kaptam meg.
Elsõ válaszoló vagyok ma voltam bent és azt állították, hogy e-mailbe küldték ki az ájánlatot....nem értem, h na mind1 a lényeg, h kinyomtatták nekem az ajánlatukat aláírtam és most már csak a pénzt várom vissza. szerintem személyesen keresd fel õket. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Az igen. Én telefonon beszéltem velük, azt mondták ha nem kaptam meg akkor csináljam meg magamnak. :S:S Bemegyek, köszi szépen!
Jelentsd be újra! S indul megint a 2 hónap!!!!
Így van, be kell jelenteni újra!

Lejár jövö hónapba gyedem kaptam a munka helyemről egy papírt avval a papíral el kell mennem az ÁLLAM KINCSÁRBA? és onnan fogom most már kapni a gyest?

Legjobb válasz: Nem kell elmenned, elég, ha postán elküldöd nekik. Igen, az államkincstár utalja a GYES-t.http://209.85.135.132/search?q=cache:1Wzq560HgncJ:www.gyesme..

Nem kell elmenned, elég, ha postán elküldöd nekik. Igen, az államkincstár utalja a GYES-t.http://209.85.135.132/search?q=cache:1Wzq560HgncJ:www.gyesme..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!