Találatok a következő kifejezésre: Kapott más Szülők (3 db)

Kapott más is "Szülők lettünk" kiadványt úgy, hogy nem is kérte?

Telefonon kerestek meg, az els? kezd?csomagot kértem, 1.000 Ft volt, azt mondták, ha igényt tartok a többire neten rendeljem meg. Erre fel kiküldenek nekem még egy csomagot+egy nevemre kiállított 1.379,-Ft-os csekket, amire ráírták apró bet?vel, hogy ha nem kell küldjem vissza sértetlenül 2 héten belül. A 2 hét letelt, mert nyaraltunk ill. nem szeretnék postaköltséget fizetgetni az ? faszságuk miatt..., járt már más is így? Úgye most nem fognak zaklatni hónapokig?

Legjobb válasz: Mindenkit a védõnõje javasolhat..és jön a telefon, viszont félre értetted, mert ez úgy mûködik, hogy kapsz egy csomagot ha kérsz, aztán addig jön a többi amíg le nem mondod a neten. Tehát azért kaptál, mert nem rendelni kell, hanem lemondani! Különben egészen addig küldik amíg létezik a cég ..engem is felhívtak..jól megmondtam, hogy lehet elfelejteni a titkosított mobilszámomat. Mondd le különben egyfolytába kapod..és be is hajtják a pénzt ha nem fizetsz.Ilyenekbe nem szabad belemenni, mert félreérthetõ, de mind így mûködik....

Mindenkit a védõnõje javasolhat..és jön a telefon, viszont félre értetted, mert ez úgy mûködik, hogy kapsz egy csomagot ha kérsz, aztán addig jön a többi amíg le nem mondod a neten. Tehát azért kaptál, mert nem rendelni kell, hanem lemondani! Különben egészen addig küldik amíg létezik a cég ..engem is felhívtak..jól megmondtam, hogy lehet elfelejteni a titkosított mobilszámomat. Mondd le különben egyfolytába kapod..és be is hajtják a pénzt ha nem fizetsz.Ilyenekbe nem szabad belemenni, mert félreérthetõ, de mind így mûködik....
Igen, lemondani kell, nem rendelni. Valószínû félreértetted amikor felhívtak.
Nekem már három csomaggal küldtek, meg egy értesítést, hogy fizessem ki a hátralékom. Pedig baromira nem is kértem. Szerintem egy idõ után abbahagyják, én nem fogok miattuk szaladgálni.

Ha 15 hónaposan nincs egy foga sem, akkor mit merjek neki adni? Múltkor kapott kenyérhéjat, de fuldoklásfélét csinált, azóta félek adni neki. Galacsinná gyúrom inkább. Mást meg látok, hogy fiatalabb és azt eszi szinte, mint a szülők

Legjobb válasz: Gyerekfüggõ a dolog, az enyém most sem eszi meg a kenyérhéjat, pedig 20 foga van :( Más gyerek 8 hónapos korában elnyammog rajta, szétmállik a szájában a nyáltól, és lenyeli, attól függetlenül, hogy nincs foga.

Gyerekfüggõ a dolog, az enyém most sem eszi meg a kenyérhéjat, pedig 20 foga van :( Más gyerek 8 hónapos korában elnyammog rajta, szétmállik a szájában a nyáltól, és lenyeli, attól függetlenül, hogy nincs foga.
Kenyérhéjjon kívül kapott már darabosat?Az én fiamnak sincs még foga, bár csak 9 hónapos.Fõtt répát adtam neki eleinte kicsi falatokban, majd banánt.Aztán jöttek a "keményebb"dolgok.
A kérdező hozzászólása: Babakekszet. Ugyanezt csinálta.
Vizsgálták, hogy miért nincs foga? Nehogy valami betegség legyen a késõi fogzás hátterében.
A kérdező hozzászólása: Genetika. :) késõbb fogasodók vagyunk :)
enyémnek 15 hónaposan még csak 4 foga volt, ugye az sem számít nagyon sokat :) 10 hónaposan meg egyse... 10 hónapos korától eszi azt amit mi... nagyon ügysen elrágcsált mindent az ínyével, darabosan ette az ételt, úgy ahogy mi, husit kicsire vágtam, borsó, rizs, kukorica, tészta, paradicsom kis katonákra, de még kolbászt meg szalonna falatokat is evett fogatlanul. kenyérhéjat én sose adtam neki, csak a belét és kifli csücsköt

Miért van az, hogyha a szülő felpofozza a gyerekét, akkor nem ítéli el, de ha más pofozza fel, akkor elítéli? Végülis ugyanúgy pofont kapott.

Legjobb válasz: Azert mert ha egy ferj lefekszik a felesegevel, meg nem jogositja fel az fel varost, h ok is ugyanezt tegyek.

Azert mert ha egy ferj lefekszik a felesegevel, meg nem jogositja fel az fel varost, h ok is ugyanezt tegyek.
Ne haragudj, azt a kérdést te most komolyan gondoltad?:O Hát például azért, mert a szülõ feladata a gyermeket megnevelni, nem vadidegeneké!
Hát irigységbõl :) úgy van vele, hogy ez az Õ játéka, ezért csak neki szabad ütni-rúgni, de más ne tegye, hanem szüljön magának saját játékszert. :) Na jó, elviccelem a témát, de mivel mindkét szülõm alkoholista és agresszív szemétláda volt és rendszeresen bántalmaztak, tényleg nem tudom komolyan venni a kérdést. Am a gyereknek ugyan mindegy, ki veri minden ok nélkül, sõt...
A kérdező hozzászólása: Leírom, mi miatt merült fel bennem a kérdés ma társadalomismeret órán: "A családon belüli erõszak ugyanakkor valamilyen mértékben társadalmilag elfogadott is. Az emberek többsége például a gyerekek megverését egyáltalán nem tekinti erõszaknak. Ha viszont egy idegen ütné meg a gyereket a boltban, azt mindenki felháborítónak találná. Pedig a két dolog között formailag nincs különbség."
Lám, én is ezt írtam. Pedig soha nem volt társadalomismeret órám...
A kérdező hozzászólása: Nem is neked szántam, amit bemásoltam a könyvünkbõl. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!