Találatok a következő kifejezésre: Kaposváron hol nem túl drága (2 db)

Hol találok Aerobik & Hipp Hopp sportot Kaposváron, nem túl drágán, versenyszerűen? Aki tud segíteni az lécci írjon, mert 3 barátnőm is jelentkezni akar! E-mail címemre küldjétek!

Legjobb válasz: !!!Nem kellenek a válaszok,igaz h nem találtunk,de ti nem tudhatjátok ezt,a barátnõm mondta,h rakjuk fel ide,és nem hiszem,hogy olyan sok Kaposvári lenne itt.!!!

A kérdező hozzászólása: !!!Nem kellenek a válaszok, igaz h nem találtunk, de ti nem tudhatjátok ezt, a barátnõm mondta, h rakjuk fel ide, és nem hiszem, hogy olyan sok Kaposvári lenne itt.!!!

Kaposváron hol lehet nem túl drága kismama ruhákat venni?

Esetleg valahol a környéken is érdekelne.

Legjobb válasz: Szia! Én a nadrág kérdést elég olcsón megoldottam.Vettem egy hozentróglit,hogy ne essen le.(Minden military és munkaruhaboltban lehet kapni,vagy rendelnek neked,bár most kezd divatba jönni,és esetlek divatboltok polcain is találsz.)Meg kismamabandázs,és így sokezer forintos nadrágok megvásárlásától kíméltem meg magam,amik lehet nem is lesznek jók rám következõ babakor.Felsõket pedig 1000-1500as áron lehet kínaiban kapni.Igaz ott nem kismamafelsõnek reklámozzák,de most pont olyan darabok vannak divatban,amik nekünk is jók.A ruhákon megspórolt pénzt költheted a babára:)

Szia! Én a nadrág kérdést elég olcsón megoldottam.Vettem egy hozentróglit, hogy ne essen le.(Minden military és munkaruhaboltban lehet kapni, vagy rendelnek neked, bár most kezd divatba jönni, és esetlek divatboltok polcain is találsz.)Meg kismamabandázs, és így sokezer forintos nadrágok megvásárlásától kíméltem meg magam, amik lehet nem is lesznek jók rám következõ babakor.Felsõket pedig 1000-1500as áron lehet kínaiban kapni.Igaz ott nem kismamafelsõnek reklámozzák, de most pont olyan darabok vannak divatban, amik nekünk is jók.A ruhákon megspórolt pénzt költheted a babára:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!