Találatok a következő kifejezésre: Kaposváron hol nem (7 db)

Kaposváron hol vehetek úgy vízipipát, hogy még nem vagyok 18 éves? Egyátalán valahol lehet így venni? (webshopon kívül)

Legjobb válasz: Magának a vizipipának a megvételéhez nem kell 18 évesnek lenni, csak a dohányhoz :)

Magának a vizipipának a megvételéhez nem kell 18 évesnek lenni, csak a dohányhoz :)
Szerintem lehet, ismerõseim is vettek, kb. 16 évesek. Nem tudom, hogy legális-e, de alkoholt sem lehet 18 év alatt adni, mégis sok helyen adnak.
JÉÉÉ xDD... akkor ezennes is üdvözöllek :P :D
A kérdező hozzászólása: F.R a monogrammom :D de nemtudom, hogy te ki vagy :)
mindössze eleve a kérdés feltevésébõl éshogy már lehet hogy élõben is válszoltam neked :P szóval nah.. de azért írj egy monogrammot hogy kivagy és kire gondolsz :D (16:04 voltam)
Akárhol, mert a vizipipa nem tiltott 18 éven aluilak számára, se a szén bele, csak a dohány :P De azt is megveheted báthol... VAgy ha nem adnák ki, kérj meg vki idõsebbet
A kérdező hozzászólása: 16:04es. Mibõl gondolod? :)
de értelemszerüen jobb az online rendelés valamivel
Kedves kaposvári pipástársam :D tudom javasolni a don diego-t vagy a kossuth tértõl ha mész felfele a Zárda utca fele ott is van egy ilyen ajándékbolt ahol még jó pipákat lehet venni :D (don diego a színház utcába majdnem a mozivilággal szembe van) utóirat: Szerintem ismerjük egymást :P
ezennelis* :D

Kaposváron hol lehet nem túl drága kismama ruhákat venni?

Esetleg valahol a környéken is érdekelne.

Legjobb válasz: Szia! Én a nadrág kérdést elég olcsón megoldottam.Vettem egy hozentróglit,hogy ne essen le.(Minden military és munkaruhaboltban lehet kapni,vagy rendelnek neked,bár most kezd divatba jönni,és esetlek divatboltok polcain is találsz.)Meg kismamabandázs,és így sokezer forintos nadrágok megvásárlásától kíméltem meg magam,amik lehet nem is lesznek jók rám következõ babakor.Felsõket pedig 1000-1500as áron lehet kínaiban kapni.Igaz ott nem kismamafelsõnek reklámozzák,de most pont olyan darabok vannak divatban,amik nekünk is jók.A ruhákon megspórolt pénzt költheted a babára:)

Szia! Én a nadrág kérdést elég olcsón megoldottam.Vettem egy hozentróglit, hogy ne essen le.(Minden military és munkaruhaboltban lehet kapni, vagy rendelnek neked, bár most kezd divatba jönni, és esetlek divatboltok polcain is találsz.)Meg kismamabandázs, és így sokezer forintos nadrágok megvásárlásától kíméltem meg magam, amik lehet nem is lesznek jók rám következõ babakor.Felsõket pedig 1000-1500as áron lehet kínaiban kapni.Igaz ott nem kismamafelsõnek reklámozzák, de most pont olyan darabok vannak divatban, amik nekünk is jók.A ruhákon megspórolt pénzt költheted a babára:)


Hol találok Aerobik & Hipp Hopp sportot Kaposváron, nem túl drágán, versenyszerűen? Aki tud segíteni az lécci írjon, mert 3 barátnőm is jelentkezni akar! E-mail címemre küldjétek!

Legjobb válasz: !!!Nem kellenek a válaszok,igaz h nem találtunk,de ti nem tudhatjátok ezt,a barátnõm mondta,h rakjuk fel ide,és nem hiszem,hogy olyan sok Kaposvári lenne itt.!!!

A kérdező hozzászólása: !!!Nem kellenek a válaszok, igaz h nem találtunk, de ti nem tudhatjátok ezt, a barátnõm mondta, h rakjuk fel ide, és nem hiszem, hogy olyan sok Kaposvári lenne itt.!!!

Ki tudna segiteni? Kaposváron ismerkednék, csak nem, merek egy lányhoz se hozzá szolni mit csináljak? Hol lehet a leg egy szerübben egy ilyen béna srácnak is.25 éves fiú

Legjobb válasz: Ilyen kérdésnél mindig ez a videó jut eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=z2703l-B6go Miért nem szóltok egy lányhoz, ha megtetszik nektek? Szerintetek lenyelne keresztbe? Maximum elküld, de akkor is megér egy próbát! De lehet, viszonzott a szimpátia. Én is sokszor vagyok úgy, hogy sok helyes fiú vesz körül, de egyik sem mer megszólítani... Bátorság!!!!! :) Nem szabad még ezer kudarc után sem feladni! És ez nem csak Neked, mindenkinek szól! :) 19/L

Ilyen kérdésnél mindig ez a videó jut eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=z2703l-B6go Miért nem szóltok egy lányhoz, ha megtetszik nektek? Szerintetek lenyelne keresztbe? Maximum elküld, de akkor is megér egy próbát! De lehet, viszonzott a szimpátia. Én is sokszor vagyok úgy, hogy sok helyes fiú vesz körül, de egyik sem mer megszólítani... Bátorság!!!!! :) Nem szabad még ezer kudarc után sem feladni! És ez nem csak Neked, mindenkinek szól! :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Csak az nem olyan egyszerü.
A kérdező hozzászólása: ha még oda is mennék egy lányhoz, amihez nincs bátorságom 2 mondat után már nem is tudnák neki semmit mondani, csak be égnék.Csak ez a dolog egyre jobban idegesít.És abszolút tehetetlennek érzem magam.
küldesz egy kêpet magadról??:D
piázz be és kinyilik a szád

Tanító: Pécs, vagy Kaposvár a jobb? Vagy ha ezek nem jók, akkor hol a legjobb?

Tudom, hogy nem keresett szakma, de én ezt szeretnem! csinálni.:)

Legjobb válasz: Tudtommal Pécsen nem is oktatnak tanítókat, a PTE tanítóképzõ kara Szekszárdon van. Amúgy szerintem az ELTE-n a legjobb.

Tudtommal Pécsen nem is oktatnak tanítókat, a PTE tanítóképzõ kara Szekszárdon van. Amúgy szerintem az ELTE-n a legjobb.
A Kaposvári Egyetem Pedagógiai Kara a HVG rangsora szerint pedagógusképzésben országos harmadik. Elõtte az ELTE és ha jól láttam, SZTE áll. Szóval ha környékbeli vagy és nem Pestet célzod meg, Kaposvár sem rossz.
A kérdező hozzászólása: ezt a rangsort meg tudnád mondani, hogy hol tudom megnézni? köszi
A HVG Diploma különkiadásában, újságárusnál lehetett venni, nem tudom még kapható-e.
A kérdező hozzászólása: megtaláltam, köszönöm:D
pécsit felejtsd el, innen mindenki kaposvárra meg, a pécsi tanítók 80% ott végzett :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!