Találatok a következő kifejezésre: Kaposvár környékén hol (15 db)

Kaposvár környékén hol kaphatok alma, vagy barackfát?

Legjobb válasz: Valamilyen kertészet tuti van a környéken. Ott biztos kapsz! Nálunk pl a mezõgazdasági bolt elõtt van egy faiskola. Ilyen szinte minden településen szokott lenni. Esetleg neten próbálj meg utánanézni. Kaposvári faiskola, vagy kertészet.

Valamilyen kertészet tuti van a környéken. Ott biztos kapsz! Nálunk pl a mezõgazdasági bolt elõtt van egy faiskola. Ilyen szinte minden településen szokott lenni. Esetleg neten próbálj meg utánanézni. Kaposvári faiskola, vagy kertészet.
Náluk szokott lenni, az oldalon találsz elérhetõséget: http://www.nrkerteszet.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Meglesem a honlapotokat :)

Kaposvár környékén hol lehet sátorozni?

oldal cím vagy hogy kerressek rá.1 éjszaka lenne .... lehet?leg minél közelebb

Műanyaghegesztés, javítás Kaposvár környékén hol?

Legjobb válasz: A fényszórók fültörését akarom megcsináltatni.

A kérdező hozzászólása: A fényszórók fültörését akarom megcsináltatni.
Dombóvár, Kandó Kálmán utca. a volt vonatpotlo busz telep. Dombó-auto kft telepe. nekem ott épitették ujjá az elsö lököst. google mapson jelölve is van.


Kaposvár környékén tudtok mondani King, Magyar oriás, Postagalamb tenyésztőt? Vagy hol tudok utánanézni a tenyésztőknek akik itt a környéken vannak?

Legjobb válasz: a CSÁKI Laci :D Amugy meg Kán,vagy az egyetem, ha kicsit is galambos vagy megkérdezed a többit, vagy google. van egy rakás, aki akarja megtalálja öket

a CSÁKI Laci :D Amugy meg Kán, vagy az egyetem, ha kicsit is galambos vagy megkérdezed a többit, vagy google. van egy rakás, aki akarja megtalálja öket
A családsegítõben.
On-line tudok rendelkezésre állni. http://www.drnagymatyas.hu

Valaki nemtudja hogy Kaposváron vagy a környékén hol lehet venni rockzenekaros pólókat?

Legjobb válasz: ööö...metálpatkány/fekete sereg bolt vagy hogyishívják? nem vagyok már képben mert kinõttem lehet bezárták azóta... attól függ milyen zenekaros kell mert ha nagyobb zenekaros azt akár a vásárban is találsz.

ööö...metálpatkány/fekete sereg bolt vagy hogyishívják? nem vagyok már képben mert kinõttem lehet bezárták azóta... attól függ milyen zenekaros kell mert ha nagyobb zenekaros azt akár a vásárban is találsz.
vásárban
a tesconál van bent egy bolt
Kincsesbánya Teleki u. 1-3 :)

Kaposváron vagy környékén hol kapok vörösfenyő teraszburkolatot?

Esetleg máshol is jó környező megyékben.. Thermowood teraszburkolat is érdekelne.. megközelítőleg 10 nm kellene. Kösziii!

Legjobb válasz: milyen burkolat kell? sima vörösfenyõ palló, amit majd feldolgozol és burkolsz vele?

milyen burkolat kell? sima vörösfenyõ palló, amit majd feldolgozol és burkolsz vele?
A kérdező hozzászólása: Mikrobordázott felületû kellene..amit le kell kezelni évente 1-2-szer... "majdnem konyhakész" http://finnfatelep.hu/termekek/teraszburkolo-anyagok/vorosfe.. valami ilyesmi... a thermowood ennél két fokkal jobb..
Hát az elsõ ötletem Kaposújlak fele a várost elhagyva a benzinkút elõtt lévõ fatelep lenne. Ha jól gondolom ott van megmunkált anyag is, nem csak nyers... A Második a keleti temetõ bejárata mellett Keleti irányba lévõ bolt lenne. A keresztezõdéstõl a temetõ fele 50-100méterr van a temetõ oldalán. Ott van mindenféle kiegészítõ. Ajtók, zsanérok stb... Ha ott nem lenne véletlen, akkor õk biztos meg tudják mondani, hogy hol lehet ilyesmit találni. Ahol még megnézném, az a Baross szõnyeg... Ott is nagy a választék, talán van nekik, meg a tüskevári sorompónál lévõ parkettás. Nem esküszöm, de mintha láttam volna ott ilyesmit. Nameg talán a Roberto. Ott is van mindenféle. Reméllem taálsz :)
bocs. Nyugati temetõ akart lenni és a nem Jutai úti bejárattól nyugatra van a bolt.. Ujlak fele... Enyhe navigációs problémák :) Bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Kösziii:) szuper! Na én még ennyire sem navigálok:) de az említett helyekre azért eltalálok :)
A kérdező hozzászólása: A Füredi Erdõmester van Újlak felé :) már rájuk is is kérdeztem 5600/ nm ..Mégegyszer kösziiiii!!

Hol találhatnék birka nyírót Kaposvár környékén?

köszönöm.

Legjobb válasz: Menj be az egyetemre, kérdezd meg hátul a kísérleti üzemben, hogy õk kivel nyíratnak. Jobb ötlet hirtelen nem jut eszembe.

Menj be az egyetemre, kérdezd meg hátul a kísérleti üzemben, hogy õk kivel nyíratnak. Jobb ötlet hirtelen nem jut eszembe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!