Találatok a következő kifejezésre: Kaphat-e az segélyt, (4 db)

Kaphat-e ápolási segélyt azon személy akinek havi jövedelme meghaladja a százezer forintot? Család éves jövedelme több millió?

Legjobb válasz: Kizárt dolog. Vagy segély, vagy rendes állás. Az ápolási mellett max 4 órában lehet dolgozni.

Kizárt dolog. Vagy segély, vagy rendes állás. Az ápolási mellett max 4 órában lehet dolgozni.
nem

Kaphat-e álláskeresési segélyt (munkanélkülit) az aki autóval rendelkezik?

A kérdés lényege az lenne, hogy úgy néz ki, hogy ha lesz munkám az csak fél évre fog szólni, viszont, ha összejön akkor kocsival kell bejárnom majd... Ha utána megszűnik a munkaviszonyom kizáró ok-e az álláskeresési díjhoz az, hogy autóm van?

Legjobb válasz: Nem. Az álláskeresési segély nem kötött vagyonhoz, mindenkinek jár a ledolgozott munkabéréhez viszonyítva de egyébként lehet a közeljövõben meg fogják ezt is szüntetni. Fél év után még nem fogsz semmit kapni mert csak 210 ledolgozott munkanap után jár az ellátás. A vagyon csak a szociális segélynél lehet érdekes.

Nem. Az álláskeresési segély nem kötött vagyonhoz, mindenkinek jár a ledolgozott munkabéréhez viszonyítva de egyébként lehet a közeljövõben meg fogják ezt is szüntetni. Fél év után még nem fogsz semmit kapni mert csak 210 ledolgozott munkanap után jár az ellátás. A vagyon csak a szociális segélynél lehet érdekes.
Nagyjából, ahogy az elsõ írta. Álláskeresési járadékhoz az utolsó 3 évben 360 munkaviszonyos (vagy vállalkozói jogviszonyos) nap kell. Áll.ker.segélyt pedig csak egy nagyon szûk réteg kaphat már (nyugdíjig legfeljebb 5 éve van, legalább 45 napig kapott áll.ker.járadékot) http://nfsz.munka.hu/engine.aspx?page=allaskeresoknek_munkan..

Kaphat-e az munkanélküli segélyt, aki jelenlegi munkahelyén több mint egy évet dolgozott, de különböző okok miatt fel kiván mondani?

Legjobb válasz: Ha Te mondasz fel akkor nem biztos,de ha meg tudod oldani,hogy közös megegyezéssel szûnjön meg a munkaviszony,akkor tuti,hogy kapsz segélyt.

Ha Te mondasz fel akkor nem biztos, de ha meg tudod oldani, hogy közös megegyezéssel szûnjön meg a munkaviszony, akkor tuti, hogy kapsz segélyt.
Szia! Kaphatsz munkanélküli segélyt! 5 nap munka után jár 1 nap munkanélüli. Biztos kapsz!!!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!