Találatok a következő kifejezésre: Kanadában el helyezkedni (3 db)

Kanadában el lehet helyezkedni orvosi végzettséggel? És ha csak angolul tudok, akkor még franciául is meg kell tanulnom, hogy szakmát kaphassak ott? Esetleg hol érné meg dolgoznom Kanada területén?

Legjobb válasz: Franciául nem feltétlenül szükséges tudnod, max ha francia területre mész ki dolgozni. Viszont arra számíts, hogy kint nem biztos, hogy elfogadják az itteni diplomád, többnyire mindig 1-2 éves átképzésen kell részt venni más szakmáknál is.Javaslom, hogy a nagykövetségen érdeklõdj. Fõként azért is, mert orvosként kint csak úgy fognak alkalmazni, ha a nagykövetség megadja a munkavállalási engedélyt. Ha turistaként mész ki, kint hosszadalmas és sok feltételhez kötött, hogy munkavállalási engedélyt kapj.

Franciául nem feltétlenül szükséges tudnod, max ha francia területre mész ki dolgozni. Viszont arra számíts, hogy kint nem biztos, hogy elfogadják az itteni diplomád, többnyire mindig 1-2 éves átképzésen kell részt venni más szakmáknál is.Javaslom, hogy a nagykövetségen érdeklõdj. Fõként azért is, mert orvosként kint csak úgy fognak alkalmazni, ha a nagykövetség megadja a munkavállalási engedélyt. Ha turistaként mész ki, kint hosszadalmas és sok feltételhez kötött, hogy munkavállalási engedélyt kapj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
csak kvebekben 'kell' (inkább ajánlott) franciául tudni

Kanadában vagy Kaliforniában el lehet helyezkedni állatorvosként?

Légyszi írjátok le melyik városokban könnyebb elhelyezkedni, Kaliforniában vagy Kanadában, esetleg milyen más szakmákkal lehet kijutni egyszerűbben, milyen ott az élet, mennyit keres kb egy állatorvos? Köszi előre is!

Legjobb válasz: Sem Kalifornia sem Kanada nem varos... de gondolom te sem igy ertetted:) Munkavallaloi vizum nelkul nem tudsz Caliban dolgozni, csak feketen. Fekete munka pedig mosogatas, takaritas, gyerekfelugyelet... vagyis nem egy alom, de kezdesnek jo. Az allatorvosi diplomat meg el is kell itt fogadtatni szerintem, angol nyelv kotelezo, de meg ezek mellett sem fogjak megadni a munkavallaloit. Azt csak olyanoknak adjak, akik nagyon magasan kepzettek, vagyis szakirodalomban publikalnak, meg ilyenek. Canadat nem ismerem.

Sem Kalifornia sem Kanada nem varos... de gondolom te sem igy ertetted:) Munkavallaloi vizum nelkul nem tudsz Caliban dolgozni, csak feketen. Fekete munka pedig mosogatas, takaritas, gyerekfelugyelet... vagyis nem egy alom, de kezdesnek jo. Az allatorvosi diplomat meg el is kell itt fogadtatni szerintem, angol nyelv kotelezo, de meg ezek mellett sem fogjak megadni a munkavallaloit. Azt csak olyanoknak adjak, akik nagyon magasan kepzettek, vagyis szakirodalomban publikalnak, meg ilyenek. Canadat nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ és igen úgy értettem kalifornián és kanadán belül melyik városban és azok közül (mármint a két ország) melyikben lehet jobban és mégegyszer köszi a választ
Californiában nagyon nehéz elhelyezkedni, esetleg talán kisvárosokban.
Kanada jobb hely, mint az USA. Egész mások az emberek. Tapasztalat!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Kanadában Okj-ápolónőivel el lehet helyezkedni?

Legjobb válasz: nem, az okj-t seholnem fogadják el. Külföldön szakápolókat alkalmaznak, diplomásat

nem, az okj-t seholnem fogadják el. Külföldön szakápolókat alkalmaznak, diplomásat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!