Találatok a következő kifejezésre: KB. hány péniszre valo a (3 db)

KB. hány cm-es péniszre valo a "large" méretű óvszer?

Legjobb válasz: Olyanoknak, akiket szorít nagyon a normál óvszer. Én úgy tudom hogy nem a hosszat jelzi a large, hanem a vastagságot.

Olyanoknak, akiket szorít nagyon a normál óvszer. Én úgy tudom hogy nem a hosszat jelzi a large, hanem a vastagságot.
15-16-17 cm. szerintem :)

Arra lennék kíváncsi, hogy a méhszáj kb.hány centire helyezkedik el a hüvelynyílástól? Illetve van olyan, hogy valakinek olya közel legyen, hogy egy átlagméretű pénisz is borzalmas fájdalmat okozzon?

Mert lefeküdtem a barátommal,és bármit próbált, egyszer?en annyira fájt, hogy a rosszullét kerülgetett? Lehet, hogy sohasem fogok tudni normális szexuális életet élni? Vagy ez pár alkalom után elmúlik?

Legjobb válasz: A hüvely 8-10cm hosszúságú, de mivel izmos falának köszönhetõen képes megnyúlni széltében és hosszában is, tehát felveszi a pénisz méretét, persze határ azért van, szal az "óriás" szerszámot nem lehet teljesen betolni. A fájdalom inkább a nedvesség kérdésében keresendõ, ha mázlid van javulni fog a megfelelõ elõjáték mellett, ha nem próbáld ki a sikositót.

A hüvely 8-10cm hosszúságú, de mivel izmos falának köszönhetõen képes megnyúlni széltében és hosszában is, tehát felveszi a pénisz méretét, persze határ azért van, szal az "óriás" szerszámot nem lehet teljesen betolni. A fájdalom inkább a nedvesség kérdésében keresendõ, ha mázlid van javulni fog a megfelelõ elõjáték mellett, ha nem próbáld ki a sikositót.
Hát ez változó.Ugymint a férfiak nemiszervénél is vannak eltérések, ugy a nöi nemiszervnél is van eltérésA hüvely általában8-12 cm hosszú lehet.De az is lehet a párodnak van nagy!Vagy nem jó pózben csináltátok!Probáljátok ki másféle pózban is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából a nedvességgel nem volt gond, a páromé 16 centi, szóval nem az a túl nagy. De szinte még a feléig sem tolja be, máris olyan fájdalmaim vannak... Egyszerûen úgy érezem, ennél tovább sosem fog menni. Vagy ez idõvel nyúlik valamelyest? Egyébként csak egyszer történt meg az aktus, illetve utána mégegyszer, de csak annyira, hogy berakta, és ki, mert nem akartam megint ott szenvedni. Az alapvetõ baj, hogy így már szinte a kedvem is elment az egésztõl...

1 ev alatt kb mennyit no a penisz? Ha pl valaki 14 eves akkor hany centit no neki egy evben kb?

tudom nem a meret a lenyeg ..bla..bla..bla... Nem nem vagyok almos es igen tudom h holnap iskola... :D

Legjobb válasz: centiíít? pasik, ez tényleg így megy?

centiíít? pasik, ez tényleg így megy?
LordShu, szoktál pornót nézni?
nem vetted észre, hogy az egyik válaszadó azért kötött beléd, mert nem valószínû, hogy egy év alatt nõ egy teljes centit? valszeg annál kevesebbet nõ. sõt, lehet, hogy nem is nõ tovább. tök egyénfüggõ. de 14 évesen még úgyis csak pisilésre kéne használnod, addig meg legyen mindegy, mekkora.
Persze 14 évesen kanos:D:D Akkor ne a farkad méretét számolgasd hanem fogj egy mûpinát vagy egy kutyát
A kérdező hozzászólása: nem mindegy :D kanos vagyok de veszettul :D
vágd le, számold meg az évgyûrûket, a számot oszd el 14-gyel, és megvan a válasz! ;)
ahogy egy jó barátom mondta, nem a méret a lényeg csak ha kicsi !
Lehet fura lesz, de teljesen emberfüggõ (szerintem). Lehet, hogy van akinek 15 éves korában is nõl, van akinek már 14 éves korában megáll. Egyik osztársamnak régen 7.ben már 17 centis farka volt elmondása szerint. A késõbbi barátnõje tett olyan ráutaló megjegyzéseket, amivel igazolta õt.
A kérdező hozzászólása: igen ez telleg igy megy nalunk "pasiknal" en kerek elnezest h nem meterben merem.... Es ha minden evben r centit no akk... 70 evesen 82 centi? Nemrossz :D
Míg meg nem halsz, minden évben 1 centit.
Most mekkora, ha szabad kérdeznem? És mekkorát szeretnél legalább? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!