Találatok a következő kifejezésre: KB. hány péniszre (16 db)

Van itt olyan lány, akihez a kisebb méretű pénisz "passzol", illetve, kedveli azt? Ha igen, kb. hány centis tetszik?

Legjobb válasz: Szia! Az ide írogatókat nem kell komolyan venni, ha sok ilyen kérdést olvasol, akkor megfigyelheted, hogy: 1. Az itteni fiúknak olyan átlag 18-19 cm-es pénisze van. Ez nyilván hülyeség, az európai átlag 14-15cm, ráadásul ez megkérdezéses alapon ment, szóval ebbõl még nyugodtan le lehet vonni egy-két centit. 2. Az itteni csajok 2 csoportra oszthatóak, az egyiknek mindegy, hogy mekkora, a másik meg olyanokat ír, hogy min. 18cm, meg ilyen hülyeségeket. Szóval ne aggódj, a péniszed mérete miatt, biztos találsz majd olyan lányt, akinek jó leszel.

Szia! Az ide írogatókat nem kell komolyan venni, ha sok ilyen kérdést olvasol, akkor megfigyelheted, hogy: 1. Az itteni fiúknak olyan átlag 18-19 cm-es pénisze van. Ez nyilván hülyeség, az európai átlag 14-15cm, ráadásul ez megkérdezéses alapon ment, szóval ebbõl még nyugodtan le lehet vonni egy-két centit. 2. Az itteni csajok 2 csoportra oszthatóak, az egyiknek mindegy, hogy mekkora, a másik meg olyanokat ír, hogy min. 18cm, meg ilyen hülyeségeket. Szóval ne aggódj, a péniszed mérete miatt, biztos találsz majd olyan lányt, akinek jó leszel.
Én a kutyámmal szeretem misszionárus pózban mert közben simogathatom a szõrét is :)
nekem 16tól 18ig kb okés
16-18ig az mióta "kisebb"???? Te pornószínésznõ vagy?
A kérdező hozzászólása: igen, ez jó kérdés :) várom a további(komolyabb) válaszokat
a barátomé 16cm, de ígyis van, h kellemetlenül nagynak érzem.. szóval nekem egyáltalán nem mindegy mekkora.. és nem kell min. 18cm.. persze ha akkora lenne a barátomé..érthetõ h nem hagynám el emiatt :D..
Az én barátomnak 13 cm és elég. Bõven, mert a 16 centis vibri már belém sem megy:D Pedig lassan 5 éve nem vagyok szûz, alapjáraton rövid vagyok lent, vagy nem tudom:D

Arra lennék kíváncsi, hogy a méhszáj kb.hány centire helyezkedik el a hüvelynyílástól? Illetve van olyan, hogy valakinek olya közel legyen, hogy egy átlagméretű pénisz is borzalmas fájdalmat okozzon?

Mert lefeküdtem a barátommal,és bármit próbált, egyszer?en annyira fájt, hogy a rosszullét kerülgetett? Lehet, hogy sohasem fogok tudni normális szexuális életet élni? Vagy ez pár alkalom után elmúlik?

Legjobb válasz: A hüvely 8-10cm hosszúságú, de mivel izmos falának köszönhetõen képes megnyúlni széltében és hosszában is, tehát felveszi a pénisz méretét, persze határ azért van, szal az "óriás" szerszámot nem lehet teljesen betolni. A fájdalom inkább a nedvesség kérdésében keresendõ, ha mázlid van javulni fog a megfelelõ elõjáték mellett, ha nem próbáld ki a sikositót.

A hüvely 8-10cm hosszúságú, de mivel izmos falának köszönhetõen képes megnyúlni széltében és hosszában is, tehát felveszi a pénisz méretét, persze határ azért van, szal az "óriás" szerszámot nem lehet teljesen betolni. A fájdalom inkább a nedvesség kérdésében keresendõ, ha mázlid van javulni fog a megfelelõ elõjáték mellett, ha nem próbáld ki a sikositót.
Hát ez változó.Ugymint a férfiak nemiszervénél is vannak eltérések, ugy a nöi nemiszervnél is van eltérésA hüvely általában8-12 cm hosszú lehet.De az is lehet a párodnak van nagy!Vagy nem jó pózben csináltátok!Probáljátok ki másféle pózban is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából a nedvességgel nem volt gond, a páromé 16 centi, szóval nem az a túl nagy. De szinte még a feléig sem tolja be, máris olyan fájdalmaim vannak... Egyszerûen úgy érezem, ennél tovább sosem fog menni. Vagy ez idõvel nyúlik valamelyest? Egyébként csak egyszer történt meg az aktus, illetve utána mégegyszer, de csak annyira, hogy berakta, és ki, mert nem akartam megint ott szenvedni. Az alapvetõ baj, hogy így már szinte a kedvem is elment az egésztõl...

Egy felnőtt németjuhásznak kb hány cm-es a pénisze?

Legjobb válasz: Valamiért érdekel? Nekem valahogy még eszembe sem jutott, hogy érdekeljen hány centis a kutyámé.

Valamiért érdekel? Nekem valahogy még eszembe sem jutott, hogy érdekeljen hány centis a kutyámé.
???? Minek az neked?:DD
Beírtam keresõbe, és az elsõ találat szerint 13-18 cm között, szóval kb. mint egy felnõtt férfié. :D
A bernáthegyinek viszont 18-23 cm, és vastagabb is, úgyhogy õk lekörözik simán a pasikat. :D
ma 19:30 Lehet pasi is. Anális szex is van.
Nem egy nõ van a világon aki a kutyájával kefél.
Ha használod a keresõt, akkor még képeket is találsz róla!
WTF
a sajátom
Nekem is az enyém. Nem szoktam másokét stírölni.
A valaha látott legnagyobb pénisz, kb 201 cm http://www.youtube.com/watch?v=asbDADzklyI
eeeeeekkora vót!
A legnagyobb amit élõben mereven láttam az a saját péniszem, tehát 16 cm.
Én tv-be szoktam látni néha, és képzeld neve is van Orbán Viktornak hívják !
A kérdező hozzászólása: #6 :) )
a sajátom, 18-19 cm

Mikortól kezd el vastagodni a pénisz és kb hány éves korig?

Hány éves kortól kezd el vastagodni a pénisz és kb hány éves korig?Merev állapotban csak 11 cm a kerülete, nagyon vékonynak érzem,a hosszával meg vagyok elégedve.

Legjobb válasz: Nem értem, miért kell trollkodni szegény gyerekkel. Kedves kérdezõ, ez egyénenként változó dolog. Az is elõfordulhat, hogy már mindig ilyen marad, de ennek eléggé kis valószínûsége van. Általában az emberi test huszonegy-néhány éves korig változik, szóval addig még sok minden történhet :) Alapvetõen meg ne aggódj ilyen dolgokon.

Nem értem, miért kell trollkodni szegény gyerekkel. Kedves kérdezõ, ez egyénenként változó dolog. Az is elõfordulhat, hogy már mindig ilyen marad, de ennek eléggé kis valószínûsége van. Általában az emberi test huszonegy-néhány éves korig változik, szóval addig még sok minden történhet :) Alapvetõen meg ne aggódj ilyen dolgokon.
14 tõl ahogy a hossza is növekszik, De ezek a méretek nagyon váltózóak. Minden formája elõfordul .
hát nem lesz 20 cm farkad nekem 12 évesen 14 cm volt

Kb hány cm átmérőjű egy pénisz?

Legjobb válasz: átlagos 3-4, nagyobb 4-5 cm

átlagos 3-4, nagyobb 4-5 cm
hosszúság érdekel, vvagy a keresztmetszet? 15 cm hossz az átalogos, 3-4 cm keresztmettszettettl
1. Szerintem is. :) 2. Nem tudod, hogy mi az az átmérõ???
haggyám á... most ittam meg a tököm tuddja mennyi bort...
:D meg van bocsájtva
4 cm az átlagos átmérõ körülbelül. Ami csak 3-4 cm, az már inkább vékony. A 4-5 cm viszont már tényleg vastag.
Ha lány vagy akkor az enémet élõben is megnézheted. Sõt, nem csak nézheted ....

Egy 17 évesnek kb hány centis lehet a pénisze. átlagban. Meg + ha alacsony is?

Legjobb válasz: amekkora az ég adott neki, ennyi idõs korban, általában már be áll a végleges méretbe, szóval nagyon nagy a felhozatal...

amekkora az ég adott neki, ennyi idõs korban, általában már be áll a végleges méretbe, szóval nagyon nagy a felhozatal...
nekem 13 évesen 16cm, s a kerulet 12cm 13/F
Van egy mondás: Kis ember nagy bottal jár.... Nem tudom igaz-e, én magas vagyok. De az alacsony barátaim sokszor elõszeretettel emlegették a lányok elõtt. Jó trükk, emlegesd Te is! Kíváncsiak lesznek - egy próbát megér.
18évesen 15cm. Tessék.
attól függ, hogy fiú vagy lány az illetõ
nagyon nagy az intervallum, akár lehet 12-tõl 30-ig is, most nem lehet erre mit mondani, vagy akár még kisebb, vagy nagyobb.. tessék egy kis statisztika : Egy nemrég elvégzett tanulmány során, melyet egy óvszereket forgalmazó cég készített, kiderült a francia férfiak pénisze a leghosszabb, átlagban 15, 48 centiméter. A magyaroknak sem kell szégyenkeznie méreteiket nézve, hiszen a 25-ös toplistán a negyedik helyet tudhatják magukénak. A toplista megalkotásában 25 országból 10.500 férfi vett részt. A franciák elsöprõ gyõzelmet arattak. Erekció során a svéd férfiak péniszhossza 15, 36 centiméter, míg a dobogóra az észt férfiak is felkerültek, õk 15, 17 centiméterrel büszkélkedhetnek. Ami a méretet illeti a magyar férfiakat sem kell félteni, hiszen a franciákéhoz képest csupán 0, 49 centiméterrel maradtunk alább. Jobbak vagyunk mint a románok, akik a 12-ik pozíción foglalnak helyet, 14, 30 átlagmérettel, de a környezõ országok férfijainál is nagyobb mérettel rendelkezünk. A legcsúfabb vereséget a görögök érték el, nekik átlagban 12, 18 centiméter hosszú erekció során a péniszük. Top 25: Az európai férfiak pénisz átlagmérete 1. Franciaország 15, 48 cm 2. Svédország 15, 36 cm 3. Észtország 15, 17 cm 4. Magyarország 14, 99 cm 5. Olaszország 14, 95 cm 6. Ausztria 14, 89 cm 7. Dánia 14, 88 cm 8. Belgium 14, 77 cm 9. Németország 14, 61 cm 10. Lettország 14, 69 cm 11. Litvánia 14, 55 cm 12. Románia 14, 30 cm 13. Hollandia 14, 28 cm 14. Lengyelország 14, 21 cm 15. Szlovákia 14, 19 cm 16. Csehország 14, 17 cm 17. Bulgária 14, 09 cm 18. Szlovénia 14, 01 cm 19. Portugália 13, 91 cm 20. Luxemburg 13, 82 cm 21. Spanyolország 13, 58 cm 22. Finnország 13, 52 cm 23. Nagy-Britannia 13, 32 cm 24 Írország 12, 78 cm 25. Görögország 12, 18 cm
Jah a korom 21
Hát ha még dagadt is mellé, akkor olyan 14 centi körül. Bár én fiu vagyok... HÁt én vagyok 185cm magas, és az enyém 17 fölött van kicsivel. Sportos vagyok, hát matekozd ki.
A kérdező hozzászólása: úgy körülbelüli számokat kérnék:d
13 cm 18/F

KB. hány cm-es péniszre valo a "large" méretű óvszer?

Legjobb válasz: Olyanoknak, akiket szorít nagyon a normál óvszer. Én úgy tudom hogy nem a hosszat jelzi a large, hanem a vastagságot.

Olyanoknak, akiket szorít nagyon a normál óvszer. Én úgy tudom hogy nem a hosszat jelzi a large, hanem a vastagságot.
15-16-17 cm. szerintem :)

A korai magömlést gátoló zselére nincs e valami házi recept? Kinek mi a tapasztalata vele? És kb. egy 30 ml es krém tubus hány alkalomra jó? És csak a makkra kell kenni, vagy az egész péniszre?

Legjobb válasz: egyik haverom vett iylen gumit, ohgy késleltetõs. aztmonta rakás sz*r mert kb lezsibbasztotta a makkját és semmit sem érzett. volt hogy le is lankadt. szal nem ajánlom.

egyik haverom vett iylen gumit, ohgy késleltetõs. aztmonta rakás sz*r mert kb lezsibbasztotta a makkját és semmit sem érzett. volt hogy le is lankadt. szal nem ajánlom.
Az orvosok Lidocainnal fújják be.....
házi recept:légycsapóval egy k. nagyot csapsz a fejére:) )) de egy kis pia az késleltet / a belsõdbe töltsd/
Erõspista, lidocain, varázs(tigrises, pandás egyéb állatos) mega giga kínai kenõcs/tapasz(ha leolvad vagy egyéb károsodás ér ne nekem nyögj). :) Ezek a legjobbak.
Ha elzsibbasztod azzal a szarral, semmire sem jutsz! Egyetlen egy megoldás van, ami ráadásul ingyenes: ÖNKONTROLL!

Figyma szükülettel lehet szexelni? és ha megmütenének vele az hány nap lenne kb menyi idö egy ilyen mütét és milyen fájdalmas? és ilyen kis pici pontok vannak a péniszemen mint ha pattanás lenne azokkal mit lehet kezdeni?

Legjobb válasz: Nyilván idõpontra megy az ember,meg természetes hogy megvizsgálnak.De a lényeg kb annyi amit irtam,most volt egy ismerõsöm ilyenen,két nap mulva már,nem kellett neki bent maradni,és két nap mulva már ment dolgozni,azt mondta nem volt vészes.Azért nem szívmûtétrõl van szó,csak egy darab bõrt vágnak le.

Nyilván idõpontra megy az ember, meg természetes hogy megvizsgálnak.De a lényeg kb annyi amit irtam, most volt egy ismerõsöm ilyenen, két nap mulva már, nem kellett neki bent maradni, és két nap mulva már ment dolgozni, azt mondta nem volt vészes.Azért nem szívmûtétrõl van szó, csak egy darab bõrt vágnak le.
oda valami bekeveredett szóval nem két napig volt bent, hanem csak pár órát
A mûtét kb annyi, hogy bemész meg kijöszz, utána 1hét amig kellemetlen.A pöttyöket mutasd meg bõrgyógyásznak, mert sokmindentõl lehet, de általában ez természetes jelenség. Lehet helytelen tisztálkodási módszertõl is.De van akinek alapból ilyen.
Azért nem ilyen egyszerûen játszódik le egy ilyen mûtét, mint ahogyan írtad kedves 1 es.Sok ide irt fiútól kérdeztem meg, hogy is van ez valójában .Elõször is vizsgálattal kezdõdik .Ekkor adnak idõpontot a mûtétre is Mivel a mûtét kórházban történik, még 1napra be is fektetnek .Mivel ez is mûtét így elõtte még pár vizsgálatot elvégeznek .Majd betolják a beteget a mûtõbe, és nem besétál .A fiatal korúakat altatják, aki betöltötte a 18 at helyi érzéstelenítés van.Ha 18 alatti a fiúnál , 1 szülõnek ott kell lenni, a mûtétes papirt aláirni .Kb 20 perces a mûtét, kitolják, és fekvés van .A mûtétek de.vannak, igy du. 3-4 felé kiadják már .Addig megfigyelés alatt van .
oké 3sa , semmi gond, zöldet kaptál :-)
Igyekezz olyan dokihoz menni, aki megoldja neked anélkül, hogy az egész fitymát eltávolítaná. Mert aztán azzal gondjaid lehetnek, ahogy nekem is vannak....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!