Találatok a következő kifejezésre: Kőbányán merre van (5 db)

Budapest X. kerület Kőbányán merre vannak szoláriumok?

Budapest X.kerület (K?bánya) Szárnyas utca környékén merre vannak szoláriumok? Álló, fekv?, esetleg mindkett?, milyen csövek vannak benne (Eu-s, csokics?, stb), mennyire színvonalasak, milyen az ott dolgozó/milyen a kiszolgálás, árak, tapasztalatok?! Köszönöm a segítséget! H.

Legjobb válasz: Szia! Én a XIX. kerületbe járok a Luxura szoláriumstúdióba(a tûzoltóság utcájában), csak csokicsöves és van EU-s gépük is. 80 Ft egy perc és a legszínvonalasabb szoli a környéken!

Szia! Én a XIX. kerületbe járok a Luxura szoláriumstúdióba(a tûzoltóság utcájában), csak csokicsöves és van EU-s gépük is. 80 Ft egy perc és a legszínvonalasabb szoli a környéken!

Kőbányán hol van ZÁRT kutyafuttato? Mert még nem jön vissza a kutyám, ha hivom, de nagyon szeretném elengedni, hogy kifussa magát.

Legjobb válasz: Kerepesi úti zajvédõ domb és a Gyakorló utcai lakótelep között bekerített terület. De ne számíts túl modern helyre, elég lepukkant... De legalább kerítés van, és jófej kutyák és gazdik.

Kerepesi úti zajvédõ domb és a Gyakorló utcai lakótelep között bekerített terület. De ne számíts túl modern helyre, elég lepukkant... De legalább kerítés van, és jófej kutyák és gazdik.

Kőbányán merre felé van olyan játszótér, ahol mondjuk hintáztathatnám a 8 hónapos babám? Vagy csúzdázhatna?

Valami igényesebbre gondolok.

Legjobb válasz: Kicsivel arrébb a Havannán vannak jó játszóterek! (a 14-20-as szám körül). ha az nincs olyan messze nektek, próbáljátok ki!

Kicsivel arrébb a Havannán vannak jó játszóterek! (a 14-20-as szám körül). ha az nincs olyan messze nektek, próbáljátok ki!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)


Kőbányán a régi konzervgyár merre van?

Akárhogy írom be a gugliba nem ad ki semmit. Köszönöm!

Legjobb válasz: Volt Globus Konzervipari Rt., Budapest, Maglódi út 47. Megközelíthetõ a 28 28A 28B 37 villamossal a "Kada utca‎" megállóig a Blaha Lujza térrõl. Az Örs vezér tér felõl: 3-as, 62-es, 62A-ról szállj át rájuk az Élessaroknál!

Volt Globus Konzervipari Rt., Budapest, Maglódi út 47. Megközelíthetõ a 28 28A 28B 37 villamossal a "Kada utca‎" megállóig a Blaha Lujza térrõl. Az Örs vezér tér felõl: 3-as, 62-es, 62A-ról szállj át rájuk az Élessaroknál!
Irány a forgatás! Brad Pityó! :D
A kérdező hozzászólása: :PP


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!