Találatok a következő kifejezésre: Kültéri, öreg, elszürkült falépcsőt ami egyébként (1 db)

Kültéri, öreg, kiszáradt, elszürkült falépcsőt (ami egyébként még stabil), milyen módszerrel, anyaggal lehet felújítani, konzerválni, időjárásállóvá tenni?

Legjobb válasz: szerintem lecsiszolod, a "sárga" fafelületig, és jó alaposan bekened valami impregnálószerrel. lehetõleg olyannal elõsször amit ha beszív vizhatlan lesz és megöli bene a gombát. és tuána még át kell kenni valami faápolóval is.

szerintem lecsiszolod, a "sárga" fafelületig, és jó alaposan bekened valami impregnálószerrel. lehetõleg olyannal elõsször amit ha beszív vizhatlan lesz és megöli bene a gombát. és tuána még át kell kenni valami faápolóval is.
Nézd meg a linket, én láttam kiállításon a munkáikat. Hihetetlen! :) ) http://www.pretty.hu/web/hu/treppen/start.html?PHPSESSID=8ad..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A multi cutter vagy a renovátor rezgőfűrész mennyire hasznos?

Valaki használta már valamelyiket? A Bosch mennyivel jobb mint a tv shop-os renovátor?

1

Milyen tolómérő márkákat ajánlotok?

Most kezdtem el gépész iskolába járni, és szeretnék egy saját tolómérőt. az iskolának mitutoyo van. 0,05ös kéne. Milyen márkát, milyen árkategóriába ajánlotok nekem tolómérőt ?
Nagyon köszönöm!

7

Hogyan lehet kiszedni beletört kulcs miatt a zárbetétet?

Van egy kinyitott ajtó hengerzárral, amibe beletörött a kulcs az egyik oldalt. A zárbetétet szeretném kicserélni. Műszaki ember vagyok, de sajnos ebben a témában hiányos az ismeretem. Olvastam már ragasztásos, kifúrásos módszerről is. Elgondolásom szerint a kifúrásos lenne a megfelelő. Kérdésem, ha van itt specialista, hogy 13-as vagy 16-os fúróval kell kifúrni? Minden hasznos választ más módszerek említésével is nagyon szépen megköszönök.

4

Hogyan lehet ablakot eltüntetni fényveszteség nélkül?

A nappali és az előszoba közötti ablakot szeretnénk eltüntetni úgy hogy a fény is megmaradjon (mivel másik ablak nincs) de fűtés szempontjából is megfelelő legyen.

3

Szoba leválasztás?

52négyzetméteres lakásban lakunk. Az lenne problémám,hogy külön szobát szeretnék de csak egy kis szoba van ahol a szüleim laknak és egy nagyszoba ahol én lakok az öcsémnel +van egy hal a két szoba között ahol nincs ablak. Valahogy megkéne oldani hogy legyen egy külön szobám gondolkoztam azon hogy a nagyobbik szobát gipszfallal leválasztjuk de a szüleim szerint ez drága ,a halban pedíg csak egy ágy fér el. Tudnátok mondani olyan megoldásokat amu kivitelezhető,nem drága és jól hangszigetel?

1

Villanyszerelés, hol kapok kék vezetéket?

De jó a sárga, fehér vagy piros is, vékony legyen, 1.5mm vastag, pár méter, és ne legyen benne rézhuzal, tehát a vezeték műanyag külseje kell drót nélkül mert damilt akarok belehúzni, horgászni kell.

3

Lehet tömíteni szilikonnal a wc kagyló vízbefolyó részénél a gumi és a cső csatlakozásánál vagy ki kell cserélni a gumit mindenképpen?

2

Ciszterna belvárosi lakásban, szennyvíztisztító? Sokkal olcsóbb víz.

Iszonyat magas a vízdíj, ezért gondoltam, hogy a régi kamrából kialakítanék egy víztározót, a mosógépből kijövő, mosdóból lefolyó, kádból lefolyó, mosogatóból lefolyó vízet fokozatos finomságú szűrőkön át tisztítanám gyakorlatilag desztillált vízzé (kb 50 ezerbe kerülne) aztán egy szivattyúval belenyomnám a ciszternába ami a spejzban van. Innen a víz visszacsoroghatna a mosogatóba, a mosógépbe, és még fürödni is lehetne vele, persze ivóvíznek nem használnánk. Gyakorlatilag egy zárt rendszer lenne az egész, és nem lenne más dolgom mint a könnyű szennyvíziszapot kilapátolni a szűrőkből hetente, és kidobni a szemetesbe, esetleg a ciszternába 1-1 klórtabletta.

A wc természetesen csak öblítés szinten lenne a körre kötve és a mosogatógépből kifolyó vízen is erősen gondolkozom. A szennyvízülepítő, ami a ciszterna mellett lenne kéménybe vezetett szellőzővel szellőzne.

Ha megfelelőek a számításaim havi 15-20 ezer forintos vízszámlát tudnánk 1-2 ezer forintra csökkenteni. A szivattyúk áramdíja 1-2 ezer forint havonta.

4

A ragasztópisztolyokba többféle fajta ragasztótípus rakható töltelékként, vagy egyféle van? És az mire jó leginkább?

4

Fényerőszabályzóra milyen égőt lehet rákötni?

Vettem egy fényerőszabályzót. Kérdésem az lenne hogy bármilyen égőt rá lehet kötni, vagy vannak valami speciálisak?
Pl. egy energiatakarékos izzót lehet-e használni vele?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!