Találatok a következő kifejezésre: Kültéri, öreg, elszürkült falépcsőt ami (1 db)

Kültéri, öreg, kiszáradt, elszürkült falépcsőt (ami egyébként még stabil), milyen módszerrel, anyaggal lehet felújítani, konzerválni, időjárásállóvá tenni?

Legjobb válasz: szerintem lecsiszolod, a "sárga" fafelületig, és jó alaposan bekened valami impregnálószerrel. lehetõleg olyannal elõsször amit ha beszív vizhatlan lesz és megöli bene a gombát. és tuána még át kell kenni valami faápolóval is.

szerintem lecsiszolod, a "sárga" fafelületig, és jó alaposan bekened valami impregnálószerrel. lehetõleg olyannal elõsször amit ha beszív vizhatlan lesz és megöli bene a gombát. és tuána még át kell kenni valami faápolóval is.
Nézd meg a linket, én láttam kiállításon a munkáikat. Hihetetlen! :) ) http://www.pretty.hu/web/hu/treppen/start.html?PHPSESSID=8ad..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mivel festhető a poliuretán (polifoam)?

Olyan (lehetőleg nem vízbázisú) festéket keresek, amivel polifoam anyagra tudnék festeni. Vagy a sima olajfesték, zománcfesték is megfelelő?

Tapasztalatból tudom (nem röhög :) ), hogy pl. a habosított polisztirolra ("hungarocell") olajfestékkel nem lehet festeni, mert feloldja.

2

Van itt villszer. Szaki, aki ért az elektromos kisgépekhez (flex, fúró, stb. )?

Mi a jele annak hogy leégett a motor?Nagyflexről lenne szó.Hogyan tudom megállapítani hogy az állórész vagy a forgórész égett le?
Annyit látni, hogy bekapcsolom és a burkolaton keresztül látni hogy szikrázik a gép.

10

Só liszt gyurmából lehet apró részletes dolgokat csinálni?

1

Milyen fajta nagyon erős, de átlátszó keskeny ragasztószalag létezik?

A cellux minősége nagyon szar, amit ismerek erős ragasztószalag, az viszont nem átlátszó

5

Mi oldja a szilikonzsírt?

4

Hol tudok ilyet Magyarországon venni? (link)

http://cdn.dickblick.com/items/128/27/12827-2007-3ww-l.jpg

0

Motip alvázvédőt mivel lehet hígítani?

1

Vegyestüzelésű központifűtést szeretnék kiépíttetni a házamban! Milyen újgenerációs kazánt kell vennem? Puffertartályból mi a legjobb? Mivel fokozhatom ezeket még?

2

Szalagfűrész csapágy?

Épp felújítok egy régi szalagfűrészt.A felső kerék eléggé kotyog szétszedtem és kiderült hogy a külső csapágy (két csapágyas) a fészekben olyan 1mmt lóg.Arra gondoltam hamár lecserélem a csapágyakat mindenképp porvédőset rakok be,és körben ráhajtok feles lemezből egy csíkot és csapágyrögzítőzöm is.Szerintetek ez így jó lesz? A belső csapágy az jó szorul a fészekben,de annak is adok egy kis rögzítőt.

2

Hogyan tehetnék bélést ennek a ruhának?

Ajándékba kaptam, de nagyon átlátszó (a képen a beállás és a kamera gyenge minősége miatt nem látszik), a valóságban még a fehér alsónemű is kitűnik. Viszkóz anyagból készült, és amolyan összeugrós típusú. Lehet-e egyáltalán az ilyennek kis vékony bélést varrni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!