Találatok a következő kifejezésre: Külföldre kb. kerül (8 db)

Külföldre kb. mennyibe kerül egy képeslapot küldeni?

Finnországba, Kolumbiába stb...Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: A postai díjszabások megtalálhatók itt: http://www.posta.hu//kepek/upload/2008-02/Postai%20d%c3%adja..

A postai díjszabások megtalálhatók itt: http://www.posta.hu//kepek/upload/2008-02/Postai%20d%c3%adja..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi!
Server Error in '/' Application. kaphatnék én is egy linket engem is érdekelne

Magyar nyelvű egyetem, vagy főiskola van külföldön? Pl. Ausztriában, Németországban? Ha igen, akkor milyen lehetőségekkel? Mennyibe kerül kb? Úgy hallottam valamivel olcsóbb, mint itthon, Magyarországon.

Vagy az országok anyanyelvén zajlanak a tanítási órák? :)

Legjobb válasz: Egyedül Romániában van olyan szak tudtommal, amelyet magyarul tartanak. Nincs olyan egyetem külföldön, ahol magyarul tanítanak, ez egészen biztos.

Egyedül Romániában van olyan szak tudtommal, amelyet magyarul tartanak. Nincs olyan egyetem külföldön, ahol magyarul tanítanak, ez egészen biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) De akkor német, vagy angol nyelvtudással már jelentõsen nagyobb lehetõségek vannak az északabbi országok felé? :)
Némettel csak Ausztria és Németország jöhet szóba, angollal már annál több: Anglia, Írország, Svédország, stb.. minden országban van angol nyelvû képzés.


Válthatok e ki Z s rendszámot, Romániába való forgalomba helyezésre magyarországon, olyan lakókocsira amely ki lett vonva külföldön a forgalombol, s a papirjai megvannak, és kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Elvileg a z rendszám arra van, hogy itt van egy autod magyarországon, de lejelented, hogy viszed ki külföldre. Akkor kaphatsz.

Elvileg a z rendszám arra van, hogy itt van egy autod magyarországon, de lejelented, hogy viszed ki külföldre. Akkor kaphatsz.
Konkrétan: Z-12345: Vámügyintézés alatt álló jármûvek rendszámai. (Magyarországról kivitelre szánt jármûvek)

Ha külföldre telefonálok, (romániába) Akkor az illetönek kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: A külföldi fél csak akkor fizet, ha õ a külföldi hálózatban roamingol, amennyiben román számot hívsz, neki nem kerül semmibe.

A külföldi fél csak akkor fizet, ha õ a külföldi hálózatban roamingol, amennyiben román számot hívsz, neki nem kerül semmibe.

Mennyibe kerül kb 8 napra külföldre egy biztosítás? (mármint nekem, utasbiztosítás vagy hogy hívják)

Legjobb válasz: sok mindentõl függ eu-n belül vagy kívül mész? melyik kontinens? mennyi idõs vagy? milyen jellegû biztosítást akarsz kötni (várost nézni mész vagy búvárkodni)? egyedül vagy társasággal? milyen kiegészítéseket szeretnél? nézd meg valamelyik alkuszi oldalon, néhány kattintással megtudod, hogy melyik a legkedvezõbb számodra pl. netrisk.hu

sok mindentõl függ eu-n belül vagy kívül mész? melyik kontinens? mennyi idõs vagy? milyen jellegû biztosítást akarsz kötni (várost nézni mész vagy búvárkodni)? egyedül vagy társasággal? milyen kiegészítéseket szeretnél? nézd meg valamelyik alkuszi oldalon, néhány kattintással megtudod, hogy melyik a legkedvezõbb számodra pl. netrisk.hu
Nézd meg, hátha tartalmazza a lakásbiztosításod, szoktak beletenni ilyen tételt is! Meg ajánlom a pü. tanácsadómat, ingyenes.:) Elmész hozzá és elmond mindent errõl.
netrisk.hu, pba.hu ezeken több biztosítóét hasonlítja össze, de jó pár biztosító honlapján is kiszámolhatod, ha tetszik akkor meg is kötheted online.

A párommal külföldön szeretnénk tartani az esküvőnket a közeljövőben, viszont ez egy nem hivatalos esküvő lenne, mert a polgári itthon lesz. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy maga a ceremónia kb mennyibe kerül?

Persze itt is lehetnek különböz? igények, mi ilyen középkategóriást szeretnénk. Gondolom valamivel olcsóbb mint egy hivatalos szertartásnál. Olyan párok tapasztalataira is kíváncsiak lennénk, akik szintén külföldön esküdtek.

Legjobb válasz: nem egyertelmu hol mikor melyik orszag melyik helyszin miert hivatalos hany vendeg stb Nem lehet hasra utve egy osszeget mondani

nem egyertelmu hol mikor melyik orszag melyik helyszin miert hivatalos hany vendeg stb Nem lehet hasra utve egy osszeget mondani

Külföldre telefonálok itthonról, akkor az kb mennyibe kerül?

Itthonról szeretnék telefonálni Milánóba, 70es telefonról szeretnék felhívni egy 30-ast. Mennyibe kerül kb egy perc?

Legjobb válasz: felmész a vodafone honlapjára és megnézed hogy a te csomagodban mennyibe kerüla nemzetközi hívás olaszországba.

felmész a vodafone honlapjára és megnézed hogy a te csomagodban mennyibe kerüla nemzetközi hívás olaszországba.
A kérdező hozzászólása: Semmit nem r arról, hogy akkor mi van, ha magyar számot hívok. Csak a külföldi számok esetét.
here we go again ha magyar számot hívsz, akkor teljesen mindegy, hogy a hívott fél hol tartózkodik. Lehet a szomszéd szobában is, de akár Spanyolországban is. Te csak a belföldi hívást fizeted. Ezt már sokszor elmagyaráztam itt. A felmerülõ költségeket a hívott fél fizeti, erre van a hívásfogadási díj, ha roamingot használ valaki külföldön. Tehát ismétlem, neked nem kerül többe.
"70es telefonról szeretnék felhívni egy 30-ast. " Neked ugyanannyiba kerül, mintha itthon lenne. Õ fizet a fogadott hívásért. De ez így logikus. Ha ismeretlent hívsz, akkor inged-gatyád rámenyjen, ha õ nem Magyarországon van, hanem Ausztráliában? A mobilban az a jó, hogy mobil. A tulajdonosa meg azért az esetek nagy részében tudja, hogy hol van... Legfeljebb azt nem tudja, hogy külföldön a hívásfogadásért is fizet (SMS fogadásáért nem).
A kérdező hozzászólása: értem, nagyon köszönöm mindenkinek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!