Találatok a következő kifejezésre: Külföldről behozott aminek sajna nincs papírja (1 db)

Külföldről behozott berendezéssel, aminek sajna nincs papírja (gépkönyve) hogyan tudok törvényesen munkát vállalni?

Egy kompresszorral szeretnék munkát vállalni. A berendezést Németországból vásároltam. Nincs hozzá semmi papír.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Édesség importja hogyan működik?

Milyen engedélyek kellenek ahhoz hogy Magyarországra importáljunk cukorkát az EU-ból? A cég rendelkezik HAACP tanúsítvánnyal. Köszönöm!

2

Van egy elképzelésem és egy célom, de nem tudom pontosan mi kell hozzá, hogy érhetném el?

Filmrendező és forgatókönyvírói képzetségem lesz hamarosan, de engem jobban érdekelne a animációs és rajzfilm továbbá a játéktrvezés és készítés, csakhogy az utóbbi szak állítólag nincs is Magyarországon. Vannak játékok pl God of War vagy Assassin's creed, ezeknél, hogy dől el vagy mitől függ, hogy egyáltalán ki lesz a rendező ? Hogy tudnék egy olyan céget esetleg alapítani amelyben én irányíthatnám, a teljes munkamenetet? Egy játékkészítőstúdió milyen feltéttelel adná nekem a játék rendezési jogát?

8

Kínából importálnék árút Magyarországi értékesítésre, VÁM? ÁFA?

Alanyi adómentes egyéni vállalkozó vagyok.
4000Ft-150.000ft értékű arú lenne.

4

Egyéni vállalkozás székhelyének módosításához mire van szükség?

A változásbejelentőt melyik önkormányzathoz kell küldeni?

2

Egy társasházkezelői céget szeretnénk nyitni? Vagyis Bt. De nem értünk hozzá? Mik az első lépések, és a bt-hez kell valamilyen végzettség? És milyen végzettség szükséges egy társasházkezelőnek?

Bt. társasházkezelő

6

Mivel érdemes kereskedni angliában, üzlett nyitni?

0

Nagykereskedőként ellenőriznem kell e a kiskereskedőt, hogy a működési engedélyének megfelelő termékeket vásárol?

(pl veszélyes anyagok forgalmazása nincs benne az engedélyében. Ellenőriznem kell e vegyiárú értékesítésénél hogy van e jogosultsága az adott terméket megvásárolni? Válaszokat köszönöm.

2

Mi a véleményetek arról, hogy külföldről rendelek, itthon meg eladom?

Szeretnék mindenképp pénzt keresni iskola mellett. Gondoltam arra, hogy külföldről behozok különféle termékeket, kisebb árban és itthon el adom kicsivel drágábban. Vagy akár oldalakról rendelném a netről, vagy bármi hasonló. Ha van valami tippetek vagy ötletetek ezzel kapcsolatban, meg osztanátok velem ? Esetleg vélemény ?

10

Milyen formában lehet árut továbbértékesíteni legálisan? Milyen engedélyek kellenek? Kezdetben kis tételről lenne szó, ha bejön akkor gondolkodnék valamilyen vállalkozási formában. (bővebben lent)

Nagyon jutányos áron tudnék vásárolni egy termékcsaládot,most kerül bevezetésre a piacon. Ha felvásárolok egy készletet (nem túl nagyot) ezt csak úgy eladhatom némi haszonnal bármilyen fórumon (vatera, jófogás és társai, facebookon keresztül)? Van valamilyen engedélyezési kötelezettség a gyártótól vagy a NAV-tól?

0

Mekkora mennyiségű lucernát tudok termelni?

A telkem 1659 négyzetméter. Nem öntözném. A homokos laza a talaj.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!