Találatok a következő kifejezésre: Külföldről behozott aminek sajna (1 db)

Külföldről behozott berendezéssel, aminek sajna nincs papírja (gépkönyve) hogyan tudok törvényesen munkát vállalni?

Egy kompresszorral szeretnék munkát vállalni. A berendezést Németországból vásároltam. Nincs hozzá semmi papír.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mivel éri meg Ebay-en kereskedni?

Milyen tárgyakra, illetve termékekre van a legnagyobb kereslet Ebay-en, illetve miket lehet a legjobban, legkönnyebben eladni? A válaszokat előre is köszönöm.

5

Weboldalakat lehet priváton készíteni legálisan?

Hallottam olyanról, hogy saját szoftverek pénzért való eladása legális, ha nem sért semmilyen jogot, és semmilyen másolt adat nincs benne. Nos én értek egy kicsit a weboldalak programozásához és szeretnék egy kis pénzt keresni vele. Mivel először is fizetnem kellene egy tárhelyet, ahol tárolom az adatokat, ez benne van az árban. Tehát egy tárhely, plusz a weboldal ára lenne, amit elosztanék egy bizonyos arányban, így mindenki ugyanolyan árat fizetne. A weboldalaim semmilyen sértő információt nem tartalmaznának, csupán hirdetés, blog, kibeszélés, bemutatkozás, vagy esetleg dokumentáció. Engem tulajdonképpen főként a Szerbiára vonatkozó szabályok érdekelnének (szerbiai vagyok), tehát, hogy jelen esetben szabad e hirdetni magam, hogy weboldalakat készítek cégeknek, személyeknek, privátul, havi oldalfizetéssel? A választ előre is köszönöm!

4

Termékfényképezésre vállalkozást csinálni megérné?

Van egy spéci ága a termékek fényképezésének: amikor 360 fokban forgatva kell több képet csinálni és végül a neten lehet majd körbeforgatni a tárgyat. Erre szeretnék egy vállalkozást nyitni. Tudom hogy van már ilyesmi, de ha a környezetemben keresem akkor egyet sem találok, ergo betömhetném a réspiacot...
Mivel az ilyesmit fizikailag helyben kell csinálni, az utazás miatt olcsóbban jönne ki a munkám mintha messzebről hívnak rá valakit. Fényképezéshez a tudásom megvan hozzá, csak az eszközök kellenek.

3

Mi a véleményetek, lehet pénzt keresni a hálózatépítéssel? Ti belevágnátok egy ilyen jellegű munkába?

25

Egyesületet csináljak, vagy van más lehetőség erre Magyarországon?

Sport egyesületet csinálnék, viszont itthon nem tudom van lehetőség másra is, ami nem túl költséges. A lényege a dolognak, hogy lenne maga az egyesület, ami szerződtetne játékosokat. A bevétel a szponzorok általi juttatások, illetve a versenyek pénz+tárgy díjazása, ami együttesen a szerződött játékosok fizetését is magába foglalja. Erre milyen egyesületi formát javasoltok?

1

Melyikkel lenne érdemesebb dinnyét árulni?

Õstermelői igazolvány vagy Egyéni vállalkozás?
1-2 ismerős azt mondta hogy az östermelőivel már kissé bonyolultabb lett hogy valami permet naplót is kell vezetni.

3

Gyermek ruha turkáló nyitás ügyében tudtok nekem felvilágosítást adni?

Egyelőre még csak érdeklődés szintjén tart a dolog.Szeretnék infókat gyűjteni.Saját ház melléképületében lenne az üzlet.Ezzel kapcsolatban szeretnék minden ide tartozó dolgot összegyűjteni.Ha valaki mostanában jártas a dologban,nagyon köszönöm,ha válaszolna a kérdésemre.Köszönöm előre is!

0

Szerintetek mekkora esélye lenne egy kreatívos vállalkozásnak, hogy sikeres legyen?

Gondolok itt meghívók készítésére, esküvőkre ültetőkártyák, stb, meg bármiféle hasonló dolgokat készítenék, forgalmaznék, akár alapanyagokat is. Az elején valószínűleg nem lenne üzlethelyiség sem, itthon csinálnám. Szerintetek érdemes egy ilyenbe belefogni vagy veszett fejsze nyele? Szeretnék valamit magammal kezdeni, mert a mostani munkahelyem nem szeretem, és szerintem nem is sokáig lesz meg, mert úgy néz ki, szándékosan akarják tönkre tenni ... mármint a mostani vezető. Na mindegy, ez egy másik téma. A lényeg, hogy jár az agyam, mit kezdhetnék magammal, amit azért meg is érné csinálni. Volt ötletem, hogy pl. zöldségest nyitni, mert ahol lakok, nincs egy normális bolt, vagy eszméletlen drága, és nagyon sokan mondják, hogy ha valaki nyitna egyet, biztos jól menne neki. Csak hát ott meg nagyon sok tőke kell, ill. sok a követelmény.

2

Internetes weboldalt szeretnék készíteni ahol e-bayről rendelt cuccokat szeretnék eladni. Ez, hogy elehetne szabályosan megcsinálni?

Egyéni vállalkozó kártsát kell kiváltani? Ennek gondolom vannak ahovonta költségei. Ezek mennyik és mit kell utána fizetni?
Illetve van a családomnak egy Kft-e abba is fel tudnánk venni tevékenységként így jobban megérni?
Az eladott árúk után mennyi kellene fizetni? Nem lenne több a havi bevételem kb 20000 Ft-néá de kell egy kis fizetés kiegészítés sajnos

8

Hol tudnám legjobban és legegyszerűbben értékesíteni elektronikus termékeimet?

Leginkább az érdekelne, hogy hol tudnám legjobban és viszonylag egyszerűbb rendszer között értékesíteni szolgáltatásaimat? Leginkább prezentációs sémákban utazok, úgy látom szerencsés helyzet ez, mert eléggé keresik őket a neten.
Szerintetek melyik a legjobb ügynökség, ahol ezt megtehetném?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!