Találatok a következő kifejezésre: Külföldi nevet a (100 db)

Nekem nagyon tetszik az Athina, Audrey és a Jozefa név. Ti adnátok ilyen külföldi neveket a gyerekeiteknek?

Csak, mert én úgy vagyok ezzel, h ha már magyar vagyok akkor igen is magyar neve legyen a gyerekeimnek. Van 2 kisfiam és nekik ?si magyar nevük van. De lánynevek közzül 1 régi magyar név se tetszik nagyon, viszont a fent említett nevek nagyon tetszenek. Ti adnátok külföldi nevet a gyerekeidnek, úgyh az els? 2 gyereknek meg régi magyar neve van?

Legjobb válasz: Ne, ne, ne, lécci. Bocsi a kirohanásért, de ezek iszonyat hülyén és érdekesen néznek ki leírva. Még az Atina és Jozefa elmegy, de Ódri??? Nem feltétlen kell õsi magyar névnek lenni, de azért vannak normálisabb, hagyományosabb nevek is. És itt nem a Katira, Julira, Erzsire gondolok. Nagyon szép lány nevek is vannak, amik se nem õsmagyarok, se nem külföldiek (maximum külföldi eredetûek, de nem ennyire, mint az általad említettek), pl. Hanna, Zsófia, Kitti, Nikolett, Beáta/Beatrix, Orsolya, Lili, csak hogy párat említsek. Ez az én véleményem volt, dönts belátásod szerint. Egyébként nem adnék ennyire külföldies neveket a gyermekemnek.

Ne, ne, ne, lécci. Bocsi a kirohanásért, de ezek iszonyat hülyén és érdekesen néznek ki leírva. Még az Atina és Jozefa elmegy, de Ódri??? Nem feltétlen kell õsi magyar névnek lenni, de azért vannak normálisabb, hagyományosabb nevek is. És itt nem a Katira, Julira, Erzsire gondolok. Nagyon szép lány nevek is vannak, amik se nem õsmagyarok, se nem külföldiek (maximum külföldi eredetûek, de nem ennyire, mint az általad említettek), pl. Hanna, Zsófia, Kitti, Nikolett, Beáta/Beatrix, Orsolya, Lili, csak hogy párat említsek. Ez az én véleményem volt, dönts belátásod szerint. Egyébként nem adnék ennyire külföldies neveket a gyermekemnek.
Minden gyerek egyén, tehát attól, hogy a két fiadnak más típusú nevet adtál, a lányodnak adhatsz ilyen neveket, de be lehet egyáltalán jegyeztetni az Audrey-t? Mert ez nem magyar betûzés szerint van. Egyébként külföldön élek és olyan nevet adtam a gyerekemnek, ami magyarra lefordítható név, tehát a magyar papírjain magyar neve van, a külföldin külföldi. Én a hagyományos/gyakrabb neveket szeretem, de hát mindenkinek egyéni döntése, hogy milyen nevet ad. Nem tudom, hogy véleményt is kérsz-e vagy csak azt kérdezed, hogy adnék-e külföldi hangzású neveket. Én nem adnám a fent említett neveket, de egyébként az elsõ kettõ jól hangzik, viszont a Jozefa szerintem nagyon férfias, kemény név (de ez csak az én véleményem, nem megsérteni akarlak, bocs).
Nekem tetszik az Athina is és az Audrey is, de inkább az Athina. A Jozefa-val kapcsolatban csak annyit írok, hogy nem tetszik, és szerintem elég fiúsan hangzik. Az én kisfiamnak is külföldi neve lesz, ha majd megérkezik júniusban, õ Nikolasz lesz, ami nekem leírva nem tetszik, de hát Magyarországon sajnos nem lehet Nicolas, mert a sok okoska ember nem engedi, pedig így lenne a szép, de hát mind1, majd nem írjuk le sokszor.... :) Visszatérve a lánynevekhez, kicsit elgondolkoztam rajtuk és az Audrey nekem elég "kislányos" név, az Athina felnõttesebb, talán én ezért adnám ezt a lányomnak, de mind a 2 szép...
Bocsánat de szerintem a Jozefa olyan cigányos... Mint a Fatime.
Jozefa? Azt akarod, hogy utáljon a gyereked? Hogy becézed? Józsika?
11:59-es válaszoló vagyok. Az Atina név.... Na most ez görög név, rendesen Athena. Tudod a fél családom görög, ott tradícionális ez a név, Athena istennõ után.Na de Magyarországon?... A Jozefa meg zsidó. Audrey mint Audrey Hepburn? Na Amerika. Igenis lehet szép és jó hangzású magyar nõi neveket is találni. Tudod sose azt kell nézni, hogy neked milyen divatos, meg csûrt csavart, külföldi nevek tetszenek, hanem, hogy a gyerekednek ez lesz a neve, ezt fogja írni, viselni, bemutatkozáskor mondani. Az én lányom pl Luca. Szereti a kislány és magyar is.
Elsõ vagyok és csak egy megjegyzést tennék még (nem piszkálásból): Mennyivel barátságosabban és nõiesebben hangzik az, hogy Tünde, Kata, Luca vagy akármelyik, amit az elõzõ felsorolt, mint a te általad felsoroltak. Én nagyon nem örültem volna neki, ha a szüleim olyan neveket adtak volna, amiket felsoroltál. A Jozefát tuti, hogy meg is változtattam volna.
Nem találtál régi magyar lánynevet?Pedíg van sok szép:Luca, Arany, Bíborka, Bozsóka, Csenge, Kata, Neste, Szinta, Szirka, Tünde
Igen, adtam is külföldi nevet a kislányomnak, Adának hívják. Ez egy héber eredetû név, bár nekem semmi közöm az adott néphez, de ez tetszett. Nem sok igazi magyar név van, ami tetszene. Bár nálam nem elsõdleges szempont volt a név eredete, hanem a név jelentése és hangzása dominált, de hát nem vagyunk egyformák. Nekem magyar lánynevek közül egyedül a Hanga tetszett, ez egy virágnév. Fiúk közül a Hunor és Nimród. Egyébként az általad felsorolt nevek közül nekem egyedül a Jozefa név nem tetszik, de a többi igen. Viszont abban teljesen egyetértek az elõttem szólókkal, hogy bár nagyon szépek, magyar átírásban (Ódri és Atina) már-már kínosan nevetségesnek hatnak. Ha külföldön élnénk, akkor természetesen szóba jöhetne, de itt belföldön csak olyan nevet választanék, aminek az átírása nem teszi nevetség tárgyává a nevet.
Nem. Az Audrey nekem is tetszik, de csak olyan nevet adnék, ami magyarul normálisan hangzik és íródik, legfeljebb van az angolban megfelelõje. De ha nincs, az sem baj, nem kell mindig másoknak megfelelnünk.
Nem akarlak elkeseríteni, de csak a Jozefát adhatod neki, a többi név nincs anyakönyvezve. Amúgy nekem semmi bajom velük. Ma már minden normális. Itt megnézheted a hivatalosan anyakönyvezett nõi neveket: http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesnoi.pdf
Hát.. Szerintem Audrey-t csak magyarul leírva engedték, ami elég nevetséges.. Ódri... :DDD
Fiú: Alexander, Jake, Michael, Peter, Nicholas, Daniel Lány: Lyna, Ashley, Elena, July, Lilly, Emily

Miért adnak mostanában egyre többen külföldi nevet a gyereküknek?

Vannak olyan nevek, amelyek itt, M.o.-n is megállják a helyüket, de mikor egy ilyen igazi, magyar vezetéknév mellé odabiggyesztenek mondjuk valami külföldi nevet, az olyan fura. Én félig angol vagyok, ezért kaptam egy abszolút angol nevet, de mindenki azt hiszi, hogy a szüleim csak szórakozásból adták, mert manapság már közkedveltek a külföldi nevek és nem hiszik el, hogy angol vagyok. Ez olyan idegesít?.

Legjobb válasz: Utolsónak: Ezt te sem gondolod komolyan, hogy teljesen más lenne az életed, ha pl. Mária lennél...LOOOOL. A kérdésre is válaszolva: egyszerûen divat menõnek tûnõ neveket adni a szerencsétlen kölyöknek, ennyi.

Utolsónak: Ezt te sem gondolod komolyan, hogy teljesen más lenne az életed, ha pl. Mária lennél...LOOOOL. A kérdésre is válaszolva: egyszerûen divat menõnek tûnõ neveket adni a szerencsétlen kölyöknek, ennyi.
Utolsónak: pont, hogy te nem fogadod el mások véleményét...
mert a szülõk "húdetrendik" akarnak lenni.
mert a Tóth Dszesszika, meg Kovács Kárlító szerinted olyan húde egyediek? szerintem nagyon bénák...én Diána vagyok, igaz nem magyar eredetû, meg nem is minden 2.embernek ez a neve, de ettõl függetlenül nem adnék olyan nevet a gyerekemnek, amit gáznak tartana a magyar helyesírásban (mert ugye a külföldi neveket magyarul, fonetikusan kell használni, csak úgy engedélyezik). És igenis vannak gyönyürû szép magyar nevek (nem a Bélára Jancsira és társaira gondolok..)...ízlés kérdése, ezen nem fogok vitázni, de siralmas, hogy sok magyar szülõ mit képes csinálni a gyereke nevével, csak hogy fölülmúlja a másik szülõt... elsõ válaszadó
20 éves, elég mordenan gondolkodó lánynak mondhatom magam. nem tudom mibõl vontad le hogy befásult konzervatív vagyok, csak mert nem tetszik, hogy bohócot csinálnak a gyerekbõl...és nagyon jól tudom, h nem csak Dzsesszika létezik, egyetemista létemre képzeld rendelkezem megfelelõ intelligenciával, hogy ezt mind felfogjam, amit mondani próbálsz...sajnálom, hogy ilyen beszûkült tudatod van... még mindig az elsõ...
Szerintem ne azért mert trendik akarnak lenni. Én sem fogok magyar nevet adni a gyerekemnek, mert egyszerûen UNALMAS hogy minden 2. ember ugyanolyan bevû. Legyen az én gyerekem neve különleges. Az én nevem is görög eredetû és nagyon örülök hogy nem vmi bõbe vagy hasonló lettem, mert akkor teljesen más lenne az életem. Szóval vannak akik nem maradi gondolkodású emberek.
jaja, nekem van beszûkült tudatom. hátpersze. amúgy meg fogadd már el hogy másnak is van véleménye és nem mindig az a helyes amit te gondolsz. És például aki Kármen nevet ad a lányát az annyi hûde trendi és bohócot csinál belõle, mert te ezt próbálod elmondani, de hát rajtad kivül biztos senki sem olyan értelmes hogy megérte csak azért mert még nem járt egyetemre.
pedig bizony hogy más lenne az életem. Amúgy nem csak Dzsesszika lehet külföldi név, hanem olyan is amit nem az amerikai sorozatokból vettünk át, de hát olyanoknak hiába magyarázok akik nem képesek haladni a korral.
"mert a Tóth Dszesszika, meg Kovács Kárlító szerinted olyan húde egyediek? szerintem nagyon bénák..." a Tóth Lüszit kifelejtetted:) az a csúcs XD
"Nekem sokkal másabb lenne, rosszabb, mivel imádom hogy ne magyar a nevem és hogy görög eredetû a nevem. amúgy 16/L vagyok, de nevem nem szeretném ideírni mert elég ritka Ez a válasz 20%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:37"
akkor látom neked nincs mert még tippelni sem tudsz.
hogy honnan veszem? hát, talán majd rájössz ;) de tudod ehhez, agy kell :P
honnan veszed hogy nálad 4 évvel fiatalabb vagyok, amúgy 18 éves vagyok, szóval csak 2 év, de attól még lehet vélemyénem, ha neked ez nem tetszik akkor nagyon sajnállak.
A kérdező hozzászólása: persze, megértem. csak valahogy feszültté tesz az, ha az emberek feszültek:)
nem szándékoztam többet ideírni, csak olvasni a véleményeket, de mivel a kommentben feltettél még egy kérdést, hogy miért van ez, hogy egymásra kontráznak az emberek...tudod, úgy gondoltam, hogy ha kifejtem a véleményem egy másik kommentel kapcsolatban, az is lehet hasznos. szerintem van benne ráció. sajnálom, ha ezzel nem tetszést váltottam ki benned, nem ez volt a célom..csak szerintem neked sem tetszene, ha egy nálad 4 évvel fiatalabb valaki kiosztana ;) elsõ.
A kérdező hozzászólása: miért van mindenhol ez? mármint feltesz az ember egy kérdést és véletlenül sem a kérdésre válaszolnak..vagy ha igen, nem tetszenek egymásnak a vélemények és elkezdik provokálni a másikat. Már bánom, h feltettem a kérdést, aki hülyét akar csinálni a gyerekébõl, az adjon neki külföldi nevet, aki meg nem akar, az ne adjon. Szerintem csak az adott kultúrába tartozó gyerekeknek kéne adni azokat a neveket, hiszen így tudják megõrizni a hagyományokat és a nevek szépségét.
utolsónak: ha így gondolod akkor olvasd már vissza a válaszokat és rá fogsz jönni hogy hülyeséget mondtál.
A kérdező hozzászólása: de miért kell elvenni más kultúra neveit? úgy értem..vannak olyan szép angol nevek: jessica, jennifer stb, amiket odatesznek egy átlagos magyar vezetéknév után és a név meg ilyen béna jelentéssel bír.
Szerintem csak simán azárt, mert az tetszik nekik, és nem gondolkoznak rendesen. Nekem is nagyon tetszenek a külföldi nevek, de csakis külföldi helyesírással és csak akkor hívnám pl Claytonnak a fiamat, hogyha az apja nem magyar lenne.

Hogyan lehet a babám kettős állampolgárságú? Apa külföldi. Amikor megszületik, kaphat így külföldi nevet? Olyat, ami nincs az MTA-s listán?

Legjobb válasz: Akkor kaphat külföldi nevet, ha apukától van apasági nyilatkozat. Ha nincs, akkor csak MTA-s nevet választhatsz, és a te nevedre kerül a baba. (feltételezem nem a férjed az illetõ)

Akkor kaphat külföldi nevet, ha apukától van apasági nyilatkozat. Ha nincs, akkor csak MTA-s nevet választhatsz, és a te nevedre kerül a baba. (feltételezem nem a férjed az illetõ)
Szigorították? Hûha.... Nekünk 2010 elõtt volt, szülés elõtt csak a házassági anyakönyvit intéztük, hogy a szülésre bevihessem. Amikor szülés után kérdezték a gyerek nevét, akkor mondtuk, simán beírták, semmi külön kérvényezés nem volt.... Azért ahol az egyik szülõ külföldi, ott nem hiszem hogy ezen nagyon akadékoskodnának, volt amerikai fõnököm amerikai felesége is itt szült, nehogymár két amerikai állampolgár aki csak 2 évig van itt Bélának nevezze a gyereket vagy Dzsesszikának, mert az engedélyezett....
A kérdező hozzászólása: Igen, honosíttattuk a házasságunkat. Rajta van a magyar házasságin az állampolgársága.
A kérdező hozzászólása: Akinek sikerült magyaroknak nem jóváhagyott nevet adni, mikor volt? Úgy olvasom, hogy 2010-ben szigorítottak.
A kérdező hozzászólása: Csak külföldi állampolgárságú. Szülés elõtt kell intézni, hogy másmilyen neve legyen vagy ráér, amikor megszületik?
Jah, ugye van hitelesített házassági anyakönyvi kivonatotok ha külföldön házasodtatok? Nem elég a külföldi, sajnos nekem nagy pocakkal kellett szaladni az anyakönyvi hivatalba a fordítással. Ha van ilyen, vagy ha Magyarországon házasodtatok, akkor kell hogy legyen a házassági anyakönyvi kivonaton olyan rész alul, hogy "az apa xxxx állampolgár". Innentõl kezdve nem fognak kekeckedni, hogy milyen nevet adtok a gyereknek.
A kérdező hozzászólása: Kedves Második! És hogy intéztétek? Mielõtt még megszületett? Vagy utána? Kellett kérvényt írni az Akadémiának (a neten azt olvasom, hogy ez a menete)? Vagy elég volt az anyakönyvezetõvel?
Igen, kaphat, és nem is lesz kötelezõ fonetikusan anyakönyveztetni, ha nem akarjátok. Az én lányomnál is ez volt, a VIII.kerületben született.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. De az apa a férjem. :) Így mi a helyzet?
Kovács MTA

Külföldi nevet adni a babámnak ciki?

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki. Csak mondjuk a vezetéknév sem mindegy. Mert egy nagyon magyaros hangzású vez.névhez és nem adnék külföldi nevet. Nekem csak azok a küldöldi nevek nem tetszenek,amit te is hozol példának,tehát magyar kiejtés szerint kell leírni.

Szerintem nem ciki. Csak mondjuk a vezetéknév sem mindegy. Mert egy nagyon magyaros hangzású vez.névhez és nem adnék külföldi nevet. Nekem csak azok a küldöldi nevek nem tetszenek, amit te is hozol példának, tehát magyar kiejtés szerint kell leírni.
Szia! Az én párom francia, ezért foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Olvastam valamelyik oldalon (nem tudom mennyire igaz!!!), hogy ha én a fiamnak a Victor nevet adnám, azt Magyarországon Viktorként jegyeznék be. Valamiért átmagyarosítják. De gondolom, nem minden névvel lehet ezt eljátszani..
Én úgy tudom, hogy ha külföldi állampolgár a másik szülõ, akkor lehet kérni, hogy az Õ anyanyelve szerint íródjon a keresztnév. Ezt a Viktor/Victor hozzászólónak írom.
Így van, ha az egyik szülõ külföldi, vagy valamelyik bejegyzett nemzetiséghez tartozik, akkor megengedik az õ helyesírása szerint használni a nevet, sõt olyan nevet is, ami Mo.-on nincs bejegyezve, de az adott szülõ anyanyelvén szokásos név.
az én fiamat Alrick-Andrew nak hivják :D
Attól függ. Nekem nagyon tetszik a Kendra név, itt nincs para azon, hogy úgy kell-e írni, ahogy ejtik, mert igen. Mondjuk szerintem a külföldi név akkor jó, ha úgy kell írni, ahogy ejtik, vagy már meghonosodott annyira, hogy nem néz ki röhejesen leírva (mert a Dzsennifer, stb. nagyon bénán néznek ki leírva). Vagy hát a másik meg az, hogy persze külföldi származás esetén kérni lehet, hogy "normálisan" írhassa a nevét a gyerek, tehát úgy, ahogy az adott nyelven írják. De ezt igazolni is kell valamivel. Amúgy elég valószínû, hogy az én babámnak sem valami hely de magyaros neve lesz, mert a párom külföldi (félig), és szeretne valami olyan nevet adni, amivel egy kicsit ezt hangsúlyozni lehet. Hát majd meglátjuk :)
A magyar helyesírás minden idegenszót fonetikusan ír. Ezért a Jessika=Dzsesszika, a Jastin=Dzsasztin stb... De érdemes inkább utónévkönyvbõl válogatni és olyat ami illik a vez.névhez. Egyébként nem ciki külfödi nevet adni, szíved joga. A lényeg, hogy ne tolj ki a gyerkeddel. Ismerek pl olyan 6 éves kisfiút akit élete végéig ki fognak röhögni hála a szüleinek. Ugyanis ha megkérdezik tõle hogy hívják: Nagy Barna Farkasnak a válasz. Szóval én személyszerint csak ezt kérem tõled. A többi a te ill ti dolgotok.
Szerintem a Nagy Barna Farkas állati aranyos! :) Ha ilyen vezetékneveim lennének, én is így nevezném a gyereket. A Nagynál, meg a Kis-nél is :) Zaphira
Szia! Mi fiúnak a Medoxot, lánynak pedig a Jana-t választottuk. Mindegyik be van anyakönyvezve szerencsénkre. A vezetéknevünk sváb nyelvû szóval ez nem is okoz hangzási nehézséget. Magyar nevet sokkal nehezebb volt találni hozzá és nem is tudtunk megegyezni, úgyhogy ezek a nevek elsõre mindkettõnknek tetszett. Üdv: 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Vannak szép magyar nevek, de kicsit különlegesebbet akartunk neki adni. Persze nem Dzsesszikát! :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem magyaros hangzású a vezetéknév. Nem magyaros a vezetékneve. Ha magyaros lenne, mint pl. Kovács akkor ahhoz tuti nem adnék külföldni nevet, mert az elég hülyén nézne ki!
Mi itt Americában élünk a férjemmel és a 3 kislányunk: Anne(Anna) Laura(Lorának ejtik)és Suzanne(Szuzán).Szerencsére mindkét nyelven könnyen ejtik ki.

Itt Magyarországon adhatok a gyerekeimnek külföldi nevet?

Nagyo tetszenek ezek a külföldi nevek, pl: Alexis, Jinny, Jeannine stb. De úgy tudom, hogy anyakönyvezni csak magyarosan lehet, de sztem az elég hülyén néz ki hogy : Dzsinni -.-"...=)..el?reisköszííí......^.^

Legjobb válasz: Szerintem inkább ne adj nekik külföldi nevet, mert mások akik hallják még rosszra gondolnak. Pl.: Lakatos Dszindszer. Fazekas Áláhándró...stb. Nézd meg ezt és megtudod: http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2009/06/nevek.jpg

Szerintem inkább ne adj nekik külföldi nevet, mert mások akik hallják még rosszra gondolnak. Pl.: Lakatos Dszindszer. Fazekas Áláhándró...stb. Nézd meg ezt és megtudod: http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2009/06/nevek.jpg
Ha valamelyik kisebbséghez tartozónak vallod magad, akkor nagyobb lesz a választékod, mert az adott kisebbség névlistájáról is választhatsz. Ott is vannak érdekes nevek, például Alesia a németeknél.

Ha a vezetéknevem meg szeretném változtatni, az lehet külföldi név is? Vagy erre is van valami összeírt választék?

Legjobb válasz: Nem lehet, ha magyar állampolgár vagy. Csak ha a házastársad neve az a külföldi név.

Nem lehet, ha magyar állampolgár vagy. Csak ha a házastársad neve az a külföldi név.
"A születési név megváltoztatása 28. § (1) Magyar állampolgár születési családi és utónevének megváltoztatását - kérelmére - az anyakönyvi ügyekért felelõs miniszter engedélyezheti. (6) A magyar hagyományoktól eltérõ hangzású, magyartalanul képzett név, történelmi név, régies írásmóddal írott családi név felvételét - különös méltánylást érdemlõ körülmények kivételével - nem lehet engedélyezni." 1982. évi 17. törvényerejû rendelet az anyakönyvekrõl, a házasságkötési eljárásról és a névviselésrõl A jogszabály mai napon (2014.VI.19.) hatályos állapota [link]
Kivetelt kepez ha valamelyik felmenodnek kulfoldi vezetekneve van. En pont most varom az engedelyt mert nagyapam német vezeteknevet veszem "vissza". O a komcsi rendszerben magyarosittatta de nekem igy nem tetszik ezert kerelmeztem a valtoztatast.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Mi lenne a külföldi neved?

Azt írd le, ami tetszene. Lehet akármilyen nyelven, az angoltól a kínaiig, stb... Nekem az Alexis (Alexandra) vagy a francia Adéle tetszik.

Legjobb válasz: Haha az enyém már most olyan mint egy külföldi név :)

Haha az enyém már most olyan mint egy külföldi név :)
Én még csak most gondoltam bele ebbe a "témába" :) Az angol nevem: Alexander Shoemaker és még tetszik is :D
Arisztotelész Farbatosz
Dionisio Contreras de Villalba
Az embernek a neve mindig ugyanaz mindenhol, mert úgy keresztelték meg stb stb szóval az az állandó. AKi arra nem méltat hogy a nevemet megtanulja mehet a nádasba. Nekem milyen név tetszik?... a sajátom, nem választanék másikat, bár nagyon jót tettek a szüleim hogy két keresztnevet adtak és én döntöttem el hogy melyiket használom!
Én nem változtatnám meg. Tanulják csak meg a nevem úgy, ahogy van. Még akkor is ha netán híres lennék. Amúgy a Catherine, az Astrid és a Marion név nagyon tetszik de köze sincs a magyar nevemhez.
Én speciel utálom a saját nevemet, de még lefordítani sem lehet más nyelvre, mert tipikus magyar név.
johny
Nekem finn nevem lenne: Porhó Hessinnen
Nekem angolul Flower lenne, olaszul meg azt hiszem Fiore, németül pedig Blumen .De nekem magyarul tetszik a legjobban, hiszen mégis csak az az anyanyelvem :3
Hát én angolul Bald (Tar) lennék. :D De a külföldi nevem: José Roberto Juan Muñez Sancho de Jesus Velarde Giménez Villaloboz del San Francisco Gomez Santa Rita Palma Ferrero Pereira Ernõke.

Mi a kedvenc külföldi neved?

Legjobb válasz: Ezt hogy érted ha külföldi lennék milyen nevem lenne ?! Nekem Alice Flynn :DD (nem úgy értem hogy fordításba hanem hogy így nevezném el magam :D)

Ezt hogy érted ha külföldi lennék milyen nevem lenne ?! Nekem Alice Flynn :DD (nem úgy értem hogy fordításba hanem hogy így nevezném el magam :D)
A kérdező hozzászólása: Igen valami ilyesmire gondoltam :) ) Köszönöm szépen a választ, ment a zöld! :)
én ha külföldi nevet választhatnék az Niamh Donnell lenne. :) ) de amúgy nevek közül még: nõi: Elyssa, Hope, Dorothy, Carla, Shanon férfi: Benjamin, Harry, Zayn, Niall, Lucas. ;)
Celestina, Hope , Zeynep
a.j, eve, katlyn

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!