Találatok a következő kifejezésre: Külföldön szeretnénk Hogyan kezdjünk (2 db)

Férjemmel, aki asztalos külföldre szeretnénk bútorkészítést vállalni. De szerintetek hogyan kezdjünk hozzá?

asztalos, gyártás, külföld

Legjobb válasz: Nylevet mennyire beszélitek?

Nylevet mennyire beszélitek?
Kėszitsetek vagy csináltassatok egy portfólió oldalt az elkėszült munkákból referenciakėnt, csináltassatok profi fotókat róluk, majd pakoljátok fel az Ebayre, vállaljatok reális kėszitėsi ės szállitási határidôt, valamint szerzôdjetek egy megbizható nemzetközi szállitócėggel. Kb ennyi. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem középfokú nyelvvizsgám van angolból, társalgási szinten beszélek, férjem is megértetné magát ugyanezen a nyelven, éppen tanfolyamra jár(bár kevés az önbizalma :) . Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Sorozatgyártásban vagy egyedi darabokban gondolkodtok? Magam is most kezdtem nyitni kifelé, más alakulnak a kapcsolataim, megy egy oldalt is csináltam már, esetleg tudnánk összedolgozni, ha gondoljátok. Van valami anyagotok a neten az eddigi munkáitokról? Merrefelé laktok? Üdv! vik

Külföldön szeretnénk dolgozni. Hogyan kezdjünk hozzá a kereséshez?

Szóval arról lenne szó, hogy szívesen kimennénk külföldre (Angliába) dolgozni a barátommal. Õ most kint van ugyan, de nincs megelégedve, úgy hogy váltani szeretne és én úgy gondoltam csatlakoznék hozzá. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdjünk hozzá? Mert tudom azt gondoljátok, hogy mivel ? már kint van, arról a munkahelyr?l el tudna helyezkedni máshová, de ez sajnos nem így van, mert olyan helyen dolgozik ami a várostól messze van,így nem nagyon tud keresgélni. Úgy hogy szinte a legelején kell kezdenünk mindent. Keresgélek itt az interneten, de mindenhol csak olyan találok hogy ennyi meg ennyi pénzért tájékoztatunk. Olyan oldal nincs ahol legalább ingyen elmondják hogy mir?l is lenne szó? Vagy lehet hogy csak én vagyok béna a kereséshez? A nyelvet nem nagyon beszéljük, úgy hogy ilyen munkákra gondoltunk pl.: takarítás, mosogatás, stb. Attól is nagyon félek, hogy esetleg átvernek itt az interneten, hogy kimegyünk és ott vár minket a nagy semmi. És hogyha egy cég hirdeti magát, azt hogy lehet leinformálni hogy tényleg igazakat írnak e?

Legjobb válasz: Szia!megnezheted ezeken az oldalakon ! http://kdmw.uw.hu/ http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ sok sikert!!!

Szia!megnezheted ezeken az oldalakon ! http://kdmw.uw.hu/ http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ sok sikert!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!