Találatok a következő kifejezésre: Külföldön szeretnénk Hogyan (18 db)

Külföldre szeretnénk majd költözni amikor elvégzem az iskolát, de még csak most megyek 8. ba és minek menjek tovább tanulni, hogy külföldön találjak munkát?

Legjobb válasz: Szerintem ha tovább tanulni nem is mész,de legalább egy szakmád legyen(lehetõleg ne tucat szakma) és ha külföldre mész akkor érdemes beszélni az ottani nyelvet vagy legalább angolul tudni.

Szerintem ha tovább tanulni nem is mész, de legalább egy szakmád legyen(lehetõleg ne tucat szakma) és ha külföldre mész akkor érdemes beszélni az ottani nyelvet vagy legalább angolul tudni.
A kérdező hozzászólása: most tanulóm a németet, szeptembertõl egy tanárhoz fogok járni és ott angolul fogok tanulni, és szeretnénk pár szakmát hogy kint eltudjak majd helyeszkedni

Ha külföldön szeretnénk szerencsét próbálni, akkor a kutyát hogyan, milyen feltételekkel vihetjük magunkkal?

Nagyon gondolkodunk, hogy külföldre megyünk szerencsét próbálni, de én a kutyám nélkül egy tapottat sem megyek. Gondolom útlevelet kell csináltatni, de mi más szükséges még? Anglibában gondolkodunk, nem tudom, hogy ez mennyie számít.

Legjobb válasz: ma 09:53 vagyok A legtöbb országban hasonló helyzet van mint Angliában.Sõt ha úgy vesszük Magyarországon sem könnyû olyan albérletet találni ahová lehet állatot vinni. De írtam neked korábban is.Nem ez lesz a fõ gondod.Hanem az,hogy legalább 3 vagy 6 hónapig lakást nem is tudsz bérelni(vannak lakások ahová mehet háziállat) Szoba bérlésnél nem igazán engedélyezik a kutya tartást. De van egy lehetõség. Tegyük fel,hogy Angliába mentek.Ha megvan a kiszemelt város (mondjuk London) akkor keressetek olyan magyarokat akik lakást bérelnek.Barátkozz össze velük,és ha kiderül,hogy nagy állatbarátiak,akkor kérd meg õket,hogy ideiglenes fogadják be a kiskutyát.Természetesen te állod a kutya költségeit,és te fogod sétáltatni minden nap. Addig amíg nem tudsz lakást bérelni a közelben keresel szobát.Nem tudom ez mennyire válna be,de minden lehetõséget meg kell nézni.

ma 09:53 vagyok A legtöbb országban hasonló helyzet van mint Angliában.Sõt ha úgy vesszük Magyarországon sem könnyû olyan albérletet találni ahová lehet állatot vinni. De írtam neked korábban is.Nem ez lesz a fõ gondod.Hanem az, hogy legalább 3 vagy 6 hónapig lakást nem is tudsz bérelni(vannak lakások ahová mehet háziállat) Szoba bérlésnél nem igazán engedélyezik a kutya tartást. De van egy lehetõség. Tegyük fel, hogy Angliába mentek.Ha megvan a kiszemelt város (mondjuk London) akkor keressetek olyan magyarokat akik lakást bérelnek.Barátkozz össze velük, és ha kiderül, hogy nagy állatbarátiak, akkor kérd meg õket, hogy ideiglenes fogadják be a kiskutyát.Természetesen te állod a kutya költségeit, és te fogod sétáltatni minden nap. Addig amíg nem tudsz lakást bérelni a közelben keresel szobát.Nem tudom ez mennyire válna be, de minden lehetõséget meg kell nézni.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán mennyire nehéz kutyával szállást találni? Van valakinek ezzel tapasztalata?
Itt van minden: http://www.petpassport.hu/orszagonkenti_sajatossagok.html A szállást sajnos nem tudom.
Tapasztalatból mondom, hogy szállást találni kutyával nagyon nehéz. Fõleg az elején, amikor csak szobát fogtok tudni bérelni, angliai referencia nélkül. A szobák 99.9%-ba nem engednek be kutyát. Még kistestût sem. Kezdetnek nem vinnék kutyát, rendkívül nehézzé teszi a kezdeteket. Ha már kinn vagy/vagytok fél éve, akkor már tudtok lakást bérelni, akkor vihetsz kutyát, de akkor is jól körbe kell érdeklõdni, mert a lakásokat legtöbbször ügynökségek adják ki, õk pedig sem a kutyát, sem a macskát, nem igen szeretik.
Angliaban tiltolista is van a kutyakrol amivel egyaltalan nem mehetsz be. argentin dog, pit es meg jonehany van a listan. ezeket nem engedik be. olcso szallast kutyaval nem fogsz talalni
Angliában vannak olyan szállások ahol állatot is lehet tartani.Olyat kell néznetek. Akármelyik ügynökségez mentek, sok kínálatokból lehet válogatni.Minden kiadó lakásnál van 3 ábra. 1.kutya ábra 2.több figura alakok 3. gyerek figura alak. Olyan rajzok. Ha nincs áthúzva akkor azt jelenti, hogy 1.lehet vinni állatot (ha nincs kutya ábra vagy át van húzva akkor tilos) Csak 2. ha nincs sok figurás alak ábra agy át van húzva akkor nem költözhetnek többen a lakásban.Csak azok akikkel szerzõdést kötnek(max 2-3 személy) 3.ha nincs gyerek figura ábra vagy át van húzva akkor nem lehet gyerek.Vagyis gyerekes családnak nem adják ki. Az igaz, hogy van lehetõség állatot tartani, de nektek nem ez lesz a gond. A gond az, hogy elõszörre nem fogtok tudni lakást bérelni, csak szobát.A szoba bérlésnél ritkán engedik az állatok tartását, mert ott zavarhatja a szintén ott lakókat.(mellettem lévõ lakában például lehet állatot tartani, de itt is eloszlik a lakás.Egy lakásban 2 kis lakás található) Lakást csak úgy tudtok bérelni, ha legalább van 3 vagy 6 hónapos állandó bejelentett munkaviszonyod. Nagy ritkán meg lehet dumálni az ügynökséggel hogy elsõre is adjon, de akkor elõre kell fizetni 6 hónap deposítot.(az meg bizony nem olcsó)
ma 09:53 vagyok Csak megjegyzem.Én olyan lakást bérelek ahol lehet állatot tartani.(bár nekem nincs kutyám)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a kutyámat nem tudom olyan emberre bízni, akiben meg is bízok és gondolkodás nélkül rábíznám, úgyhogy csak elajándékozhatnám, ami nálam nem opció. Egy kis havanese kutyáról van szó, úgyhogy nem tartom valószínûnek, hogy tiltó listán lenne. Sajnos egyre rosszabb a helyzetünk és egyre inkább abban látom a megoldást, hogy kimegyünk külföldre. Viszont a kutyámat nem azért vettem, hogy az elsõ ilyen eseménynél eldobjam. Mivel nincs kire bíznom, így csak az marad, hogy viszem magammal. Egyáltalán nem biztos még, hogy kimegyünk, de ha azon múlik, hogy meg kell válnom a kutyámtól, akkor inkább tovább agyalok a lehetõségeinken.:( Esetleg olyan országokat tudnátok említeni, ahol könnyebb a kutyával szállást találni és munkát is lehet kapni?


Külföldre szeretnénk menni! De Hova és hogyan? Lent bővebben!

Szeretnénk a családdal külföldre menni 3-an, de repül?t?l "félünk", meg nincs is sok pénzünk erre. Szóval valahogy olcsón szeretnénk megoldani 2-3 napra. Hova mehetnénk és hogyan? Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Ha féltek a replülõtõl, nem kell azzal menni. Busszal is tökéletesen megoldható, és még olcsóbb is. Az pedig hogy hova, csak attól függ hogy mennyit vagytok hajlandóak rááldozni, illetve milyen hosszú utazást bírtok ki. Én mondjuk személy szerint Ausztriát ajánlanám, itt van közel, tehát nem drága kijutni, de nagyon szép és van látnivaló.

Ha féltek a replülõtõl, nem kell azzal menni. Busszal is tökéletesen megoldható, és még olcsóbb is. Az pedig hogy hova, csak attól függ hogy mennyit vagytok hajlandóak rááldozni, illetve milyen hosszú utazást bírtok ki. Én mondjuk személy szerint Ausztriát ajánlanám, itt van közel, tehát nem drága kijutni, de nagyon szép és van látnivaló.
Én meg Erdélyt ajánlanám, s azon belül is Székelyföldet, mert 3 nap alatt ott lehet mit csinálni, van hová menni, van mit látni bõven. Ha olyan típusú vagy hogy feküdni fog neked/nektek akkor könnyen a rajává válhatsz/tok, ami nem feltétlenül rossz dolog. Anyagi megfontolásból olcsó, van minden nap több 10 autóbusz járat Erdély bármely részére, szállást neten hamar lehet foglalni, s olcsóbban kilehet jönni mint nyugattal.
Görögország, Paralia hidd el nem drága és gyönyörû

Ha a barátommal külfölre szeretnénk menni 2 évre dolgozni, és előtte összeházasodunk, lehetséges, hogy nem engednek ki mindkettőnket, nehogy letelepedjünk?

Legjobb válasz: Miert, ha nem vagytok osszehazasodva, akkor is lehet, hogy kint majd osszehazasodtok, es ugy telepultok le. Amerikaba akartok menni?

Miert, ha nem vagytok osszehazasodva, akkor is lehet, hogy kint majd osszehazasodtok, es ugy telepultok le. Amerikaba akartok menni?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom még pontosan, hová szeretnénk menni, ez még a jövõ zenéje. Még el kell döntenünk, hogy Amerika, Anglia vagy Ausztria. Te melyiket választanád és mi alapján döntenél? (a nyelvtudás nem nagyon számít, mert németbõl felsõfokom van, és hamarosan angolból is meglesz)
europai uniosországokba mivel nem kell se belépési se tartozkodási engedély ezért annyira mindegy hogy házasok vagytok-e vagy sem. viszont be kell jelentkeznetek 3 hónap után lakcímre és oda kell a házasági anyakönyvi kivonat, ezért ha össze házasodtok akkor vigyetek másolatot belöle. Amerikát most hogy megszünt a vizumkérelem nem tudom hogy megy. de azt hiszem oda csak akkor adnak tartozkodásit ha turista vagy vagy van már munkád. Szerintem oda menjetek ahol munkát találtok.

Férjemmel, aki asztalos külföldre szeretnénk bútorkészítést vállalni. De szerintetek hogyan kezdjünk hozzá?

asztalos, gyártás, külföld

Legjobb válasz: Nylevet mennyire beszélitek?

Nylevet mennyire beszélitek?
Kėszitsetek vagy csináltassatok egy portfólió oldalt az elkėszült munkákból referenciakėnt, csináltassatok profi fotókat róluk, majd pakoljátok fel az Ebayre, vállaljatok reális kėszitėsi ės szállitási határidôt, valamint szerzôdjetek egy megbizható nemzetközi szállitócėggel. Kb ennyi. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem középfokú nyelvvizsgám van angolból, társalgási szinten beszélek, férjem is megértetné magát ugyanezen a nyelven, éppen tanfolyamra jár(bár kevés az önbizalma :) . Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Sorozatgyártásban vagy egyedi darabokban gondolkodtok? Magam is most kezdtem nyitni kifelé, más alakulnak a kapcsolataim, megy egy oldalt is csináltam már, esetleg tudnánk összedolgozni, ha gondoljátok. Van valami anyagotok a neten az eddigi munkáitokról? Merrefelé laktok? Üdv! vik

A párommal külföldön szeretnénk tartani az esküvőnket a közeljövőben, viszont ez egy nem hivatalos esküvő lenne, mert a polgári itthon lesz. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy maga a ceremónia kb mennyibe kerül?

Persze itt is lehetnek különböz? igények, mi ilyen középkategóriást szeretnénk. Gondolom valamivel olcsóbb mint egy hivatalos szertartásnál. Olyan párok tapasztalataira is kíváncsiak lennénk, akik szintén külföldön esküdtek.

Legjobb válasz: nem egyertelmu hol mikor melyik orszag melyik helyszin miert hivatalos hany vendeg stb Nem lehet hasra utve egy osszeget mondani

nem egyertelmu hol mikor melyik orszag melyik helyszin miert hivatalos hany vendeg stb Nem lehet hasra utve egy osszeget mondani

Hogyan tudom lemondani lakásomban a fizetnivalókat, ha külföldre szeretnénk költözni a családommal? Viszont kikapcsoltatni nem akarok.

Legjobb válasz: Egyedül a villanyt, és a meleg vizet nem kell fizetned, de minden mást, /közös költség, fûtés/ igen. Ha az elõzõ kettõt nem használod, nem is lesz számlád róla.

Egyedül a villanyt, és a meleg vizet nem kell fizetned, de minden mást, /közös költség, fûtés/ igen. Ha az elõzõ kettõt nem használod, nem is lesz számlád róla.
Ja! Ha elmész az automatákat kapcsold le, és annyi.
Egyébként családtagnak, rokonnak úgyis adsz kulcsot, esetenként nézzen szét a lakásban, minden rendben van-e. Hagyj hátra pénzt (bankszámlát), hogy az esetenkénti csekkeket kifizesse. A szolgáltatóknál azért bejelenteném, hogy ettõl kezdve fogyasztás nem lesz, és a levelezési címet átirányítanám, átíratnám a megbízott rokon címére küldjék. És a közös képviselõt (ha társasház) is értesíteném, hogy tudjon róla.
Hát nem egészen így van, ahogyan írják. Fogyasztásiról természetesen (elvben) nem lesz számla, de – bármi néven is legyen feltüntetve – rendelkezésre állási díj lehetséges, sõt valószínû. Mennyi idõre mennél? Érdemes lenne a szolgáltatókat megkeresni.
A kérdező hozzászólása: Pontosan még semmit nem tudunk, de huzamos idõre. Párom már kint dolgozik én meg az 1 éves lányunkkal vagyok itthon. Nem szeretnénk már távol lenni.

Külföldön (Olaszország) hogyan létesíthetünk tartózkodási címet 2, 5 éves kislányomnak? Mi kell hozzá? Mi a folyamat? Óvodába szeretnénk beíratni.

A kislányom, párom és én is magyar állampolgárok vagyunk, de a párom jelenleg kint dolgozik, én gyes-en vagyok így kint vagyunk vele. A mostani helyzet miatt valószínűleg hosszabb ideig maradunk is...

Legjobb válasz: bemész az ottani bevándorlási hivatalba és megmondják, mi kell hozzá...nyilván regisztrációs igazolást kap a gyerkõc, ha igazoljátok, mibõl fog megélni, hol fog lakni és kéne neki európai egészségbiztosítási kártya

bemész az ottani bevándorlási hivatalba és megmondják, mi kell hozzá...nyilván regisztrációs igazolást kap a gyerkõc, ha igazoljátok, mibõl fog megélni, hol fog lakni és kéne neki európai egészségbiztosítási kártya

Külföldön szeretnénk dolgozni. Hogyan kezdjünk hozzá a kereséshez?

Szóval arról lenne szó, hogy szívesen kimennénk külföldre (Angliába) dolgozni a barátommal. Õ most kint van ugyan, de nincs megelégedve, úgy hogy váltani szeretne és én úgy gondoltam csatlakoznék hozzá. Szóval az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdjünk hozzá? Mert tudom azt gondoljátok, hogy mivel ? már kint van, arról a munkahelyr?l el tudna helyezkedni máshová, de ez sajnos nem így van, mert olyan helyen dolgozik ami a várostól messze van,így nem nagyon tud keresgélni. Úgy hogy szinte a legelején kell kezdenünk mindent. Keresgélek itt az interneten, de mindenhol csak olyan találok hogy ennyi meg ennyi pénzért tájékoztatunk. Olyan oldal nincs ahol legalább ingyen elmondják hogy mir?l is lenne szó? Vagy lehet hogy csak én vagyok béna a kereséshez? A nyelvet nem nagyon beszéljük, úgy hogy ilyen munkákra gondoltunk pl.: takarítás, mosogatás, stb. Attól is nagyon félek, hogy esetleg átvernek itt az interneten, hogy kimegyünk és ott vár minket a nagy semmi. És hogyha egy cég hirdeti magát, azt hogy lehet leinformálni hogy tényleg igazakat írnak e?

Legjobb válasz: Szia!megnezheted ezeken az oldalakon ! http://kdmw.uw.hu/ http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ sok sikert!!!

Szia!megnezheted ezeken az oldalakon ! http://kdmw.uw.hu/ http://kulfoldimagyaroldalak.lap.hu/ sok sikert!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!