Találatok a következő kifejezésre: Külföldön lakom, magyar jogsit szeretnék, hogyan (1 db)

Külföldön lakom, de magyar jogsit szeretnék, hogyan szerezhetem meg mielöbb?

külföldön lakom, a kisfiam most 6 honapos.elötte 2 évet vezettem jogsi nélkül,tudom persze hiba volt,de nem kaptak el egyszer sem.most viszont ott vagyok hogy szeretnék jogositvänyt szerezni mielöbb de magyart!mivel ugye jogsi nélkül mär nem vezetek a kisfiam miatt sem.jo lenne ha valaki tudna segiteni ez ügyben,akär megvenni,bejelentettet hisz nem järok nagyon magyarorszägra de a jogsi meg kell:(.kösziii

Legjobb válasz: Valami nem volt tiszta, azt látom... "Törvény írja elõ a kötelezõen vett óraszámokat elméleti és gyakorlati terén." Ha te "megegyeztél" akkor az TÖRVÉNYELLENES. Mi ebben olyan nehéz? Ja...... hogy akkor visszatérünk oda, hogy hülyeséget beszélsz, hogy már felelõsségteljes vagy? Akkor a tények: 1.Valószínû, hogy nagyon fiatal vagy, mert különben nem kérdeztél volna ilyen butaságokat, és a végén még nem kontráztál volna rá. 2. Nem beszélsz egy flamand nyelvet sem, ebbõl kifolyólag nem tudod helyben megszerezni a jogsit. A já és a sõõõn nem ér! 3. Azért mert van gyerek, még nem lesz automatikusan felelõsségtudat, és ezektõl nem leszel felnõtt. 4. Ha most kiderülne, hogy már harminc vagy, és éppen ezért vagy ettõl gondolnád azt, hogy nincs jogom ilyeneket írni neked, mert (és itt jön a már ismert) "nem is ismersz" meg a "nem tudod, hogy ki vagyok" illetve a "nagyon nehéz volt nekem" akkor felvilágosítanálak, hogy te kértél tanácsot egy buta ügyben. 5. Ha elmúltál 35, akkor ásd el magad valahová a hegyekbe, a gyereket meg add oda valakinek, akinél nagyobb biztonságban lesz. 6. Ilyen kérdéssel seggfej vagy így is, no meg úgy is. Ezt elcseszted. GAME OVER.

Valami nem volt tiszta, azt látom... "Törvény írja elõ a kötelezõen vett óraszámokat elméleti és gyakorlati terén." Ha te "megegyeztél" akkor az TÖRVÉNYELLENES. Mi ebben olyan nehéz? Ja...... hogy akkor visszatérünk oda, hogy hülyeséget beszélsz, hogy már felelõsségteljes vagy? Akkor a tények: 1.Valószínû, hogy nagyon fiatal vagy, mert különben nem kérdeztél volna ilyen butaságokat, és a végén még nem kontráztál volna rá. 2. Nem beszélsz egy flamand nyelvet sem, ebbõl kifolyólag nem tudod helyben megszerezni a jogsit. A já és a sõõõn nem ér! 3. Azért mert van gyerek, még nem lesz automatikusan felelõsségtudat, és ezektõl nem leszel felnõtt. 4. Ha most kiderülne, hogy már harminc vagy, és éppen ezért vagy ettõl gondolnád azt, hogy nincs jogom ilyeneket írni neked, mert (és itt jön a már ismert) "nem is ismersz" meg a "nem tudod, hogy ki vagyok" illetve a "nagyon nehéz volt nekem" akkor felvilágosítanálak, hogy te kértél tanácsot egy buta ügyben. 5. Ha elmúltál 35, akkor ásd el magad valahová a hegyekbe, a gyereket meg add oda valakinek, akinél nagyobb biztonságban lesz. 6. Ilyen kérdéssel seggfej vagy így is, no meg úgy is. Ezt elcseszted. GAME OVER.
Szerintem ha bejelentett vagy, letudod tenni az adott országban is a jogsit(mert ha jól tudom kompatibilis), az már persze más kérdés, hogy egyáltalán le akarod-e tenni, vagy megvenni...Szerintem már csak a kisfiad miatt is érdemesebb letenni, mint megvenni Remélem azért tudtam segíteni :)
persze bármelyik országban leteheted a jogsit, ha nem eus max ha egyszer haza költözöl otthon honosítani kell. persze otthon 1000€ alatt meg van pl nálunk (németország)kb 2000€ . otthon kb 1 hónap a legrövidebb idö, de ezt elöre egyeztetned kell a sulival. amúgy szerintem ezeket az új jogsikat nem nagyon hamisítják már. mert mikor elloptáka papírjaim csak a régi személyimet vitték el a kártyás dokumentumjaimat eldobták. amúgy meg pl csinálsz egy balesetet vagy beléd mennek, akkor elég gáz lesz hogy hamis jogsid van, szerintem kapásbol kitoloncolnak, vagy elég komoly büntetést kapsz. meg tökre nem lehet jó a gyerekkel a rendörségen üldögélni.
Mi lehet itt a kérdés? Ha magyar állampolgár vagy és külföldön élsz, akkor szépen hazajössz, és levizsgázol. Persze, nálunk sajnos ez nagyon rövid idõ alatt megy. Annyit is érnek ezek a jogosítványok. Ha viszont nem vagy magyar állampolgár, akkor tedd csak szépen le a vizsgákat ott, ahol az állampolgárságod a bizonysága a hovatartozásnak. Ha drága, akkor spórolj!
A kérdező hozzászólása: az utolso välaszadohoz:azert olyan bonyolult a helazetem mert van egy 6 honapos kisfiam, és igy nem tudok ugrälni Magyarorszäg és sväjc között.....ezert "kicsit"nehez a történet...
Ott kell megszerezni a jogsit ahol elsz, amennyiben az utazas korulmenyes. Esetleg meg lehet probalni megegyezni az autoiskolaval, hogy csak vizsgazni josz, amennyiben ebbe beleegyeznek.
tuti, hogy nem lehetséges, hogy csak a vizsga idejére kelljen hazajönni. Törvény írja elõ a kötelezõen vett óraszámokat elméleti és gyakorlati terén. Emellett még van az EÜ, ami plusz 3-4 óra, megint csak kötelezõ. Alapvetõen nem is értem a problémádat. Már ne haragudj meg, de eléggé hanyag lehetsz, úgy a saját mind mások biztoságát tekintve: 2 év vezetés, és még sosem volt még egy segédmotoros vizsgád sem? Tudod azt, hogy ha nem a te kocsiddal mész, és balesetet okozol, te is ülni fogsz, (6 hónapos gyerek ide vagy oda) illetve AKIÉ A KOCSI AZ IS??? A másik: Meg akarod venni a jogsit? Életösztönbõl 1 es leülhetsz. Szerinted attól tudsz már minden szabályt, mert vezettél két évet? Ha a gyereked meghal, kit hibáztatnál, miután ülnél otthon, és tudnád, hogy a saját hibádból halt meg? Vagy azt hibáztatnád, akitõl VETTED (ész megáll, elköszön, és fejest ugrik a betonba) a jogosítványt?
A kérdező hozzászólása: utolso vàlaszadoho..remélem elolvassa még valamikor......ott kezdödik a sztory!¨¨¨¨¨¨!!!hogy: amikor vezettem nem volt gyerekem! amäsik meg ha elolvasàd a kéRdéSt pontosan abba teljesen benne van hogy màr nem vezetek josgi nélkül mivel van gyrerekem!tehät olyanokra ne térj ki amit nem is irtam...kösz.mellesleg häl istennek mär sikerült beszzélnem egy sulival akik partenerek abban hogy ne jrjak be és otthon tanuljak.hosz külföldröl nem lenne egyszerü.mellesleg azt modnom a utolsonak...gondolkozz el te miben vagy hanyag az életben...és ne mäsokon ugrälj!én hanyag voltam!de nem vagyok!mert a kisfiam az életem és sosem kocäztnàm az életét te igen idiota!!!!!! :@:@


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen szabályok vonatkoznak 30-évnél idősebb autó külföldi behozatalára?

Az autót Hollandiából szeretnem behozni.Nincs rajta OT vizsga. Egyáltalán be lehet hozni az autót? Ha igen milyen költségekkel jár. Az autó gyárilag benzines de gázzal szerelt. A válaszokat előre is köszönöm.

1

Vizsga nélküli autó eladása. Hogyan?

Van egy lejárt vizsgájú autóm. Eladnám így ahogy van.
Mi a teendőm nekem és mi a vevőnek? Úgy tudom bonyolultabb a helyzet, mint vizsgás kocsiknál.

2

Mennyibe kerulne a teljes forgalombahelyezese? (2001-es Seat ibiza 1.4)

Lenne itt egy 2001-es seat ibizam ami 1.4 es minden kulfoldi papirjaval mennyibe kerulne a magyar forgalombahelyezese a reg dija 55000 ft lenne de erre meg mi jon ra, es mennyibe kerul?

2

Ha a kötelező biztositást később fizetem be, lesz valami következménye?

Pontosabban 06.02-ig kellett volna befizetni, de a +30 napos határidővel így 07.02, de h ha 07.10-én fizetem be és 07.02-07.10 között nem kocsikázok kaphatok büntetést+ráfizetést!

4

Okmányirodában kapott jogosítvány igényléséről szóló lappal vezethetek kismotort ha már előtte volt jogsim kismotorra és most csak kategóriát váltottam? (többi lent)

Kaptam az okmányirodában jogosítvány igényléséről szóló lapot. Azt mondta a nő, hogy autót ezzel nem vezethetek, de előtte már volt jogsim segédmotorra és azt le kellett adnom és arról nem tájékoztatott, hogy motort vezethetek e. Ezzel a lappal a motorom vezethetem vagy meg kell várnom a jogsit ahhoz is?

6

Egy veterán korú motor csak adásvételivel való forgalomba helyezése lehetséges?

Arról lenne szó, hogy van egy P10-es Pannoniám, amit 1972ben gyártottak, fel van újítva, minden meg van csinálva de csak egy adásvételi van róla, ami nem tudom h mire elég.
Veterán vizsgával megoldható-e az újbóli forgalomba helyezés ha mindennek megfelel?

3

Átiratási probléma? ! Vettem egy autót de nem annak a nevén van akitől vettem. Többi lent

megvan az adásvételi hogy ő vette egy személytől de nem irta a nevére és most én tőle vettem .. átirják nekem az autót?

7

Mely módszerek nehezítik meg legjobban az autó tolvajok munkáját? Létezik-e olyan, hogy nagyon nehéz elvinni, mert olyan biztonsági felszereltségű? Milyen?

3

Külföldi autónak ha friss a műszakija? Lent

Nézem kint egy autót,érdemes olyant venni aminek friss a műszakija?vagy úgyis itt mindenképpen le kell műszakiztatnom majd?800 km -re néztem autót,kicsit félnék elmenni oda,hogy képeken jól néz ki élőben meg egy szar.Voltam már ilyen helyzetben de az csak 100km volt.de kellemetlen.800km meg azért nem kevés.

1

ASTRA lakásbiztosítás, az szerintetek mennyire megbízható?

Márc 14 történ károm és nagy nehezen kijött egy kárszakértő amint kiderült nem is biztosító cégen belül hanem ez egy külön kárszakértői irodától!Felvette a kárt,majd azt elküldte a biztosító céghez 29 nap alatt! majd már mint több 1 hónapja ül a biztosító cég az én ügyemen.És semmi válasz.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!