Találatok a következő kifejezésre: Külföldön az Egészségbiztosítási kártya (2 db)

Európai Egészségbiztosítási kártyám március végén jár le, de én most megyek ki jövőhéten külföldre, és csak nyáron jövök haza, akkor mi a teendő? Kiadják már most az új kártyát?

Legjobb válasz: Marcius vegeig meg van egy honap, tehat az ujat csak a lejarat utan kapod meg. Vidd ezt magaddal, es kint majd igenyelsz egy ujat! Minden orszagban ahol ervenyes ez a kartya megtudod igenyelni. Mi Angliaban elunk, nekunk itt van, itt igenyeltuk. Itt ingyenes.

Marcius vegeig meg van egy honap, tehat az ujat csak a lejarat utan kapod meg. Vidd ezt magaddal, es kint majd igenyelsz egy ujat! Minden orszagban ahol ervenyes ez a kartya megtudod igenyelni. Mi Angliaban elunk, nekunk itt van, itt igenyeltuk. Itt ingyenes.

Külföldön az Europai Egészségbiztosítási kártya csak sürgősségi ellátásra jogosít, vagy egy hátfájással is el lehet menni?

Legjobb válasz: ez szerintem attol fugg h eppen hol tartozkodol. Nalunk ahol en lakom itt nem ervenyes. ide kulon bistositas kell a visa -nak megfeleloen.

ez szerintem attol fugg h eppen hol tartozkodol. Nalunk ahol en lakom itt nem ervenyes. ide kulon bistositas kell a visa -nak megfeleloen.
A kérdező hozzászólása: ès hol élsz? mert azt írják err´öl hogy minden eus országban érvényes. csak azt nem tudom milyen módon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!