Találatok a következő kifejezésre: Különbözik-e a elérhető (2 db)

Különbözik-e a maszturbálással elérhető orgazmus a szeretkezéssel elérhetőtől? Ha igen, miben?

és ha igen meg e lehet csinálni hogy ugyan olyan legyen?

Legjobb válasz: különbözik, férfinál is, nõnél is. miben? próbáld ki:) de elérni hogy ugyan olyan legyen... az szerintem sosem lesz, hisz mindegyik más...ahogy minden bebaszás is más.

különbözik, férfinál is, nõnél is. miben? próbáld ki:) de elérni hogy ugyan olyan legyen... az szerintem sosem lesz, hisz mindegyik más...ahogy minden bebaszás is más.
õszintén szólva a pontos választ nem tudom de feltételezésem szerint a "szeretkezés" közben olyan hormonális aktivitás is életbelép ami pusztán magadtól nem, úgyhogy biztos hogy más az elért hatás is. De igazából ha nagyon élvezed már a kezed is akkor akkora különbség nem lehet.
KÉT MASZTURBÁCIÓ IS TELJESEN MÁS MÉG AKÁR EGY UGYANAZON A NAPON...AKKOR IS MÁS...AKKOR A SZEXUÁLIS ÚTON ELÉRT ORGAZMUS ÉS AZ ÖNKIELÉGÍTÉS KÖZÖTT MEKKORA A KÜLÖNBSÉG? ÓRIÁSI....VISZONT MINDKETTÕ ISTENI TUD LENNI A MAGA HELYÉN, MAGA IDEJÉBEN ÉS HANGULATÁBAN : )
ಠ_ಠ gondolom abban tér el hogy az egyiket önkielégítés útján a másikat nemi aktus útján éred el továbbá biztos másmilyen érzés a szeretkezéssel elért hiszen akkor egy másik emberrel éred el akit szeretsz, nem a kezeddel
Ez a kérdés úgy baromság ahogy van. :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat én is kb erre jutottam de gondoltam megkérdem :)
OMG

Különbözik-e a maszturbálással elérhető orgazmus a szeretkezéssel elérhetőtől? Ha igen, miben?

Min?ségileg, intenzitásilag, miben más? Örülnék, ha valaki meg tudná fogalmazni nekem.

Legjobb válasz: Igen, különbözik, hiszen a maszturbálás az nem a vágyak játéka, hanem csak az élvezet, és az orgazmusé. a Sexben ketten vagytok, igy izgatjátok egymást. Nem lehet leirni miben, de a sex az sokkal jobb. nem lehet összemérni. hiszen:kinek a pap kinek a papné

Igen, különbözik, hiszen a maszturbálás az nem a vágyak játéka, hanem csak az élvezet, és az orgazmusé. a Sexben ketten vagytok, igy izgatjátok egymást. Nem lehet leirni miben, de a sex az sokkal jobb. nem lehet összemérni. hiszen:kinek a pap kinek a papné
Technikailag sokban nem tér el, de sokkal intenzívebb mert felerõsítik az érzések. Eleve, hogy megosztod valakivel a tied és részt veszel az övében. Plusz képzeld csak el milyen egy tökéletes csók és milyen lehet ugyanez orgazmus közben :) Biztos észrevetted már, hogy a maszturbáláskor elért orgazmusok között is van külömbség, namost ez a szeretkezésnél is így van. Maszturbálásnál elsõsorban az befolyásolja, hogy hogyan idõzíted és mennyire tudsz elmélyedni a saját érzéseidben. Szeretkezésnél ehhez hozzájön a másik fél ami igazán teljessé teszi. Így eleve más az út amíg elérsz a csúcsra, sokkal élveztesebb mert ketten vagytok és megõrültök egymásért. Ha jól össze tudjátok hangolni a dolgokat közel egyszerre juthattok el az orgazmusig és a szerelmedet ilyenkor látni, hát.. leírhatatlanul jó érzés. Plusz meglátásom szerint van "testi" és "lelki" orgazmus is. Testi amikor csak szexeltek, vadultok esetleg perverzkedtek ;) Lelki amikor elsõsorban szívbõl, szeretetbõl jön, ez utóbbi nem érhetõ el szeretkezés nélkül. De mindkettõt jobbá teszi a megfelelõ partner. Csak, hogy ne legyen egyszerû a dolog :) lányoknál testibõl is kettõ van hüvelyi és csikló. Aki maszturbáláskor az egyiket tanulja meg, nehezen éri el a másikat, mert általában kioltják egymás és persze az összes kombinálható! Szóval van mit felfedezni bõven sok sikert hozzá ;) Üdv Crea
különbözik ha a pároddal csinálod sokal de sokkal jobb. probáldki.:D
Jól kimagyarázta az elõttem levõ. Össze se lehet hasonlítani akettõt. A PÁRODDAL AZ IGAZI.
Szeretkezéskor sokkal de sokkal intenzívebb az orgazmus. Szemléltetve: a maszturbálásos orgazmus kb. 2, a szeretkezés kb. 30. Szeretkezéskor szinte mindig úgy érzed, hogy szinte belehalsz és infarktust kapsz, olyan jó. Bár szívbeteg vagyok, lehet én azért érzem így:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!