Találatok a következő kifejezésre: Külön szobába a (137 db)

Aki két évesen tette külön szobába a gyermekét, ott hogy viselte a gyerek?

Mennyi id? után aludta át az éjszakát ha az elején még megébredt és sírt?

Legjobb válasz: Mi 22,5 hónaposan tettük külön szobába a kisfiunkat,ez múlt hónapban volt, április közepén. Neki semmiféle problémát nem okozott,sõt azóta sokkal könnyebb vele. Imádja a saját szobáját,azóta úgy alszik el,hogy beteszem a kiságyba,kap egy puszit,én kijövök,õ meg 4-5 perc múlva már alszik is. Az éjszakát is végigalussza. Nagyon érdekes,mert elõtte,mikor egy szobában aludtunk,soha nem aludt el egyedül,mindig mellette kellett maradnom,míg el nem aludt és éjjel is sokszor felébredt.

Mi 22, 5 hónaposan tettük külön szobába a kisfiunkat, ez múlt hónapban volt, április közepén. Neki semmiféle problémát nem okozott, sõt azóta sokkal könnyebb vele. Imádja a saját szobáját, azóta úgy alszik el, hogy beteszem a kiságyba, kap egy puszit, én kijövök, õ meg 4-5 perc múlva már alszik is. Az éjszakát is végigalussza. Nagyon érdekes, mert elõtte, mikor egy szobában aludtunk, soha nem aludt el egyedül, mindig mellette kellett maradnom, míg el nem aludt és éjjel is sokszor felébredt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod.Mi mindig mellette feküdtünk míg elaludt és végig aludta az éjszakát.Most megébred, bár még csak 2 napos dolog ez.
22 hónapos fiunknak most vettünk "nagyfiús" ágyat. Eddig egyedül elaludt rácsos kiságsában, most az új ágyánál ott kell lenni, míg el mem alszik, hajnalban maciával és párnájával együtt boldog sikoly kiséretében mászik fel hozzánk a másik szobába :)

Mikortol altattatok kulon szobaba a babatokat?

Legjobb válasz: Lányomat 4 hósan tettem külön, mert akkor lett kész a szobája. Különben elõbb külön tettem volna. Most várom a másodikat, õs is legalább 2-3 hónapig mellettünk lesz a bölcsõben, utána azt úgyis kinövi és átkerül a kiságyba a tesója mellé a másik szobába.

Lányomat 4 hósan tettem külön, mert akkor lett kész a szobája. Különben elõbb külön tettem volna. Most várom a másodikat, õs is legalább 2-3 hónapig mellettünk lesz a bölcsõben, utána azt úgyis kinövi és átkerül a kiságyba a tesója mellé a másik szobába.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, en is szeretnem kulon tenni, 5 honapos a kisfiam...de hogy oszinte legyek felek egy kicsit, olyan paraim vannak hogy mi van ha nem hallom, meg pedig csak 5 lepes a szobalya :) most a valaszaitokbol probalok erot meriteni. :) ))
Születése óta külön szobában van. Közöttünk is csak egyszer aludt, de senkinek nem volt kényelmes így ezt beszüntettük.
Születése óta külön van, de az elsõ 3hónapban bent aludtam nála. A párom olyan helyen dolgozik ahol akármikor behívhatják és a telefon+készülõdés elég hangos tud lenni...
Elsõ naptól. Ne tegyél fel ilyen kérdést, mert erre ugranak azok, akik szerint a baba helye az anyja mellett van, ezért csak mi, bátrabb válaszadók merjük ideírni az ilyen választ. Indulhat is a lepontozás, felkészültem rá...
mi már a legelejétõl külön aludtunk. igaz 10 lépés és a szobájába vagyok.
Én 7 hósan.
mi 5hosan, azóta végigalussza az ájszakát.
Én ugy 3 hónapos kora körûl vettem észre, hogy zavarja ha bent vagyunk alváskor, pihenéskor a szobában. Nagyon tetszett neki az új hely sokkal jobban aludt, nyugodtabb lett.
A kérdező hozzászólása: Kedves 11:52 es valaszolo. eszemben sincs senkit lepontozni, ertekes szamomra mindenki valasza, hiszen azert teszem fel a kerdest. Amugy en sem ertem ezt a lepontozasosdit, ki mi alapjan donti el, hogy szamomra hasznos volt e a valaszotok????

Mióta alszik külön szobában a babátok? Jobban alszotok azóta v. nem?

Legjobb válasz: Mióta hazahoztuk a kórházból külön szobába alszik.

Mióta hazahoztuk a kórházból külön szobába alszik.
6 hós korától/most 1 éves/ Az elsõ pár külön töltött éjszaka jobban megviselt engem, mint õt:-) De nyugodtabban alszok, mert nem ébredek fel minden mozzanatára, és szerintem így legalább én se zavarom õt.
Szia! Mi most tervezzük a héten a különköltözést! (7hós kisfiú) Már nagyon visszafelé fejlõdtünk :( a saját kiságyából átkerült mellém a nagyágyba és már kétóránként ébred cicikézni, így eléggé kivagyok és húztam egy határt. Bocsánat az off-ért! Várom én is a válaszokat. (és a csodát, hogy ettõl talán valami megoldódik :S )
A kérdező hozzászólása: Én a hétvégén költöztem ki a gyerekszobából, párom már egy ideje a nagyobbik szobában aludt. 6, 5 hónapos a kisfiam. Nagyon sokat mocorog éjszaka és többször fel is ébred, de már enni nem kér csak kicsit sirdogál, majd visszaalszik. Én meg alig bírtam aludni, mert mindig attól féltem, hogy felébred ha pl. megfordulok az ágyban. Persze mindegyikõnk a saját ágyában aludt. Most így sokkal jobban tudunk aludni.
Szia! Elsõ naptól külön van.Mi is jól alszunk, õ is.Két hónapos kora óta átalussza az éjszakát.Én nem tudnék pihenni, ha nálunk lenne, még ha külön ágyban is.Nagyon éberen alszok, még így is felébredek a szomszéd szobában akkor is, ha csak mocorog.Nekünk így nagyon jó, és neki is.
Mióta hazahoztuk a kórházból külön alszik külön szobában. Az elején a szobájában aludtunk, de sohasem vele, csak két méterre volt az ágyunk az övétõl. Tehát mi nagyon jól alszunk és õ is. Most 20 hónapos és 8 hónapos korában költöztünk ki tõle. Már elõbb is akartunk de a fetés akkor jött össze és ezzel együtt a szobánk átrendezése is. Amúgy 5 hetes kora óta átalussza az éjszakákat.
Enyém 2 hónapos korától alszik külön szobában. Elõtte is utána is ugyanolyan jól aludtunk mind :)
Kb. 8 hónapos volt a kisfiam, amikor külön szobába mentünk. Addig felkelt 8-10x is, azóta 1-2x. Igaz már 2 és fél éves, de még mindig nem alussza végig az éjszakát.
Úgy terveztük, hogy egy szobában alszunk vele, ezért a hálószobánka tettük a kiságyat. De sokat nyöszörgött álmában és nem tudtunk aludni tõle. Elõször csak ideiglenesen költöztünk át a nappaliba (kb. 3 hetes volt a pici), majd átrendeztük a lakást és övé lett a hálószobánk, miénk meg a nappali!
elsõ nap volt a mi szobánkban, rettenetes volt, semmit sem aludtunk, azóta a saját szobájában alszik, így nem ébredünk fel minden kis nyekkenésére :)


Mikor tehetem külön szobába a Kislányomat?

A Kislányom 7 hetes, egészséges baba. Születését?l kezdve egy szobában alszik velünk a kiságyában. Eleinte többször beriasztott a légzésfigyel?, emiatt is aggódtam éjjelente. Hála Istennek (lekpogom) ez mára már helyreállt, általában este 8tól alszik reggel 4-ig, akkor eszik és még alszik 7-ig 8-ig. Gondolkodom rajt, hogy eljött az ideje visszaköltöztetni a szobájába és ott altatni. Szerintetek nem korai még? Esetleg ott aludjak vele a kanapén, vagy elég, ha kamerán figyelem? A szobája elég messze van a hálónktól.

Legjobb válasz: Mióta megszületett a lányom, külön szobában van, légzésfigyelõ nélkül. (Felelõs döntés volt, mindketten orvosok vagyunk, de itt sokak szerint ez egyenlõ a gyerekgyilkossággal, tehát én amikor ezt írom, már azonnal védekezõ állásba lendülök. :)) Ne aggódj miatta, a figyelõ élettani apnoét is jelez, szóval eddig sem valószínû, hogy gond volt a légzésfunkciójával.

Mióta megszületett a lányom, külön szobában van, légzésfigyelõ nélkül. (Felelõs döntés volt, mindketten orvosok vagyunk, de itt sokak szerint ez egyenlõ a gyerekgyilkossággal, tehát én amikor ezt írom, már azonnal védekezõ állásba lendülök. :) ) Ne aggódj miatta, a figyelõ élettani apnoét is jelez, szóval eddig sem valószínû, hogy gond volt a légzésfunkciójával.
Kisfiam 2, 5 éves koráig velünk aludt egy szobában. Akkor cseréltük le a kiságyát, mi meg kiköltöztünk a nappaliba apával. Én nem tennék külön egy 7 hetes babát, de ez az én véleményem.
Nálunk mindhárom gyerek a születésétõl kezdve a gyerekszobában volt. Semmiképpen ne aludj ott, elég a figyelõ is.
Nalunk 7 hetes koratol a sajat szobajaban alszik. Es tudod mit? Azota atalussza az ejszakat. Nem keltjuk fel a forgolodasunkkal. Mondjuk arra figyelek, hogyha pl meg van fazva, vagy valami baja van, akkor velunk alszik egy szobaban, hogy figyelni tudjam. Szoval nyugodtan tedd be a szobajaba, ettol meg erezni fogja a szeretetedet. Nektek is kell egy kis egyedullet neha. Figyeld a babad reakcioit. :)
Mi addig együtt aludtunk a lányunkkal 18 hónapos koráig, akor õ kérte be magát az új ágyába (kiságy volt addig is, csak nem használtuk). Modjuk egy szobás a lakásunk, így valamennyire kényszerhelyzet is volt, de nem bántam meg sem én, sem az apukája. Szerintem sem jó elszeparálni egy ilyen apró babát
A kérdező hozzászólása: Köszi a tapasztalatokat és tanácsokat. Ma megpróbálkozunk a nagylányos alvással, hátha sikerül:) Drukkoljatok!

Külön szobában a baba, hogy szokassam? Vagy még korai?

Most lesz végre lehetőségünk olyan házba költözni, ahol lesz külön szobája 11 hónapos fiamnak(mire költözünk 1 éves lesz). Hogy szokassam hozzá? Vagy egyszerűen csak ott fektetem le az ágyába?

Legjobb válasz: Szia. Az en kisfiam 3 hetes kora ota alszik a sajat szobajaban a sajat kisagyaban. Hogy korai e vagy sem, azt nektek kell tudni. Ha te szeretned hogy kulon legyen akkor nyugodtan tegyetek kulon. Szerintem szep fokozatosan szoktasd at, es egyre tobbszor legyen az uj szobajaban.

Szia. Az en kisfiam 3 hetes kora ota alszik a sajat szobajaban a sajat kisagyaban. Hogy korai e vagy sem, azt nektek kell tudni. Ha te szeretned hogy kulon legyen akkor nyugodtan tegyetek kulon. Szerintem szep fokozatosan szoktasd at, es egyre tobbszor legyen az uj szobajaban.
Kisfiam 3 hónapos kora óta van külön szobában, de csak azért mert még nem volt kész a szobácskája hamarabb, azóta mind 3an nagyon jókat alszunk, sokkal jobb, most 1 éves és egyszerûen zavarja ha a nagyszülõknél 1 szobában vagyunk, nagyon ügyesen alszik a kis plüss állataival, és végig is alussza az éjszakát, így ráadásul többet lehetünk együtt a férjemmel.nem korai abszolút sõt.
Mi egy ágyban is aludtunk, 1 éves volt, mikor berendeztük a szobáját. Úgy csináltuk, hogy egymás mellé tettünk egy ágyat, és a kiságyat (az ágy volt a fal és a kiságy között, hogy ne guruljon le). Elõször vele aludtam az ágyon, csak visszajöttem a mi szobánkba, ha elaludt, és éjjel is mellé tudtam feküdni, ha kellett. Napközben hamar megszokta, hogy a kiságyban aludjon, és egy idõ után próbálkoztam azzal, hogy nem vártam meg, hogy a szopiba belealudjon, hanem betettem a kiságyba, ezt vagy hagyta, vagy nem. :) Így szépen fokozatosan kb 2 hónap alatt sikerült kiságyba szoktatni, 17 hónaposan már szopi sem kellett az elalváshoz, és kb 18 hós kora óta teljesen átalussza az éjszakát, csak ha beteg, akkor ébred. Az ágy még mindig a kiságy mellett van, de már nem használjuk. :)

Szerintetek mikor menjünk külön szobába a babánktól? Most lesz 4 hónapos, olyan a lakásunk, hogy a nappaliból rálátok a kiságyra, légzésfigyelőre! Alhatunk tőle külön?

Legjobb válasz: Ha az a hossztávú célotok, hogy a gyerek külön, a saját szobájában aludjon (ezt mindenki maga dönti el), akkor 6 hónapos korig lehet zökkenõmentesen átrakni a szobájába. Amikor ezt az infót olvastam, éppen 6 hónapos volt a fiam, át is költöztettük, nem volt belõle semmi probléma. Elsõ éjszaka furcsa volt nekem, de minden csak szokás kérdése. Éjszakára nyitva hagyom a szobája ajtaját, meg a miénket is.

Ha az a hossztávú célotok, hogy a gyerek külön, a saját szobájában aludjon (ezt mindenki maga dönti el), akkor 6 hónapos korig lehet zökkenõmentesen átrakni a szobájába. Amikor ezt az infót olvastam, éppen 6 hónapos volt a fiam, át is költöztettük, nem volt belõle semmi probléma. Elsõ éjszaka furcsa volt nekem, de minden csak szokás kérdése. Éjszakára nyitva hagyom a szobája ajtaját, meg a miénket is.
Nekem születésétõl külön alszik minden gyerekem. Természetesen alhattok külön.
Nekem is születéstõl külön alszik, sokkal jobb így neki is és nekünk is.Este amikor elalszik, még van két óránk egymásra, és nem zavarjuk a tv-vel, vagy beszélgetéssel.A légzésfigyelõt meghallom a szomszéd szobából is.Annyi, hogy nálunk egész éjszaka ég a sólámpa az elejétõl kezdve, de ez azért van, mert amíg felkelt éjszaka enni, jöttem ki a szobájából a sötétben, párszor majdnem elestem.Ez neki is jó, mert ha felébred, látja, hogy hol van.
Mi 3 hónapos korában költöztünk vissza a saját szobánkba.
Nekünk kapásból külön babaszoba volt, de betettünk egy rendes heverõt is, és a feleségem egy rövid ideig ott aludt. Mivel a baba minden rezdülésére felébredt, és nem tudott nyugodtan pihenni, ezért visszajött kb. egy hét után a hálószobába, és csak az õrzõn figyeljük a babát. Semmi gond nem volt így, a legkisebb nyögésekre úgysem kell berohanni, az élénk mocorgást, sírást meg halljuk.

Mikor tettétek külön szobába a gyerkõcöt?

Mennyi idõs volt a gyermeketek amikor külön szobába tettétek? Mikor kezdtetek errõl beszélgetni ? Miért akkor amikor ? Azok válaszát várom akik egy szobában aludtak..

Legjobb válasz: Kezdettõl saját szobája és kiságya volt, én aludtam nála egy végszükség esetén franciaággyá alakítható heverõn (néha az apja is). Fél éves kora elõtt költöztem ki, zökkenõmentesen.

Kezdettõl saját szobája és kiságya volt, én aludtam nála egy végszükség esetén franciaággyá alakítható heverõn (néha az apja is). Fél éves kora elõtt költöztem ki, zökkenõmentesen.
2, 5 évesen költöztünk ki apával a nappaliba. Ekkor cseréltük le a kiságyát rendes nagy ágyra. Oka az volt, hogy már kinõtte a rácsos ágyat. Na meg már azért nagy fiú volt. Semmi gond nem volt, elsõ estétõl kezdve nagyon jót aludt. Ugye ekkor át is rendeztük a szobát. Az lett az kis birodalma :-) Beszélgetni elõtte nem nagyon beszélgettünk róla.
A kérdező hozzászólása: Most 14 hós a fiunk és elkezdtük tervezni, megszervezni a szobáját Lassan, apránként megvesszük a belevalókat 3 ÉVes koráig mindenképp szeretném ha külön szobájában aludna Ha megkérdeznétek miért kezdjük ilyen korán a szoba alakítást , azért mert nem egyszerre veszünk meg mindent, hanem havonta-kéthavonta (ágy-szekrény-szõnyeg-tapéta-új ablak..stb)
Amint hazajöttünk a kórházból a saját szobájába ment.
Elõször 7 hetes volt, amikor a saját szobájába került. Nem is volt gond egy darabig. Csak kb. olyan 11-12 hónapos kora körül sokszor ébredt visítva éjjel. Akkor még nem tudtuk, hogy mi a baj, de sokszor csak akkor nyugodott meg, ha kettõnk közé vettük. De még úgy is nehezen! Aztán ez így is maradt. Ha felébredt éjjel, sírt, akkor vittük át közénk. Kiderült, hogy tejallergiás szegény és fáj a hasa, azért sírt ennyire. Elkezdtük a diétát, és már nem fájt a hasa, de ugye megszokta, hogy éjjel köztünk alszik. Viszont annyira mocorgós, hogy lehetetlen még a 180 cm-es ágyban is vele aludni. Így nyár elején kb. másfél évesen visszaszoktattuk a kiságyba. Az elsõ két hét volt keményebb, de megszokta.
Szia! 14 hónapos volt, mikor saját lakásunk lett. 2-3 hétig még velünk aludt egy szobába, de a saját ágyában. Nem egész 15 hónapos volt, mikor áttettük a szobájába. Mit ne mondjak... sokkal jobban alszik egyedül, mint velünk. :)
3 napos kora óta:)
Mindkét gyermekem már az elsõ itthon töltött éjszaka a saját szobájában aludt.
Szintén mindkét gyerek az elsõ pillanattól külön szobában, illetve õk ketten már együtt egy gyerekszobában :)
Ahogy hazahoztuk egybõl a szobájában aludt. Ott is szoptattam meg a nyugágyamon. Imádja a szobáját. Kezdetben annyira oda volt érte, hogy 3, 5 hónapos koráig nem maradt meg a nappaliban vagy a mi szobánkban se az ágyon fekve, se a földön fekve. Nagy nehezen szoktattam ki. Azóta a szobába csak reggel játszik magában, amíg én pakolok és ilyesmi. Napközben pedig kint vagyunk a konyhában vagy a nagyszobában. 6 hónapos koráig volt hogy a nagyszobában vagy a mi szobánkban altattam el, de ahogy betöltötte csak a saját ágyában volt hajlandó elaludni.
Mióta hazamentünk a kórházból.
Azota, hogy hazahoztuk a kórházból. Most 14 honapos.
A kérdező hozzászólása: Most mi alszunk az õ szobájában, õ a saját kiságyában. 3 hetes. Átmehetnénk a mi szobánkba, de nincs légzésfigyelõnk, így nem igazán merem egyedül hagyni. Akik az elejétõl külön altatják volt légzésfigyelõtök?
Amióta hazajöttünk a kórházból. A hasfájós idõszakban köztünk aludt talán 1, 5-2 hetet, de gond nélkül visszaszokott amikor már csak enni kelt éjjel. Most 6 hónapos
Ahogy hazajöttünk a kórházból, a saját ágyában saját szobában alszik. Nem is volt kérdéses. 10hónapos
Most csináljuk a gyerekszobát, 8 hónapos lesz.
1, 5 éves, még velünk alszik, nem is tudom hogy fogom bírni, mikor külön tesszük...pár hónapon belül szeretném.
11 hónapos kora óta.
3 honapos kora ota, akkor, amikor eloszor ataludta az ejszakat. Koztunk aludt addig, s igy nehez volt szamara a szetvalas. Ha lesz meg gyerekunk, nem igy csinalom. Kulon mozesben altatnam az agyam mellett, s ha mar meg tud fordulni, akkor rakom at masik szobaba, vagy eleve masik szobaban altatom. De koztunk nem alhat. (nagyon jo volt, de csak neki artok vele, mikor nem engedem meg neki tobbe, hogy velunk aludjon.)
elsõ vagyok rosszul írtam. koraszülött volt és 3 hét után hozhattuk haza a kórházból. utána még 2 napig egy szobába aludtunk (elsõ gyerek), majd a 3. naptól külön:)
4 hónapos koráig a szobánkban a bölcsõben, ha éjjel ébredt, akkor szoptatáshoz átvettem magamhoz, úgy aludtunk tovább. 4 hónaposan kinõtte a bölcsõt, így ekkor "kiköltöztettük" a kiságyba, a saját gyerekszobájába, azóta ott alszik, most 13 hónapos.

Mikor tennétek külön szobába a Babucit?

Legjobb válasz: Szerintem rögtön a legelején. Legalábbis mi így csináltuk, így noncs gond az átszoktatással.

Szerintem rögtön a legelején. Legalábbis mi így csináltuk, így noncs gond az átszoktatással.
Nálunk az elsõ pillanattól külön volt, de a mi szobánkból nyílik az övé, így eleinte nyitva hagytuk az ajtaját. Most 10 hónapos és semmi baj nem volt ebbõl. Apukája elég zajos, ezért is láttam jobbnak így.
Szia! Nekünk születése óta külön szobában, a saját kiságyában alszik a kislányom (mondjuk az õ szobája közvetlenül a mi hálószobánk mellett van), sokan irigyelnek is érte, hogy milyen szépen elalszik egyedül :) 4, 5 hós kislány anyukája
Nekünk nem volt választásunk egy szobában voltunk, ez eleinte jó volt de aztán se a gyerek se én nem tudtam kipihenni magam. Én külön szobába tenném - 1-2 hét után vagy mindjárt az elején és nyitva hagynám az ajtót.
Szia!A Mi kis Manónk velünk alszik, meg szerintem velünk is fog még egy jó darabig, mert sajnos nem tudjuk megoldani másképp, vagyis nincs külön szoba, 1 van de az foglalt.Viszont én is azt mondom, hogy jobb lenne külön szoktatni, mert sem Neki, sem pedig nekünk nem jó, ha egy szobában vagyunk. :( De mi nem tudunk mit tenni.Talán majd késõbb lesz külön kis szobácskája :)
Szia! Babánk 3, 5 hónapos. Mi azt tervezzük, hogy 6 hónapos korától kerül át a saját szobájába. Én már most rettegek tõle, szerintem én rosszabbul fogom viselni, mint a picur. Hozzá kell tennem, hogy most is a saját kiságyában alszik! Az elalvással sincs semmi gond, nagyon nyugodt baba és végigalussza az éjszakát! Így vagyok nyugodt, akkor sem aludnék mélyebben, ha külön szobában lenne! Én az aggodalmasabb anyukák közé tartozom, talán közrejátszik ebben, hogy kicsit koraszülött :) ! Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Most 4 hónapos

Mennyi idő korától alszotok külön szobában a gyerkőcötökkel?

Mi 8 hónaposak múltunk, szépen átalussza az éjszakákat már elég régóta. Eddig egy szobában voltunk. Szerintetek korai vagy késő "különköltözni"?

Legjobb válasz: 13 hónapos a fiam, mióta hazahoztuk a saját szobájában alszik. Szerintem nálatok pont ideje "különköltözni".

13 hónapos a fiam, mióta hazahoztuk a saját szobájában alszik. Szerintem nálatok pont ideje "különköltözni".
Ahogy kórházból hazahoztuk, már a saját helyén volt. 3x aludt velünk, 4x én vele a szobájában ágyon.Ez elsõ 3hétbe volt, utána hagytuk a kis helyén, megtanult aludni és nem is tud már sehol máshol aludni.
6 hetes lesz.Miota haza hoztuk a szobájában alszik.
Mindhárman elsõ perctõl kezdve külön szobában alszanak.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem mi is megértünk a különköltözésre. Köszönöm nektek.
Szia! Kislányom 11 hónapos, még velünk alszik a kiságyában, egyelõre nem tervezzük a külön szobát!
Hazaérkezése óta a saját szobájában alszik. Használunk bébiõrt, így rögtön hallom, ha csak nyöszörög, azt is. Amikor kell, ott vagyok.
Fiunk 1 éves korátol alszik kulon, lányunkkal is hasonloan tervezzuk. Persze, addig is a saját ágyikojában:)
én addig nem hagyom egyedül mig éjjel cicizik kb egyéves koráig
Mindkettõt két hónaposan tettük külön szobába. Ha te jónk látod, miért lenne korai?
Mi 5 hetes korától külön alszunk.Ha éhes volt szólt és én ott is voltam.Mai napig ha szól , megyek...cumit odaadni, megitatni vagy csak megsimogatni...most 8 hónapos.
10 hónapos korától. Igaz, hogy napközben még 2x cicizett.
Mi 6 hónaposan tettük át a saját szobájába a lányunk kiságyát. Tettük volna hamarabb is (kb 4 hósan), de csak akkor készült el a szoba. Nálatok is már éppen esedékes, nyugodtan átrakhatjátok már.
Az elsõ itthon töltött nap óta egyedül alszik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!