Találatok a következő kifejezésre: Kútvölgyiben fogok mit vigyek (1 db)

Kútvölgyiben fogok szülni, mit vigyek magammal?

Legjobb válasz: Hálóinget, betétet adnak. Csak ha a sajáthoz ragaszkodsz akkor vigyél. A babának az ellátásához is adnak mindent, én ettõl függetlenül vittem, nehogy kevés legyen valami. Egy ágyasban voltm így nem kellett, de ha 3ágyas a kórterem könnyen elfogy a pelus.Én a picinek vittem ruhát is, bár adnak rá pólyát. A szokásos kórházi cuccok kellenek, tisztálkodáshoz, evéshez. A legjobb ha megkérdezed helyben, szülésznõdet, vagy a nõvéreket, én 2éve születm nem tudom változott-e valami azóta! nagyon sok sikert, és könnyû, boldog szülés mindkettõtöknek!

Hálóinget, betétet adnak. Csak ha a sajáthoz ragaszkodsz akkor vigyél. A babának az ellátásához is adnak mindent, én ettõl függetlenül vittem, nehogy kevés legyen valami. Egy ágyasban voltm így nem kellett, de ha 3ágyas a kórterem könnyen elfogy a pelus.Én a picinek vittem ruhát is, bár adnak rá pólyát. A szokásos kórházi cuccok kellenek, tisztálkodáshoz, evéshez. A legjobb ha megkérdezed helyben, szülésznõdet, vagy a nõvéreket, én 2éve születm nem tudom változott-e valami azóta! nagyon sok sikert, és könnyû, boldog szülés mindkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Neked is! :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek az epidurális érzéstelenítésrol? Ilyenkor is van gátmetszés, vagy megvárják mig kitágulsz rendesen? Tényleg nem érezni semmit? Jaj, és mennyibe kerul?

6

Ti meddig véreztetek spontán szülés után és a gátsebetek meddig fájt? Én 3 hete szültem, de még mindig sajog, hasogat, lüktet a gátam, pedig csak 3 külső öltésem volt.

9

Császár után mikor zuhanyoztatok elöször tusfürdövel?

7

Elviekben szeptemberben szülök. Elviekben jo idő lesz végig. Rövid ujjú vagy hosszú ujjú bodykat vegyek babulinak inkább? Mit gondoltok?

6

Ha séta közben néha benyilall a hüvelyembe és van, hogy erős villámlás szerű szurkálást érzek a méhemben, az jelenthet jóslófájást?

Első babám és nem tudom, mekkora fájdalom mit jelent. Mert ezek ilyen apró hirtelen és váratlan, de rövid villámlásszerű nyilallások. Ezeket minek nevezik? :D 35+2 hetes kismama.

9

Szülés óta úsztatok már? Nektek is bemegy a víz ODA?

pancsolás után meg vagy 10 percig folyik, mint ha megjött volna olyan érzés.
pedig szex közben nem tapasztaltuk, h. tágabb lennék...

16

Haza küldhetnek a kórházból egy vajúdó nőt?

Barátnőm jelenleg is kórházban van. nagyon görcsöl már.. és azt mondták neki h holnap lehet hazaküldik... mi van? ilyen van? van már 2 gyerekem ddm nekem ilyet nem mondtak. mi az h haza küldik? h otthon szüljön meg vagy mi? kiakadtam

8

Akik túlhordták a babát, mennyivel engedték, és végül hogy született?

17

Nektek mi volt a legfajdalmasabb a szulesben?

En meg elotte allok, de nem sok van hatra. Kivancsi lennek h akik szultek, melyik resz volt a legfajdalmasabb. Vajudas, tolofajas v gatvarras stb...
Tapasztalatokra lennek kivancsi!

39+4 h km

25

Ha az 1. számú klinikán fogok szülni, akkor az, hogy működik? Kell szülesznőt fogadni? Ha igen mennyiért? És a dokim? Még nem beszéltem vele. Valaki szült a Zsolnai Bertalannál?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!