Találatok a következő kifejezésre: Kútvölgyiben fogok mit (3 db)

Kútvölgyiben fogok szülni, mit vigyek magammal?

Legjobb válasz: Hálóinget, betétet adnak. Csak ha a sajáthoz ragaszkodsz akkor vigyél. A babának az ellátásához is adnak mindent, én ettõl függetlenül vittem, nehogy kevés legyen valami. Egy ágyasban voltm így nem kellett, de ha 3ágyas a kórterem könnyen elfogy a pelus.Én a picinek vittem ruhát is, bár adnak rá pólyát. A szokásos kórházi cuccok kellenek, tisztálkodáshoz, evéshez. A legjobb ha megkérdezed helyben, szülésznõdet, vagy a nõvéreket, én 2éve születm nem tudom változott-e valami azóta! nagyon sok sikert, és könnyû, boldog szülés mindkettõtöknek!

Hálóinget, betétet adnak. Csak ha a sajáthoz ragaszkodsz akkor vigyél. A babának az ellátásához is adnak mindent, én ettõl függetlenül vittem, nehogy kevés legyen valami. Egy ágyasban voltm így nem kellett, de ha 3ágyas a kórterem könnyen elfogy a pelus.Én a picinek vittem ruhát is, bár adnak rá pólyát. A szokásos kórházi cuccok kellenek, tisztálkodáshoz, evéshez. A legjobb ha megkérdezed helyben, szülésznõdet, vagy a nõvéreket, én 2éve születm nem tudom változott-e valami azóta! nagyon sok sikert, és könnyû, boldog szülés mindkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Neked is! :-)

Kútvölgyiben a Hegedűs Tibornál fogok szülni (szept). Mire számithatok :-)?

Legjobb válasz: Szia! azt én sem tudom sajnos :) mert én ugyanott csak a Teleki Attilánál augusztusban.. és én is kiváncsi lennék ez enyémre. De tuti jó lesz!!! drukkolok. :)

Szia! azt én sem tudom sajnos :) mert én ugyanott csak a Teleki Attilánál augusztusban.. és én is kiváncsi lennék ez enyémre. De tuti jó lesz!!! drukkolok. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!