Találatok a következő kifejezésre: Közvetlenül szülés milyen (6 db)

Ki, mennyi idovel szexelt eloszor, kozvetlenul szulés után? Milyen volt?

Legjobb válasz: Megvártam a kontrollt. Az elsõ szülés után megdöbbentem, hogy inkább az a kellemetlen, hogy tágabb lettem, és idõbe telt, mire igazán finom lett.

Megvártam a kontrollt. Az elsõ szülés után megdöbbentem, hogy inkább az a kellemetlen, hogy tágabb lettem, és idõbe telt, mire igazán finom lett.
Szia! Elsõ szülés után 3 héttel. Bökött, szúrt, fájt nem volt jó. Második után 1 héttel:D Nagyon jó volt, egyáltalán nem fájt
Elsõ szülés után 5 héttel, de behatolás nem volt. Azt csak 7 hét múlva próbáltuk, de fájt, még hónapokig rossz volt az aktus elején, de a végére jó lett. Késõbb elmúlt a fájdalom és akkor már az elejétõl a végégig tudtam élvezni. Gátmetszésem volt és egy nagyon komplikált szülésem, ahol majdnem otthagytam a fogamat. Második után behatolás nélkül két hét múlva, rendesen 5 hét múlva, ugyanolyan jó volt, mint máskor. Gátvédelemmel, komplikációmentesen szültem.
A 6 hetes kontroll után (ami a 7. hét végén volt). Nem volt rossz, a belsõ varrataimat már nem éreztem, d ki voltam tágulva, így nem volt az igazi. Még mindig nem ugyanolyan, mint elõtte... 11 hetes babó anyuja
Ma nyolc hetes a picur, de még nem merek rendes behatolással, tulajdonképpen ha visszagondolok, akkor lehet, hogy a büdös életbe sosem merek majd.... :-) Iszonyúan fájt a szülés! Na mindegy, amúgy már kedveskedtünk egymásnak, az orgazmus nagyon jó, nekem jobb mint elõtte, én állítom!
Szülés után 6 héttel. Nagyon kellemetlen volt. Már 7 hónapja h szültem, és még néha mindig érzékeny ott lent.
5 héttel, és nagyon szar volt. Azóta is traumaként maradt meg bennem.
Elsõ szülés után 7.héten(aznap este, hogy a kontrollon rendben találtak mindent), hát nem volt épp kellemes, de rossz se annyira. Második szülés után 16hónappal(kicsit voltam csak hulla, párkapcsolati gondok...), ellenben semmi gond se volt már:D
A kérdező hozzászólása: - vettetek...
Én inkontinenciát vettem, de nem tenát. Megbántam. Kellett volna a super tena...
Én nagyon véreztem, kellett a Tena...sõt még azt a kisnadrágot is megvettem hozzá, eldobhatós típus, volt, hogy az is véres lett...Szerintem vegyél egyet, nehogy szükséged legyen rá, és ne legyen....
Tena Lady-t használtam én is a kórházban, és nagyon is kellett, borzasztóan véreztem, nem is tudom mi lett volna egy éjszakai betéttel, ahogy sokan csinálják! Szerintem inkább vegyél Tenát, és inkább fölösleges legyen, mint átázni egyfolytában és állandóan "ugráltatni" a nõvérkéket, hogy húzzák már át az ágyadat :( Egyszer így is átáztam...
1 csomag Tenát vettem, de alig használtam el belõle. Pár nap után elég volt az éjszakai betét.
éjszakai betétet, nem tenát hanem valamelyik drogéria sajátmárkásat. 1 csomaggal elég volt, utána már normált használtam.
DM-es Jessa éjszakai betétet, teljesen jó volt.
Jesse betétet használtam, nekem az is elég volt.Vastag és hosszú az is.
Szintén Tena. 1 csomag bõven elég volt.
Én is nagy csomag Tena Ladyt vettem, a legnagyobb fajtából. Szerintem mindenkiénél más a vérzés mennyisége, nálam pl nagyon erõs volt, és még a 7. hét elején is véreztem, de van olyan ismerõsöm, aki csak 2-3 hétig tisztult, és sima éjszakai betét is elég volt neki.
Tena.
1 nagy csomag Tena Lady-t. Az elsõ szülésem után 2 csomaggal is elfogyott, a másodiknál bõven elég volt 1 csomag.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor inkább tenát veszek és is, mert ugye inkább nagyobb legyen, mint kisebb!

Közvetlenül szülés után milyen súlyt kell fekve a pocinkra tenni, hogy az előbb visszahuzódjon?

Legjobb válasz: Inkább szoptass gyakran, annak van a legjobb méhösszehúzó hatása. Még érezni is lehet, hogy enyhén (többedszer szülõknél nem is olyan enyhén) görcsöl a hasad szoptatás közben az elsõ idõben. Ez a méhösszehúzódás miatt van.

Inkább szoptass gyakran, annak van a legjobb méhösszehúzó hatása. Még érezni is lehet, hogy enyhén (többedszer szülõknél nem is olyan enyhén) görcsöl a hasad szoptatás közben az elsõ idõben. Ez a méhösszehúzódás miatt van.
Ne súlyt tegyél rá, hanem jeget. Az segít visszahúzódni.
Közvetlenül a szülés után kisebb gondod is nagyobb lesz annál, hogy a hasad állapotával foglalkozz. Sosem értettem azokat az anyukákat, akik már a szüõágyon a hasuk miatt voltak elakadva, amikor ott volt a gyönyörû kicsijük a karjaikban. Néhány hét alatt vissza fog húzódni a pocakod, nekem az avonos feszesítõ krém vált be és a szorítós bugyi (2 hét alatt ment vissza...) Szóval, nyugi, szép leszel újra, de mindennek megvan az ideje! Szülés után pedig nem ennek van...
Szia!Én nem kértem a jegelést még eszembe sem volt. A szülésznõ és az orvosom tette rá a hasamra.Én szerintem nyugottan kérheted a jegelést.Semmi súly, semmi leszorítás nehogy valami bajod legyen csak jegelés!
Én egy hasleszorítót tettem rá és attól is szépen visszament. Lehet kapni azt hiszem drogériában. Nekem feliratták:) Remélem, találsz!
A kérdező hozzászólása: szülés utánt akartam írni.
Hát, olyan, mint egy üres bevásárlószatyor, gyûrött, üres, löttyedt. Én is 25 voltam, mikor szültem, szintén pici pocival, semmi nem látszik már a hasamon, ugyanolyan, mint terhesség elõtt, se csík, se semmi, de tényleg. Nekem pár hónap alatt ment vissza, nem sportoltam semmit.
Nekem nagyon kellemetlen meglepetes volt, ami a szülés után várt, pedig sosem voltam vékony, de megis...most a másodiknál tuti a terhesnacijaimat és pólóimat viszem be a kórhazba, mert az elsõnél naivan azt hittem simán rám jönnek majd a terhesség elõtti cuccaim...fú de kellemetlen volt:-D naiv én..csodat ne várj azért rögtön, de drukkolok, hogy ne is járj úgy, mint én! Gyors szülést és sok tejcsit! 11 hkm
25 évesen szültem az elsõt, kórházból már úgy jöttem ki, mint aki nem is szült. De nekem a 8.hónapig nagyon pici volt a babám/hasam, csak az utolsó pár hétben hajrázott egy nagyot. Végig hasfogót hordtam, lehet ez is számított.
Nekem nagyon gyorsan lement mert keveset híztam (8 kilót), szintén vékony voltam nulla hassal a terhesség elõtt. Szülés után 5 nappal a régi gatyáimban jártam, de a szûkebb pólóim csak 2-3 hét múlva jöttek rám újból. Megereszkedett a hasam, de nagyon szépek és fokozatosan visszament.
Barátnõm kifejezetten vékony derekú magas, izmos csaj. Neki szülés után pár héttel visszahúzodott a hasa. Viszont a bõre szétrepedt és megnyúlt. A fia azóta már óvodába jár és a barátnõm a sok edzés árán sem tudta teljesen "helyrehozni" a hasát.
Puha lesz, latymatag és idõ mire visszahúzódik.
Nekem 1 hét után a hasam ugyanolyan volt mint elõtte. A csípõmön látszódott inkább, de a terhesség elõtti farmeremben jöttem haza.
szülés után elég csúnya álltalában mindenkinek, ....én szépet még nem láttam, de nem is lehet elvárni... olyan mint egy leeresztett labda, nagyobb és löttyedt... de ez hamar helyre jön nyug!!! akkor úgy sem ez fog érdekelni :)
Szülés után közvetlenül még nagy lesz. A régi nadrágaid ha nem híztál sokat akkor kb a 4-6ik héten mennek majd rád, (elöfurdulhat elöbb). Nekem pl a második terhesség után a hasam nagy maradt, pedig kevesebbet híztam mint az elsövel. De kb 6 hós volt a lányom amikor már éreztem, hogy csak a háj maradt, a has vissza húzodott.
25 évesen született elsõ babám, koraszülött volt, és 2 hétig kórházban voltunk, 17 kg volt rajtam annak nagy része víz volt és ezért mikor hazajöttem a rendes normális nacimban jöttem haza.

Közvetlenül a szülés előtt, vagy mondjuk úgy, közvetlenül a tolófájások előtt milyen gyakoriak a fájások?

Nekem valaki azt mondta, hogy 10 perc alatt 3 fájás a leggyakoribb, aztán már a tolófájások jönnek. Igaz ez?

Legjobb válasz: Tíz perc alatt három fájás?????? Nem egy perc alatt három??? Négyszer szültem. A tolófájások elõtt olyan gyorsan jönnek a fájások, hogy szinte nincs is szünet köztük. Olyankor már teljesen egybemosódik az egész. De nem ijesztgetni akarlak. Bár ez is biztos egyénenként változó, csak én nehezen tudom elképzelni, hogy három perces fájások után tolófájások jöjjenek.

Tíz perc alatt három fájás?????? Nem egy perc alatt három??? Négyszer szültem. A tolófájások elõtt olyan gyorsan jönnek a fájások, hogy szinte nincs is szünet köztük. Olyankor már teljesen egybemosódik az egész. De nem ijesztgetni akarlak. Bár ez is biztos egyénenként változó, csak én nehezen tudom elképzelni, hogy három perces fájások után tolófájások jöjjenek.
Én csak :-)) 3x szültem, de az elõzõ válaszolónak van igaza! Akkor már csak egy nagy fájás az egész! Szinte egyfolytában szünet nélkül! De nem vagyunk egyformák!
háromperces fájásaim nekem a tolók elõtt kb 4 órával voltak :D közvetlenül a tolók elõtt nekem kb egy óra hosszáig egybefolyó folyamatos fájásaim voltak, nem is nagyon volt szünet köztük
Hát akkor ezt meg is beszéltük.:-D
Szia! Az elõttem szólókhoz csatlakoom én is. 4 gyermeket szültem én is, természetes úton, fájdalomcsillapítás egyiknél sem kaptam/kértem. Viszont a tolófájások elõtti fájások tényleg egy egybefüggõ láncot alkotva jöttek, 2 perces fájások között kb.20 mp. szünettel.Épp egy szusszanatnyi idõ, és jön a másik. Mégis csodálatos érzés, nemhiába 3x is újráztam. Nyugodj meg, hamar elfelejti az ember lánya, ha már a kezében van a babó! Könnyû szülést neked, és ne félj! Üdv.
Erre elõször egy szó jutott eszembe : NAGYON :) de viccet félretéve, szerintem egy nagy egybefüggõ fájás olyankor már az ember lánya. De szerencsére ez rövid ideig tart és mikor már lehet nyomni, az már ahhoz képest megkönnyebbülés.

Szülés után közvetlenül és pár napig milyen lesz odalenn?

Szinte mindent elolvastam a terhesség/szülésről, de erre nem kaptam választ. Mennyi idő alatt szűkül vissza? Mennyi ideig marad meg a fej méretű luk, mikor kezd összehúzódni?

Legjobb válasz: Hát ez teljesen attól függ, hogy hogy sikerül a szülés. Úgy értem lesz-e gátmetszés, vagy gátvédelem, ilyesmi. Amúgy az a 6 hét azért kell, hogy visszaszûküljön. Mondjuk nálam voltak komplikációk az elsõ szülésemnél, így nem lett olyan (nem is lesz többet), mint volt semmilyen szempontból.

Hát ez teljesen attól függ, hogy hogy sikerül a szülés. Úgy értem lesz-e gátmetszés, vagy gátvédelem, ilyesmi. Amúgy az a 6 hét azért kell, hogy visszaszûküljön. Mondjuk nálam voltak komplikációk az elsõ szülésemnél, így nem lett olyan (nem is lesz többet), mint volt semmilyen szempontból.
Én szülés után kaptam méhösszehúzó injekciót, szerintem ezt mindenki kap, aki simán szül. Kell azért a 6 hét, hogy nagyjából visszaálljon a rendes kerékvágásba minden. Nekem picit tágabb maradt, de mit akarok... Szültem egy 3, 5 kilós 51 centis gyereket. :)
A hüvely rugalmas annyira, hogy ne tátongjon ott fej méretû lyuk. Visszamegy egybõl, de nem lesz rögtön olyan szûk, mint szülés elõtt. Van akinek sosem lesz olyan szûk.
A párom sógornõje mondta nekem a múltkor, hogy a szülés után kapott valami súlyt a hasára, h visszamenjen, meg méhösszehúzót. Szülés után ezeket kérd mindenképpen, mert nem mindenhol figyelnek erre oda
Elsõ gyerek születése után kb. egy-két héttel mertem megnézni tükörrel. Elõtte "csak" a kezemmel tapintottam ki, de amit éreztem, az nem sarkallt arra, hogy meg is nézzem. Még így is sírva fakadtam, amikor megláttam. Aztán ahogy teltek a hónapok, javult persze, sõt azóta szültem még egy gyereket, én már sosem látom szépnek szerintem, a férjem szereti, és ez a lényeg, úgy hogy ennek hála én is elfogadom. És hát nem szoktam olyan sûrûn nézegetni. :o)
Duzzadt lesz nagyon, az összehúzódásról azért lehet nehéz megtudni bármit, mert nem nagyon van az embernek kedve vizsgálgatni magát. Én szültem egyet gátmetszéssel, egyet a nélkül, de fájt még sokáig rendesen, nem nézegettem hogy hogy alakul :)
az hogy milyen szûk lesz, attól is függ hogy a doki hogyan varr össze. A lányomnál nem kellett sokat varrni csak a gátat, 3450 gramm 55 centi volt. Visszaállt a régi formájára. A fiam 4100 gramm és 58 centi volt, ott már volt belsõ varrás is, és olyan lettem mint a bordás óvszer csak én belül. 2 hete született meg a fiam 3850 grammal és 56 centivel, de most belül 4 helyen varrtak, meg a gátmetszés is nagyobb. Kíváncsi leszek az eredményre
Uolyan szûk, de ahogy már vki írta...teljesen máshogy néz ki...nem lett szebb.
Elozo vagyok, meg annyit hogy a babam 3.9 kg volt es 51 cm
Hat ez annyira egyenre szabott dolog, mint barmi mas... En szerencses voltam, nem kellett metszeni, csak egy pici repedesem volt. Viszont kb 2 hetig fajt a pisiles, nagyon csipte a sebet. Maga a lyuk olyan volt jo 3 hetig mint egy totalkaros auto baleset utan.... kb 3 honapig utana sem is kivantam a szexet, mert meg mindig fajt a lyuk es nem volot az igazi.Ez 1 eve volt, mostanra viszont minden ugyanolyan ott lennt mint azelott. Ami a legtovabb tartott kb 9 honap, az a bor sotetedese a vagina korul ami szepen elhalvanyult es eltunt. Kb egy idoben a hason valo barna csikkal egyutt...
Nekem szerencsére ugyanúgy néz ki ott lent, mint elõtte. Férjem szerint nem lettem tágabb sem. Fej méretû lyuk nem marad! Viszont meg lesz duzzadva, én vettem ilyet: http://www.minimano.hu/termekeink/mamatermek/intim_higienia/.. Nekem jó volt, bírtam ahogy hûsíti, elég hamar lelohadt a duzzanat.
Nekem uolyan szûk, viszont teljesen máshogy néz ki, mint elõtte....
Fej méretû lyuk már akkor sem volt, amikor felvittek a kórterembe. A hasam még nagy volt, mint egy hatalmas kipukkadt lufi, de a alul nem voltam totál nyitva.
Erre nincs külön szükség, valószínûleg valami spéci gond volt a sógornõnél. Én egyik gyerekem után se kaptam semmi ilyet, és a méhem teljesen normálisan összehúzódott, még laposabb is lett a hasam, mint gyerekek elõtt... Egyébként a kérdés a nemi szervre vonatkozott...
Én is majdnem elsírtam magam, mikor elõször megláttam. Sokan írják, h 3-4 gyerek után is uúgy néz ki nekik, Na ezt nem akarom elhinni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!