Találatok a következő kifejezésre: Köztudott, hogya nyáron (2 db)

Köztudott, hogya panellakásokban nyáron nagyon meleg van. Júniusra várom a kisbabámat, és nem tudom ez mennyire gond, mármint a hőség? Mit tehetek?

Klímára nincs pénzünk.

Legjobb válasz: NE VEGYETEK OLYAN LÉGHÛTÕT!!!!NEM ÉR SEMMIT,20FORINTOT SEM!Komolyan mondom,csak felesleges pénzkidobás,nekünk volt,Orion,tavaly vettük,de nagyon megbántuk,eszméletlen zajos,és akár mennyi jeget teszel bele 1 fokkal sem lesz hûvösebb.Sajnos :-(((

NE VEGYETEK OLYAN LÉGHÛTÕT!!!!NEM ÉR SEMMIT, 20FORINTOT SEM!Komolyan mondom, csak felesleges pénzkidobás, nekünk volt, Orion, tavaly vettük, de nagyon megbántuk, eszméletlen zajos, és akár mennyi jeget teszel bele 1 fokkal sem lesz hûvösebb.Sajnos :-(((
Szia!mi a 10diken lakunk és kb 40fok van nyáron, gondolhatod a tetõ is ontja a meleget, pláne , hogy nyugati a két szoba.Mi veszünk egy léghûtõ berendezést.Olya 20körül van-nekünk sincs pénzünk klímára, a metroban szokott lenni, orion a márkája, jeget lehet belerakni és annak a szelével hût, ezt persze a másik szobába rakjuk majd be, de állítólag hût annyit , hogy a babának is jó legyen.Mást én sem tudok kitalálni én július közepére várom a babát-és ez még rosszabb, a tiied leglább már egy hónapos lesz kicsit erõsebb mikorra vélhetõen bejön a nagy meleg..Szval félek tõle én is.Párásítót ne hasznáj, mert attól csak szauna hatást érsz el és az még rosszabb!!! Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok.28hetes kismama
Mi 4 emeletes panel 4. emeleten lakunk, szoval pokol van myaron... A lapos teto alatt izzik a szobakban a levego. Mi neztunk klimat, lehet mar szinten orion markaju es eta markaju klimat olcson venni, 50e alatt. Mi is a masik szobabol hutjuk a kicsiet, soha nem kozvetlenul.
Egyetértek az elõttem szóloval!!!!NE VEGYETEK levegõ hütöt semmit se én evvel foglalkoztam -->ezt árultam egy kalap......inkább áldozz klimára
Szia! Sem a klíma, sem más nem tesz jót a babának!!! Be kell húzni a sötétítõt (reluxa, redõny, kinek mi van). Sajna a meleg ellen mást a baba mellett nem lehet tenni. Kibírják, hidd el. Õk nem olyan érzékenyek erre, mint mi.
Az elõzõ válaszolónak üzenném, ill.kérdezném:te panelban laksz a tetõnél mint mi?Met akkor nem mondanál ekkorát!Mi tavaly egy szobát két ventillátorral próbáltunk hûteni vagyis elviselhetõbbé tenni, de így is kb 3-4szer zuhiztunkegy nap, hogy ne forrjon fel az agyunk, a kiskutyámat naponta legalább 4szer zuhanyoztattam, hogy kibírja, szerinted egy pici akinek nincs még rendesen kialakulva a hõháztartása ezt , hogy éli meg??? Nekem a kolleganõmnek orionja van és ezt használja évek óta, az a lényeg, hogy felül rakd be a jeget és felül legyen a rács is, akkor a jeges szelet nyomja, ha olyat veszel aminek alul van a rács az semmit sem ér, mert már a lecsepegõ jég vagyis víz szelét nyomja és akkor csak párásít na attól megdögleni lehet csak.Jah és megvan vele elégedve évek óta...a klíma drága és a babacuccok mellet nem mindenkinek van rögtön 100000ftja rá..nekünk sincsen.
Lehet, hogy nehezen viseli majd a pici, de az is lehet, hogy tök jól! A lányom tavaly született, és a kánikulában is éjjelre 2 takarót kellett rátennem, mert fázott ;)

A nyári gumik mint köztudott más keveréküek mint a nyárik ezért csökken télen a tapadása. Mekkora az a hőmérséklet szükséges hogy újra használatba kerülhessenek?

Legjobb válasz: Amki azt mondja, hogy õ télen nyári gumival is remekül navigál, majd õket látjuk a híradóban, ahogy a tûzoltók próbálják kiszabadítania roncsok közül, hátha túlélte... 23 Éve vezetek, mindenféle gumival, van összehasolnlítási alapom, hogy mi a különbség...A kamikázékkal csupán az a baj, hogy köztünk vanak az úton...

Amki azt mondja, hogy õ télen nyári gumival is remekül navigál, majd õket látjuk a híradóban, ahogy a tûzoltók próbálják kiszabadítania roncsok közül, hátha túlélte... 23 Éve vezetek, mindenféle gumival, van összehasolnlítási alapom, hogy mi a különbség...A kamikázékkal csupán az a baj, hogy köztünk vanak az úton...
Plusz hét fok alatt ajánlják a télit.
Lassabban kell menni. Én is nyári gumizok télen is, és még nagyon meg sem csúsztam. Nem kell állat módjára nyomni a gázt.
"A nyári gumik mint köztudott más keveréküek mint a nyárik ezért csökken télen a tapadása." - hibás kérdés :) Amúgy +7 fok alatt téli kell, nyári e fölött! De ez megint relatív, mer jó sofõrnek nem kel téli gumi: nagyképûen kijelentem, nekem sincs téli gumim! :)
Istenem.....És még az unokahúgom megkérdezi, hogy Keresztanyu miért halnak meg annyian balesetben?? Kár hogy nem mondhatom azt neki, hogy vannak [email protected], akik nem képesek beismerni, hogy életveszélyes amit mûvelnek...én nem csak magára de mindenkire.
Nem is tükörjégrõl szólt a kérdés, hanem hõmérsékletrõl, ha nem látnátok.
Mint tudjuk más az összetétele a téli guminak és mélyebb a bordázata mint a nyárinak a kapaszkodás miatt.De a tükör jégen a mélyebb bordázatúval hogyan kapaszkodtok?????Akkor nem tök mind1 milyen gumid van?Nyári gumival nem kell kaszkadörködni és nincs baj, ha meg annyira félsz akkor menj gyalog vagy busszal, de ne itt sírj, hogy ne gyere velem szemben.
tükörjégen lehet akármilyen gumid úgyis megcsúszol, max ha van valami szöges gumid akkor esetlen nem.Tél van, nem kell örült módon vezetni de nem véletlenül van téli és nyári gumi. Én télen télit nyáron nyárit használok és remélem az aki nyárit használ télen nem jön velem szemben.Érdekes szokott lenni mikor az utcánkban próbálnak feljönni a nyári gumikkal télen.Nekem megér az életem és mások biztonsága egy garnitúra téli gumit.
na ne akard már bemagyarázni hogy a nyári gumival jó a közlekedés télen....
Tesóm a fantasztikusan drága téli gumijával is csúszott vagy két méter a tükör jégen. Szóval, ha ilyenre hajtasz rá, és fékezned kell, akkor a téli sem nagyon fog meg.
nem kell tényleg nem kell de én ma zsír új téli gumival is megcsúsztam mert egy barom kilépett elém és egy picit rántottam a kormányon.Na a nyári gumiddal te ilyenkor mit csinálsz tükörjégen....vagy elütöd vagy mész a szembejvõbe ahol meg én jövök véletlenül.....kösziiii dejó lesz.
Ezt már kiveséztük! Imádtam mikor a rutinos téli gumi nélküliek szerencsétlenkedtek a 20cm-s hóban:) )
az én mazdám 20 éves és téli gumit nem látott még:)
akkor úgy fogalmazok mikor majd az árokban lesz az autód akkor röhögök hogy milyen bal**sz vagy hogy nem tudod korrigálni az autót! Megnéznék egy tesztet ugyanazzal a sofõrrel ugyanazzal az autóval és ugyanazon a pályán téli illetve nyári gumival!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!