Találatok a következő kifejezésre: Közepes orrdugulásnál használjak (1 db)

Közepes orrdugulásnál mit használjak?

Orrcsepp, Sterimar, orrszívó? Milyen sorrendet tartsak be, ha esetleg három közül többet is használnék? (7 hetes a baba)

Legjobb válasz: Én egyelõre az orszívót. 5 hetes a fiam

Én egyelõre az orszívót. 5 hetes a fiam
Tengeri sós orrsprayt és porzsívós orrszívót használok. A Fluimare gyengéd, feloldja a szárazabb dolgokat az orrban és könnyen ki lehet szippantani. (7 hetes a lányom)
Nekünk azt ajánlották, hogy ha nincs meghûlve a baba akkor nem kell orrcsepp/tengeri víz mehet csak az orrszívó. De azt mondta a dokinéni, hogy nem kell sokat orrszívózni mert sokszor ráragad a orrocskájukra és nem könnyû leszedni, az meg úgyis kijön majd magától. Én is naponta nekiálltam és tisztára akartam porszívózni a kicsi orrát, azt mondta nem kell idegeskendi mert nem árt semmit ha benn marad valami.
...még valami. A fluimare-t nem ismerem, nekünk a Sterimart ajánlották nagyon sokan és mi isz szeretjük


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Miért gond az, ha a gyereket egy hétvégére a nagyszülőkre bízzuk?

Többektől hallottam, hogy milyen gáz ez, mert nem a nagyszülőknek szülünk!

9

Van jelentősége, hogy melyik kezébe adom, vagy keze felé nyújtom a játékot a babának?

úgy értem,hogy nem akarom befolyásolni,h mindig a jobb kézbe adom.tudom,hogy kétkezesek sokáig-érdemes mindig másba,vagy középre-és azzal nyúl,amelyik könnyebb?

3

Mi lehet a 18 és fél hónaposommal? Nem bírok vele.

Eddig is akaratos, aktív volt, nem bírt megmaradni egy helyben nem is ez a baj, de tegnap óta mintha kicserélték volna..

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!