Találatok a következő kifejezésre: Közeledik az és (54 db)

Másnál is ahogy közeledik az esküvő napja, annál több a baj és a gond? Más:Az örömapának esküvő reggelén mit kellett segíteni?

Nem olyan nagy dolgokra gondolok,de én elve nagyon izgulós vagyok.

Legjobb válasz: Többsége apró bosszúság, ami bárkivel elõfordulhat. Túlfeszített állapotban vagy, azért esnek meg ezek a dolgog.Próbálj lehiggadni és arra koncentrálni, hogy minden okés lesz. Az anyósod meg egy igazi boszorkány, aki a legrosszabbkor akarja a seprûjét meglovagolni. Keress vígaszt és megértést a võlegényednél. Beszélgessetek!

Többsége apró bosszúság, ami bárkivel elõfordulhat. Túlfeszített állapotban vagy, azért esnek meg ezek a dolgog.Próbálj lehiggadni és arra koncentrálni, hogy minden okés lesz. Az anyósod meg egy igazi boszorkány, aki a legrosszabbkor akarja a seprûjét meglovagolni. Keress vígaszt és megértést a võlegényednél. Beszélgessetek!
Szia! Nekünk most lesz hétvégén a nagy nap és hát mit ne mondjak tegnap délután óta meg tudnék õrülni...... Még most sikerült a fátylamhoz fésût venni, pezsgõt, stb stb. De ezek csak kis apróságok. A gond ott kezdõdik hogy ott tartunk hogy 3 nap múlva lagzi és sokan még gondolkoznak rajta, hogy eljönnek -e ...... A létszámot holnap le kell adni az étterembe... No comment. Hát mit nem mondjak marha jól esik mindkettõnknek és ráadásul "rokonok"-ról van szó. Aki meg el akar jönni az próbálkozik, hogy a fiam barátnõje is jönne. (kb 1 hónapja vannak együtt) Hát én is közöltem, hogy nem ha tettszik tettszik ha nem nem. Nem is ismerjük ...... De csak az vigasztal, hogy akikre számíthatunk ott lesz ! Másik cipõt akár még tudsz venni, vagy a szertartás után átveszed egy régebbi kényelmesre. Anyóssal ne foglalkozz!! Nem éri meg, tapasztalat. És ne törõdj kedves Kérdezõ senkivel és semmivel. A ti napotok lesz!! Kívánok nektek nagyon boldogságot és szeretetet!!!!
Most még csak-csak... majd ahogy távolodik a nagy nap... ;)
ezek apró gondok, amiket megoldottál. a cipõt nem értem. nem te vetted magadnak? vegyél kényelmeset, nem 5 percet lesz rajtad, hanem órákat. nekem 5 centis éktalpú balerinám lesz, mert kényelmes. reggelig rajtam lesz. a vendégek... én szortíroznék. közeli rokonoknak, legjobb barátoknak engedném a +1-et, a többieknek nem. anyósod meg rosszkor hepajkodik, ne törõdj vele. nem beszél veled ergo nem is idegesít :) ))) nekünk még majdnem 3 hónapunk van az esküvõig, eddig csak anyóskontárkodás volt, de az kiakaszott :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek. most úgy érzem hogy lennénk már túl az egészen félek hogy nehogy balhé is legyen lagzin anyós meg bebizonyitotta mennyire lehet rá ilyen helyzetekben számítani
Szia! Ha tánc is lesz a lagzin, mindenképpen vegyél magadnak egy kényelmes cipõt is. Nekem is két cipõm volt, és a legjobb döntés volt, hogy pénteken vettem egy új, kényelmes cipõt.
A kérdező hozzászólása: Anyukám nyugtatgat.Nem egy helyen lakunk de minden nap felhívom és mindíg tud olyat mondani amivel egy kicsit jobban érzem magam.Ti is sokat segíttetettek. Hát az az igazság hogy a párom még külföldön van holnap tud haza jönni.Ideje lesz mert 2 napja nem is ettem.Van egy 2 éves fiunk aki külön szám lesz az esküvõn.Ezért gondoltam hogy anyósom segít majd nekem, de úgy csinálja mint akit nem érdekel az egész.De engem érdekeljen a felpolírozott rokonok hogy mindenkinek ki legyen nyalva [email protected]@e. Hogy csinálják azok a menyasszonyok akik frissek, vidámak, az izgalom egy percre sem látszik rajtuk? Nem tudom.
Nekik esküvö szervezöjük volt. :) Az én esküvöm 3 és fél hónap múlva lesz, ma jelentkeztünk be a templomba, egy indiai kisfickó lesz az esketöpap :) )) Gondok egyenlöre még nincsenek és az anyós is nagyon jófej :) Cipöt mindenképp szerezz be újat, különben nagyon fogsz szenvedni és nem fogsz egy percet sem élvezni a saját esküvödböl, táncról nem is beszélve!
Az örömapa egyik feladata nálunk az volt, hogy a võlegénynek segítsen. Fõleg a végén volt erre szükség, mert õ hozta a pálinkásüvegek mellé a vizes üveget, hogy a võlegény ne legyen totál részeg a mindenkivel való koccintás után.

Nagyon félek a szuléstol. Kozeledik az ido, és egyre tobbet gondolok rá. Valami tanács a már ezen tul eso noktol, h mi az amire érdemes oda figyelni és mondjuk konnyebbé teszi?

Legjobb válasz: Hát az igaz hogy én egyáltalán nem féltem a szüléstõl,de tanácsolom hogy vajúdás közben tornázgass sétálgass mert meggyõzõdésem hogy nekem emiatt volt roppant könnyû szülésem :) A fájdalomra meg nem is tudam összpontosítani,az lebegett a szemem elõtt hogy jön a fájás nagy levegõ nyomás és gyors még egy nyomás :D

Hát az igaz hogy én egyáltalán nem féltem a szüléstõl, de tanácsolom hogy vajúdás közben tornázgass sétálgass mert meggyõzõdésem hogy nekem emiatt volt roppant könnyû szülésem :) A fájdalomra meg nem is tudam összpontosítani, az lebegett a szemem elõtt hogy jön a fájás nagy levegõ nyomás és gyors még egy nyomás :D
A vajúdás az elején nem fáj komolyabban, az események felgyorsulásával lehet csak ijesztõ. Gondolom ctg-t fognak nálad csinálni menet közben, ennek alapján eldöntik, hogy te magad világra tudod-e hozni vagy mûtétre van szükség. Ügyeletesnél szülsz?
Szia! Ha félsz a fájdalomtól, mindenképp kérj epidurális érzéstelenítést. Én kértem, mert nem vagyok egy hõs típus. Mindenki mondta, hogy de borzasztó, így rögtön mondtam, hogy én szeretnék majd kérni. Nagyon jó volt. De tényleg. Félni pedig ne félj, mert a feszültség és a stressz gátolja a tágulást. Ellazulni, mélyeket lélegezni, és elsóhajtani a fájásokat-de ezt a szülésznõ majd úgyis mondja menet közben. Gyors és könnyû szülést Neked!
Ne készíts a fejedben forgató könyvet, mert csak csalódott leszel, ha valami nem úgy történik ahogy tervezted! 3 deolgot viszont megfogadtam: ha jön a fájás akármennyire is fáj lazítsd el a hasad, mert a méhed csak így tudja kipréselni a babát, ha tudsz vajúdj állva, mert a gravitáció segít, lélegezz tempósan amikor már nagyon fáj! Hidd el attól szép a dolog, hogy senki sem tudja elõre mi vár rá!
Mindenképpen beszéld le elõre, márha van fogadott orvosod, hogy szeretnél EDA-t (persze amennyiben ez lehetséges). Ha nincs, járj utána, hogy abban a kórházban, ahol szülni fogsz, az ügyeletes be tudja-e adni az EDA-t, vagy csak aneszteziológus. Ha az utóbbi, akkor bonyolódik a dolog, mert akkor õt is "fel kellene fogadni". Én EDA segítségével szültem és elmondhatom, valószínûleg ezért is lett kislányom születése csodálatos élmény!!! Csak ajánlani tudom...
Én azt mondom csak akkor kérj EDA-t ha már nem bírod. Nálunk itt a kecskeméti kórházban lehetõség van tusolásra. Én sokszor kihasználtam és nagyon sokat segített. Nem kértem semmi fájdalomcsillapítót vagy ilyesmit. Pedig én nem bírom a fájdalmat és csak 19 éves voltam amikor szültem tavaly. Szóval én azt mondom nem kell megilyedni.
Én is azt mondom, EDA a barátod! A beadása nem vészes, csak kellemetlen, de utána már nem fáj semmi (csak a kitolás, de az meg gyorsan megvan).

37+3 hetes km vagyok. Napok óta hasmenésem van, és ma elég furcsán éreztem magam. Szinte ma kezdtem el keményedni. A kisfiam nagyon aktív, de a mozgása elég fájdalmas. Most mi van? Tapasztalatok? Közeledik az időm?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a válaszodat! A probléma az, hogy nem tudom a hasmenésem okát, illetve mostanában inkább csak iszok, és alig eszek, mert melegem van. Épp ezért a folyadékbevitellel sincs probléma, mert kb. 2-3 liter vizet iszok naponta. Ma megyek a dokimhoz nst-re meg uh-ra, és mindenképp megemlítem neki ezeket. Köszönöm a linkeket, és még egyszer, hogy válaszoltál.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! A probléma az, hogy nem tudom a hasmenésem okát, illetve mostanában inkább csak iszok, és alig eszek, mert melegem van. Épp ezért a folyadékbevitellel sincs probléma, mert kb. 2-3 liter vizet iszok naponta. Ma megyek a dokimhoz nst-re meg uh-ra, és mindenképp megemlítem neki ezeket. Köszönöm a linkeket, és még egyszer, hogy válaszoltál.
Nekem a szülés napján 2szer volt hasmenésem...de elötte 2hétig volt...készül a tested.Nem sokára itt az idõ.Könnyû szûlést

Most hogy közeledik az újév azt hallottam hogy betiltották a csõbombákat. Igaz-e ez a hír és ha igaz akkor miért?

Legjobb válasz: Nem tiltották be, továbbra is lehet csõbombával merényleteket elkövetni DE csak december 31-én reggel 6 és jan.1 reggel 6 közt.

Nem tiltották be, továbbra is lehet csõbombával merényleteket elkövetni DE csak december 31-én reggel 6 és jan.1 reggel 6 közt.

Tanulóvezető vagyok. Amikor útkereszteződésekben vagy zebrán meg kell állni, mert átmegy a gyalogos, vagy az autók éppen haladnak, akkor egyesbe kell tenni a sebváltót? Kettesbe pedig akkor amikor közeledek felé, és talán tovább is tudok menni?

Legjobb válasz: igen ígyis lehet én úgy szoktam csinálni hogy kuplung meg várom h mi lessz és amennyivel megy a kocsi ahoz képest teszem be sebbeségbe. De az is teljesen jó amit te kérdezel.

igen ígyis lehet én úgy szoktam csinálni hogy kuplung meg várom h mi lessz és amennyivel megy a kocsi ahoz képest teszem be sebbeségbe. De az is teljesen jó amit te kérdezel.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, szinte minden vezetésórán újat tanulok...itthon igyekszem átgondolni ezeket.
Sok autóban nem lehet menet közben 1-esbe tenni a váltót, ezért (is) a 2-es az alap lassú haladás közben. Ha megállsz, persze rakd 1-be, mert onnan a legkönnyebb elindulni (kivétel a hátramenet, de az mindegy).
Szerintem nincs olyan, hogy kell. Az oké, hogy adott esetben meg kell állnod, de hogy akár ezt, akár a továbbhaladást pontosan hogyan kezeled le normálisan, az a személyes belügyed. Oktatáskor nem annyira, de élesben már igen. Az ember elég hamar rájön, hogy mi passzol neki. Én a "talán tovább is tudok menni" esetben a legváltozatosabb dolgokat csinálom, helyzettõl és jövõbe látási próbálkozástól függõen. Nekem motorom van, de mit tesz az?

Megbuktam a forgalmi vizsgán 2 hete, és ahogy közeledik az újabb időpont egyre depisebb leszek. Hogy lehet ezt elviselni?

Sajnos ez már a negyedik vizsgám lesz, és a pozitív hozzáállásnak végleg elszállt. Egyre inkább érzem azt, hogy nekem soha az életben nem lesz jogsim, hogy képtelen vagyok átmenni a vizsgán, és hogy a sikeres forgalmi vizsga csak valami elérhetetlen álom. Az oktatóm azt mondta, hogy túl görcsösen akarom ezt az egészet, és hogy amúgy szépen vezetek, amíg nem jön a tipikus hibám: záróvonal. Ez rohadtul idegesít, legalább mondaná azt, hogy sz*rul vezetek, tudomásul venném, hogy egyszer?en képtelen vagyok erre, de persze muszáj mindig kihangsúlyozni, hogy tul.képp milyen jó volt. Eddig még soha nem voltam olyan helyzetben, hogy valami ne sikerüljön els?re, max. másodszorra, de ez a sorozatos bukás teljesen kikészít. Ráadásul úgy néz ki, hogy nemsokára elindul majd egy meló is, és másik városban tanulok vezetni, szóval fogalmam sincs, hogy hogy fogok bejárni, de decemberig meg muszáj lenne letudni, mert akkor évül el a kresz vizsgám. Szóval eléggé szorult helyzetben vagyok, és már nem hiszem hogy meg tudom csinálni a jogsit. Mikor csak tanultam, és még nem vizsgáztam, már akkor is tudtam, hogy nehéz lesz, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire nem fog menni. Ha nem öltem volna olyan rengeteg id?t és pénzt ebbe az egészbe, már réges rég otthagytam volna, de valami mindig hajt, hogy menjek, és próbáljam tovább, csak azt nem tudom, hogy mennyi er?m van még erre az egészre. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Szedd össze magad. Ha végül sikerül Te is rá fogsz jönni, hogy nem is volt vészes. Én egyszer buktam meg forgalomban saját hibámból -> mert izgultam!! A történet után átgondoltam, hogy mit hogy kellett volna csinálni és legközelebb már úgy mentem vizsgázni, hogy muszáj sikerülnie és sikerült is. :) Minden benned dõl el!! Sok szerencsét kívánok!

Szedd össze magad. Ha végül sikerül Te is rá fogsz jönni, hogy nem is volt vészes. Én egyszer buktam meg forgalomban saját hibámból -> mert izgultam!! A történet után átgondoltam, hogy mit hogy kellett volna csinálni és legközelebb már úgy mentem vizsgázni, hogy muszáj sikerülnie és sikerült is. :) Minden benned dõl el!! Sok szerencsét kívánok!
A kérdező hozzászólása: A franc tudja. A citromfûteával jártam úgy, hogy a szobatársam simán elaludt tõle, én meg olyan szinten pörögtem ugyanattól, mint egy kisgyerek, akibe 5 liter kólát nyomtak XD
Hát akkor vegyél be félszemet! XD
A kérdező hozzászólása: Mondtam anyukámnak, hogy legközelebb veszek be a nyugtatójából, erre rámripakodott, hogy: "Megõrültél lányom? Hát megáll a szived tõle!!! Hát tudod, milyen erõs az???" Szóval tõle már nem fogok csórni nyugtatót, az biztos... Az a legrosszabb, hogy tudom, vezethetek akármilyen jól órán, ha a vizsgán az idegtõl ilyen hülyeségeket csinálok :(
Jó tényleg..lehet hogy egy kicsit túlmisztifikáltam a dolgot. Ezért bocsi. Javasolnám akkor Neked, /ha tényleg ennyire lámpalázas vagy/, hogy dobj be vizsga elõtt valami nyugtató hatású bogyót... Mert ha megint úgy mész oda hogy "úristen milesz ha"... akkor ugyanúgy megfognak húzni... Király Linda még a Himnusz elsõ versszakába is belesült szegény, amit lefogadok/ha álmából felébresztik is/ simán elmond bármikor... Na szóval meg kell nyugodni, és nem ráparázni!:)
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg nem bántásból mondtad volna, akkor nem is mondtad volna. Mindig ezzel jöttök, beszólogattok annak, aki küszködik a vizsgával, de aki engem is múltkor majdnem elütött, annak persze nem szólnátok, mert neki már van jogsija. Basszus, azt sem láttam, hogy mi husant el elõttem, olyan gyorsan mentek az autóval, csak feltételezem, hogy nem az Enterprise ûrhajó volt. De az persze rendben van, hiszen neki már megvan a jogsija. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy vannak más hibáim is, de érdekes módon csak vizsgán jönnek elõ, órán sose csinálok ilyen baromságokat, szóval az idegesség hozza ki belõlem. Minden vizsgám azzal végzõdött, hogy: "Eddig milyen szépen vezetett!" De minek is magyarázkodok én neked???
Tényleg nem bántásból, de ha sorozatosan léped át a záróvonalat /annak ellenére, hogy tisztában vagy az esetleges következményekkel/, akkor mirõl is beszélgetünk most itt tulajdonképpen? Ez a történet nem csak a vizsgáról szól.Nyílván a vizsgabiztosod sem szeretné, ha összeolvadnál egy motorossal, csakmert képtelenvagy sávbantartani az autót. Mit csinálnál egy teherautóval? Kétkerékkel a járdán mennél néha? "Ha nem öltem volna olyan rengeteg idõt és pénzt ebbe az egészbe, már réges rég otthagytam volna"<----ja, hogy mostmár csakazértis?...
A kérdező hozzászólása: 1-es: köszi szépen a biztatást. Ha egy kicsit erõt veszek magamon, talán sikerül majd valamikor. Tulajdonképpen csak az hiányzik, hogy jobban odafigyeljek, meg hogy ne legyek türelmetlen saját magammal. Ilyenkor tényleg fel tudnám magam pofozni. 2-es: kössz, hogy még jobban padlóra küldesz, mint amennyire vagyok. Szerinted miért buktatnak meg záróvonal átlépésnél??? AZÉRT, MERT BALESETVESZÉLYES. EZT ÉN IS TUDOM. Ha csak azoknak lehetne jogsijuk, akiknek minden elsõre megy tökéletesen, akkor alig lenne autó az utakon. És azt is tudom, hogy mindaddig meg fognak buktatni, amíg balesetveszélyes helyzeteket sikerül létrehoznom. Úgyhogy nekem csak ne gyere azzal, hogy ne erõltessem a dolgot, mert még nincs meg a jogsim, ok? És nem kell beszólogatni!
"Tipikus hibád" a záróvonal? Ember, te életeket veszélyeztetnél /oktató nélkül/, a saját-, és mások érdekében inkább ne erõltesd a dolgot!
Na azóta sikerült levizsgázni?

Közeledik az ér4ettégi és egyre többet eszek, több édes kaját kivánok, máskor betudtam tartani, hogy annyit egyek ami pont elég, de most, mit tegyek h legyek éhes édességekre?

idegesség

Legjobb válasz: Megértelek :D és a legbosszantóbb amikor az ismerõseim azzal jönnek hogy vizsgaidõszakban mennyit fogytak, mert képtelenek voltak enni az idegességtõl. Nálam ez pont fordítva volt, minél idegesebb voltam annál több csokit, kekszet ettem. Én azt javaslom, hogyha nem tudsz megálljt parancsolni magadnak és mindenképp édességet akarsz enni, akkor azt délelõtti órákban tedd, semmiképp sem este!! Emellett vehetsz alacsony kalória tartalmú müzli szeleteket is. A másik tanács, amit úgy sem fogsz tudni betartani, az az önkontroll. Parancsolj megálljt magadnak! :)

Megértelek :D és a legbosszantóbb amikor az ismerõseim azzal jönnek hogy vizsgaidõszakban mennyit fogytak, mert képtelenek voltak enni az idegességtõl. Nálam ez pont fordítva volt, minél idegesebb voltam annál több csokit, kekszet ettem. Én azt javaslom, hogyha nem tudsz megálljt parancsolni magadnak és mindenképp édességet akarsz enni, akkor azt délelõtti órákban tedd, semmiképp sem este!! Emellett vehetsz alacsony kalória tartalmú müzli szeleteket is. A másik tanács, amit úgy sem fogsz tudni betartani, az az önkontroll. Parancsolj megálljt magadnak! :)
ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Diétázok, mégis egyre többet eszek az idegeskedés miatt. Én azt tanácsolom (amit ilyenkor én is csinálok:) ) hogyha nagyopn nem tudsu ellenálni, akkor diabetikus édességet vegyél, az mégiscsak kevesebb kalória, és én többet is járok most edzeni, hogy ledolgozzam azt amit megeszek. Jobb ötletem sajnos nincs
Én most detki korpás cukormentes háztartási kekszet vettem, nekem nagyon bejött! Nem is kell belõle sok, ízlik is, és édesnek is tûnik. Esetleg néhány szem szõlõcukor vagy étcsoki segíthet, de kb. 3 óráig. Utána ne nagyon. Meg ha kicsit több gyümölcsöt eszel, talán jobban bírod majd édesség nélkül, a gyümölccukor miatt. :) Sok sikert az érettségihez! :)

A barátnőmmel közeledünk az első szexhez de még jó pár dolgot nem tudok melyik lyukba kell dugnom a tökömet hogyan tegyem élvezetesebé a szexet és ha nyalom a mellét a az perverzség?

Legjobb válasz: nem tudod, h melyik lyukba kell rakni?!?! ne akarj még szexelni, azonnal dobd a csajt!! igy nem okozhatsz neki csalodás, és nem veszed el egy életre a kedvét a szextöl!!!!

Mennyi idõs vagy te ha még ezt sem tudod??? Komolyan, hány éves vagy?
nem tudod, h melyik lyukba kell rakni?!?! ne akarj még szexelni, azonnal dobd a csajt!! igy nem okozhatsz neki csalodás, és nem veszed el egy életre a kedvét a szextöl!!!!
Hát a töködet sehova! Próbáld inkább a péniszeddel! Az a hosszúkás izé lesz az, a két lábad között.
najo állj. fiu vagy és nem tod hova kell... ?? nem láttál még pornot vagy mi van??? nem tartom a pornot vmi megfelelö felvilágositásnak, de legalább azt látnád hogy mit rejt a lányok bugyija ;) mi az h kép?? te nem ismered a google-t? JÉZUS. szegény lány : \
Mindenhol "extrém" az élmény ! Pl.--Ha fülébe--tengelyen forog a feje !
látom senki se képes neked normális választ adni szóval a hátsó lyukba kell dugni (ami ha fekszik legalul van) és azt tanácsolom hogy miután bement a makk (az az a része a végén a pénisznek) gyorsan dugd be tövig és gyorsan mozgasd ki be. akkor jó ha kiabálni kezd vagy 1 kicsit fáj neki de ne hagyd abba mert már közel van az orgazmushoz. javaslom használj síkosítót ja és 1 jó tanács a lábát told föl hogy be tudj hatolni vagy próbáljátok meg úgy hogy õ 4kézláb áll és te hátulról csinálod (ebbõl a szögbõl a legfelsõ lyuk) így jobban fogja élvezni sok sikert
A kérdező hozzászólása: na jó azt tuttam hova kell dugni csak kíváncsivoltam rátok de az most tényleg nem tom hogyan tehetem élvezeteebbé pózok vagy valami ?
képet a csajsziról
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki mint ashley greene
orrlyukba kell dugni
A kérdező hozzászólása: amikor orálisan csináltuk azt nagyon élvezte de már az kicsit unalmas
A kérdező hozzászólása: ennyit azért én is tok xD dobni a csajt nem fogom mert szép és ha ránézek rögtön fel áll
A kérdező hozzászólása: valami kép
A kérdező hozzászólása: ediig csak orálisan csináltuk
bocsi, de ebbõl az jön le, hogy nem nagyon vagy rá felkészülve :S na de a lányon... hmm.. hány lyuk van: -orrlyuk -füllyuk -kaksilyuk -pisilyuk -sunalyuk ezek közül neked a sunalyukat kell megtalálni, ami ott van alul ;) nem lesz nehéz. hajrá ;)
A kérdező hozzászólása: de most komolyan
A kérdező hozzászólása: máe megvolt minden hól sikerült ez antasztikus volt

Meddig gáz, az hogy nincs barátnőm? Annyira pedig nem is vagyok csúnya, és elegen jófejnek tartanak, de nagyon nehezen közeledek másokhoz, és merszem is alig van.

szerintetek?:(

Legjobb válasz: Szerintem nem elég a kérdésben lévõ információ, hogy érdemben lehessen válaszolni. Mellesleg türelem, idõd van, nem? Gyakorlás, tanulás, próbálkozás.

Szerintem nem elég a kérdésben lévõ információ, hogy érdemben lehessen válaszolni. Mellesleg türelem, idõd van, nem? Gyakorlás, tanulás, próbálkozás.
Hány éves vagy?
13, 14 leszek 5 hónap múlva
csak az a szar hogy elfelejtettem a jelszómat :D és most más acc-ról írok.
Nem az gáz ha nincs barátnõd, hanem ha ez benned fusztrációt okoz. Elég nagy különbség. Szerintem próbálj meg okosodni csajozás ügyben és próbálkozz, légy talpraesett. Olvasd el ezt a könyvet: Kulcs a nõkhöz
Ez nincs korhoz kötve és nem gáz. nyíltan vállald fel, legyen önbizalmad.

Babát tervezve mikor új ciklusba kerülsz és közeledik az újabb peteérés mit érzel?

Örülsz vagy félsz..?!

Legjobb válasz: Én még ott tartok, hogy lelkesedem, de asszem, csak idõ kérdése, hogy ez történjen. :(

Én még ott tartok, hogy lelkesedem, de asszem, csak idõ kérdése, hogy ez történjen. :(
A kérdező hozzászólása: Ne haraduj nem akarlak depibe rántani! Csak sorstársat keresek akinek alább hagyott a lelkesedés..
Változó. Van amikor lelkesedem, van amikor már [email protected] az egészet, úgysem fog összejönni... Most lelkes voltam, olyan jó kis együttléteket összehoztunk a párommal, hogy tuti biztos voltam benne, hogy most lesz baba, de persze semmi. Ezután jön az unom-már-ezt-az-egészet-úgysem-lesz-gyerekem hónap, olyankor már attól is rosszul vagyok hogy ágyba bújjunk mert akkor feleslegesen reménykedem majd... stb. Aztan újabb lelkes hónap... :) Sosem adom fel, tudom hogy egyszer lesz gyerekünk, csak ki kell várnunk.
A kérdező hozzászólása: helyes! most én is átbillentem, hátha összejön:-) mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: 23án pozitívat teszteltem:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!