Találatok a következő kifejezésre: Közel 2 született meg (2 db)

Közel 2 hónapja született meg kicsi fiam, és most (ma fedeztem fel) pettyekbe vérzek. Ez mi lehet? Volt másik baba vagy mitől? Van köze ahhoz, hogy a kis drágának eddig le kellett a tejet fejni most meg már rendesen szopizik?

Legjobb válasz: Kicsit kusza a kérdésed, de szerintem ne aggódj mert a szülés utáni vérzés , fõleg ha szoptatsz , össze-vissza fog jelentkezni.Nekem néha 1-2csepp volt, de rendesen csak 9 hónap múlva jött meg.A szoptatás kitolja a menszeszt.ne aggódj!Üdv:babi

Kicsit kusza a kérdésed, de szerintem ne aggódj mert a szülés utáni vérzés , fõleg ha szoptatsz , össze-vissza fog jelentkezni.Nekem néha 1-2csepp volt, de rendesen csak 9 hónap múlva jött meg.A szoptatás kitolja a menszeszt.ne aggódj!Üdv:babi

Két napja született meg itthon 2 tacskó kiskutya és az anyja nem enged senkit a közelükbe pedig már nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Mikor fogja megengedni az anyakutya?

Legjobb válasz: Minden anyakutya félti a kölykeit, de nem a saját gazdájától. Persze ha nem bízik a gazdájában... Jó, hogy ennyire tudod hogyan viselkednek az anyakutyák, de azért felteszed a kérdést.

Valami nagyon komoly gond van a kutyátokkal való kapcsolatotokban. Legjobb lett volna, ha nem álltok neki szaporítani 0 tudással. Mi van, ha orvos kell az egyik kicsinek, hogy veszitek észre, hogy oldjátok meg a kezelést?
Akkor szépen kell keresni másikat.
Minden anyakutya félti a kölykeit, de nem a saját gazdájától. Persze ha nem bízik a gazdájában... Jó, hogy ennyire tudod hogyan viselkednek az anyakutyák, de azért felteszed a kérdést.
Pedig sajnos igaza van, normális helyeken eleve a gazdi kezébe pottyannak a kölykök, engedi, hogy segíts kiszedni a megakadt kölyköt, satöbbi. Ez nettó bizalom. Ha nálatok nincs meg, akkor nem lehet megjósolni, hogy mikor fogtok hozzájuk férni. Imádkozz, hogy ne legyen semmi gáz addig.
Látom, nagyon felkészültél a kiskutyákra! Már a születésnél is ott kellett volna lennie valakinek, ellenõrizni a kicsiket. Azóta is illene figyelni rájuk, ellenõrizni a fejlõdésüket és biztosítani, hogy kétóránként cicire kerüljenek. Az ellés után állatorvost is hívni kellett volna, aki a megvizsgálta volna a kicsiket és az anyjukat is. Gondolom infralámpáról még nem is hallottál... Persze, ha nem vagy jó viszonyban az anyakutyával, akkor nem csodálom, hogy nem enged a kicsik közelébe. Sose fogom tudni megérteni, hogy miért kell tudatlanul kutyát szaporítani!?
Várj türelemmel. 5-6 hetesen már szaladgálni fognak.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta hogy válaszolj.
A kérdező hozzászólása: A szüleim elváltak és sokáig az apámnál volt az anyakutya jóval messzebb tõlünk és most került hozzánk nemrég. Nem szólt senki hogy vemhes a kutya, meg nem is látszott rajta. A kiskutyák nagyon kicsik.. Az állatorvos viszont nem hajlandó eljönni.
A kérdező hozzászólása: Minden anyakutya félti a kölykeit, még jó hogy nem enged oda hozzájuk. Az anyám mindig ellenõrzi õket, hogy minden rendben van e velük és hogy szoptatja e õket rendesen az anyakutya. Állatorvos biztos hogy nem jön ki egy 8 utcás faluba mert próbáltam már értesíteni õket.
A kérdező hozzászólása: Tudom :)
Mondjuk így hiába is menne ki állatorvos, sokat nem tudna velük kezdeni. Ha ránézésre rendben van a banda, akkor szerintem jobb nem agyonstresszelni az anyát egy alapos vizsgálattal, mert aztán elapad a teje, vagy bármi más történik, aminek nem kéne, és leshettek.
hogy vannak a kölykök azóta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!