Találatok a következő kifejezésre: Közel 2 született (3 db)

Közel 2 hónapja született meg kicsi fiam, és most (ma fedeztem fel) pettyekbe vérzek. Ez mi lehet? Volt másik baba vagy mitől? Van köze ahhoz, hogy a kis drágának eddig le kellett a tejet fejni most meg már rendesen szopizik?

Legjobb válasz: Kicsit kusza a kérdésed, de szerintem ne aggódj mert a szülés utáni vérzés , fõleg ha szoptatsz , össze-vissza fog jelentkezni.Nekem néha 1-2csepp volt, de rendesen csak 9 hónap múlva jött meg.A szoptatás kitolja a menszeszt.ne aggódj!Üdv:babi

Kicsit kusza a kérdésed, de szerintem ne aggódj mert a szülés utáni vérzés , fõleg ha szoptatsz , össze-vissza fog jelentkezni.Nekem néha 1-2csepp volt, de rendesen csak 9 hónap múlva jött meg.A szoptatás kitolja a menszeszt.ne aggódj!Üdv:babi

Két napja született meg itthon 2 tacskó kiskutya és az anyja nem enged senkit a közelükbe pedig már nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Mikor fogja megengedni az anyakutya?

Legjobb válasz: Minden anyakutya félti a kölykeit, de nem a saját gazdájától. Persze ha nem bízik a gazdájában... Jó, hogy ennyire tudod hogyan viselkednek az anyakutyák, de azért felteszed a kérdést.

Valami nagyon komoly gond van a kutyátokkal való kapcsolatotokban. Legjobb lett volna, ha nem álltok neki szaporítani 0 tudással. Mi van, ha orvos kell az egyik kicsinek, hogy veszitek észre, hogy oldjátok meg a kezelést?
Akkor szépen kell keresni másikat.
Minden anyakutya félti a kölykeit, de nem a saját gazdájától. Persze ha nem bízik a gazdájában... Jó, hogy ennyire tudod hogyan viselkednek az anyakutyák, de azért felteszed a kérdést.
Pedig sajnos igaza van, normális helyeken eleve a gazdi kezébe pottyannak a kölykök, engedi, hogy segíts kiszedni a megakadt kölyköt, satöbbi. Ez nettó bizalom. Ha nálatok nincs meg, akkor nem lehet megjósolni, hogy mikor fogtok hozzájuk férni. Imádkozz, hogy ne legyen semmi gáz addig.
Látom, nagyon felkészültél a kiskutyákra! Már a születésnél is ott kellett volna lennie valakinek, ellenõrizni a kicsiket. Azóta is illene figyelni rájuk, ellenõrizni a fejlõdésüket és biztosítani, hogy kétóránként cicire kerüljenek. Az ellés után állatorvost is hívni kellett volna, aki a megvizsgálta volna a kicsiket és az anyjukat is. Gondolom infralámpáról még nem is hallottál... Persze, ha nem vagy jó viszonyban az anyakutyával, akkor nem csodálom, hogy nem enged a kicsik közelébe. Sose fogom tudni megérteni, hogy miért kell tudatlanul kutyát szaporítani!?
Várj türelemmel. 5-6 hetesen már szaladgálni fognak.
A kérdező hozzászólása: Senki nem mondta hogy válaszolj.
A kérdező hozzászólása: A szüleim elváltak és sokáig az apámnál volt az anyakutya jóval messzebb tõlünk és most került hozzánk nemrég. Nem szólt senki hogy vemhes a kutya, meg nem is látszott rajta. A kiskutyák nagyon kicsik.. Az állatorvos viszont nem hajlandó eljönni.
A kérdező hozzászólása: Minden anyakutya félti a kölykeit, még jó hogy nem enged oda hozzájuk. Az anyám mindig ellenõrzi õket, hogy minden rendben van e velük és hogy szoptatja e õket rendesen az anyakutya. Állatorvos biztos hogy nem jön ki egy 8 utcás faluba mert próbáltam már értesíteni õket.
A kérdező hozzászólása: Tudom :)
Mondjuk így hiába is menne ki állatorvos, sokat nem tudna velük kezdeni. Ha ránézésre rendben van a banda, akkor szerintem jobb nem agyonstresszelni az anyát egy alapos vizsgálattal, mert aztán elapad a teje, vagy bármi más történik, aminek nem kéne, és leshettek.
hogy vannak a kölykök azóta?

2 hónapos babám közel 6 kiló.. nem sok ez egy kicsit? 4.28-al született. tápszeres baba igény szerint eszik

Legjobb válasz: Szerintem a születési súlyához képest nem sok, fõleg úgy hogy tápszeres. Õk jobban híznak, mint az anyatejesek.

Szerintem a születési súlyához képest nem sok, fõleg úgy hogy tápszeres. Õk jobban híznak, mint az anyatejesek.
Egyáltalán nem sok. Egyébként nincs teljesen igaza az elõttem irónak. Nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy az anyatejes babák jobban híznak. Nekem mindkét fiam 2 hónaposan 8 kg volt és az egyik 3400-al a másik 3350-el született. 3 óránként ettek. De a környezetemben is az anyatejes babák ducibbak. De persze vannak kivételek.:)
sztem kicsit sok:S.az én kisfiam is täpszeres volt , még most is az.most 6 honaps és 8 kilo, a doki mpndta hogy a normàlis ilyenkor a 7, 7, 5 . Probälj kialakitani egy viszonylag rendszert näla, hisz "mär" 2 honapos...én ugy csinàltam hogy probältam nneki 4 oränként adni tàpszert 160 ml-ert és ha méG nagyon éhes volt babyteät adtam neki.sztem ez a jo.most ott tartok, igaz 6 honapos lesz, hogy reggel felkel 8 fele, eszik, aztän délben utäna csicsi, majd felkel utäna adok neki turmixos banänt almäval plusz tea, és 6 fele tejet majd amikor lefekszik akkor is tejet.éjjel egyszer kel fel aztän meg reggel 8 körül.megfogja szokni, és nincs korän nälatok mostmär a szépen lassan hozzäszoktatäshoz hidd el.
Egyetértek a második válaszolóval, keresztfiam anyatejes, 2 hét alatt 1 kg-t hízott. :) A védõnõ nem mondott rá semmit, sztem addig minden oK!
A fiam 5.5 kg 2 hónaposan és csak anyatejet kap
Az én kislányom 6, 2 kg volt 2 hónaposan és szintén anyatejes. 3540-nel született.
A tápszeres babáknál azért vigyázni kell az igény szerint való etetéssel, hiszen lassabban emésztõdik meg, mint az anyatej. Szóval próbálj meg 3 órát beiktatni a két étkezés közé. Nekem a hat hónapos tápszeres fiam 7 kiló, igaz, csak két hónpja tápszeres, de õ már anyatejet is két és fél, három óránként kapott, igaz, azt elég rugalmasan kezeltem, most meg már nem is így eszik, hanem reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi.
Szerintem egyáltalán nem sok.Nekem most 8 hónapos a kisfiam és 10 kiló. Kb fél éves korukra kell megduplázniuk a születési súllyukat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!