Találatok a következő kifejezésre: Középen fáj alhasam, és néha (3 db)

A kérdező hozzászólása: ja 14 hetes vagyok
A terhesség végig fáj, hol ezért, hol azért. Amíg nem elviselhetetlen a fájdalom, görcs, és nem vérzel, addig minden "normális". ha nyugtalan vagy, mutasd meg magad a dokidnak, és õ megnyugtat.

Fáj az alhasam, hol a jobb oldalon, hol a bal oldalon, néha középen is, és kisugárzik a derekamba. Van hogy görcsölök is, és úgy érzem mintha "egy nagy súly lefelé húzná "a méhemet. Mi bajom lehet?

A menzim egynapos volt,és ez azóta van.

Legjobb válasz: Ma voltam nõdokinál.Semmi különöset nem talált.Csinált hüvelyi UH-,de ott sem talált semmit.Levette a rákszûrést is majd meglátjuk mi lesz az eredmény.Azt mondta nem ad gyógyszert nehogy kikészítse a gyomromat.Egy hónap múlva megyek vissza az eredményért.Remélem nem lesz semmi gáz.Köszi a hozzászólásokat!

A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõdokinál.Semmi különöset nem talált.Csinált hüvelyi UH-, de ott sem talált semmit.Levette a rákszûrést is majd meglátjuk mi lesz az eredmény.Azt mondta nem ad gyógyszert nehogy kikészítse a gyomromat.Egy hónap múlva megyek vissza az eredményért.Remélem nem lesz semmi gáz.Köszi a hozzászólásokat!
Terhesség? Én hasonló tünetekkel megyek ma orvoshoz, de a teszt -:(
A kérdező hozzászólása: Terhesség kizárva, nem tudom mi lehet ez.
Ha kizárt a terhesség, lehet petefészek, vagy méh gyulladás, a kettõ együtt meg nagyon "finom", de mindenképpen irány egy nõgyógyász, habár egy vesekõ is tud ilyet produkálni, hamár a hólyag közelében jár(személyes tapasztalat), úgyhogy több minden lehet!
hát én hasonlókkal mentem ma nõdokihoz.. azt mondta semmiféle nõgyógyászati problémám nincs.. terhesség is kizárva hálisten.. mondjuk nekem spec ha megnyomják a jobboldalon akkor szúr.. szóval én elnézek a dokibácsihoz vakbélgyanuval.. egyébként ez felfázástól is simán lehet..
utolsó vagyok.. :) azt elfelejtettem h nekem viszont rendesen megvolt.. szóval mindenképp nézz el nõdokihoz max kinevet mint engem.. :(:D L17

22 hetes terhes vagyok, és két napja fáj a hasam alja középen. Néha erős nyilalásokat is érzek az alhasamban. Lehet, hogy csak a Pici túl aktív? Tud akkorát rúgni lentre, hogy az kellemetlen legyen?

Legjobb válasz: Szia! Az én kisfiam öt hónapos,de nem emlékszem,hogy rossz lett volna amikor rugott.Sõt.:-) Szerintem hívd fel a dokidat, abból baj nem lehet.Jobb félni... Remélem semmi komoly baj nincs, azért majd írd meg.Szurkolok neked!

Szia! Az én kisfiam öt hónapos, de nem emlékszem, hogy rossz lett volna amikor rugott.Sõt.:-) Szerintem hívd fel a dokidat, abból baj nem lehet.Jobb félni... Remélem semmi komoly baj nincs, azért majd írd meg.Szurkolok neked!
Szerintem nem kell aggódnod. Én 19 hetes vagyok, de nekem is bele szokott szúrni a hasamba és az alhasam is fáj néha, de csak tompán. Az izomok ahogy tágulnak és ahogy nõl a méh és a baba, ezek mind annak a jelei. Azért ha mész az orvoshoz, megemlítheted neki, de ne aggódj, biztos hogy nincs baj. Ha görcsölsz, vagy vérzel, akkor van baj. Gratulálok a babához! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!