Találatok a következő kifejezésre: Következő ciklusomban a gyógyszer (4 db)

A ciklusom 10. napján, elfelejtettem bevenni a gyógyszert, későn jutott eszembe, vagyis másnap este így már nem pótoltam, csak bevettem a következő szemet. Tehát egy nap kimaradt. Lehetek terhes? Mikor lenne érdemes tesztet csinálni?

4 nap telt el azóta.Nem védekeztünk azóta semmi mással. Mikor lenne értedemes tesztet csinálni? Ha netalán mégis teherbe estem, nem okoz gondot hogy gyógyszert szedtem mellette? Mert mindenképpen szeretnénk a babát, ha már így alakult.

Legjobb válasz: Akkor érdemes tesztelni, ha nem jön meg a megvonásos vérzésed, de legkorábban az együttlét után 14 nappal. Ha sikerült is véletlen teherbeesned, a fogamzásgátló további szedése még nem okoz károsodást. Ha viszont mégis terhes lennél, pozitív lesz a teszt, hagyd abba persze a szedését. A ciklus fennmaradó részében meg használjatok óvszert. Úgy emlékszem ilyenkor ezt szokta tanácsolni a betegtájékoztatója a fog. gátlónak.

Akkor érdemes tesztelni, ha nem jön meg a megvonásos vérzésed, de legkorábban az együttlét után 14 nappal. Ha sikerült is véletlen teherbeesned, a fogamzásgátló további szedése még nem okoz károsodást. Ha viszont mégis terhes lennél, pozitív lesz a teszt, hagyd abba persze a szedését. A ciklus fennmaradó részében meg használjatok óvszert. Úgy emlékszem ilyenkor ezt szokta tanácsolni a betegtájékoztatója a fog. gátlónak.
Lehetsz terhes, nekem összejött, aztán a 11. héten spontán elvetéltem. De nem a gyógyszer volt az oka valószínûleg. Nekem (mint ahogy az elsõ írta) kimaradt a megvonásos vérzésem és pozitívat is teszteltem.

Következő ciklusomban biztonságos a gyógyszer?

Kicsit bekavartam a ciklusomnak, mert kifelejtettem egy gyógyszert, amit aztán nem pótoltam, és az utolsó nap ez megzavart és véletlenül 2 gyógyszert vettem be aznap. meg is lett az eredménye, mert hétf? helyett már szombaton megjött. Az lenne a kérdésem, hogy ez a kis kavar után a következ? ciklusban boztos védelmet nyújt a fogamzásgátló? 2 éve szedem.

Legjobb válasz: Nézd meg, hogy mit ír a betegtájékoztató az ilyen esetekre! De szerintem biztonságos!

Nézd meg, hogy mit ír a betegtájékoztató az ilyen esetekre! De szerintem biztonságos!
Szerintem meg keress fel a nõgyógyászt, az a biztos.

Nagy baj-e hogyha egy nap elfelejettem bevenni az aznapi gyógyszert? Már később jöttem rá, mint 12 óra és már nem is vettem be, hanem márcsak a következőt. Terherbe eshetek-e ebben a ciklusban?

Legjobb válasz: EN azt mondom, igen, lehetsz terhes, az ilyennel nem jo jatszani, a tablettat vagy szedni kell eloiras szeruen vagy inkabb nem. En is tablettat szedek es egyszer kettot vettem be, most tokre felek, megjon e, mert furan erzem magam. Drukkolok.

EN azt mondom, igen, lehetsz terhes, az ilyennel nem jo jatszani, a tablettat vagy szedni kell eloiras szeruen vagy inkabb nem. En is tablettat szedek es egyszer kettot vettem be, most tokre felek, megjon e, mert furan erzem magam. Drukkolok.
Az én nõgyógyászom azt mondta, hogy a mai fogamzásgátló tabletták 36 órát is kibírnak. Ha régóta szeded, akkor talán nincs baj, de fontos, hogy ne csináljebbõl a figyelmetlenségbõl rendszert, mert ezt igancsak fájlalni fogja a szervezeted!
Velem is elofordult már ilyen.Inkább egy hétig használtunk ovszert is, a biztonság kedvéért. Szerintem tedd ezt te is! De egyébként nem hinném, hogy problémát okozna!
Be kellett volna venned az elmaradt szemet is! Ha régóta szeded, akkor nem hiszem, hogy lehet baj (én is voltam már így), de ha még csak nemrég kezdted, akkor nem ártana, ha védekeznétek!
Ez mindenkinél elõfordul néha, nem vagy egyedül. A biztos az, ha használsz óvszsert is a következõ levélig. De egy tabi még nem szokott akkora gondot okozni, fõleg ha jó ideje szeded a tabit. Egykomponensû tabiból még kettõt be lehet venni, ha el is mult a 12 óra, legalábbis az enyémet igen...
A kétfázisúból is be lehet az tuti, mert az enyém ilyen! Viszont úgy tudom, hogy a 3 fázisúból már nem lehet!

4 éve szedem a Meliane fogamzásgátlót. Ez a második ciklus, hogy pecsételő vérzésem jelentkezett. Valószínűleg gyógyszert kell váltanom. Következő hónaptól kezdhetem az újat, vagy tartsak szünetet?

Legjobb válasz: Majd a doki megmondja, hogy kell e szünet vagy sem! Én most tértem vissza a régi tabimra és amint elfogyott, már kezdtem is szedni, nem tartottam szünetet, a tájékoztató is így írta!

Majd a doki megmondja, hogy kell e szünet vagy sem! Én most tértem vissza a régi tabimra és amint elfogyott, már kezdtem is szedni, nem tartottam szünetet, a tájékoztató is így írta!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!