Találatok a következő kifejezésre: Következő ciklusomban a (97 db)

Ha teherbeesik valaki, (kis vérzéssel) attól még a méhnyálkahártya a következő ciklusban újra elkezd vastagodni?

Legjobb válasz: nem világos mit szeretnél tudni? ha terhes vagy nincs következõ ciklus.

nem világos mit szeretnél tudni? ha terhes vagy nincs következõ ciklus.
szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. ez így nem világos. Terhesség esetén elméletileg nincs a következõ hónapban új ciklus! A méhnyálkahártya minden menszinél megvastagodik, hogy várja a megtermékenyült petesejtet a beágyazódásnál. Ha nem történik megtermékenyités, csak a petesejt beágyazódik, akkor automatikusan "kilöki" a szervezet. Ez a mensi , amikor a petesejttel együtt leválik a megvastagodott méhnyálkahártya.

Ha tolodik a peteeres, vagy esetleg az adott honapban nincs, es idegeskedik az ember, akkor kesobb jon/het a menszi! Eddig vilagos. A kovetkezo ciklus ehhez igazodik, vagy a tolodas ideje alatt is megkezdodhet az uj ciklus?

Legjobb válasz: a késett mestruáció elsõ napján indul az új ciklus. mindid a menzesz elsõ napja az új ciklus elsõ napja, ha késik ha nem.

a késett mestruáció elsõ napján indul az új ciklus. mindid a menzesz elsõ napja az új ciklus elsõ napja, ha késik ha nem.

Symicia nevű fogamzàsgàtlòt kaptam az orvosomtòl, de pontos felvilàgositàst nem. Ha a menstruâciò 3. napjàtòl szedem, lehet problémàm? Vagy vàrjak a következő ciklusig!

Legjobb válasz: Én is ezzel a gyógyszerrel kezdtem. Én várnék a következõ ciklusig, az a biztos :) de olvasgasd el a tájékoztatót!

Én is ezzel a gyógyszerrel kezdtem. Én várnék a következõ ciklusig, az a biztos :) de olvasgasd el a tájékoztatót!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszt:) inkàbb vàrok akkor pàr hetet, az a biztos.
1 betegtájékoztató 2 ez a tablettát visszahívta a gyártó a jangee miatti jogi hercehurca miatt, ha jól rémlik
A kérdező hozzászólása: az nagyon jòl hangzik...azt hiszem a legjobb ha gyógyszertàrban utàna érdeklõdön.
Nyugalom, már újra van Symicia!!!!
én is azt szedek, sõt a nõgyógyász írta fel, h ez most az egyik legkevesebb hormontartamlú gyógyszer. nekem semmi bajom sincs tõle. egyébként a tájékoztatón az áll, h akkor egy hétig védekezni kell, de szerintem az a legbiztonságosabb, ha az elsõ levélig védekeztek :) 20/L

Több cikluson keresztül szedtem Clostilbegitet. A következő ciklusban nem fogom szedni. Lehet peteérésem? Kihat a köv. Ciklusra az eddig beszedett néhány adag is?

Több cikluson keresztül szedtem Clostilbegitet. A következ? ciklusban nem fogom szedni. Lehet peteérésem? Kihat a köv. ciklusra az eddig beszedett több adag?

Legjobb válasz: Igen, kihat! Peteérést leginkább és legolcsóbban a hõmérõzõs módszerrel tudod követni, hogy volt e az adott hónapban. Bõvebb infó itt: www.babatervezok.otthona.net

Igen, kihat! Peteérést leginkább és legolcsóbban a hõmérõzõs módszerrel tudod követni, hogy volt e az adott hónapban. Bõvebb infó itt: http://www.babatervezok.otthona.net
Igen, csatlakoznék az elõttem szólóhoz. Nekem az orvosom mondta, h kihat a köv. pár hónapra is.

Ha nem emelkedik meg egyértelműen a hő, akkor nincs ovuláció? Esetleg később van? Vagy anovulációs a ciklus? Ilyenkor honnan tudom, h mikor kezdődik el a következő ciklusom?

8 napja késik a mensim, 2 negatív tesztet csináltam, de nem akar megjönni. A görbémen nem látszik egyértelmű emelkedés, ezért saccolom, h nem is volt ovum. Mi ilyenkor a teendő? Meg kell jönnie ahhoz, h újra legyen peteérésem? köszi előre is.

Legjobb válasz: Ilyenkor orvos! Az ovuhoz legalább két tizedet illik emelkedni az alaphõdhöz képest!

Ilyenkor orvos! Az ovuhoz legalább két tizedet illik emelkedni az alaphõdhöz képest!
A kérdező hozzászólása: Ma reggelre megjött, úgyh csak újra indulok én is. Az orvosom szabin van, ha vissza jön csinálunk hormontesztet. köszi a választ.

Sikertelen lombik utáni következő ciklusban kitolódhat a menstruáció?

Legjobb válasz: Nekem 5 lombikom volt és mindegyik után volt menstruációs problémám.Megesett,hogy gyógyszerrel kellett meghozni,hogy indulhasson a következõ stimuláció.

Nekem 5 lombikom volt és mindegyik után volt menstruációs problémám.Megesett, hogy gyógyszerrel kellett meghozni, hogy indulhasson a következõ stimuláció.

Missed abortusz után vagyok. Az orvos azt mondta meg kell várni a következő menstruációt aztán lehet próbálkozni. Van valaki aki még a következő ciklus előtt terhes lett?

Védekeztünk de egyik alkalommal kilyukadt az óvszer és késik. Lehet a m?tét miatt is.

Legjobb válasz: 5. napot késik. Mondta az orvos, hogy késhet de kicsit aggódok.

A kérdező hozzászólása: 5. napot késik. Mondta az orvos, hogy késhet de kicsit aggódok.
Én is rögtön teherbe estem a mûtét után 2008-ban. 2008 okt 16 missed, december 11én már pozitív volt a teszt. Problémamentes terhesség volt. :) 2 gyerekes 34 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Már most görcsöl a hasam meg fog jönni, de aggódtam. :D Pár hónap múlva megpróbáljuk... Nem soká lesz baba :)
Nem én, de ismerek olyat, aki rögtön a mûtét után teherbe esett, és a következõ terhessége teljesen rendben volt. Nekem viszont sokat késett a mûtét után, két hetet is. Az orvosom 3 ciklus várakozást javasolt (9. héten volt a missed ab) én csak kettõt vártam. Teljesen rendben volt a terhességem.

Tanácstalan vagyok! Most akkor mikortól számoljam a következő ciklust? Hormonvizsgálat miatt! Ma vagyok a ciklus 23. ik napján, de tegnap reggel óta barnázok nagyon sötétet és darabosat, amikor kitörlöm a wc papíron viszont piros, eleven vér van.

Eddig mindíg 26 napos ciklusaim voltak,el?tte 4-5 nap barnázással,de kitörléskor a papíron nem volt vér.

Legjobb válasz: Szia!Ahogy írod,barnázol(bár nem értem miért darabos),tehát még nem menstruálsz.Ha folyamatosan csak vér folyik és nincs mellette barnázás akkor onnantól kezd el számolni,az lesz az elsõ napod. Sok sikert a vizsgálatokhoz!Puszi!

Szia!Ahogy írod, barnázol(bár nem értem miért darabos), tehát még nem menstruálsz.Ha folyamatosan csak vér folyik és nincs mellette barnázás akkor onnantól kezd el számolni, az lesz az elsõ napod. Sok sikert a vizsgálatokhoz!Puszi!
én elkezdeném a helyedben.Nem árthasz vele, csak szépen rendbejön a ciklusod, ami nem rossz dolog.Sõt! N
Nekem 4-5 napot késett miatta, utána a következõ hónapban visszaállt és ugyanugy 28 napra jött meg :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!