Találatok a következő kifejezésre: Kövér egy ha (105 db)

Kövér egy lány, ha kb. 162 cm és 50 kg?

Vastag csontozatú vagyok és emiatt még van egy kis felesleg a hasamon/karomon/combmon de a családtagjaim/barátaim már azt mondják ,hogy ne fogyjak többet.Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem inkább soványka lehetsz. Én 157 cm és 60 kg vagyok és nem tartom magam kövérnek. Hallgass a családodra hiszen jót akarnak Neked. Sportolj az az egészségednek és az önbizalmadnak is jót fog tenni.

Szerintem inkább soványka lehetsz. Én 157 cm és 60 kg vagyok és nem tartom magam kövérnek. Hallgass a családodra hiszen jót akarnak Neked. Sportolj az az egészségednek és az önbizalmadnak is jót fog tenni.
Sztem nem vagy sovány! Már nem azért, de én 173 cm vagyok és 55 kg... vékony vagyok tudom, de semmitõl nem tudok hízni akármit ehetek! Én jól érzem magam már így, nem érdekel, h ki mit mond. Szerintem téged se érdekeljen... Ha te így jól érzed magad, akkor mindegy mit mond más!
Hát tuti, hogy nem vagy kövér! Pont olyan magas vagyok, mint te, mondjuk én nemrég szültem és így vagyok 70 kiló, mielõtt terhes lettem 60 kiló voltam, és akkor pont jól éreztem magam, bár volt rajtam egy-két kis "párnácska". Mondjuk boldog lettem volna, ha ötven kiló lettem volna (most is örülnék neki), szóval te biztos nem vagy kövér.
Jó neked, én is 162 cm vagyok, deh 58 kg :S én pont 50 kg szeretnék lenni!
Ne fogyj többet inkább edz, az formál is(igaz, ha nagyon jol csinálod nehezebb leszel, mert az izom nehezebb a hájnál), de én pl 158 centin voltam 51kg.
A te etsttömeg indexed (BMI) 19, 5. Ez a sovány kategóriába esik. Nem értem, miért érzed magad kövérnek?? Itt találod meg a testtömeg index számolót: http://www.hazipatika.com/tools/bmi http://www.wellnesscafe.hu/kalk_bmik.php
szerintem nem vagy kövér de azért soványnak se mondanálak...
Szerintem meg pont hogy sovány lehetsz! Én 173 cm és 56 kg vagyok.
énis 162cm vagyok, de 44 kg, ugyanugy mint te: vastagcsontozatú, nekemis mindig azt mondjákaz ismerõsök/család hogy nem vagyok kövér sõt soványnak tartanak, szóval te sem vagy kövér hidd el ! : )

Milyen káros hatásai vannak annak, ha valaki egy kicsit kövér? Baj ha nem akarok lefogyni?

16 éves vagyok, 169 cm és 84 kg. 14 évesen nem lehettem több kb 50-52 kilónál, szóval elég sokat híztam ez elmúlt két évben. De nem akarok fogyózni, szeretek enni, és nem érzem gondnak, hogy kicsit nagyobb vagyok mint az átlag. Szerintetek ez nagy baj?

Legjobb válasz: nem kicsit vagy több, hanem sokkal. egy kis plusz nem árt, mert ha lebetegszel, akkor van mibõl fogynod, de ha sovány vagy akkor meg nincs. ha a hasadon koncentrálódik a zsír, akkor könnyen lehetsz cukorbeteg, általánosságba véve magas lesz a vérnyomásod és egyéb keringési betegségeid is lehetnek.

nem kicsit vagy több, hanem sokkal. egy kis plusz nem árt, mert ha lebetegszel, akkor van mibõl fogynod, de ha sovány vagy akkor meg nincs. ha a hasadon koncentrálódik a zsír, akkor könnyen lehetsz cukorbeteg, általánosságba véve magas lesz a vérnyomásod és egyéb keringési betegségeid is lehetnek.
A szívednek árt, sajnos.Amúgy jó az, ha elfogadod magad és nem akarsz fogyni.Én elfogadom és becsülöm az ilyen embereket, mint te.Nem kötelezõ lefogyni túlzottan sokat, és rövid határidõ alatt, de étkezhetnél kiegyensúlyozottabban is és egy picit kevesebbet is.Kicsit többet, gyorsabban sétálsz, még elõbb oda is érsz mindenhova.Szerintem ez így a korrekt.:) Csak magadnak teszel jót, ha nem hízol tovább és pár kg-t(sokat nem, de egy olyan 5 kg-t) pár hónap alatt le kellene fogynod, és aztán egészségesebb kajákat enni. Ennyi az egész, nem nehéz. Sok sikert!
az a baj ez már ne kis felelsleg. A kis felesleg az 5-8kg plusz. Könnyen lehet hogy hormon probléma miatt hitál meg ennyire, ez nemn járték kezeltesd ki. Azért baj mert ennek lehet következménye, pl cukorbetegség.
A "kicsit kövérség" nem káros, de ez nekem is soknak tûnik egy kicsit. Az ideálisnál 5-10 kilóval súlyosabbnak lenni teljesen rendben van (állítólag az ilyen testalkatú rákosok jobb eséllyel túlélik, mert ugye van mibõl fogyni, de még nem olyan kövérek, hogy ez is hátrányos legyen az egészségükre - sajna forrást most nincs idõm keresni, szóval ezt csak mérsékelten vedd komolyan), de te ennél több vagy.
Így igaz. Lehet, hogy jól érzed így magad, de árt az egészségednek! Lassan ugyan de olyan betegségek alakulnak ki, amik egyenes arányban vannak ezzel a túlsúllyal (cukorbetegség, magasvérnyomás, szív-, érrendszeri betegségek). Ahogy írják ilyen nagymértékû hízás lehet betegség következménye is (pl. pajzsmirigy alulmûködés, egyéb hormon betegségek). Nem ártana kivizsgálni! Majdnem 20 kilóval vagy több a kelleténél.
Ebbõl hosszútávon lehetnek olyan gondok, amiket a többiek már leírtak.
nem baj. ha szeretsz kövér lenni, ne fogyj le. én ennyi idõsen már bõven 100 kg fölött voltam, most meg 16 évesen 170 kilót nyomok. szeretek enni, és tisztában vagyok azzal, hogy egészségtelenül élek. élj úgy, hogy jól érezd magad! ha ez jelentõs hájjal jár, akkor úgy élj!

Kövérnek szamit, ha egy fiu 178 cm és 75kg. Az a problémám, hogy látszanak a bordáim de hasam is van ez most mitöl van? L

Kèpet teszek fel holnap ha kértek hozzá

Legjobb válasz: Most lány vagy vagy fiú? Dönts már el! Egyébként attól, hogy hájas vagy! Nem a kiló a legfontosabb, hanem a testkompozíció. 178/75-el lehet valaki gyönyörû izmos, sportos, egy deka háj nélkül, de lehet egy guruló hordó is.

Most lány vagy vagy fiú? Dönts már el! Egyébként attól, hogy hájas vagy! Nem a kiló a legfontosabb, hanem a testkompozíció. 178/75-el lehet valaki gyönyörû izmos, sportos, egy deka háj nélkül, de lehet egy guruló hordó is.
Nem mozogsz semmit és emiatt a hasadra megy minden háj, nem oszlik el egyenletesen rajtad. Én is ilyen vagyok, 175 centimmel voltam már 95 kg is, legnagyobb része a hasamra ment, 115 cm volt körbe a belem. Bár én ebbõl nem csináltam soha nagy ügyet.
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok es epp ez bosszant, hogy napi szinten mozgok, megis van hasam , ha felgeszek egy polot ami nem szük nem is lalàtszik a hasam, azert k3rdem mert èn kövèrnek tartom magam ès kiváncsi vagyok más vèlemènyère
A kérdező hozzászólása: Amugy az L betüt vèletlnül írtam oda bocs
Azért mert rosszul mozogsz és kajálsz. Nincs rajtad izom és zsíros vagy. Skinny Fat testalkat.
hát én csak 4 centivel vagyok magasabb, de 12 kilóval könnyebb és nem látszanak a bordáim és hasizmom is van, amin nincs semmi zsír. Sztem túl sok szénhidrátot eszel és nem erõsítesz semmit.


Mennyire hátrány a párválasztásnál ha kövér egy lány?

Tetszik egy srác, de én elég pufi vagyok. Õ nem igazán kezdeményez, gondoltam, odamegyek beszélgetni hozzá, valamilyen semleges dologról, csak ismerkedni, nem ugranék rá vagy hasonlók, de nem akarok nevetségessé sem válni. Mennyire hátrány ez a túlsúly, a helyemben megpróbálnátok? Egyáltalán kezdeményezhet úgy egy pufi csaj, hogy ne legyen röhejes meg ciki? (170 cm/80 kg)

Legjobb válasz: annál hátrány, akinek nem jön be az alkatod.

annál hátrány, akinek nem jön be az alkatod.
Hogyha elég magabiztos vagy, boldognak tûnsz így ahogy vagy akkor a kisugárzásod megfogja fognia fiút:) A belsõ értékek megszépítik az embert. Ha meg suttyó praszt módján fog válaszolni akkor ne foglalkozz vele mert ez õt minõsíti. És ez butaság hogy a teltebb lányok nemkellenek senkinek. Olyan helyes fiút láttam izmos is volt , és egy bõven telt barátnõje volt...:) Próbáld meg, menj beszélj vele, ha nem beszélsz vele akkor bánni fogod:) Ki tudja lehet hogy õ az igazi? :) ) 14L
Bocsánat de muszáj lefogynod. 170 cm magasan 50-60 kg között kéne lennie a súlyodnak. 80 kg az nagyon sok és ha így maradsz nagyon nagy esélye lesz annak is, hogy cukorbeteg leszel. Szóval nem csak a pasizás miatt de az egészséged miatt is. Csak kitartás kérdése. Egészséges táplálkozás és kemény sport. 20kg kell leadnod, de ha sikerül sokkal jobban fogod érezni magad, több energiád lesz és az ismerkedés is könnyebben fog menni. Határozd el magad és hajrá ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :(
Akkor legyél te is vékony, te neveled a tested, te hizlaltad fel és neked kell lefogyasztanod is. Mindjárt itt a nyári szünet, sportold végig a nyári szünetet, egyél egészségesen és szeptembertõl újult erõvel kezdheted a pasizást!
A kérdező hozzászólása: De igen, de nem nagyon megy. Megyek több kivizsgálásra is e miatt, csak félek hogy ha valami hormonális, akkor évekig nem fogok lefogyni.
Nagyon.
arra nem gondoltál még, hogy megprobálsz fogyni?
nálam kizáró ok. a legvisszataszítóbb dolog a kövérség. 21f
A kérdező hozzászólása: Ti hol próbálnátok meg ismerkedni a helyemben? Nem akarom égetni magam azzal hogy én próbálkozom, de a soványabb lányoknak viszont mindig bejön ha normálisan kezdeményeznek, de az én túlsúlyom már jócskán túl van a van mit fogni kategórián. :(
nálam kizáró ok a kövérség akár 7-10 kilo túlsúly is. bár én edzek szóval magamra is nagyon figyelek. de igazából sose tudni kinek mi jön be... 19F
Szerintem kezdj el sportolni, adj le néhány kilót, és a pasi is észre fog venni, és õ fog hozzád odamenni. Szerintem te is jobban éreznéd magad, ha nem lenne rajtad sok felesleg.
#5-el amúgy nem értek egyet, mert nem függ valakinek a kinézetétõl, hogy milyen külsejû nõ/férfi tetszik neki. Láttam már kisujjamvékony lányt kövér hapsival és láttam már sovány srácot dagi nõvel is. Nincs erre szabály.
Amúgy ezt nem tudhatod. Nincs más hátra, mint elõre. Ha elutasít, legalább tudod és még az is jobb, mint a fölösleges reménykedés.
Én lány vagyok és egyáltalán nem jönnek be a pufi/kövér fiúk, és a férfiak is eléggé válogatósak a nõi test kapcsán. Ha a srác is pufi akkor sztem van esélyed, de ha vékony vagy izmos test alkatú akkor nem sok esélyt látok :\
Hát nekem tetszik ha van mit fogni egy lányok, egy bizonyos szintig. Azért 100 kiló környékén már elgondolkodnék, hogy talán nem. (nyilván magasság és testalkat függõ is) Amúgy hidd el, az arc számít a legtöbbet. Van aki "pufin" is szép, de van akinek nagyon rosszul áll. Egyénfüggõ tehát. Meg van aki nagyon válogatós és van aki nagyon toleráns. Én az utóbbiba tartozom pl, de ezzel talán ritka vagyok. 23/F
A kérdező hozzászólása: Honnan tudjam, hogy az adott illetõnek csak a sovány lányok tetszenek? Hogy kezdeményezzek pufiként, hogy ne legyek gáz? Mivel próbálkoznál? Nagyon szeretnék párt találni magamnak :(
Elég nagy hátrány, bocsi de igaz. Én is pufi voltam, senki rám se nézett. Lefogytam és láss csodát, döglenek utánam :D
Attól függ, mennyire fújja fel.Ismerek egy lányt, aki régen duci volt és 14 éves korától kezdve rengeteg mukija volt.Utána lefogyott és leállt egy tõle 15 évvel idõsebb, elhanyagolt faszival, akire fõz is.Nem minden fekete és fehér.
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem + 6 óra heti néptánc minden héten.
Nem vagy kövér, csak lehet pár kg felesleged (6-8 kg). Heti 4 óra mozgás mennyiségben jó, de mit takar pontosan? Hogy este nem eszel, azt felejtsd el, belassítja az anyagcseréd. Egyél este is, csak leginkább fehérjét (sovány túró, tojás, sovány húsok, zöldségek), és lefekvés elõtt 2 órával egyél utoljára. Nasikat, édességeket, cukros italokat mellõzd, meg a túl zsíos ételeket.
A kérdező hozzászólása: 4 óra mozgáshoz tart hát minden nap megyek a suliba a suliig van majdnem 1 km, szabadidõmben biciklizés, torna óra... Köszi a segítséget!
nem eggyátalán.Ha kövér, dundi, duci , dagadt közül kéne választanom az a kicst duci

Ha valaki teljesen lefogy és eltelik pár év ( vagy valamennyi idő) meglehet róla külsőre mondani hogy egykor kövér (akár tartósan kövér) volt? (alkata alapján) (a bőr az más kérdés)

Legjobb válasz: Szerintem nem. Mibõl lehetne? Ha lefogyott, s évek után is normál testalkatú, s ekkor találkozom vele, nem jönnék rá, hogy kövér volt :). Tegnap is volt az egyik mûsorban, hogy X személy mennyit fogyott, mutattak róla képet régebbrõl, a riportban pedig látszódott a mostani állapota. Senki se mondaná meg, hogy kövér volt szerintem, kivéve, aki ismerte :).

Szerintem nem. Mibõl lehetne? Ha lefogyott, s évek után is normál testalkatú, s ekkor találkozom vele, nem jönnék rá, hogy kövér volt :) . Tegnap is volt az egyik mûsorban, hogy X személy mennyit fogyott, mutattak róla képet régebbrõl, a riportban pedig látszódott a mostani állapota. Senki se mondaná meg, hogy kövér volt szerintem, kivéve, aki ismerte :) .
van egy haverom, tegnap mutatta az egyik igazolványképét, amin még úgy nézett ki, mint egy jól megtermett böllér :D iszonyat kövér volt a csávó. most meg semmi sem látszik rajta. szinte kisebb nadrágot hord mint én lány létemre. mondjuk én sem vagyok nádszál, de no :DDD

Ha a csajok elvárják, hogy kövér, túlsúlyos állapotban fogadjuk el őket, mi fiú, akkor a mai lányok, miért fújjognak, ha egy fiú alacsony és vékony alkatú, mintha ez undorítóbb lenn a kövér, igénytelen lányoknál?

Nem értem én ezt, a lányoknak lehetnek igényei, vágyai, deh a egy alacsony, vékony fiú szeretne hozzá hasonló vékony lányt magának, akkor mindenki támadja, hogy mit akar ez. Így is eléggé elkeserítő, hogy mennyi tök normálisan kinéző srác adta oda magát már kényszerőbl egy csúnya, kövér, igénytelen csajnak.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell olyat választani, akit nem tudunk valamiért elfogadni akár külsõleg, akár belsõleg. Csak nem kell leszólni a másikat. Nem tetszenek a ducibb lányok, a vékony fiúk? Jó, rendben, akkor nem köztük keresgélünk, de nem kell fújolni, undorítózni, megbántani a másikat, mert ez nem errõl szól. Egyébként meg vannak, akik számára egy alacsony, vékony fiú minden, csak nem "tök normálisan kinézõ". Nekem sem tetszik, megmondom õszintén. Van, akinek meg igen. Ez ízlés kérdése. Azért sem kell haragudni, ha valakinek ez a testalkat nem jön be.

Szerintem nem kell olyat választani, akit nem tudunk valamiért elfogadni akár külsõleg, akár belsõleg. Csak nem kell leszólni a másikat. Nem tetszenek a ducibb lányok, a vékony fiúk? Jó, rendben, akkor nem köztük keresgélünk, de nem kell fújolni, undorítózni, megbántani a másikat, mert ez nem errõl szól. Egyébként meg vannak, akik számára egy alacsony, vékony fiú minden, csak nem "tök normálisan kinézõ". Nekem sem tetszik, megmondom õszintén. Van, akinek meg igen. Ez ízlés kérdése. Azért sem kell haragudni, ha valakinek ez a testalkat nem jön be.
na ez hasonló ahhoz, hogy ha a férfi megcsalja a nõt, az a menõ, de ha a nõ csalja meg a férfit, akkor már a csaj kur\/a. egyébként nem várják el. a srácok is ugyanúgy átnéznek egy dagadt, igénytelen csajon, mint ahogy a csajok az igénytelen, dagadt/vékony fickókon. tenni kell ellene (a jelenleg nem túl vonzó külsõd ellen) valamit, nem rinyálni.
Rengeteg alacsony lány van, ez tény, ahogy az is tény, h õk is mind a magas pasikra buknak.
Mert a lányok sokkal felszínesebbek és válogatósabbak.
180 centi magasságomhoz nem vagyok egy debella, de a kifutókon lézengõ modellektõl is távol vagyok, M-es, 38-40es ruhákat hordok ha valakinek ez mond valamit, tehát kövér éppen nem vagyok, de topmodell sem. Próbáltam már vékony sráccal, aki magasabb volt nálam, de folyamatosan azt éreztem mellette, hogy de egy zsírdisznó vagyok vagy éppen, hogy kicsit megszorítom és összetöröm. Szerintem egy vékony, alacsony sráccal ez duplán érezhetõ lenne. Tehát igen, aljas módon vannak igényeim, például, hogy ne rombolja annyira az önbizalmam a srác kinézete, mint a médiából sugárzott, ha nem vagy betegesen vékony nem is vagy jó nõ vacak. De ezt az adoniszt keresünk dolgot marhaságnak tartom. Mindenkinek mást jelent az adonisz és oké, minden lány álmodozik egy helyes, megfelelõen izmos, magas lovagról, de legtöbbször nem az ilyenekbe szeretnek bele és mennek hozzá, legalábbis a normálisabbja. Mert szerintem az fontosabb, hogy tudjak vele nevetni, beszélgetni, mint hogy nézegetni jó legyen. De rengeteg alacsony lány van amúgy, a vékonyságon meg lehet változtatni. (konditermet már próbáltad vagy úszást? Egy széles hát minden nõ álma, ez viszont tény)
Kishitû, türelmetlen és önbizalom- hiányos vagy. Mindenkinek vannak értékei. Azokat kell hangsúlyozni.
Rinyarinyarinyarinya... kapd már össze magad, mássz ki a gép elõl. Szedj magadra egy kis izmot, ha ez ennyire zavar, meg egy kis önbizalmat. Könnyû a csúnya, gonosz, sátánivadék nõket hibáztatni, változtatni a rossz hozzáállásodon viszont nehezebb. Én is fújjognék rajtad férfi létemre - de nem a külsõd, hanem a kérdésben mutatott belsõd miatt.
Mert mindkét nem válogatós
A kérdező hozzászólása: Hát pont ez az 3as nincs is egy lány sem, akinek bejönn egy alacsony, vékony fiú, de az igénytelenül kövér lányok meg bárkit megkaphatnak. Semmi önbizalmam már meg élni sincs kedvem egy ilyen beteg társadalomban, ahol mindenki csak a magas, adonisz pasikra hajt. Olyan üresek a mai lányok és a média könnyen irányítja õket. Ha belegondolok hány lány van, aki csak dugásra kéne, mert másra sem jó, elég kiábrándító a helyzet. Az ember szeretne egy normális barátnõt, akivel kölcsönö a vonzalom, de úgy látszik sehol olyan lány, akinek bejönnek a magamfajta srácok, persze, ha kövér vagy, akkor már is vonzó vagy, az egészséges.

Fiúk! Ha ismernél egy lányt elég kövéren és egy idő után megint találkoznál vele de akkor a lány már vékony csinos összejönnél vele?

vagy ha megismerkedsz egy lánnyal és megtudod h egy éve még kövér volt akkor összejönnél vele? 18/L légyszi csak normális válaszokat:)

Legjobb válasz: Ilyen hülye kérdést :D Nem csak a külsõ számít. Egy kövér nõ,lehet hihetetlenül kedves,aranyos,ugyanakkor egy vékony nõ lehet bunkó paraszt is.

Ilyen hülye kérdést :D Nem csak a külsõ számít. Egy kövér nõ, lehet hihetetlenül kedves, aranyos, ugyanakkor egy vékony nõ lehet bunkó paraszt is.
Én igen.Mivel látszik hogy képes változni ami nagyon fontos. És elsõnek üzenem hogy most itt nyomhatod ezt a szöveget de a külsõ is nagyon fontos.Gondolom te sem jönnél össze egy rusnya csajjal.... 20F
Én nem, mert hajlamos a hízásra, ha már egyszer volt kövér
Nekem van a barátnõm és õ 164cm és 95 kiló, multkor mentünk bulizni és egy halom hapi letámadta, úgyhogy csak tetszhetett nekik :D
Nana h osszejonnek vele, ha mar sexy.
A kérdező hozzászólása: hmm hát akkor jó:D remélem:)
Ha csak azért jönne össze vele mert már vékony, akkor az sztem gáz. Ha kövéren nem volt meg a szellemi összhang, akkor az minusz 20 kilkótól se lesz meg. Ez az én véleményem. Egy "bálna"
A kérdező hozzászólása: nem úgy ismer hanem látásból és tudja kivagy:) de beszélgetni soha nem szoktatok:) igazából egy fiú miatt fogytam le nagyon de nem tom h h reagálna
Ez érdekes kérdés! Igazából én is lefogytam, és eddig is tök rendes volt velem a srác, annyi változott, hogy azóta talán kedvesebb velem!!
Nana h osszejonnek vele, ha mar sexy.
Ez azért nem így megy. :D Az egyik havernõm is duci (de szép arca van nagyon, és vicces), mégsem feltétlen jönnék vele össze csak azért, mert lefogyott. :) Bár aztán lehet, hogy ezt másképp gondolnám, ha nem volna barátnõm. :DD Az mondjuk attól függetlenül biztos, hogy az nem lenne kizáró ok, hogy valaha testesebb volt. 20F
A kérdező hozzászólása: hát most nagyon elbizonytalanítottatok :)
A kérdező hozzászólása: sztem akik azt mondják h nem de megdugnám még sose láttak csajt:) és ha mégse hízna vissza?
szerintem is fontos a külsõ. nem minden, de fontos. és szerintem énis összejönnél vele.
Elsõ vagyok. Nem azt mondtam, hogy csak csúnya csajokkal kezdek, de a szépek között is vannak bunkók.
másodiknál a pont, de azért egyszer megdugnám
A kérdező hozzászólása: aha csak kár h sok fiút ez nem érdekli és még csak meg se akarja ismerni a lányt:(
Na ez érdekes kérdés:) Nem mondanám magam kövérnek, inkább csak ilyen kb 5 kg pluszosnak:D De normálisan nézek ki azért. De sajnos nekem még így sincs önbizalmam nagyon:( Mondjuk ebben lehet tényezõ az hogy gyerekkoromban sokat csúfoltak. Való igaz, akkor eléggé máshogy néztem ki:D De valahogy bennem van, hogy a fiúk csak a vékonyakat kedvelik, és akkor kinyitom a szemem, és már a suli folyosóján akik szembejönnek velem mind vékonyak és csinosak. Tudom hogy nem ettõl függ, de számomra igen:( Úgyhogy most rajta vagyok az ügyön:D Ha fogytam majd újra jelentkezek XD

Lányok, mi az a szint, amitől azt mondjátok egy fiúra, hogy kövér, és akkor se kéne ha fizetnének érte?

Legjobb válasz: Nálam nincs ilyen szint, mert nem az alapján fogok megítélni egy fiút, hogy kövér-e vagy sem. Egy testesebb pasi is lehet kedves, hûséges.

Nálam nincs ilyen szint, mert nem az alapján fogok megítélni egy fiút, hogy kövér-e vagy sem. Egy testesebb pasi is lehet kedves, hûséges.
egyetértek az elõzövel, az én barátom is duci sokan beszólnak emiatt de nem érdekel én igy szeretem és kész.:)
A kérdező hozzászólása: Na akkor ezt sajnos most rossz helyre mondtad, mert rajtam valahogy így is úgy is keresztülnéznek, pedig ha tudnák(tudod én skorpió vagyok, és ha megnézitek a horoszkópot és veszitek a pozitívabb dolgokat, na az teljesen én vagyok).... Na mind1 így jártam ezek szerint.
kb 120 kg felett, de tényleg nem ez a legfontosabb.
én ezt csak ránézésre tudnám megmondani így kilókban nem.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én teljesen nem vagyok kövér, egyesek szerint inkább zörögnek a csontjaim(de ez azért bõven túlzás) , cska kíváncsi voltam, hogy vajon én vagyok reménytelen helyzet, vagy csak régen voltam az, de hát attól, hogy így lefogytam legflejebb magamnak tetszem jobban.
Ha nagyobb a melle mint az enyém ( :D de nekem nics kicsi :D)
Szerintem egy "kis zsir" es a "kover" kozott hatalmas kulonbseg van.Mennyit szedtel fel?
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, csak érdekel, hogy ha egy full izmos ember elhízik, akkor könyebben adja majd le a zsírt, mint egy ugyanolyan testfelépítésû, aki nem edzett elõtte sem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!