Találatok a következő kifejezésre: Kötelező szülésfelkészítő járni (1 db)

Nem.
Dehogyis nem is fogod tudni alkalmazmi az ott tanultakat hisz ki leszel szolgáltatva a fájdalomnak ugyis azt fogod tenni ami épp jobban esik vagy fexel de attól nincs is rosszabb vagy éppen sétálsz viszont a rendszeres mély levegõvétel nagyon sokat segít hidd el 2 gyermeket szültem!
Az elsõ gyerkõcömnél kérdeztem a dokimtól, erre õ azt mondta, hogy ne menjek el, majd amit tudnom kell, azt õ is elmondja és ha kérdésem van nyugodtan kérezzek tõle. Így aztán tanfolyamon nem voltam, de az ezzel kapcsolatos minden fellelhetõ cikket elovastam.
Szia! Nekünk júliusban született meg a kisfiunk, én nem jártam tanfolyamra, nem éreztem szükségét. Amikor ott voltunk már a szülõszobán a derékmasszírozás és bizony nálam a fekvés jött be. De mindent tudni fogsz, hidd el!Egy boldog anyuka.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt akinek az AC mindig alacsony volt? A tobbi meres pedig atlag, milyen babad szuletett?

2

N. Agyon nem szeretnék simán szülni!?

Még a gondolatától is irtózok, undorító és szeretnékék még szülés után is kaszabolt és kitágult hüvely nélkül élni. Van még valaki aki így érez? Nem kérek a sima szülés "szépségéről" kioktatást. Olyanok írjanak akik szerint kobb a császár! Nekem csomó ismerősöm szült császárral és egyiknek se volt semmi gondja, pikk-pakk felépültek. Annyira szeretnék császárt!

147

Mikortól tud az orvos burkot repeszteni?

Úgy értem, hány ujjnyira kell kitágulni hozzá?

5

Mi van akkor, ha valaki nem akar tágulni, és nem adnak neki oxitocint?

Mondjuk pl nincs kórház, vagy 200 évvel ezelőtt, vagy akármi. Akkor x nap alatt szült meg, vagy baj történt? A nő az kitágul egyszer és megszületik a baba?

7

Mi kell a babának a fehérvári kórházba?

2

A debreceni szülészeti klinikáról mi a véleményetek? Milyen a tisztaság, kórtermek stb?

4

Kb.18 évvel ezelőtt szült Magyarországon a legfiatalabb lány kb.12 évesen, egy borsodi kis faluban. Ki volt, mi lett vele, hol lehet ennek utánanézni?

4

úgy hallottam h akinek nagy a pocija azt tágítja alul a dolgokat, tehát könnybben szül a kismama? Igaz lehet?

nekem kicsi pocim van....

13

A Gyulai kórházba rendesek a szülészek és az orvosok, érdemes ott szűlni?

1

Székesfehérvári szülészetre kell hálóing, amiben szülök, vagy adnak? Babának tényleg kell ruhákat vinni, amiben a kórházban lesz?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!