Találatok a következő kifejezésre: Kötelező fehérje a (17 db)

Miért kell a tesipólónak kötelezően fehérnek lennie?

Ha baleset történik, és összevérezzük, meglátszódjon rajta, vagy mi? Másra még nem tudtam gondolni...

Legjobb válasz: Nálunk általánosban sárga volt.. amúgy szerintem talán azért, mert a lényeg, hogy egységes legyen mindenkinek és a fehér pólót a legegyszerûbb beszerezni. Lehet, hogy ezért, nem tudom.. :))

Nálunk általánosban sárga volt.. amúgy szerintem talán azért, mert a lényeg, hogy egységes legyen mindenkinek és a fehér pólót a legegyszerûbb beszerezni. Lehet, hogy ezért, nem tudom.. :) )
Azért mert a tesitanárok pedofil állatok és szeretik nézni ahogy a megizzadt csecsek átütnek a fehér pólón
nálunk bármilyen szinû lehet
Általánosban nálunk is fehér póló és kék rövidnadrág kellett tesiórára.Aztán 5.-ben azt mondta a tanárunk, hogy a lányoknak havonta 1-2x megengedett a hosszúnadrág is (hogyha valaki jobban szereti ha menstruációkor hosszúnadrág van rajta).Na persze onnantól szinte mindig hosszúnadrágban voltunk.Én fõleg azért, mert õsszel ahogy lehûlt az idõ kihûlt a tornacsarnok is nagyon hideg volt, szócal csak tavasszal hordtam rövidnacit:) Pólót is volt, hogy színeset vittem.de nem érdekelt:D Középsuliba viszont sárga pólónk van, amin rajta van a póló elején az iskola címere, a hátán meg a neve.De itt is volt, hogy más pólót vittem, ha nem száradt meg:D 15/L
Azért, hogy jobban látszódjon az izzadságfolt.
Hogy ezzel is halálra idegesítsenek téged!
Szerintem valahogy a "tisztaság" jelképe a fehér. Fehér = tiszta = rendezett. (Az orvosok és a kozmetikusok is fehéret viselnek). Amúgy a mi tesipólónk piros volt, a tesóméké pedig zöld.

Ha elkezdek kondizni akkor kötelező fehérje porokat szednem a látható eredményekért vagy ez teljes mértékben elhanyagolható?

Azt nem értem egészen hogy így is el lehet érni valamit ha nem szed az ember csak nehezebben ? mert pl régen nem vlt fehérje turmix és szép kidolgozott izmú emberek voltak akkor is

Legjobb válasz: Hát nem naponta kell kondizni járni, regenerálódásról nem hallottál? De amúgy igen, fogyóeszköz az ilyen, de gondolom nem egy kiló rizsen élsz egész hónapban. Az élet már ilyen, ha el akarsz érni valamit, fizetned kell.

Hát nem naponta kell kondizni járni, regenerálódásról nem hallottál? De amúgy igen, fogyóeszköz az ilyen, de gondolom nem egy kiló rizsen élsz egész hónapban. Az élet már ilyen, ha el akarsz érni valamit, fizetned kell.
el lehet érni fehérje por nélkül is! A lényeg hogy meglegyen a fehérje bevitel akármi másból pl: csirkemell, hal, túró, tojás és a komplex szénhidrátok fogyasztása pl: rizs, zabpehely, édes burgonya fehérje turmixra edzés után van szükség mivel az sokkal gyorsabban emészthetõ minta a többi fehérje forrás, és megkönyíti a napi fehérje bevitelt
Ha szigorúan saruban és gyalog mész akkor igen. Régen nem volt autó meg nike cipõ. Egyébként lehet, mivel nincs a világon olyan ember aki a turmix-tól izmos. Mindenki eszik.
elhanyagolható , de akkor meg kell enned minden nap több mint 0, 5 kiló csirkemellet, ha kicsit számolsz , rájössz , hogy jobban jársz egy fehérje készítménnyel , hogy megkönnyítsd a napi bevitelt
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat meg is venném mert nem azzal van a baj félek a hatásaitól hiszen csak sima fehérje csak mindeggyik nagyon drága és ha az ember naponta jár kondizni mint ahogyan én akk nagyon hamar elfogy
A kérdező hozzászólása: jogos és he nem naponta akkor milyen gyakran ?
ha fejlõdni akarsz, akkor fent kéne tartani egy tápanyag szintet. fehérje pedig kb. ugyan annyi a csirkemellbõl is mint a koncentrátumból (ár). nyilván vannak túlárazott termékek, ahogy túlárazott húsok is - pl. gondolj egy szalonnára, amiben kevesebb fehérje van, árra meg nem sokkal olcsóbb mint a cs.mell. ugyan ez porban - drága, de a nagy része fehérje, erre gondolj. meg utána lehet számolni, mennyi csirke kéne mondjuk a napi 2g/ttkg fehérje bevitelhez (ennyi azért ajánlott ha fejlõdni akarsz) és ez mennyibe kerül. vagy mennyi lenne koncentrátumból.

Kötelező fehérje napon a leves?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Én egy hónapja csinálom, levest nem iszom, és így is szépen fogyok. Egyébként nem is értem, hogy a levesnek mi a funkciója, és senki nem tudta megmondani, úgyhogy szerintem nem kell.

Szerintem nem. Én egy hónapja csinálom, levest nem iszom, és így is szépen fogyok. Egyébként nem is értem, hogy a levesnek mi a funkciója, és senki nem tudta megmondani, úgyhogy szerintem nem kell.
90 napos agymenés... hogy ez a szar már mindenhol hódít... rémes!

Ilyen hőségben is "kötelező" állásinterjúnál a szokásos kiskosztüm, vagy fehér blúz+fekete szoknya/nadrág?

Legjobb válasz: A fekete nem muszáj. Bármilyen nagy/erõs mintától mentes,világos pasztellszín is jó. Anno egy éve én apró kék kockás blúzban és bézs szoknyában mentem, harisnya nélkül. A bemutatkozásnál megemlítettem, hogy elnézést a harisnya hiánya miatt, de tekintettel az idõjárásra hanyagoltam. Mosolyogtak, hogy õk férfiként nagyon is megértik, hiszen a nyakkendõt is a pokolba kívánják. Felvettek, nem múlt rajta semmi. Ami fontos: vállat, mély dekoltázst, combot és lábujjakat ilyenkor tilos mutogatni. Késõbb, a napi munkavégzésnél úgyis látod, hogy mi a megengedett (sokszor nagyon lazán is felöltözhetnek a nem ügyfelezõ munkatársak), akkor annak megfelelõen öltözz. A harisnya manapság csak a nagyon magas pozíciókban feltétel, gondolom nem igazgatói posztra pályázol.

A fekete nem muszáj. Bármilyen nagy/erõs mintától mentes, világos pasztellszín is jó. Anno egy éve én apró kék kockás blúzban és bézs szoknyában mentem, harisnya nélkül. A bemutatkozásnál megemlítettem, hogy elnézést a harisnya hiánya miatt, de tekintettel az idõjárásra hanyagoltam. Mosolyogtak, hogy õk férfiként nagyon is megértik, hiszen a nyakkendõt is a pokolba kívánják. Felvettek, nem múlt rajta semmi. Ami fontos: vállat, mély dekoltázst, combot és lábujjakat ilyenkor tilos mutogatni. Késõbb, a napi munkavégzésnél úgyis látod, hogy mi a megengedett (sokszor nagyon lazán is felöltözhetnek a nem ügyfelezõ munkatársak), akkor annak megfelelõen öltözz. A harisnya manapság csak a nagyon magas pozíciókban feltétel, gondolom nem igazgatói posztra pályázol.
Persze hogy kötelezõ. A szoknyával nem tudom hogy nyáron mi bajod van, igaz hogy az alá illik a harisnya de egy vékony harisnya vagy combfix is bõven elegendõ. A Blúz sem olyan vészes én szerintem. Ezt ki lehet bírni. Én munkahelyemen állandó zárt ruházat kell, ráadásul jó meleg, és nagyon kellemes bent egy 40 fokos raktárban. És ezt minden nap vagy délelõtt vagy délután elviselni.
A feketét elhagyhatod. Vegyél fel világosabbat. A kosztüm felsõje nem kötelezõ, de ujjatlan blúzba ne menjél. Vékony harisnyát vegyél fel, és ne szandállal. A legtöbb helyen légkondi van, kibírod.
Miért, miután felvesznek már bikinben fogsz betipegni dolgozni? Nem értem én ezt a felfogást. Igen, 60 fokban is öltözz fel normálisan egy állásinterjúra.
A kérdező hozzászólása: Te meg tanulj meg normálisan véleményt nyilvánítani, vagy inkább maradj csöndben!
http://jobangel.blog.hu/2012/08/06/kanikulaoltozek_allasinte.. Ez egy nagyon jó cikk a témában, szerintem minden kérdésedre választ találsz! Arra is, hogy a fekete-fehér öltözék miért kerülendõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Mi ez a kosztüm, fekete-fehér, vasalt nadrág mánia, azoknál is ahol nincs ilyen elvárás? Másképp is lehet vki elegáns.Sosem venném fel egyiket sem, nincs kosztümöm, se rövid fehér ingem.Nem öltözök fel másképp, mint ami a stílusom.(de elegánsan)Nem hátrány sosem.26L

A régi "kötelezően" sötétbarnára festett nyaraló-faházakat hogy lehet átfesteni fehérre, vagy natúrra?

Nem értem, hogy az összes 70-es-80-as évek-béli típusfaház miért kötelezően ilyen sötétbarna. Napon melegszik, mint a hétszentség. Mennyire csiszolgató le róla ez a barnaság, vagy nagyon mélye beleette magát? Mert félő, hogy átütne mindenen.

Legjobb válasz: Szerintem ha átcsiszolod és veszel fára is alkalmazható fehér festéket, akkor azzal simán le tudod festeni. Mi most felújítunk egy 60-as években épült házat. Ablakcserére nem volt most pénzünk (mert fát szeretnénk, nem mûanyagot), ezért csak a régi ablakokat festettük át. Kívülrõl ocsmány barna volt mindegyik, lecsiszoltuk (amennyire nem extra nagy energiabefektetéssel lehetett), fehér Trinát alapozófestékkel festettük, tök szépen takart már az 1 réteg is. Szerintem még egy réteg fehérrel végképp semmi nem látszódott volna át, csak mi második rétegnek zöldet tettünk fel. Szóval ilyesmivel lehet próbálkozni, de mindenképpen festék kell szerintem, faszínû lazúr nem hiszem, hogy takarná. Ha fehérre fested, akkor jó kis skandináv hatást lehet elérni. :)

Szerintem ha átcsiszolod és veszel fára is alkalmazható fehér festéket, akkor azzal simán le tudod festeni. Mi most felújítunk egy 60-as években épült házat. Ablakcserére nem volt most pénzünk (mert fát szeretnénk, nem mûanyagot), ezért csak a régi ablakokat festettük át. Kívülrõl ocsmány barna volt mindegyik, lecsiszoltuk (amennyire nem extra nagy energiabefektetéssel lehetett), fehér Trinát alapozófestékkel festettük, tök szépen takart már az 1 réteg is. Szerintem még egy réteg fehérrel végképp semmi nem látszódott volna át, csak mi második rétegnek zöldet tettünk fel. Szóval ilyesmivel lehet próbálkozni, de mindenképpen festék kell szerintem, faszínû lazúr nem hiszem, hogy takarná. Ha fehérre fested, akkor jó kis skandináv hatást lehet elérni. :)

Tesiórán kötelező nálatok is a fehér atléta fiúknak? Melyik iskolában?

Legjobb válasz: Nem. Már az általános iskolában sem volt kötelezõ...

Nem. Már az általános iskolában sem volt kötelezõ...
Atléta lányoknak? Kilógtak a szõrös hónaljak? :D
nálunk csak a lányoknak volt kötelezõ, de tanárfüggõ volt. az iskolának volt egy címeres fehér pólója, azt kellett hordaniuk tesiórán. a fiúknak mindegy volt.
Én a C&A-ba vettem ruhát ballagásra. sztem jól néz ki és a minpsége is jó
http://archiv.magyarszo.com/arhiva/2007/10/11/images/110_tv4.. egy ilyen szoknya feketében ( zara , bershka , H&m ) test színû harisnya felveszel hozzá valami fehér pólót toppot amit betûrsz a szoknyába veszel hozzá egy övet ilyesmit : http://4.bp.blogspot.com/_ila1lv8T3Ig/SwE_M2sR2HI/AAAAAAAAAD.. és egy trendi magassarkú cipellõt : http://www.cosmopolitan.hu/dl/files/pictures2/original/153/4.. ilyen feketében
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon jók!:) Még jöhetnek!

Milyen tornacipőt vettél az alsós gyerekednek? Hogy lehet kijátszani a kötelező kínai fehér tornacipőt?

Az iskolában nálunk kötelez? a fehér tornacip?. Már a harmadikat vettem az idén, mert az els? mindkét lábát véresre törte, a másodiknak két hét alatt szétment a sarka, a harmadikra azt mondja, hogy kijár bel?le a lába. Elég széles lába van a fiamnak, amúgy sem könny? neki kényelmes cip?t venni.

Legjobb válasz: Gyerek méretben én még nem próbáltam a Converse cipõket, de a felnõtt verzió elég tartós, mondom, én négy éve gyepálom a sajátomat, de az már tényleg kapott már mindent, túrázást, fesztiválozást, volt olyan, hogy hónapokig nem viseltem mást, mert épp olyanom volt, és teljesen jól bírja, se szakadás nincs, se a talpa nem vékonyodott el, se leválni nem akart a gumi a vászonról, pedig tényleg nem lehet azt mondani, hogy én annyira vigyáznék rá. Hogy a lábat tartja-e, arról nem igazán tudok nyilatkozni. Magasszárú, szóval nyilván valamennyire tartja, amennyire az iskolában kötelezõ kínai tornacipõ is, már amelyiknek magas a szára. Ennél jobban szerintem vászoncipõ nem tudja tartani.

Gyerek méretben én még nem próbáltam a Converse cipõket, de a felnõtt verzió elég tartós, mondom, én négy éve gyepálom a sajátomat, de az már tényleg kapott már mindent, túrázást, fesztiválozást, volt olyan, hogy hónapokig nem viseltem mást, mert épp olyanom volt, és teljesen jól bírja, se szakadás nincs, se a talpa nem vékonyodott el, se leválni nem akart a gumi a vászonról, pedig tényleg nem lehet azt mondani, hogy én annyira vigyáznék rá. Hogy a lábat tartja-e, arról nem igazán tudok nyilatkozni. Magasszárú, szóval nyilván valamennyire tartja, amennyire az iskolában kötelezõ kínai tornacipõ is, már amelyiknek magas a szára. Ennél jobban szerintem vászoncipõ nem tudja tartani.
Deichman, fehér Nike vagy Adidas sportcipõ!?
Converse?
decatlonban lehet fehér tornacipöt veni , ami nem töri a lábat és nem is drága.
Én is Converse cipõre gondoltam, kinézetre épp olyan, mint a kínai tornacipõ, csak persze jó minõségû. Én a sajátomat négy éve hordom, és még mindig semmi baja. Na, ilyen: https://starfashion.hu/converse-termek-reszletek-es-rendeles..
A kérdező hozzászólása: Sportcipõt nem engedik, kifejezetten fehér vászon kell. Nem értem, mert ezek nem tartják a lábat, bokát, hát azért vettem neki eddig a siestákat, meg normális sportcipõket, hogy ne legyen lúdtalpas, most meg azt mondja a tanítónéni: A kínai szrt kell venni, az nem drága, és úgyis szétnyúzzuk." Na ja. A Convers tartja a lábat? Kényelmes? Én is gondoltam rá, de valamelyik kérdésben olvastam, hogy ugyanolyan mint a többi, csak a márkát kell megfizetni. Az a baj, hogy nagyon vidéken vagyunk, itt nem szaladhatok be a boltba, "csak úgy felpróbálni". Melyik áruházba érdemes keresni?
A kérdező hozzászólása: Nekünk bokacipõ kell, de köszönöm szépen a válaszodat, azt hiszem meg fogunk próbálni egyet. Remélem bejön.
Nekem fekete converse van, de nem a színe számít. Én is csak jókat tudok elmondani róla, sokat nyúzom, fesztiválok, nyári bulik, volt, hogy elázott nagy esõben... A baráti körben is sokan converse-imádók, mindneki nyúzza. Nemcsak boka (magasabb szárú) verzió van belõle, hanem a rövidebb, sima tornacipõ fazon is. A fiad mégis csak a tornaórán fogja hordani, ami napi 1-1 óra, szerintem be fog válni nektek is, de persze meg kell próbálni. Én Bp-en lakom, itt a nagyobb bevásárlóközpontokban több helyen is árulják, nemcsak a Converse márkaboltokban, keress rá interneten, mi van hozzátok legközelebb.

Annak idején, általános iskolában a lányoknál melyik fehér harisnyát volt kötelező viselni ünnepségeken? Pamutot (bordás-sima), vagy nejlont?

A 80-as évekre gondolok.Akkoriban nálunk a suliban ezt elég szigorúan előírták,mert a tanárnők azt akarták,hogy egyforma ruhát hordjunk.A pamutharisnya volt előírva,a nejlont még véletlenül sem engedték meg,különösen télen mert nem akarták,hogy megfázzunk.Mondjuk ebben volt némi igazság.Nejlont csak évnyitó,és évzáró ünnepségen vehettünk fel,és a legtöbb szülő (sajnos)egyet értett a pedagógusokkal

Alapfokú nyelvvizsgára milyen ruhába kell menni? Kötelező a fekete-fehér elegáns ruha? (15/L)

Arra gondoltam hogy a ballagós szoknyámban, cip?mben megyek de nem szeretem a fehér fels?ket. Azon nem problémáznak ha fekete fehér kockás elegáns inget veszek fel??? (anyaga:szatén és szépen csillog is de elég sok benne a fekete)

Legjobb válasz: Felesleges nagyon kiöltözni.

Felesleges nagyon kiöltözni.
Írásbelire bármiben (normális keretek között :D), szóbelire lehet jobban kiöltözni, de nem kell "fekete-fehér"...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Milyen fajta nyelvvizsga?
A kérdező hozzászólása: Origo-s alapfokú angol

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!