Találatok a következő kifejezésre: Körtét ehet hónapos (4 db)

Körtét ehet mindennap a 10 honapos fiam?

Legjobb válasz: Ehet, csak vigyázni kell vele, mint az almával. Egyik babát meghajthatja, másikat megfoghatja.

Ehet, csak vigyázni kell vele, mint az almával. Egyik babát meghajthatja, másikat megfoghatja.
Az enyém eszik majdnem minden nap. Nincs tõle baja.

Házi permet nélküli körtét ehet már 4 hónaposan a baba?

Legjobb válasz: mást eszik már?miket?

mást eszik már?miket?
A kérdező hozzászólása: Igen eszik almát, sárgarépát, krumplit, és rizspépet.A banánt is próbáltuk de az nem izlett neki.
megprobalhatod, de en inkabb kesobb adnek neki.lefagyasztod es majd 1-2 honap mulva add neki.
Én adtam neki ennyi idõsen körtét. igaz, bébiételben, mert amikor 4 hós volt, még nem volt körteszezon. A héját vedd le, kicsit párold meg, turmixold össze.

Körtét ehet 5 hónapos baba?

Elkeztünk szilárd kaját enni.Almát banánnal ,kicsi re´pa´t,és 5 nap után a babám 2 napja nem kakil,csak kis "darabokat".szege´ny nyomja,de alig jön valami.Bara´tnöm mondta,hogy adjak pici körte´t,és majd tud kakilni.Az ö lányának bevált.Èppen csak( 2 pici kanállal.)

Legjobb válasz: Már miért ne ehetne? Nyílván nem a vadat fogod neki odaadni, és a vilmosból sem a zöldet hanem a sárgát. Teljesen rendben van!!

Már miért ne ehetne? Nyílván nem a vadat fogod neki odaadni, és a vilmosból sem a zöldet hanem a sárgát. Teljesen rendben van!!
Én 6 hónapos kortól kezdtem anyatej mellett etetni a kicsit. Akkor lehet már almát és répát adni neki. Banánt is csak 7 hónapos kortól, és a körtét is. Lehet, hogy a pici gyomrocskája még nincs felkészülve az ilyen "nehéz" éetelekre. Talán még inkább maradj az anyatejnél/tápszernél.
a banán megfogja. azt hanyagold most, aztán majd térj vissza rá. kicsit, de a többi amit már ehet adjad neki.
Az általad leírtak közül csak az alma nem hasfogó!A körtét inkább 7 hónapos kortól ajánlják, akkor is inkább fõve!A meggylevet próbáltad már?Tele van minden jóval és ráadásul van most is!
Hashajtónak ajánlom az öszibarackot és a szilvát.Ezeket üveges bébikaja formájában is megtudod vásárolni, mindkettõ kapható már 4hós kortól. Egyébként én kb 5 hósan adtam neki elõször körtét.De a körte nem hashajtó hatású.
Ez érdekes, mert én már 4-5 hónapos kortól adom a körtét is, meg a banánt is. Szerintem simán eheti a körtét, az én fiamnak semmi baja nem volt tõle, nagyon szereti. De szerintem ha nem tud kakilni, akkor adj neki barackot, az nagyon jó erre.
Szia, a körtét nyugodtan eheti, én is azt szoktam adni neki ha kicsit szorulásos lesz, az én fiam mindig meghajta egy kicsit.


Ehet a 7 hónapos babám körtét?

Legjobb válasz: igen

igen
A körte 4 hónapos kortól adható. Csak ne tartósitószeres befõttet adj neki, inkább bébiételest. Mi is azt esszük. 5 hós manó anyukája
Én meg szoktam kicsit fõzni, úgy nem puffaszt annyira.
A kérdező hozzászólása: ok , köszi
Szia! Én is 4 hós kora óta adom neki a körtét hol bébidesszertet, hol rendes körtét pürésítek neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!