Találatok a következő kifejezésre: Körülbelül mennyit egy jobb pszichológus (1 db)

Körülbelül mennyit kérhet egy jobb pszichológus?

Legjobb válasz: Tavaly 5 ezer volt a minimális mikor kérdezgettem. (60 perc) durva!

Tavaly 5 ezer volt a minimális mikor kérdezgettem. (60 perc) durva!
A kérdező hozzászólása: hm, köszi ha ez a minimum, akkor nem örülök
Az én pszichológusom, ritka szar volt és az is négy ezret kért egy éve (vidéken). Akihez évekkel ezelõtt mentem volt az 10 éve is, akkor kért 2000-t. Kész rablás, amit csinálnak...szerintem egyszerûbb , ha állami helyre mész...
"Állami" helyre csak pszichiátrián keresztül lehet menni. Legalábbis nekem így mûködött. Így nem kell fizetni. De legjobb, ha hivatalos helyen megérdeklõdöd.
Minden családsegítõbe van ingyenesen igénybe vehetõ pszichológus.
én 6000ft fizetek pszterepeutánál !!!
Én 5 000ért jártam valamikor csak fél óra volt valamikor 2 óra. De számomra megérte az ár.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miert van az h senkivel se tudom megbeszelni a gondjaim?

en az a tipikus segitokesz, jo hallgatosag es a "mindig van egy jo tanacsa" lany vagyok. de amikor nekem van valami bajom - es van - nemtudom megbeszelni senkivel mert vagy ugy erzem lesza.rjak vagy nem merem mert tudom hogy akkor maskepp neznek ram es megvaltozik a kialakitott kep az eros es mindig vidam csajrol. de ez miert van? olyan dolgok emesztenek fel amik mar evekkel ezelott tortentek es azert mert nem tudom elmondani senkinek.. attol is felek h hulyenek neznek hiszen sok dolog azert volt mert elrontottam. ez is amolyan monolog. mindig magamban beszelek de hat ezzel mit erek el? tudom h valami betegsegem van egyebkent nem vagyok hipochonder meg egyebek de tudom h nem vagyok teljesen normalis amivel egyutt is tudnek elni ha tudnek rola beszelni de igy.. istenem

ti mit javasoltok, gondoltok?

2

Ha az a gyanúm, hogy autista vagyok (és elég sok balhém van egyébként a munkahelyen mindenkivel, lehet emiatt) akkor érdemes kérnem hivatalos diagnózist, és bemutatni a munkáltatónak?

Szerintetek akkor toleránsabban állnának hozzám? Vannak bizonyos speciális igényeim, ezek olyan dolgok, amik másokat is zavarnak, de én úgy érzem, hosszú távon kikészülök, ha nem "kivételeznek" velem. Ilyen pl. hogy nem bírom, ha járkálnak mögöttem az irodában, vagy ha megállnak mögötte, ha hozzámérnek, ugrok, azt se szeretem, ha poénkodnak velem. A legjobb az lenne, ha egész nap hozzám se szólnának, csak ha valamiért tényleg kell, pl. munkaügyben. Nem bírom az erős fényt, ha lenne papírom, akkor hivatkozhatnék arra, hogy azért ülök máshová.
Olyan a munkahelyem, hogy ha pl. egyszerre telefonálunk valakivel, akkor én a saját partneremet már nem értem meg. De másoknak ez úgy látom, nem okoz nehézséget. És még sok példa van a különbségekre. Szerintetek érdemes kérni diagnózist és bemutatni? Vagy leírnám magamat?
A munkahelyem multi, és a külvilág felé igyekszik toleráns, befogadó munkahelynek mutatni magát, de amíg nincs rajtam valamilyen cimke, addig csak egy balhés, összeférhetetlen alak vagyok, akit a jelenlegi jogszabályoknak hála már csak ezért is kirakhatnak.

3

Mi történik velem? Pánikbeteg vagyok? Bővebben lent

Szerencsére nem túl gyakran, de előfordul, hogy rám tör egy borzalmas érzés. Olyan, mintha egy párhuzamos univerzumba kerülnék, nem tudom megmondani, hogy mi szörnyű, vagy miért, csak azt érzem,hogy minden elviselhetetlenül szörnyű. Félek, de nem tudom, hogy pontosan mitől. Van amikor olyan, mintha Bd is lázasodnék, az arcom meg olyan pirossá válik, mintha leégtem volna. Minden... sötét, elviselhetetlen, kilátástalan. Semmi másra nem tudok figyelni. Nem akarok meghalni olyankor, sőt, kifejezetten félek a haláltól. Azért írtam, hogy olyan, mintha egy párhuzamos univerzumban lennék, mert minden másnak, teljesen irreálisnak tűnik. Néha csak sikítanék, elfutnék, de általában a szobámban maradok és megvárom amíg elmúlik. Mi bajom lehet ilyenkor? L/19

5

Mikortól túlzott a szexuális vágy? Meddig lehet azt mondani, hogy csak tombolnak a hormonok?

Egyszerűen nem bírok leállni. Ha egy fiú hozzám ér, akár idegen is lehet, kész vagyok. Nem tudok parancsolni magamnak. Állandóan "arra" gondolok. Úgy érzem, ezért nincs normális párkapcsolatom, a magány meg csak rosszabbá teszi a dolgot. Már teljesen elhatalmasodott rajtam a kényszer, hogy szexeljek. Mit tegyek? Kitől kérjek segítséget? Kérlek, vegyétek komolyan a kérdést, kikészültem már teljesen.
21/L

8

Mitől van az, hogy minél jobban próbálok kijönni a motiválatlanságból és a depresszióból, annyival mélyebbre süllyedek lelkileg?

30 éves vagyok és egyre jobban küzdök ezzel. Próbálok tenni ellene, de egyre csak rosszabb lesz és már az öngyilkosság felé terelődnek a gondolataim. Egyszerűen nem tudom, hogy tudnék kijönni ebből. Most úgy érzem, bármin is változtatnék az életemben ugyanezekkel a problémákkal küzdenék akkor is.

5

Azt hiszem valami nem stimmel velem. Dokihoz kéne mennem? 20L

mostanában egyre többször teljesen szétesek, lelkileg, sírni kezdek jelentéktelen dolgokon és egy marék altatót képes vagyok bevenni ha úgy ÉRZEM nem vagyok fontos olyan embereknek akik nekem fontosak (nem csak pasikra értem) és akkor egy napig fekszem a szobámban. három hét alatt fogytam 5 kilót nincs kedvem enni az egyik pillanatban nevetek a barátaimmal aztán kimegyek a mosdóba és arra gondolok hogy vízbe kéne fojtsam magam kb ilyesmi ez normális az életkorom miatt vagy valami gond lehet a lelkemmel?

4

Szégyellem, hogy sgeítségre van szükségem, mit tegyek?

Azt hiszem Tourette-szindrómám lehet vagy nem tudom. A bajom az, hogy néha elkezdek magamban beszélgetni,vagyis ismételgetni mondatokat, amiket régen kimondtam. Ez naponta 20-30-szor is előjön úgy, hogy csak akkor veszem észre, ha már kimondtam. Ez nagyon zavaró, ugyanis már azt is észrevettem magamon, hogy az utcán is előjön valamilyen mértékben, bár akko próbálom magam visszafogni. A családom is észrevette és nagyon szégyellem, hogy beteg lehetek. Õk nem mondják, hogy baj van, de én tudom, hogy nem sikerül elnyomnom ezeket a dolgokat, mindig akaratlanul előjönnek azoka régi mondatok, közbe általában mozgok is. Annyira nem akarom ezt, nem akarok a pszichiátrián kikötni. Szerintetek is tourette szindróma? Mit tegyek? mondjam el mindenkinek, hogy beteg vagyok? Az az igazság, hogy a barátaimnak már mondtam és egy páran azt mondják, hogy semmi bajom, csak bemagyarázom magamnak. De akkor miért nem tudom irányítani magam, mikor előjönnek ezek a mondatok?

2

Ki milyen mentális betegséggel nézett már szembe?

Hogyan sikerült leküzdeni, milyen betegsége volt, tünetek, mennyi idő kellett a gyógyuláshoz?

9

Mit tegyek, mi van velem? Mit tegyek a dühömmel?

2 évvel ezelőtt észrevettem, hogy bármijen kicsi dolgon is felidegeskedek,pl: az egyik osztálytársam lefröcskölt vízzel, én meg alig tudtam visszafogni magam, hogy ne vágjam a fejét a falnak, és ez időröl időre rosszab... nagyon nagy önuralmam van, de már alig bírom,multkor voltunk fürödni a barátomékkal,és odajött egy ismerősöm beszélgetni... beszélgettünk, aztán megkértem, hogy egy kicsit most szeretnénk 4 szem közt beszélgetni..., de nem akart elmenni, én megfogtam a fejét és elgezdtem belefojtani a vízbe, de szerencsére,észhez tértem, és abbahagytam...,Mi történik velem??? A násik meg hogy olyanokrol képzelődök hogy falhozvágom valakinek a fejét vagy megverem, vagy hogy letépem az arcárol a bőrt... Segítsetek, mert már nem sokáig birom leplezni 14/f

7

Ti mit gondoltok erről?

Sokat gondolkoztam ezen, és végül is azért ebben a kategóriában teszem fel ezt a kérdést, mert úgy érzem itt (ha szabad ilyet mondani) értelmesebb válaszolókat találhatok.
Szóval a történet annyi, hogy elég fiatal voltam mikor elvesztettem és nem védekeztünk, nem lettem terhes (szerencsére), de eléggé megmaradt bennem az érzés, hogy basszus 14 éves vagyok és lehet terhes. Aztán az akkori barátommal még sokáig együtt voltunk, aztán most így jó pár évvel később szex után még mindig ideges vagyok, hogy "Mi van ha terhes vagyok?" (megjegyzés: a régi párom után a mostani az első akivel le is feküdtem.) Tudom, hogy nem lehet tőle babám, hisz el se ment, még csak a közelében sem volt, de én még is idegeskedek, mert még mindig nem aktuális egy csecsemő. Mit gondoltok, lehetséges, hogy esetleg a régi "élmények" miatt van ez, hogy elkezdem magamnak bemesélni ezt a dolgot?! Vagy bűntudat miatt, hogy megígértem, hogy "jól viselkedünk" és még is lefeküdtünk? (Elég szigorú édesapám) Válaszokat előre köszönöm. 18/L

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!