Találatok a következő kifejezésre: Körülbelül mennyit egy jobb (2 db)

Körülbelül mennyibe kerül egy kontaktlencse? Elég sűrűn kell lencsét váltanom =/ és ha az drágább is lehet maradok a szemüvegnél és megéri megvenni vagy jobb ha szemüveget használok?

Legjobb válasz: nekem egy fél évre elegendõ kontaktlencse olyan 20 ezer körül van.mellette van itthonra szemüvegem. ha szíved szerint gyakran cserélgetnéd a szemüvegeid (ami egy vagyon), akkor megéri a kontaktlencse, egyébként nem.én csak azért vagyok lencsés, mert utálom a szemüveget magamon, zavar és nem tetszem magamnak bennük annyira, hogy minden nap hordjam..de ha neked jó a szemüveg, akkor hordd azt, mert olcsóbb.

nekem egy fél évre elegendõ kontaktlencse olyan 20 ezer körül van.mellette van itthonra szemüvegem. ha szíved szerint gyakran cserélgetnéd a szemüvegeid (ami egy vagyon), akkor megéri a kontaktlencse, egyébként nem.én csak azért vagyok lencsés, mert utálom a szemüveget magamon, zavar és nem tetszem magamnak bennük annyira, hogy minden nap hordjam..de ha neked jó a szemüveg, akkor hordd azt, mert olcsóbb.
Szia! Én 17 éve vagyok szemüveges, 9 éve lencsét hordok. A tapasztaltaim: Nekem most az egyik legújabb fajta kontaktlencsém van, ami ilyen szilikon alapú. Nagyon szeretem viselni, mert semmi panaszom nincs rá. Egy dobozban 3 pár van és elvileg 2-3 hétig viselhetõ. Ennek ára kb: 8500 Ft. És még a folyadék, ami egy átlag 4000 Ft, ha 360 ml-t veszel. Szóval, ha csak az árakat nézzük, akkor nem éri meg jobban a kontaktlencsét választani. Ez persze egyénfüggõ is. Nekem mindenképp megéri, mert pici babám mellett a lencse viselése kényelmesebb, a kislányom nem szedi a fejemrõl a szemüveget és dobj le esetleg stb.. Szigorú anyagiakat nézve nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek sokat segítettetek :)

Körülbelül mennyit kérhet egy jobb pszichológus?

Legjobb válasz: Tavaly 5 ezer volt a minimális mikor kérdezgettem. (60 perc) durva!

Tavaly 5 ezer volt a minimális mikor kérdezgettem. (60 perc) durva!
A kérdező hozzászólása: hm, köszi ha ez a minimum, akkor nem örülök
Az én pszichológusom, ritka szar volt és az is négy ezret kért egy éve (vidéken). Akihez évekkel ezelõtt mentem volt az 10 éve is, akkor kért 2000-t. Kész rablás, amit csinálnak...szerintem egyszerûbb , ha állami helyre mész...
"Állami" helyre csak pszichiátrián keresztül lehet menni. Legalábbis nekem így mûködött. Így nem kell fizetni. De legjobb, ha hivatalos helyen megérdeklõdöd.
Minden családsegítõbe van ingyenesen igénybe vehetõ pszichológus.
én 6000ft fizetek pszterepeutánál !!!
Én 5 000ért jártam valamikor csak fél óra volt valamikor 2 óra. De számomra megérte az ár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!