Találatok a következő kifejezésre: Körülbelül mennyibe egy (485 db)

Körülbelül mennyi egy anorexiás BMI-je?

ocs,ha hülyének tűnök,csak kiváncsi lettem.

Legjobb válasz: hát egy egészséges emberé 20 körül van.

hát egy egészséges emberé 20 körül van.
szóval ennél kevesebb. :)
Nekem 16, 2.
Elõre leszögezem nem voltam anorexiás, de mivel gyárban dolgoztam belemet kihajtották szünet és kaja nélkül nekem a 152 centimhez 35 kiló vagy ennél kevesebb voltam nem jött meg és 15, 15-öt ír a bmi tavaly 23 éves voltam!
hú, szegény, ez azért durva! Azóta jobban vagy? Én evészavaros vagyok, a BMI-m 17, de ez még nem számít anorexiának, 16tól lefelé vagy anorexiás.
14-15 már nagyon durva, az alatt már nem marad életben az anorexiájával
Köszönöm jól vagyok azóta már 40 kiló vagyok nehezen hízom, de az biztos, h az volt a mélypont! Egyébként, mint írtam nem voltam anorex reggel és este rengeteget ettem, de valószínûleg ez kevés volt ahhoz a kemény fizikai munkához! A nõgyógyász is azt mondta túl kevés a súlyom a zsír%-om annyira lecsökkent, hogy ezért nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a a választ.:)
Nekem 14 volt a legkevesebb. Most kb. 17. "A testsúly legalább 15%-kal kevesebb, mint az adott korhoz és testmagassághoz tartozó normális érték (17, 5-es BMI érték alatt kóros soványságról beszélünk, 13-as BMI index esetén pedig kórházi felvétel történik.)"

Körülbelül mennyi egy Royalty line 16 darabos edénykészlet piaci ára teljesen újan?

Legjobb válasz: http://bpmarket.hu/productspage/royalty-line-edenykeszletek/.. Ha magánszemély adja számla nélkül, akkor már csak 20.000, (az ilyen jellegû forrás többnyire a lopott kategória, amire rámondják, hogy nászajándék volt) http://www.expressz.hu/royalty-line-16-reszes-edenykeszlet-9..

http://bpmarket.hu/productspage/royalty-line-edenykeszletek/.. Ha magánszemély adja számla nélkül, akkor már csak 20.000, (az ilyen jellegû forrás többnyire a lopott kategória, amire rámondják, hogy nászajándék volt) http://www.expressz.hu/royalty-line-16-reszes-edenykeszlet-9..


Körülbelül mennyi egy jegy Bécsbe vonattal?

Körülbelül mennyi egy jegy Bécsbe vonattal?

Legjobb válasz: A legolcsóbb 25 EUR Railjet-tel, másodosztályon.

A legolcsóbb 25 EUR Railjet-tel, másodosztályon.
odavissza 25 bp-rõl
9 euro, igen.
Nézd meg a MÁV és Volán honlapokat, minden ott van, még keresni is tudsz!
A kérdező hozzászólása: 9 euro?
De akkor már olcsóbb a busz Budapestrõl 19, Gyõrbõl meg csak 9.
Itt #1, bocsi, budapesti indulásra áll az összeg.
Átszámolják forintra.
A kérdező hozzászólása: Várjunk akkor, pl Zalaegersezgrõl is euróval kell fizetni?Oo
Attól függ honnan mész.
A kérdező hozzászólása: Nem is rossz. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Körülbelül mennyi egy budapesti villamosvezető fizetése átlagban?

Illetőleg mennyire nehéz bekerülni villamosvezetőnek? Köszi szépen.

Legjobb válasz: úgy bruttó 200 körül lehet, ez nettóba süllyesztve 130 környékén alakul

úgy bruttó 200 körül lehet, ez nettóba süllyesztve 130 környékén alakul
szívesen, de ha maradsz kötött-pályán, akkor nézz le a föld alá is, a metróvezetõk valamivel többet kapnak, nem véletlen nem szoktak bkv-sztrájkolni...
Nettó 170 körül kapnak a villamos valamint a metróvezetõk is. Bekerülni manapság sajnos eléggé nehéz.
A kérdező hozzászólása: Az nem is annyira siralmas, kevesebbre számítottam, amúgy köszönöm szépen a válaszod. :)

Van olyan hely, ahol pénzért kinyomtatnak nekem képeket? Ha van ilyen "nyomda" akkor körülbelül mennyi egy kép, és a kép méretét megadhatom ugye?

Legjobb válasz: Rengeteg ilyen hely van! google--> digitális fotó nyomtatás van ahova elõre feltöltöd a képet, kinyomtatják, te bemész fizetsz és azonnal átveszed! ..szerintem ezek jó árak, de nem próbáltam: http://www.220foto.hu/araink.php, ezt viszont próbáltam és jó lett: http://ildiafoto.iweb.hu/

Rengeteg ilyen hely van! google--> digitális fotó nyomtatás van ahova elõre feltöltöd a képet, kinyomtatják, te bemész fizetsz és azonnal átveszed! ..szerintem ezek jó árak, de nem próbáltam: http://www.220foto.hu/araink.php, ezt viszont próbáltam és jó lett: http://ildiafoto.iweb.hu/
A kérdező hozzászólása: Mert nekem DVD tokba kellene a kép, és azt onnan tudjam, hogy akkorára nyomtatják e, hogy az beleférjen?
Egyszerû: A4-re nyomtattatod, azt bármelyik helyen meg tudod oldani. De a képet "méretre" szerkeszted meg. És a kinyomtatásnál bejelölöd, hogy NE TÖLTSE KI a kép a keretet. Ekkor mérethelyesen fogják a papírra nyomtatni. Ami meg nem kell, azt levágod.

Kertes házban élünk, és szeretnénk kibővíteni. Egy szobát szeretnénk csinálni a nagyobbik lányomnak külön fürdőszobával. Körülbelül 6m X 4m -es szobára gondoltunk közvetlen a házhoz. Ez körülbelül mennyibe kerülne?

Legjobb válasz: Ha ti magatok csináltok meg mindent(amit lehetséges)..., én anyagárnak 800e-1millaFt MINIMUM számolnék, hisz kell az alap,téglák-és cement,sóder, ablak(-ok), vízvezeték és szerelvények,csatorna, vakolás, burkolás,festés villanyszerelés, tetõfedés, bádogos munka, gázvezeték/fûtésrendszer ...és az anyagok ide szállítása is pénzetekbe kerül. Nem számoltam a hatósági és tervezési díjakat amiket nem tudsz kikerülni,különben nem kaptok engedélyt. Ha mindent szakemberekkel csináltatva a házrészt, ezen felül plusz 2 milla legalább a munkadíjak összege,és akkor nagyon-nagyon "óvatosan" számoltam. Ha belevágtok, akkor kilehet számolni körülbelül mi-mennyi-pontosabban ,de a számolgatás végén szorozzátok meg meg az összeget min 1.3-al, így kalkuláljatok,mert mindig van "valami" amire nem számítottatok.

Ha ti magatok csináltok meg mindent(amit lehetséges)..., én anyagárnak 800e-1millaFt MINIMUM számolnék, hisz kell az alap, téglák-és cement, sóder, ablak(-ok), vízvezeték és szerelvények, csatorna, vakolás, burkolás, festés villanyszerelés, tetõfedés, bádogos munka, gázvezeték/fûtésrendszer ...és az anyagok ide szállítása is pénzetekbe kerül. Nem számoltam a hatósági és tervezési díjakat amiket nem tudsz kikerülni, különben nem kaptok engedélyt. Ha mindent szakemberekkel csináltatva a házrészt, ezen felül plusz 2 milla legalább a munkadíjak összege, és akkor nagyon-nagyon "óvatosan" számoltam. Ha belevágtok, akkor kilehet számolni körülbelül mi-mennyi-pontosabban , de a számolgatás végén szorozzátok meg meg az összeget min 1.3-al, így kalkuláljatok, mert mindig van "valami" amire nem számítottatok.

Körülbelül mennyit keres egy vidéki klinikán egy szakorvosjelölt?

Legjobb válasz: Körülbelül annyit, amennyit a KJT megenged, sajnos. http://www.kozszolga.hu/illetmenyalap

Körülbelül annyit, amennyit a KJT megenged, sajnos. http://www.kozszolga.hu/illetmenyalap
Paradox módon az ember szakorvosjelöltként kevesebbet kap, mint rezidens évek alatt, ez 80ezer körül mozog. És azt hozzáteszem, hogy a szakorvosjelöltnek nem lehet saját betege, így hálapénzt sem kap. Aki nem hiszi, annak itt egy link: http://rezidens.hu/index.php?option=com_content&view=article..

Körülbelül mennyibe kerül a postaköltség, ha angliából szeretnék egy 1-1, 5kg súlyú terméket rendelni?

Legjobb válasz: A Royal Mail oldalán meg tudnád nézni, ha... De inkább segítek. Small packetként feladva körülbelül 10-12 GBP a postaköltség

A Royal Mail oldalán meg tudnád nézni, ha... De inkább segítek. Small packetként feladva körülbelül 10-12 GBP a postaköltség
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :)

Ha bevinném a telefonom egy használt telefon kereskedőhöz, körülbelül mennyit kapnék érte?

nokia 5800, 2hónapos, garanciával 2011 augusztusig, sérülésmentes...

Legjobb válasz: 35-40 ezret ér körülbelül. vidd be kérdezd meg ha ennyit adna érte akkor oké. ha nem akkor huzzon le mást..

35-40 ezret ér körülbelül. vidd be kérdezd meg ha ennyit adna érte akkor oké. ha nem akkor huzzon le mást..
Kb. a reális értékének a felét. Én egy HTC Touch Dual-t vittem be dobozában, minden tartozékával, nagyon jó állapotban, ami kb. 30-35000-et simán ér, és benyögte a srác, hogy 15000. Menjen az anyjába...
Elõzõ hozászólónak igaza van, ezt csinálják sajnos. Mindegyik azon az egy telefonon akar meggazdagodni.Èn a helyedbe feltennèm egy használt mobilos oldalra hátha valaki lecsap rá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!