Találatok a következő kifejezésre: Körülbelül mennyibe a (453 db)

Mennyire fájdalmas a fülporcba lőtt fülbevaló? Körülbelűl mennyi a gyógyulási ideje?

Legjobb válasz: Ez elég változó. Nekem az elsõt (porcba) lõtték, akkor nem fájt, utána viszont minden baja volt, fájt, begyulladt, fél évig nem is bírtam hozzáérni sem kb. A másodikat már én szúrtam át, az nem fájt semennyire se, utána is csak egy kicsit, de túl lehetett élni. 1-2 hónap után teljesen meggyógyult.

Ez elég változó. Nekem az elsõt (porcba) lõtték, akkor nem fájt, utána viszont minden baja volt, fájt, begyulladt, fél évig nem is bírtam hozzáérni sem kb. A másodikat már én szúrtam át, az nem fájt semennyire se, utána is csak egy kicsit, de túl lehetett élni. 1-2 hónap után teljesen meggyógyult.
egyáltalán nem fáj, és nekem nem is gyulladt be már lassan 1 éve bent van és sosem volt rá panaszom :)
szerintem ne lövesd, az elég gáz. sok embertõl hallottam már, akik saját bõrükön tapasztalták. ha átszúrják az picivel fájdalmasabb, de nem fogsz szenvedni, az tutti. nekem 2 hónap után már semmi baja nem volt. :)
nem fáj annyira mint egy szunyogcsípés, és semmi baja nem volt nekem:) 2 het utan kicsereltem

Ausztriában egy villanyszerelőnek körülbelül mennyi a fizetése?

Legjobb válasz: Nagyon változó. Kb brutto 1600 euro.

Nagyon változó. Kb brutto 1600 euro.
Nekem a netto 1900 körül mozog, van hogy több, van, hogy kevesebb, de átlagban ennyi. 13adik, 14.-ik havi kevesebb, az olyan 1600 eur.


Nyári munkát hány éves kortól lehet végezni? Körülbelül mennyi a fizetés?

Én és egy pár barátn?m , azt tervezzük hogy elmennénk nyári munkára , mert kellene egy kis pénz ... de nem tudjuk hogyan lássunk hozzá

Legjobb válasz: 15 éves kor felett ( értsd: betöltött 15. életév) lehet nyári szünetben, szülõi engedéllyel. 16 fölött szülõi engedély nélkül. Különbözõ diákszövetségek honlapjain érdemes nézni az aktuális munkákat.

15 éves kor felett ( értsd: betöltött 15. életév) lehet nyári szünetben, szülõi engedéllyel. 16 fölött szülõi engedély nélkül. Különbözõ diákszövetségek honlapjain érdemes nézni az aktuális munkákat.
A kérdező hozzászólása: értem köszi :D
535 Ft-os órabér általában.
A kérdező hozzászólása: az éppen jó is lenne :D ... gondoltuk hogy nem milliókat fogunk kaszálni

Egy kisvárosban körülbelül mennyi a fülbelövés?

Legjobb válasz: Nálunk 1600 Ft.Én mondjuk ezt elég soknak tartom, ezért is megkértem egyik barátnõmet h szúrja át nekem. :D

Nálunk 1600 Ft.Én mondjuk ezt elég soknak tartom, ezért is megkértem egyik barátnõmet h szúrja át nekem. :D
A kérdező hozzászólása: hát az téll. sok :DD köszönöm a válaszod!

Körülbelül mennyi a havidíja az internetnek telefonra?

Milyen csomagot ajánlotok ? Adatforgalomért kell fizetni, vagy van egy összeg és korlátlan internethasználat ?

Legjobb válasz: elõször is melyik szolgáltatonál? elõfizus vagy kártyás? amugy korlátlan egyiknél sincs, de 500mb már elég jo de 100mb al is még el lehet böngészgetni, ennek az ára általában 1-2ezer ft per hó

elõször is melyik szolgáltatonál? elõfizus vagy kártyás? amugy korlátlan egyiknél sincs, de 500mb már elég jo de 100mb al is még el lehet böngészgetni, ennek az ára általában 1-2ezer ft per hó
A kérdező hozzászólása: most veszek új telefont, de szerintem elõfizetéses leszek
tmobil media mania dijcsomagokat ajánlom

Egy német juhász kutyusnál körülbelül mennyi a vemhességi idő?

Legjobb válasz: Átlag 58-63 nap bármilyen kutyánál.

Átlag 58-63 nap bármilyen kutyánál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
kb 63 nap
63 nap + - 2 nap
Körülbelül egészen pontosan annyi, mint más kutyáknál. Ivartalanítással lerövidíthetõ.

OKJ-s boncmesteri képzésre szeretnék menni, van érettségim, de nem biológiából, hanem informatikai alapismeretekből. Az nem probléma? Nézegettem utána, de nem láttam biológia érettségi kikötést. Körülbelül mennyi a képzés ára?

Megköszönnék minden segít? választ!

Legjobb válasz: Érdekes,nem is hallottam azelõtt ilyenrõl...mármint hogy van OKJ-s boncmester képzés!Most,hogy olvasgattam,nincs kikötés arra,miszerint kellene valami elõképzettség!Nekem van már 3 OKJ-s végzettségem is,és egyikhez sem volt elõképzettségim.Ugyan úgy,mint neked,informatika érettségim van...Remélem tudtam segíteni. Itt egy oldal,ezen ki van húzva az elõképzettségnél: http://szakkepesites.hu/szakmak/boncmester.html

Érdekes, nem is hallottam azelõtt ilyenrõl...mármint hogy van OKJ-s boncmester képzés!Most, hogy olvasgattam, nincs kikötés arra, miszerint kellene valami elõképzettség!Nekem van már 3 OKJ-s végzettségem is, és egyikhez sem volt elõképzettségim.Ugyan úgy, mint neked, informatika érettségim van...Remélem tudtam segíteni. Itt egy oldal, ezen ki van húzva az elõképzettségnél: http://szakkepesites.hu/szakmak/boncmester.html
ez az oldal elég érdekes:O Még , ha te lennél True Callins az úrangyal akkor oké , de így? "A Boncmester szakképesítés munkaterületének rövid, jellemzõ leírása: Kommunikál a beteggel, adatait dokumentálja "
Azért erre a tanfolyamra én is kíváncsi lennék, miszerint a boncmester beteget ápol?????? Én nem szeretném ha egy kórházban ebben a boncmester ápolgasson.

Körülbelül mennyi a "rezsije" egy 60L-es aksinak, havi szinten?

Legjobb válasz: az áram kb 1000ft fûtéssel a kaja attól függ milyen minõségût veszel és hogy hány halad van .de az is kb1000ft max.

az áram kb 1000ft fûtéssel a kaja attól függ milyen minõségût veszel és hogy hány halad van .de az is kb1000ft max.
Én az enyémet írom le. Szûrõ: 3x24= 72W Világítás: 12*15= 180W Levegõztetõ: 12*3= 36W Fûtés: 24*15= 360W Mivel a fûtõnek 3-4 fokot kell melegíteni a vízen ezért csak néha szokott bekapcsolni. (648x30)/1000= 19, 44KW x 46 = 894FT Igaz ebben nincs benne az is hogy ékszakai fogyasztás :) Az 20 forinttal olcsóbb igaz az vagy 70 FT minusz :) Úgy hogy azért nem mondanám olcsónak mert még számold rá a kaját a vizet és máris 1500Ft-nél tartasz :) Igaz a látvány kárpótol :) Én így akarok majd belevágni egy 250l-es akváriumnak aminek a költsége többszöröse ennek :)
A technikától is függ, de ha az alapokat nézzük: Szûrõ mondjuk 6 wattos 24 órában, 250 Ft Fûtõ a hõmérsékletkülönbségtõl függõen, legyen 500 Ft Világítás 25 watt körül 10 órában 400 Ft Vízcsere heti 20 L 160 Ft Aztán ehhez jön még kaja, tápszer, ilyesmik, számolhatsz 1000 Ft-ot egy hónapra. 2500-ból bõven kijön, mindent felfelé kerekítettem.
Jah és abban az 5ezerben benne van egy 54 literes nevelõ is :)
Attól függ milyen lámpa van a tetején. De hát nem fogyasztanak annyit hogy ezt észrevedd. Most lehet hogy 500 Ft-tal több lesz a villanyszámla, de még az se biztos.
és ha spórolsz az árammal, az akvárium is világít, tehát akkor a másik olvasó lámpát vagy mittoménmit azt ki is lehet kapcsolni és akkor ugyanott vagy :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos segítséget !!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!