Találatok a következő kifejezésre: Körülbelül hány és heti (3 db)

Körülbelül hány percig és heti hány alkalommal kell kocogni ha valaki igy akar fogyni?

Legjobb válasz: Heti 7 nap, 1 óra folyamatos séta, reggel éhgyomorra, elõtte fehéjre, utánna már szénhidrátos kaja is mehet, de normális diéta és súlyzós edzés nélkül semmit nem ér. 16-20 hét az optimális idõ a diétához.

Heti 7 nap, 1 óra folyamatos séta, reggel éhgyomorra, elõtte fehéjre, utánna már szénhidrátos kaja is mehet, de normális diéta és súlyzós edzés nélkül semmit nem ér. 16-20 hét az optimális idõ a diétához.
Heti legalább 3 alkalommal, és min.1 órát gyaloglás, 1/2 óra kocogás.nem kell feltétlenül súlyzózni, elég tornáznod.Hasra, fenékre, lábra.Napi 20 percet.Az igaz, diétára szükse´g van, de nevonj meg magadtól semmit az e´dességen(üdítök), sóson kívül semmit. Mert ha abbahagyod a megvonást, gyorsan vissza jönnek a kkilók.(tapasztalat)egyél de kevesebbet.Egészségesen, e´s mozogj minden nap.
Nekem elég volt napi 10 perc kocogás, majdnem minden nap (de heti 4-5ször biztos), és mellette 20 percnyi célzott torna... Mondjuk én nem vagyok egy nagy sportember :)
stresszelsz. ha megjött a menstr., hova ágyazódott be? gondolkozz, nagoyn kevés esélye van. A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS
Sztem csak hülye vagy.:D
Ez tudod mi halálra idegeskedtél, hogy terhes vagy vagy nem. Amikor megjött már beleélted magadat, hogy terhes vagy, és úgy is viselkedtél. Ezek a tünetek úgynevezett fantomtünetek, amit magadba képzeltél, de mégsincs. Nyugodjál le, nincs semmi baj. Védekezzetek más módszer, ami biztonságos. Ne légy felelõtlen.
Igaz ritka, de igenis vannak olyan nõk, akik terhesség alatt menstruáltak. A teszt egy hét után nem megbízható. Legalább két hetet kell várni. Csinálj másikat. És máskor elõre gondolkodj.

Ki próbálta már ki, és milyen eredményt ért el? Illetve folyamatosan hány hétig ajánlott csinálni, és körülbelül mennyi szünetet kell tartani 2 széria között?

a href="http://5mp.eu/fajlok/dietak/a_becsi_taplalkozastudomanyi_intezet_dieta_www.5mp.eu_.pdf" target="_blank">http://5mp.eu/fajlok/dietak/a_becsi_taplalkozastudomanyi_int..

Legjobb válasz: Én még nem próbáltam. De jónak tûnik, hihetõ... Ki kell próbálni és akkor kiderül. :) Drágaszágom, Írja hogy 1 hétig kell és utána megismételni azonnal. Szóval 2 hétig. 6 hónap után pedig lehet csinálni megint.

Én még nem próbáltam. De jónak tûnik, hihetõ... Ki kell próbálni és akkor kiderül. :) Drágaszágom, Írja hogy 1 hétig kell és utána megismételni azonnal. Szóval 2 hétig. 6 hónap után pedig lehet csinálni megint.
A kérdező hozzászólása: Oh, kicsit figyelmetlen voltam, tényleg írja. :)
Csak ezt ne csináljátok. 2 hét alatt fogytam 4 kg-ot, és egy héten belül utána visszajött 6 kg, tehát ezzel összesen 3 hét alatt 2 kg-ot híztam- Ráadásul nem is zabálni kezdtem el a diéta után, hanem visszafogottan enni. Ha valami hatásosat akartok, akkor a lifetilt blogon található tudatos táplálkozás cikket ajánlom. Nekem segített, így eddig 15 kg-tól szabadultam meg (100 nap alatt).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!