Találatok a következő kifejezésre: Körülbelül hány és (65 db)

Körülbelül hány éves korig szexelnek a házas/élettársak? És körülbelül a nők, férfiak hány éves korukig szexelnek?

Legjobb válasz: amíg be nem áll az impotencia de talán még akkor sincs vége hiszen az orállal még folytatódhat:D

amíg be nem áll az impotencia de talán még akkor sincs vége hiszen az orállal még folytatódhat:D
Akik nem isszák/füstölik el az agyukat vagy híznak meg 200 kilóra azok akár (ha szeretik egymást) 70-80 évesen is.
Párom fõnöke 68 éves, 2 barátnõje van a felesége mellett. (viagrát szed) :-)
Teljesen változó, nem lehet általánosítani.

Körülbelül hány cm-nek és hány kg-nak kéne lennem?

12 éves vagyok. nagyon sovány és alacsony is. 140cm és 27 kg vagyok ! szerintem ez nagyon rossz!szerintetek?, szerintetek mekkorának és hány kg-nak kéne lennem?

Legjobb válasz: A magasságod ellen nem tudsz mit tenni, de a súlyodon rohamosan növelni kellene. Én is 12 éves vagyok(lány). 170 cm és 58 kg.

A magasságod ellen nem tudsz mit tenni, de a súlyodon rohamosan növelni kellene. Én is 12 éves vagyok(lány). 170 cm és 58 kg.
kórosan sovány vagy. http://digiscience.rufftech.hu/bmi2/
A kérdező hozzászólása: tudom hogy szinte már hogy kórosan sovány vagyok de mittegyek??? TE 170 cm az meg má korosan magas !!
téged nem etetnek otthon? vagy mivan? nagyon sovány vagy.miért nem mentetek orvoshoz eddig??
Lehet, hogy az átlagnál picit magasabb vagyok, de mi az, hogy kórosan magas? A magasságom ellen nem tudok mit tenni.-.-
Úhhh, pont most olvasom h 12 éves lányok 170 centisek...hát halljátok, ez szép magas :) Én 12 évesen ha voltam 150 cm---most 167 cm vagyok 29 évesen... Kérdezõ! Kicsit alacsonynak számítasz és vékonynak, de a szüleid magasságából lehet következtetni a te magasságodra is! Nyugi, fejlõdésben vagy, még fogysz nõni és hízni is! mekkorák a szüleid?
elõzõ vagyok Még annyit kihagytam hogy 140 cm-hez 30 kiló ideális, tehát nem vagy sokkal elmaradva ettõl. Biztos még nem menstruálsz, ugye? Még a nagy növés vissza van nálad. Nálunk én 150 cm körül voltam, szerintem ez a 12 éves korosztály olyan 160-150 cm körül van átlagban.
A cm és a kg-od normális de a korodhoz nézve kevés.Én 12 éves koromban KB:145 cm és 30-32 cm voltam.Késöbb még biztos fogsz nõni és akkor már normális lesz:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok !!! köszi mindenkinek !! :D Anyukám kb. 172 cm Apukám kb. 174 ugyhogy magasak ! Nem még nem menstruáltam !

Körülbelül hány percig és heti hány alkalommal kell kocogni ha valaki igy akar fogyni?

Legjobb válasz: Heti 7 nap, 1 óra folyamatos séta, reggel éhgyomorra, elõtte fehéjre, utánna már szénhidrátos kaja is mehet, de normális diéta és súlyzós edzés nélkül semmit nem ér. 16-20 hét az optimális idõ a diétához.

Heti 7 nap, 1 óra folyamatos séta, reggel éhgyomorra, elõtte fehéjre, utánna már szénhidrátos kaja is mehet, de normális diéta és súlyzós edzés nélkül semmit nem ér. 16-20 hét az optimális idõ a diétához.
Heti legalább 3 alkalommal, és min.1 órát gyaloglás, 1/2 óra kocogás.nem kell feltétlenül súlyzózni, elég tornáznod.Hasra, fenékre, lábra.Napi 20 percet.Az igaz, diétára szükse´g van, de nevonj meg magadtól semmit az e´dességen(üdítök), sóson kívül semmit. Mert ha abbahagyod a megvonást, gyorsan vissza jönnek a kkilók.(tapasztalat)egyél de kevesebbet.Egészségesen, e´s mozogj minden nap.
Nekem elég volt napi 10 perc kocogás, majdnem minden nap (de heti 4-5ször biztos), és mellette 20 percnyi célzott torna... Mondjuk én nem vagyok egy nagy sportember :)

Körülbelül hány filmet csinált és/vagy hány filmen dolgozott Walt Disney?

Legjobb válasz: google-t lehet ám használni.. http://hu.wikipedia.org/wiki/Walt_Disney

google-t lehet ám használni.. http://hu.wikipedia.org/wiki/Walt_Disney
A kérdező hozzászólása: használtam de nem írja : )
Másold be õket Wordbe, és menj rá, hogy sorok száma:D
A kérdező hozzászólása: hû jó ötlet! Köszi :D
Pedig szépen fel van sorolva egészen 1920-as évektõl kezdve hogy miken dolgozott.. Csak végig kéne olvasgatni. - Willie gõzhajó (1928) ez volt az elsõ munkája -

Korulbelul hány hetesen alakul ki a baba szívhangja és hány hetesen látszik Uh-án?

Legjobb válasz: ha jól emlékszek, akkor 6.hét körül.

ha jól emlékszek, akkor 6.hét körül.
A kérdező hozzászólása: én olyan 4-5hetesen voltam UH-án és nemmondta h dobog a szive, de aztsem mondta h valami gondvan, ugyh remélem h minden rendben.koszonom a választ
elsõ vagyok! Ha a doki nem mondott semmi rosszat, akkor minden rendben van! Nyugodj meg! :)
Én 5 hetesen voltam dokinál de nekem se volt még szívhang csak látta a petezsákot, majd vissza rendelt rá két hétre azaz 7 hetes voltam amikor már látta a kicsit mutatott mindent amit lehetett látni és a szívhangját is már hallható volt. Boldog babavárást (12hetes kismama)
Kb. 6-7 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Koszonoma válszokat

Hány éves gyerekeik lehetnek? És körülbelül hány évesek?

1.

Legjobb válasz: A férfinél ott a születési dátuma az adatlapján.... Szóval 1963-ban született. A nõk mind 45 körüliek vagy afölöttiek. A gyerekeik pedig simán lehetnek 25 évesek, vagy akár néhány évvel idõsebbek.

A férfinél ott a születési dátuma az adatlapján.... Szóval 1963-ban született. A nõk mind 45 körüliek vagy afölöttiek. A gyerekeik pedig simán lehetnek 25 évesek, vagy akár néhány évvel idõsebbek.
Ez miért érdekes?
Ja, az elsõ kettõ meg egy házaspár két tagja.
A kérdező hozzászólása: Az egyikük az egyik szülõm, de senki nem gondolná, hogy róla, hogy ilyen idõs gyereke van.
A kérdező hozzászólása: én 30 vagyok, lassan 31 :)
A képek lehetnek évekkel ezelõttiek is. Az is lehet, hogy nagyon fiatal volt a szülõd amikor születtél. Vannak akik fiatalabbnak néznek ki a koruknál (az én lányomra is mindenki azt hitte, hogy a testvérem. Anyukám is fiatalabbnak nézett ki a koránál, én is. Most a lányomról sem gondolják, hogy már 23, a pénztárnál mindig elkérik a személyijét, ha valami alkoholos italt vesz) A kérdésed alapján te sem tûnsz 30 fölöttinek...

A bükk fának mi a termése és körülbelül hány máter hosszú?

FONTOS!!

Legjobb válasz: Makktermése van, de a kérdésed második felét még tisztázni kéne. A magasságra próbálsz célozni, vagy a termés nagyságára, esetleg valami másra? Egyébként sokféle bükk létezik, és mindegyik méret fajonként eltérõ lehet, de átlagosan azt mondják, 30-40 méter magasra nõ. Már ha tényleg ez a kérdés.

Makktermése van, de a kérdésed második felét még tisztázni kéne. A magasságra próbálsz célozni, vagy a termés nagyságára, esetleg valami másra? Egyébként sokféle bükk létezik, és mindegyik méret fajonként eltérõ lehet, de átlagosan azt mondják, 30-40 méter magasra nõ. Már ha tényleg ez a kérdés.

Egy Word-ben írt A4-es lap az körülbelül hány darab könyv lapnak felel meg?

Ez a kérdés inkább ilyen krimi,regény könyvekre vonatkozik ahol maga a könyv szerintem fele akkora sincs mint amint egy tele írt A4-es lap.

Legjobb válasz: Wordben te is meg tudod adni a könyv lapjának méretét, egy átlagos könyv A5-ös papírméretre van nyomtatva, ha 2007-es, vagy annál újabb wordöd van, úgy ki is tudod választani, de 2003-asba is meg lehet adni a pontos méreteket.:)

Wordben te is meg tudod adni a könyv lapjának méretét, egy átlagos könyv A5-ös papírméretre van nyomtatva, ha 2007-es, vagy annál újabb wordöd van, úgy ki is tudod választani, de 2003-asba is meg lehet adni a pontos méreteket.:)

Szerintetek ha valaki 157 cm és 62 kg akkor ugy körülbelül hány kilot kell lefogynia?

Legjobb válasz: Ha nagyon izmos, SEMENNYIT. De nyilván te nem az vagy, ha eljutottál odáig, hogy feltedd a kérdést. 45 és 55 között ideális ehhez a magassághoz. Annyit, hogy ez teljesüljön. http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=iwa.html

Ha nagyon izmos, SEMENNYIT. De nyilván te nem az vagy, ha eljutottál odáig, hogy feltedd a kérdést. 45 és 55 között ideális ehhez a magassághoz. Annyit, hogy ez teljesüljön. http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=iwa.html

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!