Találatok a következő kifejezésre: Körülbelül a hónapban leszek, mikor (2 db)

Körülbelül a harmadik hónapban leszek, mikor tengerpartra megyünk nyaralni. Lehet valami gond a fürdőzéssel?

Legjobb válasz: A tengervíz nagyon jó! A só tartalma, és a mennyisége miatt szinte semmilyen kórokozó nincs benne! Jó nyaralást, és babavárást neked!

A tengervíz nagyon jó! A só tartalma, és a mennyisége miatt szinte semmilyen kórokozó nincs benne! Jó nyaralást, és babavárást neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Szép hétvégét!
Mi is júniusban készülünk a tengerpartra, én akkor leszek 4hónapos, de én is úgy hallottam, hogy a tengerviz nem ártalmas, bár én azért majd meggondolom, hogy megfüredjek-e.
szia. Szerintem is fürödhetsz.Csak arra vigyázz, hogy ne hogy felfázz.de majd akkor eldöntöd. szép nyaralást.
Én megkérdeztem a dokim. Azt mondta, azzal vigyázzak, nehogy hirtelen menjek hideg vízbe, mert az méhösszehúzódást okozhat. Mással nem lehet gond, ha zárt a méhszájad. Jó nyaralást!!

2 hónapja dolgozom egy cégnél, tolmács vagyok. Dolgozik a gyárban egy műszakvezető férfi, körülbelül 40 éves. Én 25 vagyok. Problémám a következő: vonzódom hozzá. Pedig ha a munkámat meg akarom tartani, muszáj lesz elfelejtenem. Mi a véleményetek?

F?nököm a kezdetekt?l a lelkemre kötötte, hogy nehogy,és még véletlenül se forduljon meg a fejemben, hogy valakivel onnan a gyárból találkozzam/randizzak, stb.

Legjobb válasz: Ha kell a munka felejtsd el. Jobbat nem tudok mondani.

Ha kell a munka felejtsd el. Jobbat nem tudok mondani.
Ez inkább kellemes gond Adriana24.De nem homokos férfi vagy, ugyi?
Ha van valakije akkor mirol is beszelunk?! Nem sok udoritobb dolog van a megcsalasnal es a megcsalatasnal!!! EZ lzbegjen a szemed elott!!!!!
nem hinném, hogy az túlságosan nagy probléma lenne bár ha a tag 40 éves elképzelhetõ hogy van családja vagyis kéne hogy legyen, ha nincs akkor valami annyira nincs rendben a taggal szerintem..
Már ott hibáztál, hogy 25 évesen egy magadnál jóval idõsebb, kapcsolatban élõ férfire szemet vetettél. Neked semmi sem szent ?
sok nõ dolgozik gyárba elárulom neked pajtás. a hölgy mint fent olvashattad tolmácsként van ott, de hidd el a szalagsoron is találkozhatsz nõkkel. egyébként meg örül az ember ha talál munkát.
Fontos a munkád? Milyen gyár ez? Nõ létedre gyárban dolgozol?
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat azt hiszem az elsõ válaszadó tanácsát megfogadva megpróbálok elvonatkoztatni..de baromi nehéz lesz, fõleg hogy minden éjjel szinte vele álmodom.. dehát fontos a munkám és kevés az ilyen álláslehetõség. talán nem is illene hozzám
VVVmmm... ize bocsi...! nem msoltam be :) Izlesek es pofonok... szamomra a legsulyosabb bun! de ez en vagyok!
Én nem tartom a megcsalást undorítónak.Tudomásul kell venni, hogy vannak ösztöneink.Ez van.
Elofordul az ilyesmi. Azert te megis probalj meg erosnek lenni!
whore
A kérdező hozzászólása: heteró nõ vagyok:) nincs választásom azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: nem jöttem össze vele, pedig megtehettem volna. pillanatnyi elmezavar volt az egész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!