Találatok a következő kifejezésre: Könyvelőt keresek vagy (7 db)

Könyvelőt keresek balatonalmádi vagy környékén aki megcsinálná az adóbevallásunkat. Hol találok ilyet?

ha esetleg árakat is tudtok,megköszönöm.

Legjobb válasz: vannak a google ban keresók szakmára pl.aranyoldalak,intenettudakozo,197.hu. tcom honlapja,cegfurkesz,cegszemle,kozuleti valahol csak találsz:)

vannak a google ban keresók szakmára pl.aranyoldalak, intenettudakozo, 197.hu. tcom honlapja, cegfurkesz, cegszemle, kozuleti valahol csak találsz:)
almádi a szuper hely! menny be a városközpontba, a vasutállomástol nincs mesze, na és ott a penynél van. ott ha megkérdezed biztos adnak választ. nemhiába az egész balatonkörnyékén almádi a leg informácioval segitökészebb
A kérdező hozzászólása: köszi válaszod.csak hát az adóbevallást már jó pár hónapja le kellett adni.kicsit elkéstél... azt hogy segítõkész azt azért cáfolnám!utálok itt élni...

Sokat keres egy sebészeti ápoló? Vagy legyek inkább könyvelő?

Azokra értem,akik az orvosokkal teamben műtenek. Úgy tudom marhára hiányszakma és még itt Mo-n is megfizetik őket rendesen. Ill kimelózza ő is a belét mint egy sima ágytálhordó diplomanélküli nővér? Anyám nagyon mondja, hogy legyek könyvelő, mert azzal sokat lehet keresni. Ez mennyire igaz,és mennyire keresettek a könyvelők manapság? Köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Szerintem azért eltart egy darabig , amíg valaki mûtéteknél asszisztálhat. Egy kezdõ könyvelõ vidéken könyvelõirodában kb. 80-90 ezret keres , de õ csak adatokat visz be , nem csinál mérleget , tehát inkább csak besegít. Ha ezt csinálod 1-2 évig , akkor kapsz saját cégeket , kb. 10-12- õt , ha teljes körûen foglakozol velük ( kontírozás,adóbevallás,kapcsolattartás,némi adótanácsadás,mérlegkészítés ), akkor kapsz mondjuk 120 - at. Viszont ezzel sok a munka , 10 céggel mindig van munka , mindig jönnek elõ új dolgok.Fizetés akkor van , ha az ügyfelek fizetnek , a könyvelõiroda- tulajdonosok nem tesznek pénzt a cégeikbe , hanem kiveszik onnan. Ha ezt mind önnállóan tudod már csinálni , akkor nyithatsz saját irodát és a határ a csillagos ég. Tehát az alkalmazottak sokat dolgoznak , a pénzt meg a tulajdonos teszi el , aki sokszor ott sincsen. Ha nagyobb cégnél könyvelsz , nem irodánál , akkor jobb a helyzet , nem kell annyi újat tanulni , mindig ugyanazt csinálod , kevesebb az újdonság és a fizetés is több. Viszont a felelõsséget nehezebb lepasszolni ...

Szerintem azért eltart egy darabig , amíg valaki mûtéteknél asszisztálhat. Egy kezdõ könyvelõ vidéken könyvelõirodában kb. 80-90 ezret keres , de õ csak adatokat visz be , nem csinál mérleget , tehát inkább csak besegít. Ha ezt csinálod 1-2 évig , akkor kapsz saját cégeket , kb. 10-12- õt , ha teljes körûen foglakozol velük ( kontírozás, adóbevallás, kapcsolattartás, némi adótanácsadás, mérlegkészítés ), akkor kapsz mondjuk 120 - at. Viszont ezzel sok a munka , 10 céggel mindig van munka , mindig jönnek elõ új dolgok.Fizetés akkor van , ha az ügyfelek fizetnek , a könyvelõiroda- tulajdonosok nem tesznek pénzt a cégeikbe , hanem kiveszik onnan. Ha ezt mind önnállóan tudod már csinálni , akkor nyithatsz saját irodát és a határ a csillagos ég. Tehát az alkalmazottak sokat dolgoznak , a pénzt meg a tulajdonos teszi el , aki sokszor ott sincsen. Ha nagyobb cégnél könyvelsz , nem irodánál , akkor jobb a helyzet , nem kell annyi újat tanulni , mindig ugyanazt csinálod , kevesebb az újdonság és a fizetés is több. Viszont a felelõsséget nehezebb lepasszolni ...
ápoló legyél, ha jó helyen vagy rengeteg paraszolvenciát kapsz ami kitesz még 1 fizut + a jutalmak. Barátom huga intenziven ápol nettó 150et kap + para ami kb még ennyi zsebbe + év végi jutalom kapaszkodj 500.000 ft volt, de ezt persze sehol nem reklámozzák, mindig csak szegény eü-s dolgozók közben meg átlag felett kapnak anyám könyvelõ egx osztrák cégnél aminek itthon van egy kirendeltsége netto 200at kap de az idegtõl mar megõszült es nagyon nehezen birja a sok melot meg stresszt...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az uccsó választ, nagyon lelkesítõ volt, csók érte, nemtõl kortól függetlenül:) :*


Pénzügy-számvitel szakon vagyok most és le szeretném tenni a mérlegképességit, és ezzel hol tudnék elhelyezkedni? Mennyit keres egy könyvelő?

Legjobb válasz: Csináld meg feltétlenül, mert komolyabb cégek kérik is. Attól függ a keres, hogy hol dolgozol, mert a fizetések 100.000-300.000 ft között is mozoghatnak.

Csináld meg feltétlenül, mert komolyabb cégek kérik is. Attól függ a keres, hogy hol dolgozol, mert a fizetések 100.000-300.000 ft között is mozoghatnak.
2 lehetõség van: 1. Elmész kis könyvelõirodába könyvelni. Itt nem fizetnek túl jól, de ha ott vagy 3 évig, és mindent megtanulsz, megszerzed a regisztrációt, akkor nyithatsz saját könyvelõirodát, és a magad ura lehetsz. Ha vállalkozó típus vagy, akkor ez jó lehet. Persze ez nagy felelõsség, és sokan nem szeretik, hogy a NAV folyamatosan cseszeget. Ez esetben a diplomát és a nyelvtudást tagadd le az önéletrajzban. Mivel ezek általában kis magyar vállalkozások, nem tudnak/akarnak túl magas fizetést adni. És ha látják, hogy van diplomád, nyelvtudásod, akkor nem fognak felvenni. Eleve kezdõként nagyon nehéz ilyen helyet találni, de nem lehetetlen. Én voltam ilyen helyen interjún, volt számviteli teszt, ha azon jó szerepelsz, szerintem esélyes lehet a dolog. Én azon buktam meg, hogy beírtam a diplomát, meg a 3 nyelvtudást. 2. Multihoz mész el könyvelni. Ide is nagyon nehéz bekerülni tapasztalat nélkül. De ha beszélsz 2 nyelvet, azért lehet esélyed, mert 2 használható nyelvtudása még mindig elég kevés embernek van. Ezeknél a cégeknél a könyvelés kis részét csinálod te, mivel sok felé oszlik a munka. Ezért nem is olyan nagy felelõsség, és nem nagyon fog az adóhivatal sem cseszegetni. (Persze azért itt is van ellenõrzés.) Kezdõként mondjuk felvennének vevõszámla vagy szállítói számla könyvelõnek. Itt már a kezdõ fizetések sem rosszak, mondjuk 200-250.000 bruttó minimum. Ha olyan a cég, hogy hagynak fejlõdni, akkor 1-2 éven belül lehetsz középvezetõ, azok már elég jól keresnek. Ha nem hagynak fejlõdni, akkor el kell menni másik céghez, multis tapasztalattal már egybõl középvezetõi posztot meg lehet pályázni, és jó eséllyel fel is vesznek. Pesten állítólag egy ilyen könyvelõ megkapja a nettó 350.000 Ft-ot. Én nem tudom, mert én vidéken dolgozom, nekem "csak" bruttóban ennyi a fizetésem. Azért annyira nem vagyok vele elégedetlen.
Én egy könyvelõ irodában dolgozom, a fizetésem nettó 72.000Ft, a kollégám, aki már több, mint 10 éve a cégnél dolgozik 90.000ft-ot visz haza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat !

Mennyit keres egy átlag amerikai, egy könyvelő, vagy irodai alkalmazott és egy mérnök?

Legjobb válasz: átlag amerikai nettó 3000 USD, de óriásiak az eltérések, mert még államokon belül sem egységes ez. new yorkban ez még kevésnek mondható, Wyomingban meg óriási összegnek számít. Ugyanez igaz a többi szakmára is.

átlag amerikai nettó 3000 USD, de óriásiak az eltérések, mert még államokon belül sem egységes ez. new yorkban ez még kevésnek mondható, Wyomingban meg óriási összegnek számít. Ugyanez igaz a többi szakmára is.

SOS keresnék online, vagy ingyenesen letölthető könyvelő-programot egyszeres könyveléshez. Találok ilyent a neten? Holnap éjfélkor lejár a bevallási határidő, ezért sürgős! Kettős könyvvitelhez találtam programot, de erre nem.

Legjobb válasz: Bárhonnét letölthetsz ingyenesen u.n. demo-változatot, kipróbálásra. Ahol a kettõs könyvvitelt találtad, ott találsz egyszerest is. Pénztárkönyv a neve. Ezeknek a demoknak az a hátrányuk, hogy csak korlátozott mennyiségû adatot tudsz belepakolni, hiszen ezek csak arra jók, hogy ha tetszik a mûködésük, akkor az éles változatban használható programot tõlük veszed, és nem máshonnét. Egyébként miért gondolod, hogy majd a teljes programot valakitõl megkapod ingyenesben. Hiszen akik ezeket a programokat készítik, bizony nagyon sokad dolgoznak rajta, rengeteg munka, és fõleg szaktudás van benne. Te ha pl. felépítenél saját költségeden egy családi házat, odaadnád valakinek csak úgy ingyenben, hadd vigye?

Bárhonnét letölthetsz ingyenesen u.n. demo-változatot, kipróbálásra. Ahol a kettõs könyvvitelt találtad, ott találsz egyszerest is. Pénztárkönyv a neve. Ezeknek a demoknak az a hátrányuk, hogy csak korlátozott mennyiségû adatot tudsz belepakolni, hiszen ezek csak arra jók, hogy ha tetszik a mûködésük, akkor az éles változatban használható programot tõlük veszed, és nem máshonnét. Egyébként miért gondolod, hogy majd a teljes programot valakitõl megkapod ingyenesben. Hiszen akik ezeket a programokat készítik, bizony nagyon sokad dolgoznak rajta, rengeteg munka, és fõleg szaktudás van benne. Te ha pl. felépítenél saját költségeden egy családi házat, odaadnád valakinek csak úgy ingyenben, hadd vigye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, már találtam!
Én is azt keresek. Hol találtál?

Mennyit keres egy könyvelő vagy egy banki ügyintéző?

Legjobb válasz: Könyvelõ: nagyon változó. Banki ügyintõzõ (vagyis személyes ügyfélszolgálati munkatárs): nettó 130 ezer Ft körül.

Könyvelõ: nagyon változó. Banki ügyintõzõ (vagyis személyes ügyfélszolgálati munkatárs): nettó 130 ezer Ft körül.
Könyvelõ: 80.000- több millió, banki ügyintézõ: kb.80.000-200.000


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!