Találatok a következő kifejezésre: Kívánom a mégsem (17 db)

ha óvszerrel csináljátok, az lehet egy ok, én pl feleannyira sem érzem óvszerrel, inkább gyógyszert szedek.
Lehetséges, hogy azért, mert túlságosan is nedves/ellazult leszel, és nem érzed õt annyira magadban. Javaslom, hogy próbáljatok ki néhány afrodiziákumot, néhány nagyon fel tudja erõsíteni az érzékeket. Illetõleg én nagyon nagyon szûk leszek, hogyha közvetlenül szex elõtt a párom orálisan kielégít. Összehúzódnak a hüvelyizmok, és sokkal intenzívebb lesz az egész. Ügyik legyetek, remélem megoldódik :)
Szia! Ugyanebben a cipõben járok. Én a behatolást még érzem, mert általában fáj. De utána már semmit :( Mi is óvszert használunk egy ideig azt hittem emiatt van, de most a legvékonyabbat használjuk és mégsem érzek semmit. Esetleg az lehet még a baj, hogy túl nedves vagy. ha nem ezek akkor izomtornával lehetne még próbálkozni, ez szûkebbé tesz és talán jobban éreznéd a behatolást is. kegel-gyakorlatok, intimtorna sok helyen van irva a neten róla. Egyszerü gyakorlat amit néha én is szoktam: pisilés közben pár mp-re viszatartom, aztán újra megengedem aztán megint visszatartom. Nagyon jól edzi a lenti izmokat. Remélem sikerül megoldani. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából nem használunk óvszert, viszont megfogadom a tanácsokat...remélem sikerülni fog a dolog!
vagy azt is megpróbálhatjátok, hogy hátulról hatol beléd, azt biztos érezni fogod, mert más szögben megy be a hüvelybe mint általában. én többek közt azt élvezem a legjobban. közben még magadat is tudod izgatni garantált élvezet ;)

Miért van az, hogy ha együtt vagyunk a barátommal hétvégénként, kívánom a szexet de mégsem akarok engedni ennek a vágynak?

Legjobb válasz: Azért mert a szemed kívánja! Valójában nem kívánod. Amikor nincs veled a párod akkor úgy érzed, hogy sexelnél amikor meg veled van akkor nem érdekel a sex. Én is voltam így. És nem tudom az okát. Talán az, hogy az érzéseid nem az igaziak a párod felé csak bemeséled magadnak, hogy szereted stb. 25f

Azért mert a szemed kívánja! Valójában nem kívánod. Amikor nincs veled a párod akkor úgy érzed, hogy sexelnél amikor meg veled van akkor nem érdekel a sex. Én is voltam így. És nem tudom az okát. Talán az, hogy az érzéseid nem az igaziak a párod felé csak bemeséled magadnak, hogy szereted stb. 25f
A kérdező hozzászólása: nem csak a szemem kívánja, ha velem van akkor is szeretnek vele szexelni, de valahogy mégsem akarom..este ha összebújunk, akkor elég úgy megölelnie és nem érdekel semmi más, és szeretem is.az érzést akarom elnyomni magamban, és nem tudom miért lehet ez
talán, mert jobban szereted a szex elõtti "részt", utána meg már valami megváltozik? nem tudom...csak találgatok.

Kívánom de mégse? A többi lent

Olyan problémám lenne, h szerintem hamar elmegyek kb:10perc És ennyi id? alatt nem mindig élvez el a Barátn?m és ilyenkor azt szoktam csinálni ujjammal elégítem ki, utána folytatjuk tovább én is elmegyek de nekem ez így nem jó ilyenkor úgy érzem hasznavehetetlen a pélóm!

Legjobb válasz: Gyakorolj. Góglin egy rakás tipp van amivel késleltetni lehet. Próbálgasd ki õket, majd kitapasztalod hogy neked melyik válik be.

Gyakorolj. Góglin egy rakás tipp van amivel késleltetni lehet. Próbálgasd ki õket, majd kitapasztalod hogy neked melyik válik be.
Szexelj sokat, legyen sok csajod, és a végén teljesen tudod szabályozni, hogy mikor menj el.

Mitől lehet hogy nincs orgazmusom? vagyis kivánom a párom de mégsem tudom elmenni.

mi lehet ez?mi segitene?

Legjobb válasz: nagyon sok nõ nem képes elmenni csak hónapok esetleg évek múlva. ne aggódj semmi para. majd kialakul :)

nagyon sok nõ nem képes elmenni csak hónapok esetleg évek múlva. ne aggódj semmi para. majd kialakul :)
Ezt is meg kell tanulni és ki kell tapasztalni hogy kinek mi a jó, hogy jó neked, és erre rá kell vezetned a párod is. Szóval nyugi ez nem megy úgy hipp-hopp varázsütésre, ne akarj mindent egyszerre. A lényeg hogy élvezzétek az együttlétet ne az orgazmusra hajtsatok, hanem szeressétek egymást.

Kívánom a szexet mégsem nedvesedek. Miért van ez?

Nagyon kívánom tényleg, de egy csöpp nedv sem jön, sok id? után sem. Mit tegyek?Ez egy betegség? Már régóta így megy ez nálam. Segítsetek!

Legjobb válasz: elsõnek nõgyógyász, mert lehet szervi oka is, aztán ha ilyen nem áll fenn, akkor sajnos ez erõsen pszichológusért kiáltó dolognak tûnik.

elsõnek nõgyógyász, mert lehet szervi oka is, aztán ha ilyen nem áll fenn, akkor sajnos ez erõsen pszichológusért kiáltó dolognak tûnik.
Lehet hormonális változás is a háttérben. A legegyszerûbb, ha veszel sikosítót, Bartoline simple pl. gyógyszertárban is kapható.

Stresszes, konfliktusokkal teli életem van. Talán ezért ritkán kívánom a szexet, kb.2 hete volt orgazmusom, mégse hiányzik. Pedíg lenne rá lehetõségem. A lányok szerint se lennék impotens, és jó lennék az ágyban. Mit lehetne tenni?

Nem szeretnék ajzószereket szedni. De jó lenne,ha többször összejönne a szex,hiszen ez nagyon jó örömforrás.Gondoltam arra is,hogy talán a rendszertelenség is az oka,mivel tartós kapcsolatom nincs.

Legjobb válasz: Nem tudom.

Nem tudom.
Az okot kell megszûntetned, mégpedig a stresszt. Vagy úgy, hogy életmódot váltasz, (hogy ne érjen) vagy stressz kezelés, és levezetés. Ha már ilyen szervi megnyilvánulása van, akkor a helyzet igen súlyos. Idõ kérdése, amikro másik szerved is negativan reagál rá, gyomorfekély (négykézláb közlekedés a lakásban, úgy fáj), vagy sziv, pl: infarktus/angina (közvetlen életveszély)Te tudod felmérni, hogy mennyire tudsz változtatni, és szakembert is kérdezz meg a stressz oldás lehetõségeirõl. Olykor csodát tesz heti 2-3 óra uszoda látogatás, vagy más aktiv mozgás, ami levezeti a stresszt, és kioldja. Az úszás nagyon jó egyébként teljesen átmozgat, meglódul a vérkeringés, és nagyon nagyon jót tesz a férfiasságnak :) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!

Kívánom a szexet még szűzvagyok mégsem tudtam megnyílni a másiknak 2 és fél hónap után sem. Hogyan küzdjem le önmagamat?

akarom és jól akarom csinálni, félek hogy mi játszódhat le a fejében, mennyire tart szánalmasnak, tapasztalatlannak..stb. tudom hogy elkellene ezt felejtenem és mint normális dolognak felfogni de hogyküzdjem le a félelmemet?

Legjobb válasz: Mivel hogy még szûz vagy ezért marha nagy rá az esély hogy tapasztalatlan vagy és bénázni fogsz. Ezért hagyd hogy õ csináljon minden és akkor majd minden jön szépen magától majd neked is!

Mivel hogy még szûz vagy ezért marha nagy rá az esély hogy tapasztalatlan vagy és bénázni fogsz. Ezért hagyd hogy õ csináljon minden és akkor majd minden jön szépen magától majd neked is!
ja, elsõre nem leszel valami nagy szám, de gyakorolni kell és ezt bizony kellemes gyakorolni, szóval hajrá
akkor valószínûleg nem szereted.. én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 2 hónap után feküdtem le vele. õ az elsõ és bennem is ez volt folyamatosan, amikor belemelegedtünk a dolgokba, hogy nem akarom, még most se, most se, most se és kezdtem izgulni, hogy örökké félni fogok?! aztán egy reggel elkezdtük a dolgot és egyáltalán nem izgultam éreztem, hogy ez az a nap és kész, megtörtént (: szerintem ne erõltesd! érezni fogod, hogy õ a te embered vagy sem! az meg, hogy tapasztalatlan vagy nem számít! ez ilyenkor még nem arról szól.. hanem a bizalomról, szeretetrõl, ráértek késõbb az igazi dolgokra! mi azóta is folyton csináljuk és csak mostanra kezdem azt érezni, hogy nem feszengek attól, hogy esetleg a következõ pillanatban fájni fog stb. (pl. pózváltás) de pl. nekem már az elsõ alkalommal (amikor elveszítettem) volt orgazmusom! sõt azóta minden alkalommal, annyira figyel rám a barátom. sok sikert és mondom ezt érezni fogod, egyszer csak nem fogsz agyalni, lehet neked több idõ kell, fél év is akár! 19/L
Szúúszá -Mike Bistos úr , kérjük a pápit -Pápi, vagyis apuci ? -Igen...mhmmmhmmm Ahhhh!
Ne küzdd le önmagad, mert késõbb azt fogod érezni, hogy ha mégis megteszed, hogy erõszakot követtél el saját magad ellen. Majd ha minen magától jön, és nem kell magad rábeszélni, akkor! És miért is gondolod hogy szánalmasnak tart ezért a barátod? Annak tarthat? Akkor hagyd ott a fenébe.
én is így éreztem, aztán úgy volt, hogy én nem csináltam nagyjából semmit, õ "irányította" az eseményeket, aztán utána mikor megbeszéltük hogy milyen volt, stb.õ mondta hogy na majd még fejlõdünk, ha én is akarom, én meg persze hogy akartam :) de egyáltalán semmi rosszat nem gondolt rólam, ha meg a fiú is tapasztalatlan akkor pláne nincs miért paráznod :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindegyikõtöknek!!:) Azthiszem itt a bizalomtéma tényleg elég lényeges, és lehet effelõl is van bennem egy kis tartás, nem (csak)ezért akarom húzni az idõt de arra is szükségem van hogy meggyõzõdjek, hogy mennyire türelmetlen és mennyire gyenge a szükségleteit nézve az idõ múlásával..

Miért van az hogy kivánom a sexet de mikor "helyzet" lenne mégse? Az én hibám vagy a partneré? 19/L

Legjobb válasz: hát szerintem ezt így innen nem igazán lehet megmondani (pláne ennyi infó alapján) neked kéne errõl beszélni a partnereddel, hogy miért lehet ez

hát szerintem ezt így innen nem igazán lehet megmondani (pláne ennyi infó alapján) neked kéne errõl beszélni a partnereddel, hogy miért lehet ez
Ha idõsebb lennél, mondanám, látogass meg, és ha már velem sem, akkor ott már problémák vannak :D
A kérdező hozzászólása: mekkora egod van:D
És nem csak az egóm nagy... Nade viccet félretéve, lehetnek pusztán lelki okai is. Ennyibõl tényleg nem lehet megmondani.
én is így vagyok.. 19L
Éretlen vagy és még agyad sincs. Na akkor kinek a hibája? A jóistené??
irj nekem és felizgatlak. [email protected]

Kívánom a szexet, de vhogy mégsem élvezem annyira. Rosszul csinál vmelyikünk vmit, vagy ez annak a jele h már nem szeretem annyira?

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, kb hetente 1-2 napon szoktunk szeretkezni, de akkor általában egy nap többször is. Tapasztaltabb nálam a srác, nekem még csak ? az els? (18 vagyok). Van, hogy jól sikerül a dolog, és er?s orgazmussal zárul az együttlét (részemr?l legalábbis, de ? is mindig elélvez), de van hogy alig akar összejönni. Nedves vagyok én is, a gumi is, és sokszor már nem érzem annyira.. :/

Legjobb válasz: Az, hogy õ csak ennyi idõ után megy el azzaol egyáltalán nincs baj. Nem azért van mert nem izgatod eléggé..plussz a gumi is elnyújthatja az együttléteket :) Sajnos kevés pasi van aki igazán jól tud nyalni,de azért van a nõk szája, hogy elmondja neki, hogy jó mert magától nem fogja kitalálni. Ha pedig azt szeretnéd, hogy kézzel is csinálja akkor egész egyszerûen vezesd oda a kezét ahova szeretnéd...biztosan érteni fogja. :) 23/N

Az, hogy õ csak ennyi idõ után megy el azzaol egyáltalán nincs baj. Nem azért van mert nem izgatod eléggé..plussz a gumi is elnyújthatja az együttléteket :) Sajnos kevés pasi van aki igazán jól tud nyalni, de azért van a nõk szája, hogy elmondja neki, hogy jó mert magától nem fogja kitalálni. Ha pedig azt szeretnéd, hogy kézzel is csinálja akkor egész egyszerûen vezesd oda a kezét ahova szeretnéd...biztosan érteni fogja. :) 23/N
A kérdezõnek írom hogy ahogy minden más is úgy a szex is agyban dõl el.Beszéljetek róla a fiúval. Az elsõ válaszolótól szeretném kérdezni hogy õ hogy gondolja milyen a jó technika nyalásra?Semmit sem lehet emberekre általánosítani minden egyén más.
Pont azért mondtam, h beszéljenek és mutassa meg neki, hogyan jó...és azt csak õ tudhatja....hogy nekem mi a jó az egy másik dolog :)
Örülök hogy meg értettél.Csak ezt a nem tudnak nyalni dolgot úgy írtad mintha nem is nyelve lenne az embernek.
Nem így értettem :) De attól még tény, h sokan azt se tudják, hogy kezdjenek hozzá. De nem mondtam, h az õ hibájuk, inkább a nõké akik sokszor nem is mernek hasonló témáról beszélni így nem csoda. És persze ez fordított esetben is igaz gondolom :)
Abszolút egyetértek.Ritka jó mikor a párok fesztelenül tudják ezt meg beszélni.Pedig csak így mûködik igazán.Azért az hogy nem tudja hogy kezdjen hozzá :) esetleg az elsõ 1-2 alkalomkor lehet jellemzõ.

Szeretem a barátom mégsem kívánom a szexet és nem is tud semmivel felizgatni Miért van ez?

2éve vagyunk együtt van egy 5 hós kisfiunk! Szeretem van n?knek valami ajzószer mert nem akarom elveszíteni! És azt sem hogy megcsaljon!

Legjobb válasz: Mi 7 éve vagyunk együtt, a kisfiunk 8 hónapos. Ugyanez van nálunk is. Én is szeretem, de ritka, amikor fölizgulok. Valahogy ennek nincs köze a szeretethez. Az az igazság, hogy valami másra vágysz szerintem, ahogy én is. Jajj, nem úgy értem, hogy másik férfira, hanem más szituációkra. Én például a spontán dolgokat kedvelem, pl. elképzeltem, hogy mosogatás közben hirtelen "elkap", és csókolgatni kezd... ááá, nálunk nincs ilyen. Pedig jó az ágyban, jó pasi is... ki érti ezt?!

Mi 7 éve vagyunk együtt, a kisfiunk 8 hónapos. Ugyanez van nálunk is. Én is szeretem, de ritka, amikor fölizgulok. Valahogy ennek nincs köze a szeretethez. Az az igazság, hogy valami másra vágysz szerintem, ahogy én is. Jajj, nem úgy értem, hogy másik férfira, hanem más szituációkra. Én például a spontán dolgokat kedvelem, pl. elképzeltem, hogy mosogatás közben hirtelen "elkap", és csókolgatni kezd... ááá, nálunk nincs ilyen. Pedig jó az ágyban, jó pasi is... ki érti ezt?!
Nálunk is kisbaba van, és fél év után ma éreztem elõször, hogy vágy van bennem. Gondolom a hormonok még dolgoznak.
Mink 11 éve vagyun keggyütt.A lányunk 10 hónapos, e´s most kezd helyre állni a szexuális életünk.Eddíg megtudom számolni a 2 kezemen hogy mennyit szeretkeztünk...
A kérdező hozzászólása: Köszike! mindenki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!