Találatok a következő kifejezésre: Kíváncsi voltam, a (48 db)

Kinek milyen eredményei voltak a 32. heti UH-n? (FL, BPD, stb) Ezekre lennék kiváncsi.

Legjobb válasz: Mi tegnap voltunk, 32+3 naposan. BPD:85mm, Ac:322mm, Fl:57mm Nektek? Az én babám egyébként nagynak számít.

Mi tegnap voltunk, 32+3 naposan. BPD:85mm, Ac:322mm, Fl:57mm Nektek? Az én babám egyébként nagynak számít.
A kérdező hozzászólása: Szia!Nekem BPD:75mm Femur:55mm volt.
Szia!Én 31+6 voltam és ezek a méretek.BPD:85mm, THQ:87mm, FL:63mm.A doki szerint ezek 1.1, 5 héttel nagyobbak.2000gr a becsült súly.
32+1 hetesen: BPD:84 mm AC:276 mm FL:55 mm Súlybecslés:2001 gr
Nekunk 31+5 hetesen BPD 82 mm es a femur 60 mm volt.

Az aktus után mennyi idővel jelentkeznek az első terhességi tünetek? 3napja voltam a párommal, kíváncsi vagyok, ennyi idő után lehet-e hányinger, szédülés, mint tünet? Vagy lehet az együttlét utóhatása is, mivel először voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás,ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi,hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki,hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg,hogy valaki megérzi a babát, az nem az,hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta,hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!

Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás, ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi, hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki, hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg, hogy valaki megérzi a babát, az nem az, hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta, hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!
Aktus után 3 nappal? Semmit! leghamarabb is 10 nappal utána, de a legtöbb nõ még akkor sem érez semmit. Biztos elronthattad a gyomrodat ha hányingered van.
Az elsõ válaszoló szerintem téved, ugyanis aktus után 3 nappal fizikai képtelenség, hogy a terhesség tüneteket okozzon. Aktus után 3 nappal vagy éppen találkozik a petesejt a hímivarsejttel, vagy már találkozott, és éppen a méh felé lebegnek, amit kb. annyira érezhetsz, mintha a vörösvérsejtjeidet éreznéd áramlani egyesével. Terhes lehetsz, de ezek a tünetek a 3 napja történt aktusból eredõ terhességet nem jelezhetik.
Azért probléma, mert amirõl te írsz, az egyik sem FIZIKAI tünet. Lelkileg érezhetõ, nem is ritkán, de ha aktus után másnap hányingered van, az nem lehet a terhességtõl, érted? Egyszerûen azért nem, mert a fizikai tüneteket a HCG hormon okozza, ami aktuskor még NINCS.
Nem állítom hogy nem lehetséges.... biztos úgy volt ahogy írod. DE A LEGTÖBB NÕ IGENIS NEM ÉREZ TÜNETEKET!!!! SEMMIT ILYENKOR! Miért jó neked ha a kérdezõ a válaszod alapján beleéli magát?? és esetleg csalódik utána egy hatalmasat???
Igen is lehetséges! Anyum is én is már másnap megéreztük! Nem volt tervezett terhesség egyik sem de görcsösen se féltünk hogy mi lesz ha terhesek leszünk! Nem voltam rosszul csak valami olyan furcsa volt... Mondtam is a páromnak hogy tuti terhes vagyok. Azt mondta hülye vagyok. Majd késett.... Vettem egy tesztet. Pozitív lett. Irány a nõgyógyászat, az volt a válasz, hogy a teszt ritkán téved, fõleg ha pozitívat mutat, de az ultrahangra még várni kell, mert 5. 6. hétnél hamarabb nem látszik semmi... kb 3 hetet vártam az ultrahangos papírra. Szóval csak azt akartam írni, hogy néha furcsa de igenis lehetséges!!!!
Hát ha akkor volt az ovulációd is, amikor együtt voltál a pároddal és ezután rá 3 napra érzel ilyeneket, talán lehetséges hogy már érzel szédülést, meg talán hányinger is lehet. De a hányingernek szerintem még lehet túl korai lenne. Elvileg amúgy kb. ovu után 7 nappal kéne érezni valamit, már aki érez...de szerintem ez nem törvényszerû, bármi megtörténhet...
Szia! Utolsó vagyok! Ez az én is ezt mondom! Nem értem a válaszodat miért nekem írtad ezt, miért nem annak aki "megérezte" másnap. Egy véleményen vagyunk!
Kedves Utolsó válaszoló! Igazad van! Csak gondolj bele hogy lehet hogy a te válaszod miatt csalódik a kérdezõ! Úgyhogy igen, probléma hogy leírtad!
Kedves utolsó válaszoló! Én csak azt írtam hogy igenis lehetséges! és a saját esetemet írtam le! Ez most ekkora probléma???
Ja értem már. Félreértettél. Annak szántam az utolsó mondatot aki "megérezte" másnap, csak hülyén írtam le.

Nálatok mik voltak a legdurvább Sims 3-as hibák? :D Nagyon kíváncsi vagyok. Kiegészítõtõl függetlenül.

Nálam pl. olyanok voltak, hogy a férfi folyamatosan meztelen volt, de (!) még a kockák is eltûntek, amik mondjuk zuhanyzásnál jöttek elõ... így ment dolgozni, utcára, teljesen pucéran... Vagy Franciaországban a hotel tûzhelye állandóan kigyulladt, és az egész francia nép a városból (!) átrohant... ott volt mindenki... Egy gyakori hiba volt, hogy az embereim csíkos trapéznadrágba mentek el dolgozni az uniformis helyett...

Legjobb válasz: Durvák:D Generációkban volt nekem, hogy srác csínyt követett el és úgy maradt egész életében:D vagyis így settenkedett:DD

Durvák:D Generációkban volt nekem, hogy srác csínyt követett el és úgy maradt egész életében:D vagyis így settenkedett:DD
A kérdező hozzászólása: Az nálam is elõfordult :D Habár az a szobafogság miatt volt... többet nem is mertem a simemmel valami csínyt csinálni:S
#1 .Körülbelül:D Mostanában az van, hogy ilyen énekesek állnak ki az utcára és egész sunset valley kimegy nézni és hirtelen mindenkinek a legjobb spanja lesz:D
A folyamatos meztelenség nálam is elõfordult kockák nélkül:D Nagyon durvák nem voltak, de elõfordult, hogy a csaj simem kaját készített, közben elfolyt a magzatvíz, és "beleragadt a tálba a keze". Még a kórházból is úgy jött vissza, hogy felfordulva csüngött a csuklójából egy félig kész sajtos makaróni. Madarak már nem egyszer átrepültek a házam falain, mára teljesen megszoktam, ha egy-egy beszökik olykor. A simemnek beragadt valamiért a gitár az eszköztárába, én ugyan nem tudtam mozdítani, de õ úgy gondolta megpróbálkozik vele, hát a végén léggitározás lett belõle. Anno a simem megpróbált felmenni a lépcsõn, de többszöri próbálkozás után is mindig becsúszott alá, ahonnan nem volt kiút, egyszerûen ott ragadt és kész:D A kertem nagy részét elfoglalja a medence, így amikor egy idõs simem végelgyengülésben eltávozni készült, a szelleme beesett a medencébe, a zord kaszás pedig utánaugrott. És bár nem hiba, de azért a kedvencem mégis csak az volt, amikor a házban tele van szinte minden helyiség szabad ülõalkalmatosságokkal, de a simem megtalálja a legközelebbi budit, és leül rá videót nézni.:D
permanens fagyások, mentés elcseszése ha -12 óráig nem mentettem hibák? ha sokat játszottam egy családdal menthetetlenül tönkrement. pl. mondtam a 2 tesónak, hogy rongylabdázzanak egymással, és ekkor elspuriztak a város túlvégébe, mindketten másik irányba vagy pl. nagyon idegesítõ volt, hogy iskolába menet helyett képes volt az iskola elõl hazaszaladni a buszhoz (persze gyalog) hogy aztán azzal iskolába menjen a lovak permanens hibák okozói útkeresési bravúrok, fõleg a vízben amikor nem tud normálisan evezni
szobafogság, kölök onnantól kezdve permanensen settenkedve járt egyébként az nraas sokat segít, rengeteg beragadt dolgot meg lehet vele szüntetni a simeknél, gondolod itt az errortarpra és a master controllerre
hát elég sok pornó színész és színésznõ élet, tehát nem hiszem, hogy halálos lenne.
én mindig lenyelem a barátomét, semmi bajom tõle sõt, inkább olyan mint a csoki, jobb kedved lesz tõle és mégcsak el se hízol:D
Semmi bajod nem lesz tõle....én rendszeresen lenyelem a partneremét és semmi gond nincs belõle....sõt utána sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb vagyok :)

Vajon a 15. napon sikerülhetett? A párommal június 1-én voltunk együtt, elélvezett bennem. Május 17-én jött meg a menstruációm. A ciklusom 28 napos, 5 napig tart. Szerintetek? Tudom senki nem jövőbe látó, de kíváncsi lennék a véleményekre.

Legjobb válasz: Nekem is olyan ciklusom volt mint neked van, és a 15.napon sikerült egybõl az elsõ próbálkozós hónapban :) Mondjuk ráfeszülve nem voltunk, de abban a hónapban a középidõmre tettük az akciókat :) Napra megmondta a dokim a baba méretébõl, hogy mikor jöhetett össze és alá is támasztottam egybõl amit saccolt. 9 hetesen mentünk elõször a dokimhoz vele, most 37+1 hkm vagyok, számoljuk a napokat :) Sok sikert neked!

Nekem is olyan ciklusom volt mint neked van, és a 15.napon sikerült egybõl az elsõ próbálkozós hónapban :) Mondjuk ráfeszülve nem voltunk, de abban a hónapban a középidõmre tettük az akciókat :) Napra megmondta a dokim a baba méretébõl, hogy mikor jöhetett össze és alá is támasztottam egybõl amit saccolt. 9 hetesen mentünk elõször a dokimhoz vele, most 37+1 hkm vagyok, számoljuk a napokat :) Sok sikert neked!

Medi-lab teszt mikor mutat biztosat? Tegnap teszteltem, mert kíváncsi voltam, ugyan a nem várt, az csak holnap lesz. Negatívat mutatott.

Az van ráírva,hogy már a beágyazódás után 3 nappal valós értéket mutat!Lehet ez még pozitív?

Legjobb válasz: szia nekem nem várt után 3nappal volt Pozi de akkor szép erös volt elötte nem probáltam

szia nekem nem várt után 3nappal volt Pozi de akkor szép erös volt elötte nem probáltam
Mivel a MediLab 25-ös érzékenységû, a nemvárt elõtt semmiképp nem érdemes tesztelni vele, inkább pár nappal késõbb. Nekem is csak néhány nappal késõbb lett pozitív.
együttlét után 11 nappal halvány pozi volt
4 nappal a nem várt elõtt halvány, de határozott pozitív eredményem volt.
csak menstruációkor volt mellfeszülés.
na muta mire!:)
Simán b*zi vagy. Nyugi, ez elég sok emberrel elõfordul.
En is kivernem a képre :D
en videót is csináltam róla és arra matyizok:-)
Fiuk én le tudom szopni magam.De nem szoktam használni ezt a képességem :D
Meg is dugnád magadat?
ennyire nem bírsz aludni?
A kérdező hozzászólása: ez a furcsa, hogy más f-sz látványától lelankad, és a sajátom is csak így izgatott fel, hogy le volt fényképezve és csak az a tudat miatt, hogy ez az én nemi szervem :O
hát bui vagy azt csá:D de lehet h.semmi köze hozzá végülis én még ha tehetném le is szopnám magam csak nem tudom:/...
A kérdező hozzászólása: fú igazából ilyen nagyon erõteljes magabiztos érzésem lett tõle, meg olyan furcsa büszkeséggel töltött el, miközben kivertem rá :O
Szóval te begerjedtél a löttyedt farkad látványától? Nem beteges kicsit?
A kérdező hozzászólása: az elõbb törölték és nem akarom megint megkockáztatni, tényleg érdekel, hogy ez normális e :\
Juj de izgi. Járj el gerinctornára hogy mihamarabb le tudd magad szopni Mr"asajátfaszomraállafaszom".

Erre mindig is kíváncsi voltam. Mi van akkor ha az egyik boxoló megöli a másikat a ringben? Ugyanúgy felelősségre vonják mint gyilkos, vagy baleset?

Legjobb válasz: Szerintem, ha szabályos körülmények között történõ mérkõzés alatt tragédia történik, mindenképp kivizsgálják azt, de még arra példát nem hallottam, hogy az ellenfelet elmarasztalnák.

Szerintem, ha szabályos körülmények között történõ mérkõzés alatt tragédia történik, mindenképp kivizsgálják azt, de még arra példát nem hallottam, hogy az ellenfelet elmarasztalnák.
Többször is elõfordult már, hogy egy bokszoló belehalt a meccsbe. Általában nem a ringben, hanem pár órával vagy nappal a meccs után következik be. Hiába halál a vége, ez egy sportbaleset, nincs miért felelõsségre vonni az ellenfelet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!