Találatok a következő kifejezésre: Kíváncsi voltam, a (46 db)

Kinek milyen eredményei voltak a 32. heti UH-n? (FL, BPD, stb) Ezekre lennék kiváncsi.

Legjobb válasz: Mi tegnap voltunk, 32+3 naposan. BPD:85mm, Ac:322mm, Fl:57mm Nektek? Az én babám egyébként nagynak számít.

Mi tegnap voltunk, 32+3 naposan. BPD:85mm, Ac:322mm, Fl:57mm Nektek? Az én babám egyébként nagynak számít.
A kérdező hozzászólása: Szia!Nekem BPD:75mm Femur:55mm volt.
Szia!Én 31+6 voltam és ezek a méretek.BPD:85mm, THQ:87mm, FL:63mm.A doki szerint ezek 1.1, 5 héttel nagyobbak.2000gr a becsült súly.
32+1 hetesen: BPD:84 mm AC:276 mm FL:55 mm Súlybecslés:2001 gr
Nekunk 31+5 hetesen BPD 82 mm es a femur 60 mm volt.

Az aktus után mennyi idővel jelentkeznek az első terhességi tünetek? 3napja voltam a párommal, kíváncsi vagyok, ennyi idő után lehet-e hányinger, szédülés, mint tünet? Vagy lehet az együttlét utóhatása is, mivel először voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás,ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi,hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki,hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg,hogy valaki megérzi a babát, az nem az,hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta,hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!

Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás, ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi, hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki, hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg, hogy valaki megérzi a babát, az nem az, hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta, hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!
Aktus után 3 nappal? Semmit! leghamarabb is 10 nappal utána, de a legtöbb nõ még akkor sem érez semmit. Biztos elronthattad a gyomrodat ha hányingered van.
Az elsõ válaszoló szerintem téved, ugyanis aktus után 3 nappal fizikai képtelenség, hogy a terhesség tüneteket okozzon. Aktus után 3 nappal vagy éppen találkozik a petesejt a hímivarsejttel, vagy már találkozott, és éppen a méh felé lebegnek, amit kb. annyira érezhetsz, mintha a vörösvérsejtjeidet éreznéd áramlani egyesével. Terhes lehetsz, de ezek a tünetek a 3 napja történt aktusból eredõ terhességet nem jelezhetik.
Azért probléma, mert amirõl te írsz, az egyik sem FIZIKAI tünet. Lelkileg érezhetõ, nem is ritkán, de ha aktus után másnap hányingered van, az nem lehet a terhességtõl, érted? Egyszerûen azért nem, mert a fizikai tüneteket a HCG hormon okozza, ami aktuskor még NINCS.
Nem állítom hogy nem lehetséges.... biztos úgy volt ahogy írod. DE A LEGTÖBB NÕ IGENIS NEM ÉREZ TÜNETEKET!!!! SEMMIT ILYENKOR! Miért jó neked ha a kérdezõ a válaszod alapján beleéli magát?? és esetleg csalódik utána egy hatalmasat???
Igen is lehetséges! Anyum is én is már másnap megéreztük! Nem volt tervezett terhesség egyik sem de görcsösen se féltünk hogy mi lesz ha terhesek leszünk! Nem voltam rosszul csak valami olyan furcsa volt... Mondtam is a páromnak hogy tuti terhes vagyok. Azt mondta hülye vagyok. Majd késett.... Vettem egy tesztet. Pozitív lett. Irány a nõgyógyászat, az volt a válasz, hogy a teszt ritkán téved, fõleg ha pozitívat mutat, de az ultrahangra még várni kell, mert 5. 6. hétnél hamarabb nem látszik semmi... kb 3 hetet vártam az ultrahangos papírra. Szóval csak azt akartam írni, hogy néha furcsa de igenis lehetséges!!!!
Hát ha akkor volt az ovulációd is, amikor együtt voltál a pároddal és ezután rá 3 napra érzel ilyeneket, talán lehetséges hogy már érzel szédülést, meg talán hányinger is lehet. De a hányingernek szerintem még lehet túl korai lenne. Elvileg amúgy kb. ovu után 7 nappal kéne érezni valamit, már aki érez...de szerintem ez nem törvényszerû, bármi megtörténhet...
Szia! Utolsó vagyok! Ez az én is ezt mondom! Nem értem a válaszodat miért nekem írtad ezt, miért nem annak aki "megérezte" másnap. Egy véleményen vagyunk!
Kedves Utolsó válaszoló! Igazad van! Csak gondolj bele hogy lehet hogy a te válaszod miatt csalódik a kérdezõ! Úgyhogy igen, probléma hogy leírtad!
Kedves utolsó válaszoló! Én csak azt írtam hogy igenis lehetséges! és a saját esetemet írtam le! Ez most ekkora probléma???
Ja értem már. Félreértettél. Annak szántam az utolsó mondatot aki "megérezte" másnap, csak hülyén írtam le.

Vajon a 15. napon sikerülhetett? A párommal június 1-én voltunk együtt, elélvezett bennem. Május 17-én jött meg a menstruációm. A ciklusom 28 napos, 5 napig tart. Szerintetek? Tudom senki nem jövőbe látó, de kíváncsi lennék a véleményekre.

Legjobb válasz: Nekem is olyan ciklusom volt mint neked van, és a 15.napon sikerült egybõl az elsõ próbálkozós hónapban :) Mondjuk ráfeszülve nem voltunk, de abban a hónapban a középidõmre tettük az akciókat :) Napra megmondta a dokim a baba méretébõl, hogy mikor jöhetett össze és alá is támasztottam egybõl amit saccolt. 9 hetesen mentünk elõször a dokimhoz vele, most 37+1 hkm vagyok, számoljuk a napokat :) Sok sikert neked!

Nekem is olyan ciklusom volt mint neked van, és a 15.napon sikerült egybõl az elsõ próbálkozós hónapban :) Mondjuk ráfeszülve nem voltunk, de abban a hónapban a középidõmre tettük az akciókat :) Napra megmondta a dokim a baba méretébõl, hogy mikor jöhetett össze és alá is támasztottam egybõl amit saccolt. 9 hetesen mentünk elõször a dokimhoz vele, most 37+1 hkm vagyok, számoljuk a napokat :) Sok sikert neked!

Medi-lab teszt mikor mutat biztosat? Tegnap teszteltem, mert kíváncsi voltam, ugyan a nem várt, az csak holnap lesz. Negatívat mutatott.

Az van ráírva,hogy már a beágyazódás után 3 nappal valós értéket mutat!Lehet ez még pozitív?

Legjobb válasz: szia nekem nem várt után 3nappal volt Pozi de akkor szép erös volt elötte nem probáltam

szia nekem nem várt után 3nappal volt Pozi de akkor szép erös volt elötte nem probáltam
Mivel a MediLab 25-ös érzékenységû, a nemvárt elõtt semmiképp nem érdemes tesztelni vele, inkább pár nappal késõbb. Nekem is csak néhány nappal késõbb lett pozitív.
együttlét után 11 nappal halvány pozi volt
4 nappal a nem várt elõtt halvány, de határozott pozitív eredményem volt.
csak menstruációkor volt mellfeszülés.
na muta mire!:)
Simán b*zi vagy. Nyugi, ez elég sok emberrel elõfordul.
En is kivernem a képre :D
en videót is csináltam róla és arra matyizok:-)
Fiuk én le tudom szopni magam.De nem szoktam használni ezt a képességem :D
Meg is dugnád magadat?
ennyire nem bírsz aludni?
A kérdező hozzászólása: ez a furcsa, hogy más f-sz látványától lelankad, és a sajátom is csak így izgatott fel, hogy le volt fényképezve és csak az a tudat miatt, hogy ez az én nemi szervem :O
hát bui vagy azt csá:D de lehet h.semmi köze hozzá végülis én még ha tehetném le is szopnám magam csak nem tudom:/...
A kérdező hozzászólása: fú igazából ilyen nagyon erõteljes magabiztos érzésem lett tõle, meg olyan furcsa büszkeséggel töltött el, miközben kivertem rá :O
Szóval te begerjedtél a löttyedt farkad látványától? Nem beteges kicsit?
A kérdező hozzászólása: az elõbb törölték és nem akarom megint megkockáztatni, tényleg érdekel, hogy ez normális e :\
Juj de izgi. Járj el gerinctornára hogy mihamarabb le tudd magad szopni Mr"asajátfaszomraállafaszom".

Erre mindig is kíváncsi voltam. Mi van akkor ha az egyik boxoló megöli a másikat a ringben? Ugyanúgy felelősségre vonják mint gyilkos, vagy baleset?

Legjobb válasz: Szerintem, ha szabályos körülmények között történõ mérkõzés alatt tragédia történik, mindenképp kivizsgálják azt, de még arra példát nem hallottam, hogy az ellenfelet elmarasztalnák.

Szerintem, ha szabályos körülmények között történõ mérkõzés alatt tragédia történik, mindenképp kivizsgálják azt, de még arra példát nem hallottam, hogy az ellenfelet elmarasztalnák.
Többször is elõfordult már, hogy egy bokszoló belehalt a meccsbe. Általában nem a ringben, hanem pár órával vagy nappal a meccs után következik be. Hiába halál a vége, ez egy sportbaleset, nincs miért felelõsségre vonni az ellenfelet.
nemlehet, hogy túledzed? Mert akkor a növekedéssel ellenkezõ hatás történik.
..kutya, cica, mérési hiba....
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy túledzem, nem igazán csinálok sok gyakorlatot bicepszre. Általában 3-at de max 3 sorozatokkal.
Étrend?
edzés után pár órával kevesebbet lehet mérni. vagy lehet hogy elsõ mérésnél töltve voltál rendesen másodiknál meg kevés volt a glikogén az izmaidban. ne foglalkozz ilyenekkel nem érdemes, a kar kerülete reggeltõl estig nem egyforma. reggel ha felkelsz az ágyból vagy 2cm rel magasabb vagy mint este. ez nem azt jelenti hogy nõttél 2cm. így van ez a karnál is, attól hogy másik mérésnél kisebb volt nem jelenti azt hogy tényleg változott a karod.

Irnatok 30 hetes baba mereteket? Ma voltam a 30 hetes UH-n es hat en sokallom egy kicsit a mereteket, szoval kivancsi lennek masok mereteire.

Legjobb válasz: Elsõ kisfiam: BPD 78, AC 262, FL 53,5, becsült tömege 1490 gramm, aztán 3960 grammal és 57 centivel született. Második kisfiam BPD 84, AC 281, FL 56, becsült tömeg 1830 gramm, õ 3440 grammal és 52 centivel született. Nálad milyen adatok vannak?

Elsõ kisfiam: BPD 78, AC 262, FL 53, 5, becsült tömege 1490 gramm, aztán 3960 grammal és 57 centivel született. Második kisfiam BPD 84, AC 281, FL 56, becsült tömeg 1830 gramm, õ 3440 grammal és 52 centivel született. Nálad milyen adatok vannak?
Nekem a súlyt 1550 g-ra becsülte a doki.
33-34 hetesnek megfelelõ méretei voltak kivéve a combot. És nem volt tévedés a terhesség korában.
Azért tudni kell, hogy ez becslés. Sokszor téved. Nekem pl. a 32. hétben azt mondták, hogy becsült súly 2200 g és hogy kb. 3700-3800 grammos lesz majd. Igaz, két héttel jött hamarabb, de 2800 gramm lett. A dokival még nevettünk is, hogy a büdös életben hízott volna két hét alatt 1 kg-ot!:)
1 baba: 30hét 5naposan bpd: 8, 28cm, fl: 6, 06 cm, súly: 1693gramm szül: kiírt napon 3800gramm 54cm 2. baba: 29hét5naposan: bpd: 7, 47 cm, fl: 5, 43cm súly: 1297gramm szül 38hétre, 2600gramm 48cm 3.baba: 29hét6naposan: bpd:7, 66 fl: 5, 6 cm súly: 1587gramm õ még pocakban
Szia! 30+1 naposan voltam uh-on BDP:79 mm AC:280 mm FL:60 mm A becsült súlya 1840 gramm, és kislány.
Tied?
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy csak most valaszolok, de en csak ilyenkor jutok a gep ele, mikor a "nagy" mar alszik. Szoval becsult suly 1930gr. Bpd 8 cm felett, Ac 29, 7cm, Fl 6cm felett. Nincs keznel a papir... Es biztos a terhessegi het is, konkretan tudom a pontos datumot amikor fogant a picurka. Nagyon meglepne ha kihuznank a kiirt idoig (aprilis 1.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!